icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

slniecko612
11. feb 2011

@lenkasan dakujem za radu. to s tym casuaplay ma nenapadlo, ale ked ta rozmyslam, tak asi mas pravdu. Ale svagrina s nim bola spokojna. a mala ho aj kamaratka a ta si ho nevedela vynachvalit, ale mala len sportovu cast. Vzhladom k tomu, ze nase dieta ma velky predpoklad byt velke, tak uz teraz viem, ze je pre mna tento kocik nevyhovujuci. Musim sa popozetat po nejakom inom ☹
A nevies nahodou nieco o kaciku Teutonia? V mojom okoli ho nikto nemal, tak neviem ake su na neho reakcie. Paci sa farebnym prevedenim, ale neviem nic o funkcnosti. Dakujem

sandy5
11. feb 2011

@slniecko612 moja svagrina ma teutoniu mistral S a je s nim velmi spokojna. ja ho zrejme zdedim 🙂 lahucko sa ovlada a zda sa mi aj docela velky

slniecko612
11. feb 2011

@sandy5 jeeej, dakujem potesila si ma. Sice este uvidim, pre ktory sa rozhodnem, ale je to jeden s mojich faroritov. Musim ho ale najskor vidiet na vlastne oci, lebo zatial som ho videla len na obrazku.

kiwinka21
11. feb 2011

ahojte necitala som vsetky prispevky ale mam termin 15.jula,,ma este niekto?.🙂

majkauk
11. feb 2011

@kiwinka21 ahoj no ja mam termin 13.jula 🙂

lenkasan
11. feb 2011

@slniecko612 Teutoniu tiež veľmi chvália.Záleží čo od kočíka očakávaš.Teda či bývaš v meste,alebo chodíš veľa do prírody.Či ho budeš niekam vynášať,alebo veľa skladať.A o tej velkosti som čítala,že to je mýtus.Že dieťa nemusí byť velké,že až v puberte môže vyrásť po rodičoch.Takže sa neboj.Budeš určite uzlíček... 🙂

Ja som pri prvej bývala na 5 poschodí bez výťahu.a mala som malú RAv 4.Takže som prišla do obhcodu a kupovala som kočík podľa toho či sa mi zmestí do auta a k nemu vaničku ktorú budem vládať vláčiť.Takže vtedy mi vyhovoval peg perego AT4 aj tým,že sme chodili veľa do terénu.A teraz mám At4 ako druhý kočík .Dokúpila som si k nej navettu a drobec v nej bude spávať na balkóne.

lenkasan
11. feb 2011

@slniecko612 A to stým casual play.Ani mne by to nenapadlo,niekedy na niečo prídeš až keď to máš doma.Ale keď si s ním išla napríklad s cesty na chdník,teda mala si prekonať obrubník,tak to bolo o držku.Jedine keby si zaaretovala koleso,tak by sa to dalo,ale každý ho má tak aby sa hýbalo.Na českom MMb je jedna mamina ktorá má tri deti.Mala už asi 50 kočíkov.Je to "maniačka", v dobrom slova zmysle a tá má v rodinných fotkách strašne moc kočíkov.Pozriem ti na ňu ID a kukni.Ona tiež písala o casual play,že ho kúpila a hneď predala.Vymenila som si ňou aj pár mailov.dosť sa vyzná,lebo jej toho prebehlo rukami,takže mala tiež názory nad zlato. 🙂

kiwinka21
11. feb 2011

no ale urcite to nebude presne vtedy.🙂 som zvedava jak to bude tentokrat.🙂

kiwinka21
11. feb 2011

@majkauk no ale urcite to nebude presne vtedy.🙂 som zvedava jak to bude tentokrat.🙂

majkauk
11. feb 2011

@kiwinka21 aj ja som velmi zvedava,len dufam ze vsetko bude ok 🙂 pri prvom dietatku si rodila na termin?

kiwinka21
11. feb 2011

@majkauk nie ivka sa mala narodit 26.9. ale rozhodla sa pre 1.10. 😀 😀 sak uvidime aky den bude vyhovovat tomuto expertovi.. 😀

slniecko612
11. feb 2011

@lenkasan dakujem za rady. 🙂 Ja vlastne ani neviem co chcem, zatial byvame na dedine, ale ja chcem ist do mesta (mame aj moznost). Takze ja vlastne ani neviem ci mam hladat kocik do meste alebo do lesa 🙂 Ja by som skor taky, aj tam aj tam. Taky vsestranny 🙂 No ale mam este cas. Sice to preleti ako voda, ale stale si hovorim, ze sa memam kam ponahlat a mam cas sa rozhodnut.

lenkasan
11. feb 2011

@slniecko612 čas by aj bol,ale problém je ten,že tie staré vaničky sú teraz v akcii.Sú na celé sety super ceny.Napríklad set športový+ vanička+vajíčko kúpiš za 600,- eur.Minulý rok stál 800,- a viac.TAk to byť tebou kúpim niečo aj aj.Trebárs tú teutiniu,alebo GT3,alebo jané,alebo x-lander.JA som to chcela mať už vybraté,lebo aj pri malej som potom už mala také brucho,že som bola rada,že som rada.A moja kamoška sa zase ovárala,tak nemala kočík vôbec kúpený.TAkže aspoň niečo vyber.Okukni a keby dačo tak ti ho kúpi drahý.

romanecka
11. feb 2011

@akinorev30 Ahoj, ja už mám doma tiež kočík, viem že je to strašne skoro, ale tiež som našla skvelú poniku na nete- JANe za 100 Eur, aj vanička aj šporťák- 3 ročný, ale je úplne super! Už len postieľku a mám všetko základné- lebo celú výbavičku mám po tete, ktorá rodila pred 2 rokmi 🙂

lucia26r
12. feb 2011

Ahojte dievčatá. Podľa modrého koníka som už na konci 18. týždňa ale v skutočnosti doň len vstupujem. Aj vám to tak blbo počíta?
To len preto, že všade na nete píšu, že pohyby dieťatka pocíti prvorodička až v 20 týždni. Som s mojim drahým očitým svedkom, že to je hlúposť 🙂 vždy večer, keď prídem domov, okupem sa a lahneme si k telke, tak sa začne prevalovať z pravej strany na druhú. Uplne to je viditeľné 🙂 a mám už aj nafotené. Je to strašne zvláštny pocit mať živého človiečika v brušku. Straaaaašne ho lúbim už teraz 🙂 Raz sa mi nadvihne podbruško vpravo, raz vľavo a potom asi zaspinká.
a už ho cítim aj cez deň ale keď sa sústredím. Je jednoznačné že nejde o vetry, to človek rozozná.
Možno je to tým, že nemám na bruchu žiadny tuk a teda je asi tesne pod kožou 🙂

Cítite pohyby už aj vy?

hophophop
12. feb 2011

@lucia26r ja som pri prvom tiez citila pohyby uz od 18 tt...kazda zena to citi inac,niektore citia prve pohyby az v 22 tt a vsetko je v poriadku.....a niektore skor... 😉 neda sa porovnavat!

mirkaradko
12. feb 2011

ahojte baby chcem sa spitat ma nejaka z vas skusenosti s repikom lekarskym ci sa moze pit v tehotenstve???

hophophop
12. feb 2011

Bavite sa o kocikoch,cize my uz jedno babo doma mame,mame aj dva kocare 😵 ,sice bez vanicky...prvy sa mi narodil v aprily,vanicku sme nepotrebovali,bo bolo hned teplo,teraz zvazujem,ked sa narodi koncom jula,tak nas cakaju este v podstate tri pekne a teple mesiace....asi vanicku ani tentokrat nekupime!
Prvy kocar mame Hauck Schooper a druhy trojkolku Babideal ideal Sportiva-super super kocar,presna vyroba,vlastne kopia Quinny za malo penazi 😉

hophophop
12. feb 2011
keena
12. feb 2011

@mirkaradko snad ano, bo ja ho pijem takmer stale..resp. 3-4x do tyzdna 🙂
@lucia26r pocita ti to urcite dobre.. skus ist aj na inu stranku a zadaj prvy den poslednej menstr. a vypocita ti to tak isto. napr. (http://tehotenstvo.academy.sk/index.php) resp. ak si napr. 17t+4d tak to je uz 18tt...

mirkaradko
12. feb 2011

mne tie caje pre tehotne vobec nechutia a s bylinkami velmi nechcem experimentovat...a nejak ma chytaju priedusky a repik ma ukludnujuce a protizapalove ucinka tak snad...

lucia26r
12. feb 2011

@keena ahoj keena, nie nepočíta to dobre mne. Pretože výpočet záleží aj od dĺžky menštruačného cyklu, toto je nastavené na 28 dňový.
Ak chceš presne výpočet, tak musíš zadať dĺžku cyklu akú si mala atď atď.
Podľa výpočtov síce mám termín 19. Ale som na začiatku osemnásteho práve dnes - čiže 17 t. ´+ 1 deň. a podla koníka už končím 18ty. je tu posun o takých 5 dní. teda pri mne.

lucylulu
12. feb 2011

@zuzula221 jej tak super ale chceli ste babu co ?Moja svagrina ma uz 3 chlapca a vraj babu by uz ani nechcela a ja tiez chcem chlapceka dokonca som uz aj kupila kocik 🙂 ak bude dievca tak neviem neviem 🙂 ako inak uz sa citis uz jepsie?

lucyka1
12. feb 2011

ahojte. ja som v 18.tyzdni. cakame druhe babo a pohyby citim uz asi tyzden. su sice este take jemnucke ale citelne. chcela by som ist rodit do piestan, k hocijakemu doktorovi len nie k doktorke. nemam dobru skusenost.

cipuska_
12. feb 2011

Ahojte, dlhšie osm tu nebola najprv bola chorá mala, potom to chytil mm a včera aj ja , pregrcala som celý den takže to kilo čo som konečne pribrala je preč a zas som -5kg.
my máme doma športák a kúpim k nemu vaničku http://www.babystyle.co.uk/Oyster.html
ja som začala pohyby cítiť od začiatku 17 tt ale pri prvom tehotenstve až v 21tt.
ja idem na utz až 7.3, ale už sa neviem dočkať ako uvidíme červíka 😀

lucyka1
12. feb 2011

ja idem na utv 23.2. a hadam sa dozvieme uz co to bude. kedze mame doma trojrocneho chlapa tak by som si priala dievcatko. ale vlastne ani neviem ci si to dam zistit a budem radsej tajne dufat. ale ked nie neva hlavne aby bolo babo zdrave.

lucyka1
12. feb 2011

inak ja som pribrala za posledne tri tyzdne 4 kila.hrozne.

kiwinka21
12. feb 2011

@lucia26r to pozname ivka mi robila v brusku kaskadera a hlavne ked sme boli medzi ludmi jak sa mi ten pupok hybal.🙂 sak som sa musela kryt este by povedali ze co som za ufona.🙂 tak sa tesim co vyvedie tento expert..aj mne to tu inak blbo rata podla lekarky som v 14tt..

miselka11
13. feb 2011

@lucia26r Ahoj, mne to tiež tak blbo počíta, tiež začinam 19 tt a podla konika som v 20 tt. Ale co ma viac trapi je to, že ozaj ja ešte tie pohyby necitim a očakávam ich uplne túžobne a nedočkavo. Musí to byť krásny pocit, ak ich už mamička cíti 🙂 Dúfam, že sa čoskoro dočkám aj ja 😉 Teším sa veľmi! Inak možno to bude aj tym mojim tukom 😀 , ved som už pribrala skoro 7 kg 😲

malinovka333
13. feb 2011

@miselka11 ahoj, ako mozes mat termin 7.7 a byt v 19tt ked ja mám termin 9.7 a som v 20tt.konik do dobre pocita podla toho kedy zadas TP