Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
No fakt to doporučujem.Stojí to okolo 60€,ale ja som zohnala tu v BA za 30 v Brendone. 🙂 🙂 🙂 🙂
@akinorev30 ja som dnes 19+1tt a tiez mam take pocity ako ty... babo obcas jemne kopne, tiez nemam pocit, ze su to nejake bublinky, ci motyliky.. stale vecer pri telke pozeram na brusko, ci sa tam obcas nieco zamrvi..a stale cakam na take vacsie kopance..dufam, ze uz coskoro pridu..na poradnu idem v pondelok, dufam, ze je vsetko ok.
Ahojte, pripajam sa ku gratulaciam k dobrym vysledkom !!! 😉
Dnes som absolvovala morfologicky ultrazvuk a dopadlo to dobre, doktor sa vyjadril ze podla vysledkov cakame zdrave babo, podla velkosti je o 4 dni starsie ako podla PM, ma 364g, merala sa velkost bruska a hlavicky, vsetko v norme, aj velkost zaludka bola dobra, srdiecko bilo o sto sest a papulka sa stale otvarala akoby sa s nami stale rozpraval. Konecne sme sa dozvedeli ze budeme mat chlapceka, aj ked moja tuzba bola dievcatko tak sa velmi tesim na maminkinho maznacika Benjamína 😀 Doktor ma ukludnil ze ked este necitim pohyby nic sa nedeje, mam este cas a ked som videla ze sa baby vrti a kope aj ked to necitim tak mi velmi odlahlo... 🙂 Placentu mam vpredu, to som si az doma z MK precitala tak som sa nestihla spytat ci je to dobre alebo nie...
@ninan2 Ahoj, bola si skusit ten Snop ?
ja som sa po vcerajsku rozhodla ze cvicenie v snope asi vypustim a budem sa snazit najst este dalsi termin v Miracle dufam ze uspesne... tiez si idem kupit dalsiu fitloptu do prace na sedenie za stolom lebo z mojho kresla ma zacal nejak boliet chrbat a na fitke sa mozem sem tam aj natiahnut...
@luc771 gratulujem k Benovi a vysledkom 🙂
@luc771 Ahoj, chcela som Ti aj napisat 🙂 Jasne, bola som, a na mna to teda bolo akurat, nemam teraz moc kondicku, kym som nebola tehotna som sportovala viac (bedminton, korcule, lyze), ale ako som otehotnela som sa na zaciatku dost setrila, takze zacinam teraz odznova (s bedmintonom, ostatne sa uz neda 🙂). Takze mne sa to celkom pacilo, aj som uz podla toho cvicila doma. Chystam sa este dalsi utorok a potom uvidim ako dalej. Ale mozno by som vyskusala aj nieco ine inde, do Miracle chodis teraz na ake cvicenia? Ten pilates som pozerala na nete a zda sa mi trochu nudny... taka cista gymnastika/joga nie je nic pre mna, lepsie mi je s tou fitloptou... Ale na vyber toho pre tehotne asi viac ani nie je, ze?
@luc771 takze dalsi chlapcek? My mame nenajaky chlapcensky mesiac 😀 Gratulujem k dobrym vysledkom. Ja som zacala citit pohyby od konca 20 tt a teraz citim kazdym dnom viac a viac. Je to super. Ale tata kopnut este nechce. Ked tato prilozí ruku, tak zrazu maly zostane bez pohybu. 😀
@ninan2 @luc771 baby vsimam, ze chodite cvicit. Ja uz som tiez pozerala, dokonca som vcera chcela ist, ale som ochorela, tas sa uz doma 2 den liecim. Nastasie to je uz lepsie. Ja chcem zacat chodit do Miracle na brusne tance. Chcela som najskor fit loptu, ale ta mi nevyhovuje casovo. A to co mi vyhovuje casovo su brusne tance alebo joga. Ale ta joga by ma urcite nebavila tak som radsej zvolila tie brusne tance. No ale musim si pockat do buduceho stvrtka a uvidim ci ma to bude bavit. A inak ja mam tiez placentu v predu.
@slniecko612 hmm takze brusne tance? A je to bezpecne pre tehotne? A nie je to tazke sa naucit? Tak potom napis ake to bolo, som zvedava 🙂
@ninan2 su to brusne tance pre tehotne, tak hadam to je bezpecne. Neviem si to zatial ani predstavit, ale urcite ma to bude bavit viac ako joga. 🙂
@slniecko612 to hej, aj mna urcite bavi vsetko viac ako joga 😀 Skusim najst na nete nejake video ze o co presne ide.
@luc771 super! gratulujem k dobrym vysledkom. opat niekto kto ma upokojil s tymi pohybmi.. asi to bude tak aj u mna.. snad sa v pondelok dozvieme...
@slniecko612 aj ja som zvedava na tie brusne tance v miracle, urcite daj vediet.. tiez mam v plane zacat nejako cvicit 🙂
ninan2 s_helienka slniecko612
dakujem krasne 🙂
@slniecko612 :D to je asi respekt :D... ale nie 🙂
@ninan2
Tak to som rada ze sa ti cviko paci, ja budem tu fitku cvicit doma co to si uz pamatam, v pondelok chodim do Miracle na pilates, najprv ma to neocarilo, strasne sa treba sustredit na dychanie co ma dost otravovalo, ale zda sa mi to narocnejsie a tento tyzden sme boli len 4 baby a dobre som sa ponatahovala... mne by ani ta gravidjoga nevadila, odporucali mi ju v miracle ale na Nitrianskej, je to blizko snopu este uvidim. Chodila som davnejsie 2 roky na jogu a pred tehu som chodila k Fredymu na taebo co bola celkom makacka.
slniecko612
o tych brusnych tancoch som pocula, aj v snope to maju na stranke v ponuke ale necvicia to tam. Moze to byt sranda, daj vediet ake to bolo. Ja tiez cakam ci daju nove kurzy v marci v miracle lebo tie terajsie zaciatkom marca skoro vsetky koncia...
@keena
dakujem pekne, s tymi pohybmi si nerob tazku hlavu, ja som tiez posledny tyzden len nad tym rozmyslala preco nic necitim ziadne bublinky ani kopanceky ako tu baby pisu, tak som sa bala ci je vsetko ako ma byt, zbytocne som sa stresovala, ked som videla dnes na monitore co tam vsetko baby stvara tak som sa ukludnila...
salinka28
zuzula221
Dakujem kocky 🙂
Ahojte babule,
kym som si precitala zameskanu diskusiu, bolo pol da prec 😀
chcela som sa aj ja podelit...
ja som zacala vcera citit prve kopkanie a pred tym to bolo ako ked sa vam ryba obtrie o brusko 🙂 prijemne 🙂
v pondelok som bola na poradni a tiez vysledky mame dobre akurat mam malo zeleza, takze doplname 🙂
co sa tyka nakupovania vybavicky, tak som pomaly zacala, nic na silu ale keds om na nieco dobre a vyhodne narazila, kupila som - a aku radost to cloveku spravi 🙂 v nedelu ideme pre postielku, nakolko si chcem posit veci sama, budem ju potrebovat skor 🙂
jo a nas caka 3D 7.3. na mangelovu 30tku🙂 snad sa nam drobec ukaze v plnej krase 🙂
@lenja01 🙂 tak tam dakedy spravime hromadne stretko 😀
ja som uz strasne davno u nich v TO nebola... ☹ akosi nestiham, ale najblizsie sa chystam o tyzden cez vikend... tak uvidime ci sa podari, bo akosi mi plany nevychadzaju tak ako by som chcela... 😠
v kazdom pripade sesterka tam rodila a bola velmi spokojna 🙂 ja by som chcela rodit tu v MT, dufam ze to vyjde... ale to je este dalekooooooooo 😀

@maricom myslis to hniezdo?... aj cez internet www.rajdeti.sk... ja som si uz vybrala 😀