icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ninan2
18. jan 2011

@rianka7 diky 🙂 Ja sa nastastie kvoli skole zatial moc nestresujem, no uvidime ako to bude pred statnicami ale snad ovela horsie nie... celkovo ma teraz vie iba malo veci nejak viac rozculit 🙂

zuzula221
18. jan 2011

@karin1234 @s_helienka @cipuska_ @ninan2 aj ja vam drzim palceky pri statniciach... viem si to zivo predstavit, lebo aj ja som si to zazila pri prvom tehotenstve a to dvojnasobne... koncila som az dve skoly... jednu som koncila statnicami v aprili a druhu v juni a drobcek sa narodil v auguste :D... a poviem vam babenky, ze ani mne sa moc do ucenia nechcelo, takze vas uplne chapem a stresov som si uzila tiez dost... no to sa veru aj odzrkadlilo na malom (aspon si jeho plakanie a nervozitu vysvetlujem takto)... ale zas na statniciach boli ku mne mili a netrapili ma zbytocnymi vecami navyse... takze mozno budu mat ohlad aj na vas... ;)

zuzula221
18. jan 2011

@monilik inak vcera som bola u doktorky a povedala mi, ze s babatkom je vsetko ok aj placenta aj krcok... vraj to nie je normalne, co sa so mnou deje... ze skor to vyzera na nejaky skryty zapal a tak mi nasadila siroko spektralne antibiotika a dnes mi brala pre istotu aj krv kvoli CRP a krvnemu obrazu... tak uvidime 😒

zuzula221
18. jan 2011

inak babenky nemate nahodou niektora pocit, ze uz pocitujete slabucke pohyby? ja uz mam take pocity zo tri dni :D... a presne si uz nepamatam, ci boli akurat taketo aj pri prvom tehu... takze mozno to bude aj nieco ine :D

akinorev30
18. jan 2011

@rianka7 hej hej docitala som sa na nete a aj mi to pisala mi to aj monilik, že tripple test sa robí od 14-20 tt, takže to stíham 😉 . Držím palce, nech ti to dobre dopadne 😉

lisula
18. jan 2011

aHOJ MAMINY.
My ideme na test o tyzden vutorok, dufam ze bude vsetko ok...

lisula
18. jan 2011

stihate v poho ten testik, a drzim palceky kazdej mamine, nech je vsetko ok...

ninan2
18. jan 2011

@zuzula221 tak to si teda mala huste s dvomi statnicami... No esteze vsetko dobre dopadlo 🙂

lusia30
18. jan 2011

dnes ma picha v lavom boku : -( ...kolko krat sa ani nadychnut poriadne nemozem...co to moze byt???

zuzula221
18. jan 2011

@ninan2 no potom som si to ale odskakala s drobcom v nemocnici... z porodnice nas pustili a doma sme boli 3 dni aj s cestou a sli sme spat, ale uz na detske oddelenie, lebo maly mal 40 stup. horucky... aj tak mu neprisli na nic co ho len nadopovali tromi antibiotikami a pri poslednych tretich sa nastastie trafili a zabrali... len sme si polezali 1. mesiac v tych horucavach v nemocnici... a od maleho detska je strasne uplakany (budil sa kazdu hodinu a do dvoch rokov v noci sa budil 10x) a nervak... aj teraz ked uz ma 3,5 roka... dufam, ze toto druhe bude kludnejsie

martina2001
18. jan 2011

@lusia30 ahoj, neviem čo to je, mňa bolí od včera sem tam brucho a kríže, ale čo som čítala nie len tu je to ok, pravdepodobne sa rozťahuje maternica, ale pre istotu pôjdem zajtra ku doktorke

lusia30
18. jan 2011

@martina2001 ja este pockam asi...uvidim ak by to ani zajtra nepreslo,tak zavolam doktorovi a popytam sa...co na to povie...ale snad ked sa vyspim to prejde a bude vsetko ok 🙂

zuzula221
18. jan 2011

@martina2001 presne aj mna takto boleli krize a maternica... a mala som pocit, ze ma bolieva aj lavy vajecnik... to bolo na zaciatku januara... a potom to prislo zacala som spinit prvykrat 6.1. a zas potom 14.1.... tak som sla vcera k lekarke a ta mi povedala, ze ako to ja opisujem ze taketo bolesti by som nemala mat a ani by som nemala spinit... vraj to vyzera na skryty zapal... a pekne krasne mi nasadila siroko spektralne antibiotika... tak pre istotu chod k lekarovi... lebo mne moja doktorka povedala, ze taky zapal moze vo vyssom stadiu tehu vyvolat potrat... nechcem strasit, ale istota je istota

martina2001
18. jan 2011

@zuzula221 dík, ja som po kontrole ani nie týždeň, a koncom min.roka som bola so špinením v nemocnici, ale kvôli hematómu. Teraz nemám žiadné špinenie ani nič podobné, uvidím čo mi povie. Teba to tiež bolelo sem tam? alebo stále?
@lusia30 šak aj my sa s mužom zhodli že zajtra tam zájdeme

zuzula221
18. jan 2011

@martina2001 no niekedy ma to bolelo viac a niekedy menej... niekedy som mala cely den relativne klud a na druhy den zas cely som prelezala ... takze v kuse ani nie... tak drzim palceky, aby to bolo len a len zvacsujuce sa babatko a maternica ;)

martina2001
18. jan 2011

@zuzula221 dík, príjemne tehu aj tebe prajem

zuzula221
18. jan 2011

@martina2001 podobne.... prajem nam vsetkym aby sme sa radovali v juli s krasnuckych ruzovuckych zdravuckych uzlickov :D

monilik
18. jan 2011

@zuzula221 tak prajem aby sa to rychlo vyliecilo, nech si fit 😉

sandy5
19. jan 2011

baby drzte sa vsetky!!!! nech je to OK. mna dnes od rana strasne boli brucho, ale vravim si ze je vsetko v poriadku urcite... tak snad to cim skor prejde...

zuzula221
19. jan 2011

@monilik no dnes som volala do ambulancie kvoli vysledkom a vraj to na zapal nevyzera... crp aj krvny obraz boli vraj uplne v poriadku tak ja uz neviem :(

zuzula221
19. jan 2011

@lusia30 ja som vcera vecer nad tebou rozmyslala... mna napadli dve veci, pri ktorych by si relativne mohla mat bolesti po bokoch (bud vlavo alebo vpravo)... a to nafukovanie alebo stolica :(... minules som si u kamaratky dala oblozene chlebicky a bola tam zelena paprika... do vecera som nemohla vydrzat tak ma z nej naduvalo... takze mozno je toto ten problem... neboj to prejde

zuzula221
19. jan 2011

@sandy5 a ako ta boli? ako pred menzesom?... alebo mas pocit, ze maternica?..

jankavor
19. jan 2011

Gratulujem.

sandy5
19. jan 2011

@zuzula221 ano tak. ale doteraz ked ma aj nieco bolelo tak to boli len take chvilky, tom i aj doktroka povedala ok, ze sa roztahuje maternica. No dneska ma to boli v kuse. Na zaciatku okolo 6tt som mala problemy so spinenim bola som aj 2 tyzdne PN a doteraz beriem duphaston. Nechcem sa zbytocne stresovat... tak snad to bude ok

zuzula221
19. jan 2011

@sandy5 no ak ta to moc boli chod radsej k lekarke, ak si mala problemy v 6 tt.... aj ja som v tomto tehu na zaciatku v 5tt spinila a zas som zacala v 12tt.... tiez uzivam az doteraz duphaston... a dokonca mi nasadila doktorka teraz aj 2 antibiotík - kazdych 12 hod. to su siroko spektralne ak by som mala zapal ucha, dutin atd a druhe gulicky na vkladanie do posvy ak by slo o zapal krcka maternice... a tiez som mala len bolesti akoby vajecnikov a strasne ma bolia krize... tak len radsej chod aaby si sa uistila ze je vsetko ok

sandy5
19. jan 2011

@zuzula221 ok dakujem myslim, ze tam radsej zajtra skocim. jedine ze by to preslo... bola som tam minuly tyzden vsetko bolo ok. a teraz ked som to uz povedala aj nasim a tak tak zrazu toto... no ale ja si vravim, ze to bude ok ze sa nemozeme stresovat. aj doktorka mi vravela, ze keby hocico bolo nech dobehnem alebo nech idem na pohotovost ak by to bolo vecer. mna krize neboli ale posledne dni ma boli kostrc. co fakt nechapem. si pripadam jak taky dochodca obcas 🙂

zuzula221
19. jan 2011

@sandy5 no veru je to poriadna drina pre tie nase tela :D... kym sa babatko vyvinie, narastie a zosilnie, aby prislo na tento svet... ale neboj urcite to nie je nic take vazne 😉

monilik
19. jan 2011

@zuzula221 tak sa potom nestrachuj, vsetko bude fajn 🙂 ked mas dobre vysledky, tak to mohla byt len nejaka prasknuta cievka alebo co. zistovali ti aj hladinu progesteronu? vraj ked je malo tak sa to takto prejavuje. ???
hm, ked ani lekar nevie co to, tak ja uz neviem. a nemohla to byt bolest mocoveho mechura? ze by si mala daky problem s tym? to casto byva v tehu. ?

zuzula221
19. jan 2011

no hladinu progesteronu mi nezistovala... sice 4.1. som bola na krv... co sa berie v 12tt a vraj som mala vsetky vysledky na jednotku... tak ale kazala mi doktorka tie antibiotika uzivat dalej... a na ten mocovy mechur sa ma aj pytala, ci ma nahodou nepali alebo nestipe pri moceni... ale nic take nepocitujem... ale moze byt ze som prechladla sice neviem, kde :D ked stale som doma a lezim... no ale uz mi je lepsie chvalabohu.. ale dakujem za rady 🙂

zuzula221
19. jan 2011

ok babenky na chvilku vas opustam idem pre synceka do skolky .... tak sa zatial majte 🙂