Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@keena ja ako idem toho 29. k doktorovi tak budem práve pri konci 24tt a mne už kázali si kúpiť v lekárni glukopur (už ho mám doma), že budú robiť glukózový test...Ja som ako tvoja mamina ja som sa v 16tt dozvedela, že to bude na 70% asi dievčatko, ale že mi to na 100% potvrdí až 1.3. no ja som už dovtedy stihla nakúpiť, ale zo 10 ružových vecičiek...bola by sranda ak by to nakoniec bolo inak 🙂, ale tak dopadlo to dobre a už je to isté...Ja som sa pri nakupovaní začala riadiť tiež najprv zoznamami z internetu z ktorých som si spravila priemer (lebo každý písal iný počet kusov) ale nakoniec som sa začala riadiť sama sebou a nakupujem čo chcem a nielen čo treba takže toho budem mať o niečo viac 🙂
ach baby, dnes som 2x padla...no hrozne ten dazd!!! som sa smykla na podlahe v obch. dome... dufam, ale ze je bejby ok, snad som tie pady ustala... ako padla som tak, ze mi prava noha vyletela a padla som na lave koleno... a druhy krat na obe..takze tam budem mat kraaasne modriny ☹
@lusinda24 mne vravela sestricka, ze nie na tejto poradni, ale az na tamtej dalsej budeme testovat, takze fakt neviem, co sa bude diat teraz... hlavne nech uz je piatok, aby som zistila ako sa ma bejby v brusku 🙂 no my sme boli v 16tt na 60% chlapec, a teraz v 20tt sme boli uz na 90% dievca...takze stale je to take neiste 🙂 v posednych tyzdnoch sa babu ale prihovarame v zenskom rode, tak snad sa to uz ani nezmeni 🙂 tiez si musim este tie zoznami nejak zredukovat, lebo mam s toho mis-mas a buduci tyzden uz idem na to - na nakupy 😀
@januska712 a odkial si, mozno ked budu starsie, budu aj spolu trenovat :D :D
@sisanka no jasne, ved aj jemu idu kilecka stale hore....uz ma brusko take riadne 🙂 ale mne sa to tiez paci 😉
my to v rodine ani tak nemame, ale brala som injekcie B12-tky a z toho som zacala tak strasne priberat, lebo samozrejme aj viac chutilo....a svokra tiez je na tom rovnako, tiez bola stihla, ,po 4-roch detoch mala 60kg a potom ze brala aj ona injekcie B12 a teraz ma vyse 100 kilo......ale dole nejdu ☹
@mirkaradko nemas nahodou nejaku cudnu doktorku? 😉
cavte kocky, dlho som tu nebola, zdravim vas vsetky.. dnes mam od rana bez prestavky dost silne bolesti v podbrusku na lavej strane. nemozem prejst poriadne ani na WCko. cely den iba lezim.. ☹ mali ste nieco podobne?
@mirkaradko no ja som priberala prve 3 mesiace pekne po 1 kg, a potom v 4 mesiaci zrazu skoro 4 kg, ale doktor mi nepovedal nic, tento mesiac som pribrala tak 2 kg. ...takze v celku som pribrala 9 kg....tak hadam to nie je vela....dufam, ze viac ako 15 kg to do konca tehu nebude. Do poradne idem v stredu a pochybujem, ze by mi dr. povedal, ze velmi priberam, ak mi to nepovedal pri tej poslednej poradni 🙂 Nemyslim, ze je to fer, ze Ta vykrici.....ved su mamicky, ktore priberu cez tehu aj 30 kg a v poho....co teraz? Ked Ti chuti jest treba, mozno len obmedzit sladkosti a tucne jedla.
@alexksa presne tak.. uplne s tebou suhlasim.. mne sa tiez nepaci,ked tu citam o tom,ako doktorky vyhresili baby za privelke priberanie..
ved to je strasne individualne... ja mam kamosku,ktora s prepacenim zrala ako prasa a pribrala len 8kg..
ja sa snazim aj krotit a uz mam skoro 4kg hore.
nuz co... chudnut to budem musiet ja, nie doktorka,nie? 🙂
@lilla244 no supeer hadam sa do pôrodu nezmenime 😀 a este sa tam aj stretneme a spozname osobne. inak aj pracujes? a nahodou mne tam strava chutila ked som tam rodila prvykrat, vzdy som vsetko zjedla a to som dost prieberciva v jedle. a teraz aky som zrut ani ti nepoviem co jem na ranajky, obed a veceru, by si odpadla 😀 😀 a pribrala som pri prvom 22kg a teraz zatial 10kg, hrozne. pred prvym tehu som vazila 48kg a 159cm. a rodila som 70kg slonica, ale vsetko som zhodila, zostali mi 2kilecka. neviem sa kontrolovat. a ty?
@lucyka1 ani nehovor.. ako som spominala, mne asi pred mesiacom zacalo tak strasne chutit, ze to nie je normalne.. 🙂
ja som mala okolo 57kg ked som otehotnela a mam 164cm.. no a mam 4kg hore zatial.. utesujem sa tym,ze sa mi zvacsili prsia.. tak tam islo kilo a pol minimalne 😀
mne strasne ale strasne chuti sladke.. nastastie v podobe ovocia,sladkosti ako take moc nemusim.. ale tych jablk a jahod a bananov co zjem.. a mala som tyzden,ze som denne zjedla 8ks kiwi.. priatel mi to zakazal,lebo sa normalne bal,ze budeme mat babatko zelene 😀
ako ja keby mozem tak zerem furt 😀 😀 😀 😀 😀
@lilla244 mna kamosky upokoju, ze po porode pojde vsetko dole, pekne naspat na povodnu vahu.....mozno ak ostanu tak 2 kilecka....Moja mama pribrala so mnou 23 kg, a z nemocnice vraj prisla akoby ani tehotna nebola a nerodila, ze vraj vsetko bolo prec....tak dufam, ze to bude aj moj pripad....a hlavne sa chystam zacat chodit na tu predporodnu pripravu a cvicenia, tak hadam sa priberanie potom spomali, lebo teraz nic nerobim
@lilla244 vravi sa ze ked tehotnej chuti sladke bude to dievca, a mas aj brusko viac rozlozene alebo dopredu 😉 ? ja som 4kg pribrala len za posledne 3tyzdne 😀 a ty celkovo zatial, vtipne, to som sa pobavila, zase budem asi slonica, vtedy mi vsetci hovorili ci necakam dvojicky, ha ha ha.

@lucia00123 k dr. Ilavskému a ak sa bude dať tak by som chcela aby ma aj odrodil...