icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

simib
10. feb 2011

A ktorá chodíte kam lekárovi,ktoré ste z BA? 😎

luc771
10. feb 2011

@simib Svagrina rodila minuly rok a mala sama izbicku s telkou a mohli sme za nou prist na izbu kuknut to sa mi srasne pacilo, ale zevraj minuly rok bola len jedna taka izba neviem ci ich spravili teraz viac. Minuly rok stala tato izba 33€/den. Potom maju viac nadstandardnych dvojpostelovych izieb za 16/den ale tam nemozu prist navstevy kvoli tomu aby mala druha mamina klud a navsteva moze prist na chodbicku kde su urobene sedenia, boli sme tam pred dvomi rokmi kuknut tiez to bolo v pohode, no a ked je malo ludi tak si mozes tu dvojku zaplatit celu pre seba a moze prespat aj manzel 😀 mne by sa to pacilo ale neviem co mi na to povie doma drahy... 😀

sandy5
10. feb 2011

@simib no mne ani nejde o to aby som bola sama, lebo je to po 2 ale o tu vlastnu kupelnu 🙂 mam pocit, ze teraz je hrozne vela bab tehotnych. aj sestricka u mojej lekarky vravela ze je zas nejaky boom

simib
10. feb 2011

@sandy5 Jasné.Kupelka je potrebná.Ale uvidíme ako to tam v lete bude.Prinajhoršom tých 5 dní nejak vydržíme.Možno sa tam stretneme aj viaceré a bude fajn. 🙂 🙂 🙂

sandy5
10. feb 2011

@simib no jasne, bude sranda a nejako to tam vydrzime 🙂 v lete ani nebyvaju silne zltacky tak zvyknu pustat vraj aj skor domov ked je moc teplo

simib
10. feb 2011

A nechodíte niektorá náhodou do Probiosu?Inak mňa zajtra čakajú tie Tripple testy či jak sa to píše,tak dúfam že to bude OK.Naposledy som bola v 11+4 ale medzitým mi spravil kamarát UTZ,tak som bola spokojná.A rozmýšlam o nejakom cvičení.Ani nie o tom dýchacom,ale taký na pohyb,lebo som furt dolámaná.

luc771
10. feb 2011

@simib Ja chodim do Medifemu, aj cvicit som zacala kvoli pohybu, dnes idem do Snop-u na fitlopty a v pondelok chodim na pilates do studia Miracle.

simib
10. feb 2011

@luc771 to je super.Aj ja chcem aj Fit loptu a ešte niečo.Inak skoro žiadna tu neviete ešte pohlavie???

zuveru
10. feb 2011

@simib este nieee neviem, mozno o tyzden 🙂

simib
10. feb 2011

No mne ten kamoš pred týždňom robil UTZ a kukali sme asi pol hodinu a potom sa mu zdalo že asi chlapec,tak som zvedavá či aj lekár zajtra niečo uvidí.Inak neviem prečo to tu ukazuje že som 17tt keď zajtra som presne 16tt+0 😒

sandy5
10. feb 2011

@simib ani ja este neviem. tak snad buduci tyzden ukaze 🙂

ninan2
10. feb 2011

@luc771 Ahoj, prosim Ta, tie fitlopty v SNOP-e, v rozvrhu to maju napisane ako Cvicenie pre tehotne s Marinou, ze? Tiez som o tom rozmyslala, ale nenasla som tam info, ze ide priamo o fitlopty. Cize nie je to pilates ani podobne, iba cisto fitlopty. A kolko zien tam tak byva spolu na cviceni a je to tam OK (prostredie a pod.)? Diky 🙂

s_helienka
10. feb 2011

@ninan2 no, su zaujimave otazky, tiez som zvedava... kde to vlastne je?

ninan2
10. feb 2011

@s_helienka na Zahradnickej, cize skoro centrum, a maju celkom dobre ceny oproti ostatnym strediskam co som pozerala... tiez planujes niekde takto chodit?

luc771
10. feb 2011

@ninan2
ano chodim na 17-tu na cvicenie pre tehotne, od minuleho stvrtku je nova cvicitelka neviem ako sa vola, je to jednoduche cvicenie nic namahave ale lepsie ako nic teraz sa hybem dost malo a na cvicenie doma nemam motivaciu, vacsinu cvikov robime tak ze sedime na fitlopte alebo lezis na podlozke a na lopte mas vylozene nohy, popritom sa este pouzivaju take natahovacie gumy. Bolo nas okolo 10-12 co je tak akurat. Prostredie v pohode, aj ked dost teplo moc prekurene na moj vkus, trochu mala satna ale da sa to vydrzat na tu chvilu kym sa prezlecies. Objednava sa a plati dopredu osobne, ked som isla prvy krat tak ma objednali aj telefonicky a zaplatila som potom... Miracle je natrepanejsi, o dost mensia miestnost a pri cviceni som dost davala pozor aby som niekoho nechtiac nekopla alebo neprefackala 😀

s_helienka SNOP je na zahradnickej, tu je link www.snop.sk

ninan2
10. feb 2011

@luc771 aha diky, dobre vediet, lebo aj o Miracle som rozmyslala... Fitloptu mam inak aj doma, ale motivaciu tiez veru ziadnu, akurat som na nej zacala viac sedavat ked som pri compe... 🙂 A pilates je aky, co Ta bavi viac?

luc771
10. feb 2011

@ninan2
Na pilates si musim este trochu zvyknut, predtym som ho nikdy necvicila, celkom narocny na dychanie, zatial sa mi zda ze nad nicim inym nerozmyslam len ci sa mam prave nadychnut alebo vydychnut pri tom ktorom cviku, trochu mi to lezie na nervy ale po cviceni som mala aj trochu svalovicu tak som si povedala ze to teda vyskusam a zaplatila som si cely kurz 😀 chcela som najprv chodit len do snopu, ale cvicenie v utorok sa mi az tak nepacilo, zdalo sa mi slabsie, tak som ho chcela nahradit a rozhodla som sa pre MIracle a hlavne to mam z prace 10min na peso co mi dost vyhovuje 😉

luc771
10. feb 2011

@ninan2
fitloptu tiez doma vyuzivame len na sedenie pri compe 😀

ninan2
10. feb 2011

@luc771 v SNOPe sa Ti nepacil pilates hej? Tie fitlopty su OK, ze. Skoda ze je Miracle taky plny...

lucylulu
10. feb 2011

@zuzula221 dakujem tiez som toho brala dost ale nakoniec som odmietla preco sa dopovat jasne ze su pripady ked sa proste musi ale ja to chcem skusit takto .Dnes je konecne lepsie takze som rada a uz vies co to bude ? 🙂

s_helienka
10. feb 2011

@ninan2 no, ked sa konecne vyliecim, tak ano, lebo len lezim a sedim... ale potrebujem sa najprv konecne vyliecit... ale zahradnicku mam trochu od ruky... to ja skor nieco v petrzalke si musim najst...

ninan2
10. feb 2011

@s_helienka hmm tak potom ten Miracle je pre Teba lepsi, su (aj) na Znievskej.

lusia13
10. feb 2011

ahojte. ako je vam dobre ze si mozete vyberat z cvičeni pre tehotne a mate tolko motnosti. ja som z východu slovenska z malej dedinky a ak by som chcela chodit na cvicenie tak by som si musela odsoferovat 30 km tam a 30 naspäť do presova co sa mi zda vela. tak som si to poriesila po svojom kupila som si fit loptu a DVD cvicenie pre tehotne a dnes som to skusala cvičiť dalo mi to dost zabrat lebo do teraz som len lenivo posedavala tak som sa sama na sebe smiala aka som ochabnuta a bez kondícii a ze poriadne som nevladala ani dvihat ruky 😵

keena
10. feb 2011

ahoj baby! chcem sa spytat, tie co ste tak v 18tom, 19tom tyzdni.. uz citite pohyby?? nejake take riadne, alebo...?? ja som si stale neni ista... mam pocit, tak max, 1-2x za den (aj to len vcera som nejak pochytila, ze by to asi mohlo byt ono).. ale iba malinke, malulinke pohybiky... ste niektora na tom tak ako ja??

rianka7
10. feb 2011

@lusia13 prosim ta, to DVD si si kupila alebo niekde objednala?

zorina82
10. feb 2011

@keena Ahoj,ja čakám druhé dieťa no napriek tomu zatial nič necítim.Som v 19tt.

akinorev30
10. feb 2011

@keena Ahoj, ja ešte pohyby necítim ☹ možno to bude aj tým že mám placentu vpredu. Sem tam sa na to zameriam, ale naozaj som zatiaľ nič necítila. Dúfam, že to príde každú chvíľu. 😀

cherryl
10. feb 2011

@keena citim skor 1-3x za den taky tlak a aj na dotyk citit ze sa niekto v brusku roztahuje len mi je zvlastne ze sa to deje na tom istom mieste , druhy drobec asi nema potrebu kontaktu 😕

salinka28
10. feb 2011

@keena, ahoj, ja pohyby cítim už asi druhý týždeň, ale nepredstavuj si pod tým nejaké kopanie. Je to skôr také kmitanie a vlnenie sa v brušku. Nie sú to určite črevá, lebo také pohyby som nikdy predtým nemala.

zorina82
10. feb 2011

@cherryl no 🙂 možno ma už čoskoro prekvapí s takými kopancami,že sa neudržím 😀 , asi to bude sposobené tiež polohou placenty,uvidím bud.týžden ma čaká podrobnejšie utz vyšetrenie 🙂