icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ada222
8. apr 2011

@januska712 tiez som pozerala ne ten monitor na plienku, len si neviem predstavit, ze ci to babatko netlaci... 😕

slniecko612
8. apr 2011

@keena no musim sa ja dokopat k tomu, aby tej Dr. Jandovej napisala a stretla sa s nou. Len ja to stale odkladam, ze mam este cas a potom ju budem otravovat na poslednu chvilu 🙂

januska712
8. apr 2011

@monilik
ja byvam na vlčincoch a mam to kusok ... ten obchod sa wola pre deti myslim ... alebo tak nejak.. a kočik mame este len objednany dojde nam az koncom juna...

januska712
8. apr 2011

@zora256
mno mne tiež narastlo.. a mna bolia aj križe v poslednom čase a pod rebrami ako keby i tam kopakala niekedy sa to neda vydrzať... ale konecne mozem spokojnesie spawat... kedze cez dden si pokope wiac a v noci tichucko spinka... iba niekedy sa pohne::D:d

januska712
8. apr 2011

@ada222
nie nei ja som sa tiez na to pytala... a že to voebc tomu dietatku newadi... tak uwidim...

dankamat
8. apr 2011

@januska712 Jani mna vcera pri vystupovani z auta seklo v krizoch - akoze doteraz som nikdy nemala s tym problem, asi mam ochabnutejsie svaly... co sa tyka toho kopania, tak dnes som iba tak vykrikla co ma pod rebrami kopol maly - strasna bolest.

ninan2
8. apr 2011

@luc771 pokial viem, tak viac znaciek je takych, ze to oblecenie tam nesedi aj o cele cislo... Co som citala, tak sedi akurat C&A a Tesco veci, a o cislo vacsie je Mothercare a H&M. Marks/Spencer mi pride podobny ako Mothercare, co mam doma veci, cize tiez vacsi...

ninan2
8. apr 2011

@keena Ahoj, to je to cvicenie na Kramaroch? Kedy presne byva? My sme dnes s @luc771 boli na Priprave na porod v tom Miracle. To konci zaciatkom maja (8-tyzdnovy kurz), mozno by sa potom hodilo nieco dalsie, aby som to do porodu nezabudla 😀
A mozem poslat moj zoznam oblecenia, ale nerucim za to, ze je spravny, je spraveny z viacerych zoznamov, ale podla mojho uvazenia tam je par veci navyse a par vyhodenych, takze treba to tak brat, len orientacne 🙂

januska712
9. apr 2011

@dankamat
tak mna este zatial v krizoch neseklo.. ale dnes ked som warila tak ina bolest.. som si musela ist aj lahnut... a to s tymi rebrami je coraz horsie tak rastieme a oni tam maju coraz menej miesta musime to len vydrzat a musime si dawat na seba vacsi pozor...

majkabudka227
9. apr 2011

Ja veru už tiež cítím kríže keď som dlhšie zohnutá, ako napr. dnes pri upratovaní. Som si pomyslela že toto ma asi čaká v 80-tke, uff.

monilik
10. apr 2011

@januska712 jeeej tam som sa asi bola pozriet, dost velky obchod... ale tie kociky mi tam prisli dost drahe... aky ste kupili?

januska712
10. apr 2011

@monilik
mno to ej na Vlčincoch tam kupiš všetko ja tam rada chodim.... my sme si ibjednali značku Stokke... ale čakame nan dlho:((:

lucyka1
10. apr 2011

@dankamat ahoj. teba seklo? a uz si v pohode? kokso, to aby si si davala pozor este aj ked vystupujes z auta, hrozne.... mna zasa hrozne bolia tie krize, normalne mam problem i ked maleho zapinam v autosedacke, aj sa normalne pri tom narobim 🙂 inak ako sa mate?

lucyka1
10. apr 2011

ahojte. neviete nahodou ake môzme pit caje? myslite ze urologicky môzem? alebo zihlavovy? vdaka.

mimi147
10. apr 2011

@lucyka1 no, lucyka, správna otázka.... mňa by to tiež zaujímalo... idú mi na chuť teraz bylinkové, najmä repíkový a potom ešte taký jeden - že na nervy a pokojný spánok - čo síce nepotrebujem, ale je chuťovo veľmi dobrý 😉 ale bojím sa, zatiaľ si dávam len tak dva, tri hlty.... neviete niekto, či je to bezpečné??

ketrin007
11. apr 2011

ahojte kto mi poradi kedy mam nastupit na matersku??termin mam 8 jula..a som na marodke..vobec netušim čo sa tyka papierov čo mam robit ☹

januska712
11. apr 2011

@ketrin007
ahoj to ti da tvoja doktorka alebo doktor papier a ten vyplnis ty a ešte potom tvoj zamestnawatel ktory by to mal doniest na do socialnej poistowne...

s_helienka
11. apr 2011

@lucyka1 zihlavovy urcite... ten pijem skoro kazdy den... jedine detoxikuje organizmus no na baby a na nic s nim suvisiace by negativne nemalo vplyvat... 🙂

ketrin007
11. apr 2011

@januska712 aha super dakujem za odpoved:D

slniecko612
11. apr 2011

@ketrin007 na matersku sa odchadza 6 tyzdnov pred porodom. Ak su nejake problemy, mozes ist aj 8 tyzdnov pred porodom.

keena
11. apr 2011

@luc771 tak, tak, konecne trochu ineho pohybu 😉 celkom to fajn bodne
@slniecko612 nic si s toho nerob, niektore baby co tam boli so mnou 1x , boli cca mesiac a pol pred porodom... 😉
@ninan2 hej, cvicenie na kramaroch. cvici sa v pon, str, stv. skus si precitat tu par stran dozadu, som to tu uz pisala a nechce sa mi to znova 😅 tiez si myslim, ze priprava na porod je hlavne aktualna par tyzdnov pred porodom, bo aj ja mam strach, ze dovtedy zabudnem 😀. co sa tyka zoznamu oblecka, kludne posli, sice ich mam tiez veeela, ale aspon porovnam 😉

keena
11. apr 2011

@lucyka1 @mimi147 @s_helienka baby ja pijem tiez repikovy, lipovy...ale snazim sa striedat.. a tiez ich pijem iba cez vikend, lebo cez tyzden som zavisla na granku s mliekom...strasne mi to vyzaduje. 😀 co sa tyka zihlavoveho, tak ten teraz nepijem, ale zvykla som hlavne koli detoxikacii, ale max. 2 tyzdne potom dlllllha pauza. ten sa aj tak viac nemoze, poznam pripad ked sa tento caj pil dlho a mal za nasledok vznik "zihlavky" na chrbte, tj. ze ta svrbi chrbat.. teda, ze toho caju si vypila vela... takze viac ako 2 tyzdne by som neodporucala!
@ketrin007 ak si PN tak ta tvoj dr. vypise na MD v 32 tt. ak je teho. bezproblemove tak v 34 tt.

tamtamka26
11. apr 2011

@anickaknm no pýtala si sa na to trasenie v bruchu?? je to OK??

tintinamartina
11. apr 2011

@maxiberuska
tak vitaj medzi nami,,,, 😉
zmenili ti termín?

tintinamartina
11. apr 2011

@mirkaradko
a výsledok budeš mať kedy?
mňa to ešte len čaká, ale spomínala mi sestrička aj iné vyšetrenie, niečo ohľadom pečene,,, neviem...

noo, tak ja som sa dnes pochlapila a kúpila som prvú vec do pôrodnice,,, plienky 🙂 a tam som skončila 🙂
ale s tými vecami som na tom podobne,,, segra mala dvojčatá, teraz majú 18 mesiacov, a ja čakám tiež chlapca, tak mi kopec vecí posunie, o to menej starostí,,, a kočík sme kúpili už asi pred 3 mesiacmi,,, zvyšok príde postupne,,, dúfam 🙂

mirkaradko
11. apr 2011

@tintinamartina vraj na najblizsej poradni co je o tyzden...a myslim, ze ked bude nieco zle tak mi bude dr. volat... no a o tej peceni som nepocula nic.... no aj tak si ovela viac do predu :D ale ja uz mam aspon latkove plienky 😉

panecku mne tak za posledny tyzden narastlo brusko, ze mam problem si dat ponozky na nohy :D baby ako najdlhsie ste necitili babo... ja som dostala dnes panicky strach ze nieco nie je ok, babo celu noc a az do obeda ani naznak...

ninan2
11. apr 2011

@mirkaradko nestresuj sa zbytocne, teraz je uz naozaj minimalna sanca, zeby nieco takto zrazu nebolo OK... Mne sa vacsinou hlasi priebezne cez den, a najviac rano po prebudeni. A dnes dost kopalo ked som si dala kavu, tak skus nabuduce aj ty tak spravit 😀

mirkaradko
11. apr 2011

@ninan2 no to sa snazim uz nestresovat...len ked ak pekne vystrajalo posledne dni, ze som ani sediet nemohla tak ten dnesok ma prekvapil...ale tak aj oddychnut si musi :D mna strasne desi pocit, ze neviem co sa deje... no teda kava, po cokolade vyvadza ale po kave no skusime 😀

alexksa
11. apr 2011

@mirkaradko no ja som celu sobotu necitila pohyby, uz som sa bala, ci je maly v poriadku, ale vcera mi to vynahradil 🙂 Neboj....ozve sa. Moj sa asi bal tej vichrice