icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

januska712
28. feb 2011

@mimi147
ahoj aj ja presne tak citim pohyby a som tiež v 21 tyždniD: 🙂 je to nieoč krásne

s_helienka
28. feb 2011

@miskadusko no mne to chcela dat lekarka, lebo ze to je len lokalne atb, ale ved aj z toho urcite mnozstvo clovek prehltne... aspon ja urcite, tak sa snazim to bez toho riesit, ale zas ma zacina boliet hrdlo, tak neviem, co je lepsie...

soffi1
28. feb 2011

@luc771 ja tiež cítim niečo podobné, ako si to opísala a myslím, že to už bolo ONO 🙂 Ja to cítim tak dva dni, vždy ráno.Ale nevedela som to opísať...

luc771
28. feb 2011

@soffi1
asi to je ONO 😀 dnes som to tiez skusila rano v posteli a popri uderoch brusnej aorty som citila nejake prevalovanie alebo nieco podobne, ale musim dlanou trochu zatlacit na brucho inak to necitim...

s_helienka
28. feb 2011

ahojte... neviem ako vy, ale ja sa uz niekolko noci neviem vyspat... uz o stvrtej - piatej rano sa budim na to, ze som hladna... az ma z toho boli brucho... a potom som cely den unavena... ach jaj, uz sa asi nevyspim, kym nebudem mat aspon 3rocne dietatko, ze? 😅

luc771
28. feb 2011

baby co si davate ked vas boli hrdlo ? manzel je uz tyzden chory, ma zapalene hrdlo jednu stranu a teraz mu to preslo do nadchy. Lekar mu dal paralen a bioparox ale nejak mu to nepomaha. Dnes som sa v noci zobudila ze ma na lavej strane hrdla picha pri prehltani a bolest vystrelovala az do ucha, hned som si sla vykloktat morskou solou hrdlo, rano som to zopakovala ale neviem ci to bude stacit... myslite ze treba ist lekarke ? 😖

zuzka_cz
28. feb 2011

Ahojte, môžem sa k vám pridať? 🙂 pár stránok dozadu som prečítala a vidím, že väčšina z vás čaká na prvé pohyby.. ja cítim slabé pohyby už asi 2 týždne, je to úžasný pocit..

zuzka_cz
28. feb 2011

@luc771 ja som bola minulý týždeň chorá, ale nebola som u lekárky, pretože mi to rýchlo prešlo.. na začiatku som hneď išla do lekárne a tam mi dali na kašeľ Stodal a na bolesti hrdla Homeogene 9.. je to homeopatikum, ktoré môžu brať aj tehotné a pomohlo mi to 🙂

luc771
28. feb 2011

@zuzka_cz
ahoj, vitaj medzi nami 🙂
dakujem za tip skusim to Homeogene 9 snad zaberie, nechce sa mi ist kvoli tomu lekarovi 😒

keena
28. feb 2011

@luc771 🙂 aj ja pohyby citim najviac v klude..ale uz sa mi obcas stalo aj ked sedim v praci za PC, ze male kope.. je to roztomile... co sa tyka toho tvojho hrdla, tak u mna tak zacina nadcha a tiez ta bolest vystreluje do ucha (mala som ju na konci 12tt) odvtedy som nastastie ok. ale vtedy mi manzel kupil v lekarni homeopatika oscillococcinum, pred teho. som cuckala Propolki, ale to neviem ci mozu tehotne...a este som mala nejaky "prasok" co som si davala do vody, ale to si uz nespominam ako sa volalo...

terinka2004
28. feb 2011

@luc771 Skus kloktať STOPANGIN 🙂

terinka2004
28. feb 2011

Ja mám termín 21.7 🙂 Budeme rodiť v BB, kto sa pridá???? 🙂

keena
28. feb 2011

@s_helienka ja mam spanok zatial v poriadku..klop, klop... cca. 2-3 tyzdne dozadu uz nechodim na WC ani v noci... do toho 16 tyzdna, som sa budila 1-2x za noc, teraz som rada, ze to prestalo.. ale myslim, ze za par tyzdnov to so spankom bude uz len horsie..asi bude aj problem spat v hociakej polohe..

lucyka1
28. feb 2011

@janka987 ahoj. jasne ze si môzes zobrat aj svoje. ale on ma tiez dobry vyber. mozno sa ti nieco zapaci este viac 😉

alexksa
28. feb 2011

@luc771 ahoj, no ja som na tom bola podobne, vzdy tak zacinam chorobu, ucho a hrdlo, ale teraz mi pomohlo na hrdlo homeogene, a a do ucha usne kvapky burow, a este aj nosne kvapky mozes panthenose v pohode, aj v letaku pisu ze aj pre tehulky. Tak drzim palce, nech Ti to prejde, lebo mne je uz po vikende ok.

januska712
28. feb 2011

@s_helienka
ahoj aj ja sa tak budim okolo druhej rano a potom okolo štrvtej a tiež si musím niečo dať lebo by som asi zomrela od hladu... a tiež som celý den unawená... 😒

januska712
28. feb 2011

@alexksa
ahoj ja som ešte nebola chora ako som tehotná to si môžem zaklopať lebo kym som nebola tehotna tak som bývalá chora aj dva krát do mesiaca.. a bolo to strašne.. ale teraz užiwam celé tehotenstvo Vitaminy CALIBRUM MAMI a že vra tie pomáhajú a to možeš užiwať aj po pôrode_D

luc771
28. feb 2011

@alexksa
dakujem za radu, vyskusam 🙂

s_helienka
28. feb 2011

@januska712 hej, to aj ja, som spominala pred par dnami, ze sa kvoli cikaniu zobudzam priemerne kazdu hodinu 😅

januska712
28. feb 2011

@s_helienka
mno a vycikám sa a potom si už musím dať aj nieoč na papanie lebo by som inak nezaspala.*D: 🙂

s_helienka
28. feb 2011

@luc771 nuz, ten bioparox davaju uz asi kazdemu... mne pomohli propolki a slana voda... aj jedno aj druhe mozeme 😉

zuveru
28. feb 2011

Niekedy ked sa mi podari trosku rozculit (nie moc) tak sa mimi zacne viac mrvit - takze uz verim ze mimi v brusku preziva tehu s maminkou....

luc771
28. feb 2011

@s_helienka
ten bioparox nechcem ani vidiet, manzelovi vobec nezabra tak im ho dnes ide otrieskat o hlavu 😀 😀
zatial som od rana na slanej vode,prave som dobehla z lekarne aj s propolkami a homeogene, ja s tym zatocim 😀

luc771
28. feb 2011

@alexksa
prosim ta ako si brala to homeogene, mam si dat kazdu hodinu jednu tabletku medzi jedlami, a kedy vlastne mozem jest s akym casovym odstupom od uzitia 😨

janushkabb
28. feb 2011

ahojte maminy 🙂 ...chcem sa opýtať už skúsených mamín - brali ste vecičky pre bábo do pôrodnice hned ako ste nastúpili,alebo až ked ste šli domov tak doniesli...ja budem rodiť v BB a počula som že stačí vecičky až ked pojdem domov,že bábo dostane tam - okrem cumlika a tak...ale už som pocula aj to,že si mám radšej doniesť hned...tak neviete ako to je?a čo ste všetko brali do pôrodnice pre bábo vy?...

tamtamka26
28. feb 2011

@janushkabb mne doniesli hneď ako sa narodila, síce to nebolo treba, ale som povedala mužovi, nech donesie celú takú a takú tašku, lebo by určite niečo nechal z toho doma.... ja som totiž ležala už pred pôrodom v nemocke, tak som to vtedy nepotrebovala.... mala som tam zabalené aj plienky, utierky na zadok, krém, tak to už som potrebovala hneď po narodení.

janushkabb
28. feb 2011

no ja si hádam časom tiež pripravím nejakú základnú výbavu do pôrodnice - lebo môj drahý by z toho tiež polovicu dokašlal alebo zabudol...takže mi stačia len také základné veci?.. 😅

tamtamka26
28. feb 2011

som tu dávno nebola, ani nestíham čítať, ako sa máte.... no my kopkáme hlavne večer, celý deň je kľud a o 19 hod. začína.... a túto noc už aj štikútku malo, som sa na to zobudila.... 😉 aké to bolo milé!!!

tamtamka26
28. feb 2011

@janushkabb no hlavne plienky, utierky, možno paličky do uší a krém na zadok. ale dostaneš určite aj box, kde je aj vzorka krému - tá ti v pohode vystačí na tých pár dní. a niečo sa mi marí, že aj cca. 2 ks látkových plienok. a keď bude niečo nutné treba, tak ti niekto z rodiny hádam dokúpi. mne kázali aj odsávačku, aj silikónové bradavky, tak zakaždým niečo doniesli.

janushkabb
28. feb 2011

dakujem za radu...však na mobile bude stále niekto 🙂 ...