Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
čaute babenky 🙂 ...dlhooo som tu nebola,ale už som tu 😀 ...dúúúfam že som nezmeškala žiadnu dobrú debatu a rady - úprimne priznávam že sa mi nechce čítať všetko - ale asi budem musieť 🙂 aby som sa dostala do debatky...ako sa máte?..my báječne - za posledný týžden sa malá tak rozkopala,že to je jedna nádhera...čoraz viac sa neviem dočkať júla - už nám konečne prišli aj nejaké vecičky čo sme objednávali,krásne body s mackom Pú 😀 ...no zavesím ich časom do albumu 🙂 ...dúfam,že ste všetky v poriadku aj s drobcami... 😉
@januska712 ahoj. ja mavam tieto bolesti, tiez iba na pravej strane. niekedy idu akoby spod pravej lopatky az dole ku krizom, staca sa to cez pravy bok az k pravemu vajecniku (slabinam). minule mi zacala z toho prava noha trpnut. bolest priserna, nikdy som take nieco nezazila. doktor na to- ste tehotna- to je normalne! 😒 pomohlo najviac cvicenie na chrbat, spolu s konskou mastou. 😉
@lucyka1
dakujem už som si to pozrela aj na internete... myslis ze to je dobre pre babatko???, mas asi väčšiu istotu ked ho počuješ že dýcha.:DD mno je to také pichlawe som sa nemohla ani postawit...inak držim palce na poradni:D 😉
@gabika84
dakujem velmi pekne vyskusam to cvicenie to som neskusala ale mast mi nepomahala...
@januska712 janus sa mi radi, ale akurat dnes som sa zabudila na bolest a uz hodinu trpim 😢 je to fakt des. ta mast ti neprinesie okamzitu ulavu, ja som si ju natierala aj trikrat za den, plus som trikrat za den cvicila. trvalo ti asi tri-styri dni, potom tyzden pokoj a teraz zase. ja uz som si aj paralen jeden dala. vraj tlmi bolest, ale myslim, ze na toto asi nepomoze ☹ kazdopadne ti prajem, nech ta to obchaaadza 😉
@katren To je zvláštne,každá sme iná,ani mne moc nechutia varené ja sojové rezy by som jedla a pomaranče sem-tam čokoládku a večer zas slané hranolky alebo chipsy by som,ale našťastie ich doma zriedka máme,a niekedy ma prepadne smäd a už som začala aj priberať,konečne už mám späť z 5kg 2kg. 🙂 Všimla som si že viac jem ale hocičo,len nech to nie je chleba,rožky a varené.Varené zjem len slepačiu polievku raz za čas si urobím džemové palacinky,šúlance z obchodu.Ale normálne jesť neviem.A naraz ledva niečo dostanem do seba,ale večer 😠 ako keby ma vymenili vtedy žeriem.
Takže ty máš teraz pôvodnú hmotnosť.A o týždeň si pred omnou.Som zvedavá,že koľko budem mať pred pôrodom a po ňom.A ešte nás čaká takmer 4mesiace.Tak sa drž!
@sisanka Nám Bohužiaľ zrušili dve pôrodnice jedna bola na 20km v Šahách a druhá ktorá bola na 33km vo Veľkom Krtíši.A tak Levice máme najbližšie na 60km a ďalšia v Lučenci je asi tak na 65km.A tá Levická sa mi z týchto dvoch viac páči a je aj najbližšie.Takže moc na výber nemám. 😒 Ale našťastie som prvorodička tak snáď tú cestu vydržíme pokope,ale budem aspoň bližšie k pôrodu,než dlho čakať v pôrodnici. 🙂
@gabika84
dakujem veľmi pekne...a je to fakt neprijemne.... tak aj ty sa drž aby si už nemala taketo bolesti ja som ich mala prvý krát a dufam že aj posledný... už to nechcem zažiť však som sa cely den ani z postele nepostawila... 😖 dnes máme inak pekný slnečný den... idem asi konečne na nejake tie nákupy.D
@zora256
mno do polovičky piateho mesiaca nechutilo wúbec nič varené tiež som jedla len slepačiu poliewku všetci sa už so mna smiali:D::d ale teraz jem všetko čo vidim a stále... ale ja vobec nepriberam an zacitaku tehotenstva som schudla 4kg a teraz som to len dobehla tak mam taku vahu ako som mala ked som nebola tehotna... ale tak doktroka mi powedala že je všetko v poriadku:D.
@gabika84 ahoj, aj ja mavam posledne dni take bolesti...strasne ma boli pravy bok, ide to az do podbruska, niekedy do krizov...niekedy nevydrzim ani stat, tak ma to boli, musim si sadnut, alebo lahnut...buduci tyzden v utorok idem na poradnu, tak uvidime...ale maly kope stale viac =) takze je dufam v poriadku
@maruska.s presne ako opisujes.. moja mama ma posiela na pohotovost, tvrdi, ze to nie je normalne, aby to takto bolelo. ale vidim, ze v tom nie som sama 😒 mne nepomaha ani sediet, ani lezat, tie polohy v ktorych ma niekedy mamca najde- kamasutra sa na ne nechyta 😀 este mam to stastie, ze som doma a nechodim uz do prace. asi sa idem prejst, aspon pridem na ine myslienky. drzte sa kocky!
@zuzula221 nasledky z mojho padu su iba 4 velke modriny na kolene, chvalabohu! a babo kope o 106!
@januska712 ja som z BA, tak to si asi moc nasi drobci spolu nepotrenuju.. 🙂 ale moj muz uz chcel tvojho vyzvat na zapas 😀
@zora256 aj ja budem rodit v LV, tak sa tam mozno stretneme 🙂 teda ak ma to nezastihne tu v BA 😀 ale snad nie, lebo v LV mam aj svoju doktorku.
inak co sa tyka toho jedla, tak ja som tiez bola zavisla na slepacej polievke, len tu by som do seba davala..teraz je to uz tak, ze sa snazim striedat..co sa tyka ineho jedla, tak jem takmer vsetko, co aj pred oteho. chute sa mi nezmenili, ani nedoplnili o nieco nove, a tiez nezjem, to co som nezjedla pred tym..a sladkosti, tych zjem ako vzdy neurekom a teraz aj o nieco viac 😠 na vahe som pribrala od zaciatku cca 4kg, a vsetko sa mi zda, ze je len v brusku a v prsiach... a moje ruky su stale ako "mini palicky" 😀
Ahojte babenky, nebola som tu už asi týždeň... Určite nestihnem prečítať všetky vaše diskusie. To by som musela byť deň noc na notebooku 😉
Od dnes som už aj ja PN. Skolila ma chrípka spolu s nádchou. Víkend bol inak hrozný, nedalo sa spať, nemohla som poriadne dýchať atď. Dnes som vykúpila asi pol lekárne 🙂 Lekár mi dokonca predpísal aj nejaké antibiotiká, dúfam že to maličkej moc neuškodí.....Ale niekde som čítala, že keď je matka počas tehotenstva chorá, tak aj dieťa v brušku si aspoň vybuduje protilátky, aby mohlo tiež bojovať proti chorobe. No neviem čo je na tom pravdy....
@januska712 no vdaka. prave dnes som bola na tej poradni, na cukor, takze uvidime. a oddnes som sa nechala aj vypisat, ale dostala som injekcie magnezium, magne B6 vies co som spominala ze picha v tom podbrusku.... 😒 a o tyzden idem na kontrolu, tak uvidime 😉 a co sa tyka toho monitoru, neviem, ja to kupovat nebudem babo sa aj tak v noci budi papat tak pocut je ho dost....
@keena
moj drahy sa teraz lieči::D:D lebo ma vytkunuti členok:D::d tak snad niekedy nabuduce..- my chodim edost casto do Bratislavy..:D a ako sa inak mas,??:d 🙂
@lucyka1
mno tak to ti nezawidim ja užiwam len tie vitaminy calibrum mami .. ale mala som tiež už magnesium ale vo forme tabletiek.... ale už ich neužiwam lebo doktorka mi nepowedalal kolko to mám užiwať a tieto bolesti nemám stále mala som ich prvy krat a dufam že aj posledny... 😒
ahojte, dnes som bola na glukozovom teste. ta voda nebola az taka hrozna, ako som si myslela. len z toho 2hodinoveho cakania som mala dost, nevedela som uz ani ako sediet. som zvedava ake budu vysledky...
@keena ja som tiez minule padla na koleno, a odniesli si to moje tehu nohavice. spravila sa aj dierka 😠 takze som nadsena ☹
@januska712 ides si kupovat ten monitor dychu? Ja o nom tiez uvazujem, paci sa mi jeden taky kde je rovno aj monitor zvuku, takze je to 2v1. Na 99% si ho idem kupit. 🙂

@monilik tak skus ten vak, je to pohodlne, ale neviem ako by si pisala na PC, my mame makke kancelarske kreslo, ziadnu tvrdu stolicku 😉 mne sa sedi pohodlne. aku pracu pises? chodis do skoly?