icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

alexksa
18. mar 2011

presne tak.....kasli na vahu....hlavne, ze ste obaja zdravi

alexksa
19. mar 2011

@chari6 Ty si original zo St. Lesnej? Nechodila si do skoly do T. Lomnice? Mozno sa pozname 🙂

januska712
19. mar 2011

@keena
ahoj aj som zo žiliny a ty???D:

danciacik
19. mar 2011

@ada222 no ja by som sa tomu rodeniu v jeden deň aj potešila, ani nadštandart by som nechcela 😀
Juj baby ja som bola dnes ráno ťahať nerv zo zuba a som normálne hotová, ešte to sneženie k tomu ach jaj

lucyka1
19. mar 2011

ahojte. inak z toho snezenia som bola aj ja paf!!! normalne som mala zasnezene auto a musela som ometat z neho sneh aby som mohla ist na cestu. 😀

katren
19. mar 2011

@lucyka1 u vas snezilo??????ved to nie je az tak daleko 😕

maruska.s
19. mar 2011

@lucyka1 ja strasne neznasam horucavy, trosku sa toho bojim, ale hadam jul este nebude taky horuci...ako sa inak mas? mna teraz strasne bolia krize, ale maly kopka cely den 🙂 tak hadam je v poriadku...ale ja ledva vstavam, ked si posedim...

lucyka1
19. mar 2011

@katren ano snezilo, ale ja som v praci, robim v senici a tu padali obrovske vlocky, zachvilku som mala cele auto zasnezene 😒 musela som ho ometat... 😉

lucyka1
19. mar 2011

@maruska.s to som na tom podobne. inak mna zacali krize boliet po prvom pôrode, ale tak brutalne, ze som musela zo 2x ist k lekarovi na injekciu, nemohla som sa hybat. a teraz ako som druhykrat otehotnela tak sa to vratilo, bolia a hrozne. a to este robim, ale dnes hadam uz posledna smena. uvidim co mi povie v pondelok na poradni doktor. chcela by som uz zostat doma. aj mna maly kopka po cely den, ale najma v noci 😀 a jul horuci podla mna bude, ale neboj budeme chodit na prechadzky rano a vecer a cez obed budeme oddychovat doma 😉

maruska.s
19. mar 2011

Tak sme v tom spolu 😉 mna posledne tri dni tak strasne bolia...pred tym ma tiez pobolievali, ale nebolo to take strasne...Nevies mi povedat, ci si mozem natierat krize veralom, alebo takymi mastami, ci to malemu neublizi, ako keby som jedla tabletky? Mna kopka takto cez den len 2.den 🙂 inak tiez pravidelne rano, ked vstavam a vzdy v noci...akonahle si lahnem, ze idem oddychovat a spat, tak zacne take kopance, ze az...a cez den je vacsinou lenivy 😀 uz sa tesim inak, ked bude tak teplucko a budeme chodit viac na prechadzky...co sa tyka tej prace, uz je to vacsia zataz, uz by si si urcite zasluzila oddychovat, tak drzim palce 😉 A inak, asi si aj ja uz kupim tie prsne vlozky...dalo sa to doteraz vydrzat, ale akosi je to stale viac a viac posledne dni, az take neprijemene....

monilik
19. mar 2011

@maruska.s
@lucyka1 pridavam sa k vam dievcata, aj mna hrozne bolia krize... tesne nad kostrcou a najhorsie to je ked dlhsie sedim a potom sa snazim postavit... 😒

lucyka1
19. mar 2011

@monilik no aj mi niekedy idu slzy do oci, take bolesti, skoda ze krize sa nemaju masirovat, iba ak tak natriet, ale uz som sa tu docitala vraj je dobra ta konska mast na to aj tehotne ju môzu. tak nad nou rozmyslam...

monilik
19. mar 2011

@lucyka1 ja som mm poprosila nech mi to tam skusi rozmasirovat, tak aby nesiel na oblicky, skratka len tam tesne nad zadkom a trosku mi to pomohlo... zacalo to zhruba v 20tt potom trocha ustalo a teraz ma tak sem-tam bolia. dnes mimoriadne, lebo cely den len sedim... baby mi tu radili nahriat si ich suchym teplom, tak som mala teply vankusik na chrbte, bolo to prijemne 🙂

lucyka1
19. mar 2011

@maruska.s skus konsku mast na tie krize, môzu ju aj tehotne. aj ja nad nou rozmyslam....vraj je na krize ucinna. a s tym oddychom mas pravdu, uz by som si zasluzila, uvidim v pondelok idem na poradnu....

lucyka1
19. mar 2011

@monilik s tou masazou by som opatrne, aby si si este neublizila viac.... mna najviac bolia ked dlho stojim, to sa musim predklonit aby som trosku uvolnila ten chrbat a tiez ked neviem ako si mam sadnut uz na tej stolicke .... 🙂

monilik
19. mar 2011

@lucyka1 no mna ta stolicka najviac stve... uz som si podlozila vankus pod seba a za chrbat dala druhy, ale tiez neviem ako by som sa posadila... 😠

lucyka1
19. mar 2011

@monilik mne vankuse moc nepomahaju... najlepsie mi padne ked si môzem lahnut....

ada222
19. mar 2011

mne tiez na krize pomoze len lahnut si... samozrejme ked to zaha dovoli 🙂

monilik
19. mar 2011

@lucyka1
@ada222 joooj, veru to je najlepsie, co by som za to dala keby som mohla cely den lezkat 🙂

maruska.s
19. mar 2011

@monilik ahoj=)tak potom vitaj v klube 😉 mna bolia tak nalavo a pravy bok...posledne dni strasne...ja som mavala problemy s chrbticou aj pred tehotenstvom, takze teraz to citim uplne. Ale my to zvladneme 😉 vsak?

maruska.s
19. mar 2011

@lucyka1 takze veral radsej nie, vsak? konsku mast mame tiez, tak vyskusam...dakujem za radu. Tiez ma najviac bolia ked stojim, chodim a ked sedim dlho a postavim sa...v aute sa mi tiez neda dlho sediet.

monilik
20. mar 2011

@maruska.s 🙂 jasne ze to zvladnemeee 🙂

januska712
20. mar 2011

ahojte babenky tak ja som mala včera iné bolesti brucha som si myslela že už pôjdem aj na pohotovosť celý den som preležala...drahý mi naaril tak som mala pokoj.... ale bolilo to len v pravom boku ta bolest sa neda ani opisat... mali ste to už niektorá???? inak cchela by som sa spýtať či newiete náhodou ako sa vola ten prístroj čo sa dáwa babatka do postielky aby som počula že dýcha???

lucyka1
20. mar 2011

@monilik ja aby som mohla si len tak oddychovat a este k tomu pohodlno tak som si objednala ten vak na sedenie. uz sa tesim kedy mi pride domov... 😉

lucyka1
20. mar 2011

@januska712 vola sa monitor dychu. a tie bolesti v pravom boku tu mali viacere baby a hovorili ze je to roztahovanie maternice, to ze sa zvacsuje 🙂 ja to mavam tiez ale v strede na samom spodku podbruska, ale zajtra idem na poradnu a chcem sa spytat co to vlastne znamena.... mas to ako pichanie alebo?

lucyka1
20. mar 2011

@maruska.s veral neviem ci môzu tehotne, radsej ked mas tu konsku mast 😉 daj radsej tu. a o sedeni v aute ani nehovor ja cestujem do prace hodinu tam a hodinu naspat. ale zajtra idem na poradnu tak sa dam asi vypisat lebo uz nevladzem..... 😒

monilik
20. mar 2011

@lucyka1 aky vak?

lucyka1
20. mar 2011

@monilik vola sa to vak na sedenie, je tvarovatelny, prispôsobuje sa tomu podla toho ako na nom lezis alebo sedis. je to pohodlne, cez net som si ho objednala. vnutri su take polystyrenove gulicky, ziadna pena a preto sa tvaruje podla tvojho tela. ja som si vybrala taky 3 v 1. 😉 a uz sa teeesim ked pride.

lucyka1
20. mar 2011

@monilik ak chces pozri sa na www.mimibazar.sk, a do vyhladania si daj sedaci vak a vyhodi ti vsetky vaky....

monilik
20. mar 2011

@lucyka1 ahaaa, uz som to asi videla 🙂 moze to byt fajne 🙂 len ja mam problem najmä s tym, ako sediet pri PC, kedze potrebujem pisat pracu... na fitlopte sa furt natriasam tak sa mi neda pisat a vsetky stolicky co mame doma su hrozne tvrdeee ☹