Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@keena
ahoj aj som zo žiliny a ty???D:
ahojte. inak z toho snezenia som bola aj ja paf!!! normalne som mala zasnezene auto a musela som ometat z neho sneh aby som mohla ist na cestu. 😀
@maruska.s to som na tom podobne. inak mna zacali krize boliet po prvom pôrode, ale tak brutalne, ze som musela zo 2x ist k lekarovi na injekciu, nemohla som sa hybat. a teraz ako som druhykrat otehotnela tak sa to vratilo, bolia a hrozne. a to este robim, ale dnes hadam uz posledna smena. uvidim co mi povie v pondelok na poradni doktor. chcela by som uz zostat doma. aj mna maly kopka po cely den, ale najma v noci 😀 a jul horuci podla mna bude, ale neboj budeme chodit na prechadzky rano a vecer a cez obed budeme oddychovat doma 😉
Tak sme v tom spolu 😉 mna posledne tri dni tak strasne bolia...pred tym ma tiez pobolievali, ale nebolo to take strasne...Nevies mi povedat, ci si mozem natierat krize veralom, alebo takymi mastami, ci to malemu neublizi, ako keby som jedla tabletky? Mna kopka takto cez den len 2.den 🙂 inak tiez pravidelne rano, ked vstavam a vzdy v noci...akonahle si lahnem, ze idem oddychovat a spat, tak zacne take kopance, ze az...a cez den je vacsinou lenivy 😀 uz sa tesim inak, ked bude tak teplucko a budeme chodit viac na prechadzky...co sa tyka tej prace, uz je to vacsia zataz, uz by si si urcite zasluzila oddychovat, tak drzim palce 😉 A inak, asi si aj ja uz kupim tie prsne vlozky...dalo sa to doteraz vydrzat, ale akosi je to stale viac a viac posledne dni, az take neprijemene....
@lucyka1 ja som mm poprosila nech mi to tam skusi rozmasirovat, tak aby nesiel na oblicky, skratka len tam tesne nad zadkom a trosku mi to pomohlo... zacalo to zhruba v 20tt potom trocha ustalo a teraz ma tak sem-tam bolia. dnes mimoriadne, lebo cely den len sedim... baby mi tu radili nahriat si ich suchym teplom, tak som mala teply vankusik na chrbte, bolo to prijemne 🙂
mne tiez na krize pomoze len lahnut si... samozrejme ked to zaha dovoli 🙂
ahojte babenky tak ja som mala včera iné bolesti brucha som si myslela že už pôjdem aj na pohotovosť celý den som preležala...drahý mi naaril tak som mala pokoj.... ale bolilo to len v pravom boku ta bolest sa neda ani opisat... mali ste to už niektorá???? inak cchela by som sa spýtať či newiete náhodou ako sa vola ten prístroj čo sa dáwa babatka do postielky aby som počula že dýcha???
@januska712 vola sa monitor dychu. a tie bolesti v pravom boku tu mali viacere baby a hovorili ze je to roztahovanie maternice, to ze sa zvacsuje 🙂 ja to mavam tiez ale v strede na samom spodku podbruska, ale zajtra idem na poradnu a chcem sa spytat co to vlastne znamena.... mas to ako pichanie alebo?
@monilik vola sa to vak na sedenie, je tvarovatelny, prispôsobuje sa tomu podla toho ako na nom lezis alebo sedis. je to pohodlne, cez net som si ho objednala. vnutri su take polystyrenove gulicky, ziadna pena a preto sa tvaruje podla tvojho tela. ja som si vybrala taky 3 v 1. 😉 a uz sa teeesim ked pride.
@monilik ak chces pozri sa na www.mimibazar.sk, a do vyhladania si daj sedaci vak a vyhodi ti vsetky vaky....

presne tak.....kasli na vahu....hlavne, ze ste obaja zdravi