Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@keena Pravdu? ja zdravu stravu tiez dost zanedbavam... Actimel pijem, lebo mi to pomaha pri vyprazdnovani... Ked si spomeniem, kupim, ked nie, tak to nechavam na prirodu. Nepijem to zasa striktne... Hlavne, ze v obchode vidim krasnu karotku, ze si nastruham s jablckami a vyberam ju az ked je zvadnuta... Aspon na obed si snazim davat veci, kde je nejaka zeleninova priloha a polievky musia byt... Ono je to individualne komu co zabera na travenie... Ale zdrava strava u mna, no... Snaha je 😅
kocky ja chodim na velku pravidelne..kazde rano..chvalabohu,musim zaklopat 😉 ale bieda ked nejdem hned rano..napr ked skoro rano idem prec z domu a nejdem na wc tak mam potom problem aj tri dni so stolicou,hruza! 😠 zo zaciatku to tak byvalo,ked som mala rano nevolnosti tak som nevedela ci sediet ci vracat 😀 😀 😀
aku znacku kozmetiky budete pouzivat pre babatka, s ktorou mate dobre skusenosti?
Mám otázočku - či už sa tiež niektorej robí mliečko ako mne... Hocikedy začína mi mimovoľne odtekať po troškách, niekedy má bielu, inokedy priesvitnú / vodnatú farbu... 🙂
@lubkasungirl jasne, aj to mavam rano na nocnej koseli....take dve bodky 😀
🙂
@lubkasungirl u nas sa mm tesi, ze kedy sa moze pricucnut.....uz sa dokonca aj pytal, ci ma moze po porode na izbe roztahat 😀 no co mu povies, ze nie 😅 taky zlaty bol pri tom 😀
😀
@katren no ved jasne ked su problemy tak riešiť musíš, mne mala nekakala dva dni a to som ju plne kojila tak som zjedla pol pohara zavaraných sliviek a do pol hodky som išla riadnou rýchlosťou, aj teraz ked ma mala problémy tak nasadím slivkovu vodu a poobede jeb problém vyriešený...
ahojte babenky ja zatial taketo problemy s trawením nemám... klop klop klop.... mno chodim pravidelne na veľku potrebu každe rano .... niekedy to ej menej ale aspon niečo... 🙂
júúú hele baby, a ja som v 22tt a mne sa mliečko nerobí - len klasika bradavky ma bolia nonstop,prsia sa mi zväčšili,ale inak nič - znamená to že nebudem kojiť??? ☹
ani mne sa ešte mliečko nerobí:(((: to znamená že nebudem kojiť?? alebo to je u každej individualne,?? 😢
Ja si myslím, že mne sa trošku priskoro robí to mliečko - sestre až po pôrode - takže si ABSOLUTNE z toho nic nerobte 🙂 Inak skôr mam obavy, aby som sa neroztiekla pred pôrodom - to by teda nebolo veľmi príjemné. A čo sa týka stolice - mne pomáha detská výživka - jablčkovo-mrkvová a kopeeeec vody a čajíkov. Kávu vôbec nepijem. Ta tak.
no dievcata, ja mam zase opacny problem, pravidelne 1x - 2x tyzdenne ma tak prezenie s poriadnymi krcami, az mam strach... ☹ ostatne dni chodim normalne 🙂
a co sa tyka spanku, tak ja len na bokoch spat nemozem, lebo ma potom boli strasne chrbat, prave najlepsie mi je ked spim na chrbte, takze to musim nejako striedat...
@majkauk este nieco... ked to nejde, tak netlac... to urcite nie je dobre a ani na zlatu zilu - ak ju nemas, tak aby si si ju nepriviedla... ked citis, ze ti treba, tak sa trosku skus "povlnit" ako keby si chcela napodobnit brusnu tanecnicu... aj ja sem-tam musim dost zatlacit, ale ak si brusko trochu opatrne pohybem (cize aj creva) tak to ide trosku lahsie...
@janushkabb
@januska712 kocky , toho sa vobec nebojte, ze nebudete dojcit...vsetko sa da, ked sa chce...ale toto fakt od toho nezavisi 😉
holky checla by som sa spytat ci tu Julovky nemaju este album 😉
Majovky som si vsimla ze maju tak som sa chcela pridat do skupiny keby bol 🙂
baby, ja som celé tehotenstvo nemala žiadne problémy a dnes ráno mi bolo tak zle, vypila som pohár vody a celý som ho vyvrátila!!! vracala som prvý krát, čo som tehotná. celý deň mi je zle. dúfam, že tieto tri mesiace nebudem vracať akoby som bola v prvom trimestri. máte niektorá aj takéto problémy ešte?
@mimi147
ahoj ja mám tiež take problemy.... ja som si už an to zvykla,.... ja vraciam skoro každý den... nič sa neboj mne powedala moja doktorka že niektoré možu vraciať aj celé tehotenstvo
@katren
dakujem som sa zľakla... si ma potešila
Moja kámoška vracala do konca šiesteho mesiaca 😒
@januska712 dakujem za odpoved. no aspoň v tom nie som sama, ale nepotešila si ma ☹ asi budeme musieť vydržať

@akatka ja pijem vkuse iba cistu vodu...som takmer zavisla na nej 😀 Actimel a tie probio veci ja moc nemusim, nechuti mi to..(a citala som, ze tiez to az take zdrave nie je) )vlastne ja moc ani na zdrave veci nie som...ani na ovocie.. este ze mi manzel robi kazdy druhy vecer pomarancový fresh 🙂 co sa tyka velkej potreby 😀 tak tiez ju mam kade aku..ale nejak si to neuvedomujem, ked sa mi da tak idem..ked nie tak netlacim...asi si to zacnem znacit, kedy chodim 😀 a co sa tyka toho merania a vazenia v urcity den, tak to asi tiez zacnem praktizovat! 😉