Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 A koľko stojí Elasti Q krém v lekárni?Ja mám babylove mama massage krem za 2,69eu a tiež má dobrú vôňu a obsahuje olivový olej.Ja pampersky budem len na cesty a k doktorom používať doma budem klasické látkové.Rýchlejšie si deti odviknú od plienok a skôr bude chodiť na nočník.A ten glukózový test určite zvládneš. 😉
A keď si začneš kupovať v júni veci do pôrodnice,tak nezabudni popôrodné vložky a nohavičky dostaneš v lekárni a aj podložku do postele.A rastiete?Ja už na chrbte nemôžem ležať ani 10min.lebo potom kope poriadne a nasúka sa do jednej strany a je to dosť nepríjemné.Tak sa držkajte! 🙂
@rianka7 Ahoj!Celkom dobré kočíky sú na www.lacnejsie-nekupis.sk a aj Ti dovezú zdarma.To sú tie čo sú väčšie vaničky.Ja si budem stade kupovať,ale ak chceš z obchodov,tak tam Ti iste poradia,ktorý je na aký terén a skladnosť atď.Veľa šťastia k výberu! 😉
ahojte júlovky 😉
ide niektorá rodiť do BB? alebo rodila tam niektorá z vás?
zvažujeme s manželom pôrodnicu v BB, tak by som sa chcela povyzvedať.
ďakujem 🙂
ahojte dievčence odkiaľ máte zoznam čo vám treba do pôrodnice pre vas a pre babatko?
@januska712 ahoj a kde si kupovala ten monitor dychu? a ktory? ty si ina sikulka, ze uz mas skoro vsetko 😉
@mysiatko ja mam zoznam od gynekologa, mali ho v cakarni. ale pozerala som aj na nete http://www.ukulele.sk/zoznam-porodnic
ahojte baby, tak sa musim pochvalit ze mam glukozovy test za sebou a uz len vysledky...a prave som prezila 10 min. s pocitom, ze sa uz v zivote nenadychnem a ta bolest...nas drobec si vyylozil nozicky na moje rebra a pritlacil na nejaku tepnu az mi zacali modriet nohy a ruky 😠
to vy sa uz fakt balite do porodnice??? ja este ani nerozmyslam nad cim co mi treba, stale si vravim ze to ma cas do juna...
@mirkaradko ahoj, ja som tiež dnes bola na to glukózovom teste a musím povedať, že to bolo úplne v pohode, vôbec sa mi to nezdalo také strašné ako niektorým babám 😉 už len výsledky aby boli v poriadku 🙂
@mirkaradko nezúfaj, ja som na tom rovnako. tiež nemám nič nachystané a stále som v tom že je ešte kopec času. ja začnem až tak v máji, myslím si že skôr je to zbytočné. teda aspon dúfam že skôr to potrebovať nebudem. v mysli už mám čo treba kúpiť a tak ale zrealizovanie ešte neprišlo na rad 😀
@zora256
myslím že ten krém stojí až okolo 8 eur... mno ale tento mi pomáha.. mám uplne jemnu pokožku s neho.. ani ja už nemožem ležať na chrbte... je to strašne... ale tak ešte to nejako vydržime tych pár mesiacov ked sme doteraz vydržali.... ja sa tešim že konečne svieti slniečko... idem poupratowať lebo zajtra ideme na oslawu aby som mala toho menej a aby som sa nenahanala.... rastieme ako z vody.. men každy howoril že kde mam to brucho ale teraz mi ho je už konečne vidiet:D:d
@ada222
ahoj ja som si bola objednawať kočik u nás v žiline v jednom detskom obchode a tam mali aj ten monitor dychu tak som sa nan pytala ale ta predavačka mi radšej odporučila SNUZA sa to volá to sa dawa dieťatku na plienku a može to mať stalea hocikde aj ked ideš s ním vonku ... a takto ten monitor dychu maš iba v postielke tak sme zobrali toto... nám to odporučila že to teraz beru častejšie... a ešte tam mas aj dvojročnu záruku....
@januska712 kde v ZA si kupovala kocik? a aky? my sme boli pozriet v ZA iba v jednej predajni ale mali tam priserne drahe kociky ☹
@miskadusko @mirkaradko baby ani ja este takmer nic nemam ani pre mimi ani pre seba. a zamyslam sa nad tym ci mi treba vecicky 56 alebo mam rovno kupovat 62...? a kocik tiez este nemame 😒
@monilik ja už nejaké vecičky mám - mám aj veľ. 50 to skôr do pôrodnice ak náhodou, a potom len 56 a 62. Ale viac vecičiek mám asi veľkosť 62 - tak mi odporučili skúsené mamičky, že tie 56-ky používali len veľmi krátko. Takže ti stačí zopár kusov 56 a potom 62 ti dlhšie vydržia 🙂
@monilik neviem aká si náročná, ale ja som napr. včera v tescu pozerala - majú tam krásne vecičky, pestrofarebné a široký výber, a hlavne to majú dobre označené podľa mesiacov. Tam sa dobre nakupuje. Ja som si zase veľa nových vecí nekupovala - iba zopár, ostatné veci na doma mám napr. aj tu z bazáriku.
@dankamat vcera v tescu som kupila uzasne tricocka - dve 56ky za 1,95 EUR - no nekup to 😀 len moj mm je taky netrpezlivy ze uz len tak soptil ked som si to tam obzerala tak som radsej odisla a pojdem tam dakedy bez neho. 😠 problem je v tom ze stale nevieme co to bude a prevaha tych veciciek boli bud modre alebo ruzove 🙄
@monilik Ahoj, ja som kupovala oblecenie presne tak ako @dankamat, z 50 mam 2 body a overal, z 56 4 body + 2 overaly, a zvysok uz iba 62, toho je kopec 🙂 Myslim, ze vacsina veci zo 62 sa bude dat pouzit aj ako velkost 56, takze to snad bude takto stacit...
A znacky - najma C&A, Mothercare a Marks/Spencer, vsetko vypredaje. V C&A maju aj kopec inych farieb ako ruzove/modre - mam odtial vela zelenych 🙂
@ninan2 ale tie detske tam maju v tescu tusim F&F... no to je jedno... v ZA je Marks&spencer a H&M a take babatkovske obchody v ktorych su take ceny ze som odtial zutekala 😀
@peony vdaka za nazor... ved ja to nejak spriemerujem 😀 ved v podstate ani neviem co som doteraz kupila.. musim si to pokukat 🙂 vzdy len vezmem ked sa mi nieco paci... alebo mm vzal minule take frajerske gate 🙂 jooooj 😀

@keena Ahoj!
Áno,už som pobalená len pár vecičiek mi chýba,takto mám prehľad,že čo mi chýba.Pampersky mám 2veľkosť od 3-6kg,do pôrodnice som kúpila Babylove v dm newborn 1veľkosť od 2-5kg.Tak veď neviem aké bude veľké,tak veď snáď bude mať 3kg a tak budú obe dobré.V Lv je naozaj veľa dobrých obchodov a aj ceny najmä v dm-drogérií sú super čo sa týka Babylove plienok i dm kozmetiky.tak keď tam budeš tak sa tam zastav.A ináč ako sa máš?