Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@lubkasungirl ahoj pridavm sa 🙂 ja mam tiez 16.7
@smejjka Super, odkial si??
caves. A je to tu, uz citim pohyby take male kopanceky, takze to co som pred tym citila take jemnucke sramotenie to bol zaciatok pochybov. je to uzastne.ked ma kopne tak sa mi aj brusko v tej casti trochu dvihne. teraz je moje tehotenstvo zase o nieco zaujímavejšie. a zajtra mi pride manzel po mesiaci domou roby v zahranici tak bude prekvapeny ake mam uz brusko a vravel ,ze sa hrozne tesi nato ako sa bude pozerat na hibajuce sa brusko. 😀
Ahojte kočky, vo štvrtok som bola na poradni a všetko je v poriadku, až na ten môj výtok, dosť mi otravuje život... Vy ste ako na tom?? Nemáte taký vodnatý výtok?? Doktor povedal že v tehotenstve to je normálne.
Boli sme aj na Sono, už vážime cez 500g a meriame 23 cm a je to na 300percent dievčatko. Takže už nie sú žiadne pochybnosti. Doktor má 4D sono, tak máme aj krásnu fotečku 😵 Malá je hrozne aktívna a neustále sa hýbe 😀
14teho sme objednaní na 4D aj s DVD. ževraj medzi 24 a 26 týždňom je to najlepšie, tak už sa tešíme, keď ukážeme našu žubrienku 😀 aj našej rodinke....
@lubkasungirl trosku dalej, zo stredneho Slovenska
Ahojte babenky...chcem sa spytat...je normalne ked mi par krat za den stvrdne brusko???...ak ano kolko krat je to mozne a nepoklada sa to za problem???...zatial to bolo asi tak dva tri krat...ale dnes do obeda to uz tiez bolo asi tolko krat...tak sa bojim, aby sa mi to nestupnovalo viac a viac...v prvom tehotenstve mi tvrdlo velmi casto a preto som aj lezala v nemocnici...no ale teraz by som sa rada tomu vyvarovala....
@akatka ahoj, ty si z trenčína? hned ako som zistila že som tehotna som zistovala aka je tu porodnica a všetci si ju chvália...sestričky sú vraj super a všetci doktori su tiež vraj výborní...všetky baby čo som sa pýtala a rodili tu hovorili že parada....takže dufam že aj my budeme mat pohodový pôrod 🙂
@rianka7 Po malej mám peg pergo At4..to je tank,ale v dobrom..je ťažší,ale o to stabilnejší,nehrká,je strašne veľký.Dokúpila som si knemu vaničku a ten chcem mať na balkóne a tak okolo domu.Ale do auta na "behanie " som si kúpila concord fusion.Ale s minuloročnou vaničkou,lebo tie tohoročné zmenšili a majú len 66 cm.Čo je srašne málo.A ty o akom rozmýšľaš?
@lusia30 Mne doktorka povedala,že je to normálne pokiaľ to nieje v pravidelných intervaloch ako kontrakcie.
Lebo niektoré ženy pociťujú sťahy maternice citlivejšie,iné to necítia.Lebo sťahy sú "stáleô maternica sa pripravuje na pôrod a "nacvičuje" ,ale niekto to "nacvičovanie " necíti.
Takže pokiaľ to nieje pravidelné malo byť v poriadku.Mne tiež zavše tvrdne...
@luc771 na ktory tt ti vychadza ked pojdes na to 3D?? ja som mala v plane ist, ked budem v 23tt, ale co som pozerala fotky tak sa mi to zda este skoro.. asi to musim este prehodnotit, a pojdem asi az neskor...skor to vidim realne na ten 25tt...aj ked zrovna v tom tyzdni mam poradnu a neviem ci tak dlho vydrizim nevidiet baby 🙂 ozaj, ako si na tom s pohybmi? uz kope? inak v teho. knizke som sa docitala, ze aj ja mam placentu vpredu... ale pohyby uz citim take dost citelne, aj ked za zadivam na brusko, tak tiez obcas vidim, ako sa tam hmiri 😀 hej, hej, zatial to je len kilecko, ale verim, ze co chvila to porastie..zacala som totiz "srotovat" do seba, co vidim 😀
@lusia30 Nieje to tajomstvo... 🙂
Chlapčeka.Moja malá strašne chcela sestru,aj ja by som pristala na dievčetko pretože som mala odložených veľa ružových vecí,ale život mieni Pán Boh mení...takže to bude chlapec.Mne už v 13.týžd. na sone povedal,že na 90% chlapec a odvtedy mi to len 3x potvrdili... 🙂
A ty by si čo chcela, či je to jedno.
Mne je to v podstate jedno,ale až teraz si uvedomujem ako som všetko "ružovela"...veci,hračky,detská izba.Všetko je dievčenské.
@lenkasan mne je to tiez v podstate jedno...hlavne aby bolo zdravucke 🙂 ...ale tiez z toho hladiska,ze mam veeelku kopu veciciek po Karolinke by bolo jednoduchsie mat dievcatko aj meno by som hned vedela...co pre chlapceka neviem vybrat 🙂 ...ale ved uvidime v stredu co sa mi to mrvka v brusku 🙂 a Karolinka by chcela sestricku...a v rodine mame teraz same kocky...co by tiez dobre padlo...posunuli by mi dalsie vecicky 🙂 tak ale ked bude chlapec nevadi...budeme mat parik a bude to aj prvy vnucik a pravnucik 🙂
@katren no zatial mi len tak tri krat za den...a bojim sa mu to povedat, aby ma nahodou nenechal doma...lebo v predchadzajucom tehotenstve som mala tieto iste problemy...ved uvidim...az by sa to zhorsilo,tak mu to urcite poviem...ale pokial je to len tri krat,tak budem asi zatial ticho 🙂
@keena
na 3D idem v 24+2tt, dufam ze maly bude dobre vidno ak by to bolo zle a nedaju sa spravit kvalitne zabery tak sa nic neplati a objednaju ma na dalsi termin, zevraj...
pohyby este necitim, lekar mi pred tyzdnom povedal ze sa nic nedeje ze mam este cas tak nestresujem, manzel sa mi smeje ze som mu riadne zateplila domcek tak preto necitim ako kope 😀 aleee dnes rano ako som sa zobudila, isla na wc a potom som si este lahla do postela na chrbat chytila som brucho a par cm pod pupkom v strede som zacitila akoby kopancek alebo akoby mi z vnutra nieco zatlacilo na chvilu do ruky neviem ci to bolo ono, nechcem si namyslat budem sa pozorovat rano a vecer ked sa dam do kludu, inak cez den ked som v pohybe necitim nic, uvidim co mi povie na to lekarka, vo stvrtok mam poradnu...
ja tiež najlepšie cítim pohyby, keď si ľahnem na chrbát a pokrčím nohy, najčastejšie v oblasti pupka a zreteľné 🙂
Baby, prepáčte viem že sa to tu už preberalo ale dočítať sa toho je asi nemožné, tak sa chcem spýtať či môžem užívať Bioparox. dakujem Vám 😀

@lucyka1 dakujem 🙂 este som niekde citala, ze si mozeme vybrat cd s pesnickami, alebo priniest si vlastne, ja som si stiahla teraz laru fabian, ma krasne pesnicky, bude sa to dat? zobrat si aj svoje? 🙂