Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@ninan2 @monilik ja by som este doplnila siet predajni KIK - to mate mozno aj v MT. A F&F sa mi preto paci, ze oni maju pestre farby praveze. Potom skus hypertesco, ja som vcera pozerala a mali aj zelene, hnede a s roznymi obrazkami. Ja radsej uprednostnujem farebnejsie pred modrymi 🙂 a Monika skus si pozriet internetove obchody - castokrat su lacnejsie ako v obchodoch. Ja som vela nakupila aj na mimibazare - predavaju tam aj nove nepouzite veci, ak sa zameriavas na take. Ale uvidis, ze tie nove veci ani nestihne vynosit, preto som nakupila aj z bazariku. 🙂
kocky, ktore chodite do H&M a C&A nemaju alebo nebudu mat teraz nejake vypredaje? chystam sa do mesta kde su tie obchody este pred Velkou nocou a dufam, ze nieco kupim. su tam drahe veci ked nie su zlavy?
@rianka7 Ahoj, v C&A aktualne moc zlavy nemaju, akurat na kratke body, ktore sa obliekaju cez hlavicku, takze nic moc, a v H&M by sa aj nieco dalo najst, ale skor vacsie cisla uz iba... Ja tam priebezne chodim (aspon 2x mesacne) tak sa kludne skus este potom pred Velkou nocou spytat na aktualne info.
No a inak sa tam da nakupovat aj bez zlavy, vacsina veci 🙂
ale baby z BA.... minuly rok mali v Avione co je ten detsky obchod, neviem ako sa vola tak na den deti, ten vikend co bol 1. jun tak mali vsetko za polovicu... sme tam vtedy vela nakupili.... tak skuste ist potom kunut 😉
@januska712 Tak mne v 6.mesiaci narástlo,lebo ani mne do vtedy nebolo vidieť.Ale keď ležím na jednej strane,tak tam poriadne ma ťahá najme na pravej strane ma potom pichá do pupku a okolo pupka mám zvláštne krivolaké hnedasté čiari.Aj ty máš väčšie bruško dolu ako do tvaru slzy od hora?Aj ja mám hladké bruško a pekné od toho krému asi vďaka olivovému oleju v ňom ktorý premastňuje.Tak sa držkajte! 😉
@ninan2
@danka.k
cauko baby, prosim vas ked kupujete tie vecicky pre baby su tie velkosti rovnake ked kupite rozne znacky ?
ja som si vcera fotila a spisovala zoznam co uz mam ale ked som porovnavala tie velkosti tak neviem neviem... teplaciky Lindex 56 su ovela vacsie ako teplaciky 62 z HM-ka. Od svagrinej mam bodynka ze 0-3 mesiace a v porovnani s 56-tkou co mam z mothercare su ovela mensie, tie mothercare su jak na slonica 😀
@luc771 z Hm som kupovala vzdy podla toho ako bolo na vysacke napisane ze od 0-3 mesiace, podla toho kolko mal, ponosil to aj viac 😀 ale ked mam kupit napr teraz ze 104-110 tak tie velkosti su rozne a radsej mu skusam.. no ale ked bol mensi tak som vzdy tak ze podla toho v akom bol mesiaci tak som kupila
@luc771 ja som si robila zoznam co uz mam a co mi este chyba, vecicky som si rozriedila podla velkosti a napr. polodupacky vel. 68 a 62 sa mi velkostne zhodovali. Ale to len pri malo-ktorych veciach. Vacsinou tam rozdiel bol.
@mimi147 tak tak uz len vysledky :D
@miskadusko ja ani v hlave este nemam premyslene ze co... mozno ked nam dr. povie pohlavie tak vtedy ma to uz chyti a zas nemam to kde davat este, pretoze este mame v stadiu riesenia nase byvanicko a pri rodicoch v 2 izb. byte neni vela miesta :D
@monilik podla mna to najmensie cislo asi bude zbytocne...a ked tak predsa este plienky dodaju na objeme 😅
@mirkaradko
ahoj, môžeš mi povedať, ako prebiehal glukózový test? bol to odber z prstu?
ďakujem,,,,
čo sa týka balenia, ja nemám nič, a keď píšem nič, tak aj myslím naozaj nič. Včera som však čítala posledné príspevky a niektore babeny sú vzorovo pripravené, ale ja tiež zastávam tvoj názor, že stačí aj jún.... i keď ... no asi to prehodnotím 😉
@tintinamartina tak pichli ma do prsta, dali mi vypit nieco okolo 3dcl glukozovej vody - pras.cukor 😉 po hodine ma zasa pichli do prsta a po dalsej hodine ma zas pichli do prsta + moc ( inak uz by si nemala ist na wc, pocas 2 hod.) inak nic strasne aj ta voda sa da, mne ju odporucali pit po castiach ale do 5 min. a cele 2 hod. nesmies jest a pit len cistu vodu...
a co sa tyka veciciek pre babo toho asi bude dost ked kazdy z rodiny nieco povytahuje a nejake bodinky a teplaciky si kupim aby som mala do nemocnice, kozmetika sa kupi az v juny, kociar tiez a v podstate vsetko ostatne a mam prehodnotene :D
@zora256 ahoj, no my sa mame OK, nic nove, iba ze som bola vcera teda cvicit.. iba kopkame, a kopkame o 106, hlavne pred polnocou.. najblizsie idem na glukotest az 26.4. takze este sa nacakam :( a urcite pobeham aj mesto 🙂
@monilik ja tiez planujem kupovat vacsie veci, teda 62ky, tych 56 len zopar...a moj manzelik je tiez netrpezlivy, ked si obzeram tie bejby vecicky...tak chodim radsej sama, alebo on si ide po svojich obchodoch a ja po svojich 😀
@ninan2 odpisem si zoznam s kusami oblecenia 😀
@luc771 @slniecko612 no baby, bola som teda vcera cvicit a poviem vam, mam teda svalovku, sice taku jemnu, ale mam...ale to sa dalo cakat, kedze som uz asi rok necvicila.. teda iba v posteli 😀 😀 a max. tenis a ping-pong 🙂 trvalo to hodinku.. najprv sme zacali tak zlahka, potom sme zacali cvicit dychanie, zadrzanie dychu, tlacenie.. no kazdopadne dopadlo to fajn, takze chystam sa aj nabuduce 🙂
@mirkaradko vidím že chaos v tvojom prípade nehrozí 😀 , super, ja som kúpila ja tie najmenšie vecičky lebo už teraz je menšia o týžden a pri synovi som mala to isté. ja rodím takých malých trpaslíkov 😀 takže u nás sa vynosia aj tie mini vecičky. ..
@miskadusko no tak to potom ano...u nas to asi nehrozi z manzelovej strany sami valibuk a z nasej tak isto 😀 ne nehrozi a moj zlaty ocko ze ak by to nahodou prislo aj skor mam im nechat obrazok kocika aky by som chcela a oni my ho pojdu kupi aj zo vsetkym ostatnym 🙂 a co sa tyka svokry tak u tej mam pocit ze ta ma nakupnu horucku uz teraz a isto uz uklada vecicky na kopu a potom to na mna vsetko vyvali 🙂

@ninan2 no ak niekedy budem mat cestu do ZA skusim zbehnut okukat mozno na nieco natrafim 🙂