Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte ani mi este nevieme co to bude. na zaciatku som mala pocit ze to bude chlapcek teraz vobec netusim a neodvazim sa uz ani povedat co to bude. ja by som chcela diavcatko mozno Sonu, Saru, a manzel by chcel samozrejme chlapceka ale jeho viber mien sa mi velmi nepaci sice adamko je fajn ale to druhe Rene nemozem tomu prist na chut. tak uvidime co to bude 🙂 🙂
ahojte. Ja som bola včera na poradni v 20 týždni, lekár nám povedal že to bude dievčatko, meno ešte nevieme, máme viacero tipov tak sa musíme rozhodnúť.Výsledky triple testov sú v poriadku, tak sa tešíme. Chystáme sa aj na 3D tak na to som už nedočkavá.
@alexksa
Ani ja zatial necitim ziadne pohyby a som z toho uz troska nervna 😒 Tiez mam poradnu 23.2. a nemozem sa uz dockat. A chcem Dr. poprosit, ci by mi nepovedala co to asi bude. Vraj nerada hovori, ked si nie je na 100% ista 😖
Uvidime, ale strasne sa tesim. Hned sa objednam na 3D sono 😀
babenky to 3D sono vrele odporucam... je to uzasny zazitok... nadhera... keby to bolo mozne tak by som sa chodila na drobceka pozerat kazdy tyzden 😅
@lusia13 ja som doteraz mala pocit, ze cakame dievcatko... fakt som si myslela, ze to bude princeznicka... a ked mi dr. povedala ze to skor vyzera na chlapca tak som ostala v soku... ale som rada... hlavne nech su tie nase deturence zdrave 🙂
@lisula to vazne? stratili sa? no pekne, hlavu hore, dalsia streda je tu zachvilu 🙂
Ahojte, posledné dni sem tam cítim uplne dole v bruško take divnosti 🙂 , ani neviem ako to nazvat......nie su to ani bublinky, ani motýliky skôr mi to príde ako kopkanie, ale hned to prestane. Môzu to byt v pohyby? Tazko sa to da rozoznať, som prvorodička dnes som 19+2 tt. A este mam pocit, že sa mi chveje brucho, stále tam citim tep, ale predpokladám, že je môj 😉 .
@akinorev30 tiez v tom mam niekedy hokej... ja tych motylikov ako keby citim a kamoska co caka tretie mi potvrdila, ze to je uz ono 🙂 ale dnes a vcera ma akosi skor pobolievalo v podbrusku, tak neviem... ako na zaciatku v prvych tyzdnoch... 😖 ale tiez som tak, ze ci to je moj tep alebo nejake kopkanie 😅
@akinorev30 asi to budu pohyby uz 😉 ja som to pri prvom tehu hned spoznala,lebo som dovtedy nic take necitila a teraz ked som zacala citit pohyby som si stale ista nebola..aj ked uz som druhykrat,stale som si ista nebola..neviem je to zvlastne..ale ak si predtym nic take necitila tak to bude ono 😉
@akinorev30 ahoj,presne ako pises, take "divnosti" tiez som mala pocti v 19+4tt ze ma koplo ale tak velmi jemne a tiez citim rano ked lezim na chrbte a drzim si brusko tep v brusku a ked som sa lepsie zapocuvala tak je trosku iny ako mne bije srdiecko. mam tiez pocit ze su to prve pohyby.a este ked som bola zohnuta tak malinka mala asi malo priestoru,tak som cítila take zamrvenie sa alebo kopancek 🙂 a sú to velmi príjemné pocity.len na začiatku som to nevedela identifikovať či sú to pohyby.ale asi sú
@akinorev30 ano kludne to mozu byt uz pohyby 😎 ... ten tep bude asi skor tvoj ako babetkov... gratulujem 😅
Tak babenky huráááááááá.Testy negatívne a úplne v poriadku.Teším sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ďakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte baby,kedy kupujete kočík,postielku a takú prvú výbavičku? nechcem sa nejako unáhliť ale ani si to nechcem nechávať na poslednú chvíľu.
@erov Ahoj.No ja budem nakupovať asi dosť neskoro.Síce postielku už mám v pivnici od švagrinej,ale inak nič kupovať nebudem.O jedno baby sme prišli skoro v 8 mes.a preto mám taký postoj.Ale keby sa mi nikdy nič také nestalo,tak určite niečo kupujem aj skôr.Sama som zvedavá,kedy to nevydržím a kúpim niečo 🙂
@simib uff no veru po takej skúsenosti je pochopiteľný dôvod na neskorý nákup. no keď to zvažujem po praktickej stránke kedy treba či na kočík alebo postielku čakať aspoň 4 týždne,tak veru si treba rozmyslieť trošku dopredu. no a švagrinej sa stalo že rodila o 3 týždne skôr a kočík mala len na ceste.tak preto som bola zvedavá čo a ako ostatné tehuľky. ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@erov ahoj, no ja tiez este nic nemam a ani sa zatial neponahlam, myslim ze je este cas ....a ani nemam vela casu popri praci a skole, ale uz si aspon na nete pozeram kociky a postielky, ale mozno budeme mat oboje po svagrinej, uvidime lebo neviem v akom su stave....ak zle tak budeme kupovat nove.....aj ked moj manzel tvrdi ze naco, ked mozeme "zdedit"....no co Ti poviem...chlapi....oni to beru inac ako my.....a dalsiu vybavicku zacnem kupovat asi az ked budeme vediet ci je to chlapcek alebo dievcatko....
ahojte. triple testy dopadli vyborne, babatko je v poriadku. dalsie sono o 2 tyzdne a tam by sme sa mali dozvediet, co to bude. dnes mi doktora naznacila, ze asi chlapcek, tak uvidime 🙂. jaj je to super pocit, ked viem, ze je vsetko ako ma byt ! 😉
Ahojte.Práve mi manželík doniesol monitor na tlkot srdiečka a je to krásne počuť.Perfektný zážitok.Odporúčam. 🙂 🙂 🙂

Ahoj maminy. No my cakame tiez na vysledky. boli sme sice uz pred troma tyzdnami, este v 16tt, ale sa stratili vysledky. takze v pondelok som bola znova na krvi a mam volat v stredu, o tyzden. dufam ze to bude ok, inak na uzv 3d ideme v piatok buduci tyzden, len aby boli vysledky, hotove lebo ich mam brat so sebou dokimu. 😅