icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maruska.s
14. mar 2011

@lucyka1 😅 ja sa len snazim predist strachu...aspon co najdlhsie, ako to je mozne

maruska.s
14. mar 2011

@sisanka vsak ani ja, len ma to tak napadlo...pomaly zacinam prichadzat na veci, ktore mi treba riesit, ked si tu tak piseme...a hlavne, co sa mi bude treba naucit...

sisanka
14. mar 2011

@maruska.s neboj co sa tyka babatka tak tam sa netreba nic extra ucit,ono ti to pojde samo od seba...ako ho prebalit,chytat,kupat...ja tiez si uz pomaly pisem zoznam co mi treba kupit..ale to skor pre mna lebo po malom mam vela veci cize s vybavickou nebude problem...akurat tych najmensich veci par kupim lebo prve som mala vo februari..a aj tak babo rychlo rastie tak nie je toho az tak vela treba...

janushkabb
14. mar 2011

@elizabethn ..ahoj,no tak daj poobede vedieť čo to máte 🙂 ..podel sa s nami 🙂

zora256
14. mar 2011

@akatka Ďakujem!Ja som to škoda nečítala,cez výkend,ale díky. 😒 A akej farby ste si vybrali ten kočík?A na koľko eur vyšiel?

keena
14. mar 2011

ahoj baby! aj vy co ste tu nove a chcete byt v tabulke (v tej logicko-nelogickej), tak mi napiste IP, alebo priamo pod fotoblog... uz to nestiham sledovat 😖 ak aj chcete doplnit nejake udaje, alebo nieco zmenit, napiste mne, nie do fora..fakt nestiham citat 😀 uz som totiz dostala "pucung", ze niektore sa tam nenachadzaju... aj ked som, myslim napisala celkom rozumny koment na zaciatok fotoblogu... no co uz 😒
@akatka super! a to je Cosmo s novej kolekcie? ak ano tak cca 860 € je fajn cena... a mate iba vanicku/tasku a sportovu cast, ci brali ste aj autosedacku?
@babula skus stranku http://www.teutonia.com/slovensko/ tam by mali byt aj rozmery, aj ten surodenecky kocik..
@lucia26r no teda, takze pipik sa objavil?? tak to som zvedava ako dopadneme my... ja mam poradnu az 25.3. a na 3D nejdem... hlavne ze moja mamina uz hackuje ruzovu ciapocku 😀 dufam, ze sa to nezmeni...ale ak aj hej, co uz 🙂
@zora256 teutoniu najdes v BA v Babymarkete 🙂

katren
14. mar 2011

@babula ahoj, mame rovnako stare deticky....vy planujete surodenecky? lebo my nie....nasa celkom slusne chodi a objednali sme jej len jednoduchy skladny a lahky golfac, ze ked pojdeme do zoo a na nejaky dlhsi vylet. Inak bude chodit peso.....svorka ma od toho odhovarala, medzi mm a jeho sestrou je rok a mesiac a ze ona nepotrebovala, ale pre istotu sme si ho objednali.....surodenecky sa nam zdal, ze ho moc nevyuzijeme a potom bude zbytocne dlhy alebo siroky len pre jedno babo.....

keena
14. mar 2011

@katren @babula ja som myslela trochu dopredu, aj preto sme zvolili teutoniu, tam maju taky "skejtik" pre druheho surodenca na kocik, vraj je vhodny aj pre ten kociar Cosmo... http://www.teutonia.com/slovensko/produkty/dopl... surodenec nasadne a vezie sa 🙂
tiez by som nemala v plane riesit dvoj-kocik 🙂

zora256
14. mar 2011

Baby tie,ktoré chcú svojho lekára k pôrodu a tie poradkine nájdete na www.sprievodcaporodnicami.sk ,tam si viete vybrať pôrodnicu a tam sú kontakty aj ceny za služby. 🙂

katren
14. mar 2011

@keena ano, aj my sme chceli len skejtik, ale vsetky sa montuju na tu tycku, co je medzi kolesami.....ale my taku tycku nemame a nie je ho kde pripevnit (mame Coletto Matteo)....obehli sme kvoli tomu nie malo obchodov a holt, museli sme vymysliet nieco ine, preto ten golfac....a na tom skejtiku sa mi mala moc nevyspi, kedze stale spava 2x denne po 2 hodinky....mozno sa to do leta zmeni, ale aj tak by som chcela, aby mi aspon raz denne spavala.....

lucyka1
14. mar 2011

@cipuska_ vdaka 😉

alexksa
14. mar 2011

@ada222 to ma mrzi.....neboj, dobojujete, drzim palce 🙂 tak sa len setri a oddychuj

alexksa
14. mar 2011

@danciacik ahoj, aj Ty si z pp? super.....a kde ste kupovali kociar?

babula
14. mar 2011

@katren ahoj,no ja surodenecky urcite ano,maly chodi sice uz 4 mesiace,v kociku nespi od 10.mesiaca,ale my chodime aj na 2-3 hodky von a to by chodit nevydrzal.teraz som bola vonku s dvoma babami co maju taky rozdiel a potvrdili mi to.najskor chceli deti behat a ked sa vozilo mensie tak aj ony.cim dieta viac beha,tym sa skor unavi a musi si sadnut a nas adam nechce ani vedla kocika ist ani mi dat ruku a popri ceste si to ani neviem predstavit.mam vybraty graco stadium duo,priestrany ale lahky a uzky a lacny.

lucyka1
14. mar 2011

@katren ahoj. uz som nestihla tu knizku pre jednotlivca.... 😒 smola, ale nevadi aspon som si co to precitala a velmi velmi naucne 🙂 je to fakt zaujimave i ked uvidime ako v praxi. ale hovorim si ze svet sa nezruti ak sa mi to nepodari. budem sa snazit urobit pre to vsetko a mas pravdu uz ziadne stresy 😉

lucyka1
14. mar 2011

@maruska.s spravne, pôjde to tak pôjde, nepôjde to tak nepôjde, svet sa predsa nezruti..... 😉

monilik
14. mar 2011

ahojte dievcata 🙂 pekne sa tu rozrastame 🙂 chcem sa vas spytat ci niektora nemate skusenosti s kocikom anmar hilux...? boli sme v jednej predajni a celkom sa mi zapacil ale nikde som nan nenasla ziadne recenzie ani nic.. mal by to byt polsky vyrobca...? 😅

katren
14. mar 2011

@babula ja s malou chodim max. tak do obchodu sama, inak chodi s nami aj mm, von chodime na dvor, mame ho dost velky, tak preco nevyuzit....tak preto sa mi zdal surodenecky pre nas nevyuzitelny....ale ked ty vyuzijes, preco nie 🙂

danciacik
14. mar 2011

ahojte
@alexksa áno som z PP 🙂 Sa teším že sme sa tu našli nejaké popradčanky. 😀 Ja som kočík kúpila tak náhodne, prezerala som si mimiaukcie a zbadala som tam nový tovar - kočík a keď som si pozrela fotky tak som si povedala, že ten musím mať. 😀

elizabethn
14. mar 2011

@janushkabb takže už viem na 100%,bude dievčatko 🙂

henulienka
14. mar 2011

@s_helienka áno, v tridsiatom bude pozerať zhruba to isté. Veľmi sa tešíme, mangel skoro doktorku vybozkával. No a to meno samozrejme Riško bude, po otcovi 🙂

maruska.s
14. mar 2011

@sisanka aj ja sa chystam pisat zoznam..toto je nase prve babatko, takze toho bude viac...ked som si tak pozerala na nete, co asi nam bude treba...tak to bude riadny zoznam=) ale velmi sa tesim...samozrejme prehanat to nebudeme...v lete toho asi bude treba trosku menej, tak to je tiez fajn=) inak dakujem za upokojenie...trosku sa toho bojim, ale ked vravis, ze to pojde samo, tak sa na to spolieham =) ked to male je take krehunke...

maruska.s
14. mar 2011

@lucyka1 to ze sa budeme bat nam to urcite neulahci, takze hlavne nestresovat, ako vravi manzel=)

janushkabb
14. mar 2011

@elizabethn jéééj tak gratulujem - aj my budeme mať dievčatko 😀 ...a už aj máš vybraté meno??

elizabethn
14. mar 2011

@janushkabb 😀 zatiaľ ešte nie,uvažujem o Veronike,Alexandre,Julianke,alebo Meggie 😉

lucyka1
14. mar 2011

@maruska.s presne to iste hovori aj ten môj 🙂 nestresuj! ale zazivat by to nechceli....

janushkabb
14. mar 2011

@elizabethn noo alexandra som aj ja chcela dať meno,ale drahý ma nakoniec zrušil 🙂 tak máme Emu 😀 ..no paráda tak už len vrhnúť sa na nákupy a tešiť sa na maličkú 🙂 ..hlavne sa šetrite aby bolo všetko ako má byť 🙂 ..my si momentálne užívame krásne pohyby našej princeznej - akurát včera sme boli na oslave,malá začala kopcovať tak 12 ludí okolo mna 😀 😀 ...ale je to paráda byť taká "zaujímavá" pre všetkých..a teraz máme naozaj najkrajšie obdobie tehotenstva...však to určite poznáš sama 😉 ..a už máte niečo kúpené??...

elizabethn
14. mar 2011

@janushkabb naša rodinka je poverčivá.nemám zatiaľ nič.Vaničku dostanem od kamarátky z MK,kočík po porode a vcičky mám zatiaľ iba pár.kúpila som si pred 2 týždňami súpravičku v krabičke do porodnice-všetko v bielej,lebo som ešte nevedela,či chlapček,či dievka..myslíš že by som jej mohla kúpiť aj v zelenej farbe?Veľmi sa mi páči jedna súpravka u nás v obchode,ale majú len v modrej a zelenej

januska712
14. mar 2011

@s_helienka
nie si samam aj ja mam celú dodobanu tvár.. a čakáme dievčatko.. a kruhy pod očmai o ncih ani nehworím.. moja malička to ma vymenené cez deä ani newiem že ju v brušku mám a v noci je hore..:( takže sa vôbec nevyspim... ked konecne zaspím tak to trva len pol hodinkua som zasa hore čo stále kope-.-- tak ja len dufam že to nebude tak aj po narodení...

cipuska_
14. mar 2011

@sliver @lucyka1 ale zhánajú prostriedky aby sa este dala objednať a myslím že potom 16 marci sa bude dať kúpiť a je to vec ktorá sa určite oplatí a nemyslím si že bude nejako extra drahá, mám kamarátku laktačnú poradkynu tak sa jej spýtam že ako to bude.....