Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@masiiik To mi stačí, nemusí to byť presný vek. 🙂 A aj ja mám letáčik a na ňom bolo napísané, že od 15 tt, preto som sa aj dneska začala pýtať, že či tu niektorá tam ide a v jednej téme tu na koníkovi som sa dočítala, že hodina začína dnes o 8mej. :( Tak nikdy nie je neskoro začať, nie?
@masiiik hej, tak som to myslela.. Na tu starostlivost o babenko by som rada chodit, len co sa dychania tyka a tak..neviem, ja uz mam isty cisarsky rez, takze neviem nakolko mi to treba 😒 neviem fakt.
@tinal Ano ano, lekara som myslela, on ma svoju sukromnu ambulanciu? Lebo priznam sa, vobec to meno nepoznam 😒
@masiiik ja budem chodiť 😀
@masiiik Budeš sa čudovať. Robím v advokátskej kancelárii asistentku a boli obdobia, keď sme museli na poslednú chvíľu robiť ťažké odvolania, či vyjadrenia, tak sme to museli do polnoci stihnúť odfaxovať.
@pikha On je myslím na miesto MUDr. Čecha, ktorý zomrel. Ambulanciu má na Klokočine. Neviem či ti niečo hovorí homeopatická ambulancia, tak oproti nej má aj on ambulanciu. A ambulanciu má v tej časti nad lekárňou čo je. Neviem, či tam chodievaš alebo či chodíš na Chrenovú. Moja sestra ho opisuje slovami: Je to fešák a podobá sa na Kaliňáka, len je trošku nižší. 🙂
@malinovka333 Bola si aj dnes?
@malinovka333 Vážne budeš chodiť? 🙂 🙂 🙂 No toto... Dlho si čakala na autobus?
@tinal ano bola som a bola tam aj masiiik 😀 a mala som z pani Jahnatkovej dobry pocit, a kedze som aj ja prvrodicka tak myslim ze sa mi to zide,a nie ze to je skoro,tam treba prebrat vsetko od cvicenia ,dychania,ucit sa ako treba babo prikladat k prsniku,kupanie,masaze babätka a dalej co pisala masiiik,ono sa to mozno zda ze to je skoro ale teraz to byva kazde dva tyzdne a ku koncu to bude kazdy tyzden,ay sa to vsetko stihlo prebrat,a cas nazaj strasne rychlo leti,nenazdame sa a pojdeme rodit,som rada za aspom masiiik som tam stretla 😀
@masiiik necakala,isla som pozriet kedy mi ide bus, isla som do tesca na wc nedalo sa mi vydrzat 😀 a akurat siel brat okolo zastavky tak ma zobral 😀 inak mi isiel o 9:31
@masiiik a kamoska ked tam chodila tak s niektorymi babami bola potom aj v porodnici tak sa aspom poznali,lebo vies ako to je ked niekam prides a nikoho nepoznas vid dnesok 😀,lenze vy ste prisli dve naraz tak som nevedela ktora si 😲
@masiiik Tak v tomto si ma predbehla, myslím, že ja som bola najdlhšie nejak do 01:15 hod. 🙂 Teraz som ešte v práci, ale šéfka ma už pustila, ešte niečo vypočítam a asi pôjdem pomaličky domov. Prípadne skočím na nákupy. 🙂
@malinovka333 Možno sa k vám pridám aj ja. 🙂
@malinovka333 No keby sa s bratom dohodneš, tak sa vám tak nepodarí stretnúť sa. No ráno to bola sranda, ja som celý čas pozerala, že ktorá môžeš byť ty. Prvé čo ma napadlo, keď som ťa zbadala, tak som si myslela, že si @pikha, lebo ona tu má fotku, na ktorú si sa mi podobala 🙂
@tinal Tak porozmýšľaj, či sa k nám nepridáš. Môžme potom niekedy behnúť na tie nákupy všetky 3 spolu. 🙂 Jáj, len potom asi už len budeme musieť nájsť niekoho, kto nám dá k dispozícii minimálne zlatú kartu s pin kódom 😉
@medullienka skus sa spytat tvojho doktora alebo doktorky ci nevie o nejakom kurze lebo nasa "pani" spolupracuje s nimi,a niekedy to aj doktory odporucuju svojim "pacientkam" alebo si to skus vygooglit .-D
@masiiik Tak ja som myslela taký normálny nákup. Nie som človek, ktorý by rád behal po obchodoch a nakupoval všetko čo uvidí. 🙂
Inak @masiiik a @malinovka333 čo takto dať si aj do profilu fotky?
@tinal No veď počkaj, keď budeš musieť začať nakupovať pre bábo 🙂 Ja tiež som typ, že na nákupy musím mať chuť, inak sa hneď po vojdení do obchodu otočím. Ale viem, že keď začnem nakupovať výbavičku, tak obchody traste sa 😀 Jáj, raz aj foto dám. Už sa na to dlhšie odhodlávam, len zatiaľ som nenašla nejakú schopnú
@tinal ja som tu už mala fotku,ale kedze o mne vie estelen velmi velmi malo ludi ze cakam babo tak nechcem riskovat aby ma tu niekto vymakol,lebo tu chodi dost ludi co poznam,preto som si ju aj vymazala,ale neskor ked to už nebude tajomstvo si ju dam neboj 😀
@tinal, ak máš možnosť, choď určite na 4D, vidíš lepšie bábätko a je to také realistickejšie 😉 Bola som tam aj s manželom, ten nemal slov, lebo bol celkom prvý krát so mnou na sone 🙂 A tiež sa nevedel vinadívať. Pohlavné orgány sú ešte stále vo vývine, takže ich nebolo dosť zreteľnej vidieť. Bolo to také na 70%. Radšej si to potom necháme na 100% potvrdiť. Myslím, že to bude okolo 20teho týždňa. Straaaaaaaaaašne moc sa aj tak tešíme. Napĺňa ma to energiou 😀 I am happy
no nic baby, nalomili ste ma 😀 😀 a kedy je ten dalsi termin? a ciselko by som poprosila na tu pani 🙂
@tinal a ked chces vediet ako vyzeram v albume pre priatelov mám fotku 😀 tak si ma mozes pridat a uvidis ma
@malinovka333 Tak o mojom tehotenstve vie zatiaľ rodina a nejaké kamarátky a už aj šéfka. Takže teraz mi to je už jedno, či ma tu niekto vidí, či nie. 🙂
@salinka28 Určite, ak budem mať možnosť tak na 4D pôjdem. 🙂 Videla som aj video u kamošky, čo si dávali robiť.
No takže nečakaný klient je vybavený, snáď môžem ísť domov, čo poviete?
@salinka28 ano je to super pocit, ja som bola tiez minuly tyzden, dostala som CD s fotkami a videami tak si ich skoro kazdy vecer prezeram 😵 bolo u vas vidno uz pohlavie ? u nas este bohuzial nie. Na dalsie sono idem v 25tt, vtedy ze by uz mali byt vidno crty tvaricky tak chcem mat pekne fotky a videa na pamiatku.
ahojte kočky, prosím o pomoc
je to taká trošku chúlostivá vec, hádam to správne napíšem
Vie mi niektorá poradiť s problémami pri močení? Som divná ale nechcem otravovať dr. s každou kravinkou a poradňu mám až za mesiac... Chodím močiť často (to je normálne) ale vôbec nemám tlak pri močení... mám plný mechúr, tlačí ma na wc a prídem na wc tak to zo mňa len vykvapká..... Neviete mi poradiť?
Prosím nevysmejte ma ale aj to sú problémy v tehotenstve 😉
Ďakujem.
@sliver nie je to nič strané, skús piť brusinkový čaj, džús a min. 2litre vody. Ale pre istotu by som si dala vyšetriť moč hoc aj u obvodnej. Ja chodievam tiež často, no normálne močím aj keď nie veľa,ale skoro každú hodinu 😀 moč mám ok tak len niečo niekde tlačí

@salinka28 No ja som nebola pri poslednom sone na 4D, ale tiež pri sone som videla ako sa bábo točí a každú chvíľu je inak. 🙂 Je to sranda. My to necítime zatiaľ ale keď sa na to pozeráš, tak je to krásne. 🙂 Ja mám sono najbližšie 11.2., to bude 18. týždeň. Už som zvedavá teraz.