Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
baby nerobte, ved sa citim ako keby som babo trapila hladom, ked som len tie 2,5 kg pribrala 😅
@t1nulka ale neboj, ta moja kamoska je v 30tt a pribrala cca 5 kg, ona tiez schudla prve mesiace a nemohla za to a potom vyzerala uplne inak, babatko urcite netrapis 🙂))) ty to budes mat po porode lahsie, ber to tak🙂))) ja som musela kupovat vela novych veci na oblecenie, lebo mne to islo akurat do prs / tricka male/ , do stehien / papa rifle/ a brusko 🙂))
@t1nulka bud rada 🙂 sice ja si z tym mojich "par kil" nayse tazku hlavu neribim, ale ked vas tu citam a akurat sa rozobera kto kolko pribral, tak sa normalne az hanbím ako je to mozne, ze ja tak vela priberam a to fakt nejem o nic viac ako pred tehu. Neviem ako je to mozne. ☹
@slniecko612 netrap sa, mozes mat vela plodovej vody napr. a to je tazke 😉 kludne papaj, aj ja mam kamosky, co pribrali aj 17-20 kg a uz su tie kila fuc 😉
@slniecko612 @t1nulka ale co, vsak my sme aj tak krasne, tak ci mame o kilo alebo o dve naviac to nevadi🙂))))) 😀
@anickaknm presne tak 😀 a ved po porode to pojde aj tak vsetko dole. Ako sme to rychlo nabrali, tak to aj rychlo zhodime 😀 Teda aspon dufam 😝
@slniecko612 a ak bude daky problem tak som tu uz videla skupinu Chudnutie po porode, tak sa hodime zas tam🙂))haha
@januska712 Ďakujem!Nech aj tebe potom v apríli ten glukózový test dobre dopadne.Tak podľa toho bruška aj ja vravím,že sa na to nedá spoľahnúť. 🙂 Tak sa držkajte!
baby a ma niektora z vas skusenosti s bolestami v podbrusku pri chodzi,ked lezim alebo sedim neboli,ale ked vstanem a chodim tak citim bolest v podbrusku,bola som v nemocnici,kontrolovali mi tam krcok maternice a je chvalabohu zatvoreny a doktor povedal ze babo aj ja sme ok,ale stale to nepreslo,tak neviem...
@keena V Lv sa po prirodzenom pôrode ostáva 4dni a po cisárskom vraj 5dní.Ja dúfam,že aspoň o 1týždeň skôr budem rodiť,lebo krstný rodičia majú dovolenku od 15.7 do konca júla a bolo fajn keby sme stihli vtedy i krst.Lebo zriedka chodia domov keďže bývajú v Piešťanoch čo je dosť ďaleko.Ja zajtra idem na glukózový test.tak dúfam,že bude ok.
Baby a čo sa týka toho pohlavného vztyku,tak môjmu tiež prekáža bruško,ale tak dá sa z boku zo zadu a vtedy si bruško ani nevšímma.Venujeme s atak raz za týždeň,predsa aby sme oň neboli ukrátený,ale ináč máme asi rovnako naň chuť aj nechuť. 🙂
@majkauk Ja som mávala,a vtedy mi lekár povedal,že si treba ľahnúť a oddychovať.A to pomohlo,ale to je len tým že sa zväčšuje maternica nič si toho nerob,mne sa to ešte aj teraz stáva,ale že je to normálne veď bábo rastie a tak sa musí aj maternica naťahovať.Vtedy si len polež a keď ťa to prejde potom pokračuj v činnosti. 😉
zora256....no podla ultazvuku budeme mat chlapceka takze sa s muzom tesime ako krasne nam to vyslo....ale aj keby bola druha baba nevadi pre mna je hlavne zdrave babo....teraz kolegyna vravela ze jej kamoske hoci mala 3 kra nedobre vysledky lekar nic neriesil a nakoniec musela ist v 6 mesiace na potrat lebo babo nemalo plucka a mocovy mechur ☹ ....a to uz vraj aj kopkalo...strasne smutne....keby jej odporucili ukoncenie skor nemusela sa tak trapit...ale dost chmurnim myslienkam...zajtra mam poradnu tak sa tesim na drobceka....ja uz mam pupcek krasne vonku a minule sme uz mohli pozorovat ako sa my dviha brusko hore a dolu to bola krasa 😀
takze baby hlavne klud pozitivne myslienky a este par tyzdnov a mame drobcov na svete
tie bolesti tiez poznam...mna dnes boli cely spodok aua
@anickaknm dakujem su uplne uzasne idem si objednat aj ja 🙂
@slniecko612 no snad teraz neprestaneme jest 😀 z cistej vody...ja aj zo vzduchu 😀
@mirkaradko ooo, dakujem, ja si pockam na svoje kilecka 🙂 😀 bola by som rada, keby dopadnem ako ta tvoja kamoska 😉
@mirkaradko t1nulka no ja ratam s tym ze este sa tieto posledne mesiace nalejem, co poznam tak /zvlast cez leto / sa baby dost naliali pred porodom vodou , tak si musim este rezervu urobit🙂)))) inak mne byva tak strasne teplo,, ze sa mi v robote smeju ze som ako radiator, stale vetram, mne vyhovuje toto pocasie a vobec sa netesim na tie hrozne letne teploty, ...
Ahojte, vonku je krásne slnečno a ja musím takto trčať v posteli s chrípkou 😒 Keďže mám teraz trochu vyše času, čítala som všelijaké zaujímavosti o tehotenstve. Chcem sa vás opýtať, či aj niektorá z vás cvičí tie cviky na posilnenie pánvových svalov? Ževraj to hrozne potom pomôže pri pôrode. Lebo ja nič také naerobím a chcem vedieť, či nie som sama taká leniá 😵
@t1nulka tak to by sme sa nasli asi viacere 😀 inak pozeram ze ty mas termin hned 2 dni po mne...tu to bude zaujimave cakanie s nohami vo vedre ak bude horuci jul 😎
som si dala teraz do tela mamina ma stiahla na zahradu a citim sa ako keby som sekala drevo 😀
@mirkaradko @t1nulka no a ja uz hadam budem mat po porode, tak budem chytra🙂)))) 😀
@mirkaradko, teraz neviem na čo pozeráš každý deň, na tie cviky?? 😉
@anickaknm, to je super že aspoň trochu sa hýbeš, ja tiež len to čo prejdem do práce a domov, to je vždy taká polhoďková prechádzka. Stránku na webe som nenašla. Mám doma všelijaké knihy o materstve, tak ich trochu študujem. Ale na nete tiež o tom určite píšu, skús si to vygoogliť

@slniecko612 ze? perfektne a aspon je to po slovensky a vyjde ta to aj lacnejsie, lebo obycajne biele bodycko kupis za par eur v hypertescu a uz len nazehlis a aspon tomu bude kazdy rozumiet🙂))) inak ja som doteraz pribrala 7 kg a som spokojna, nejak zvlast sa neobmedzujem, ale zas sa snazim ani neprejedat, akurat mam stale chut na mlieko s bananom, to vypijem aj pol litra denne, to uz je taky ritual po robote, doma muz musi uz aj mixovat ked pridem domov🙂)))