Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@keena no musim sa ja dokopat k tomu, aby tej Dr. Jandovej napisala a stretla sa s nou. Len ja to stale odkladam, ze mam este cas a potom ju budem otravovat na poslednu chvilu 🙂
@monilik
ja byvam na vlčincoch a mam to kusok ... ten obchod sa wola pre deti myslim ... alebo tak nejak.. a kočik mame este len objednany dojde nam az koncom juna...
@zora256
mno mne tiež narastlo.. a mna bolia aj križe v poslednom čase a pod rebrami ako keby i tam kopakala niekedy sa to neda vydrzať... ale konecne mozem spokojnesie spawat... kedze cez dden si pokope wiac a v noci tichucko spinka... iba niekedy sa pohne::D:d
@ada222
nie nei ja som sa tiez na to pytala... a že to voebc tomu dietatku newadi... tak uwidim...
@januska712 Jani mna vcera pri vystupovani z auta seklo v krizoch - akoze doteraz som nikdy nemala s tym problem, asi mam ochabnutejsie svaly... co sa tyka toho kopania, tak dnes som iba tak vykrikla co ma pod rebrami kopol maly - strasna bolest.
@keena Ahoj, to je to cvicenie na Kramaroch? Kedy presne byva? My sme dnes s @luc771 boli na Priprave na porod v tom Miracle. To konci zaciatkom maja (8-tyzdnovy kurz), mozno by sa potom hodilo nieco dalsie, aby som to do porodu nezabudla 😀
A mozem poslat moj zoznam oblecenia, ale nerucim za to, ze je spravny, je spraveny z viacerych zoznamov, ale podla mojho uvazenia tam je par veci navyse a par vyhodenych, takze treba to tak brat, len orientacne 🙂
@dankamat
tak mna este zatial v krizoch neseklo.. ale dnes ked som warila tak ina bolest.. som si musela ist aj lahnut... a to s tymi rebrami je coraz horsie tak rastieme a oni tam maju coraz menej miesta musime to len vydrzat a musime si dawat na seba vacsi pozor...
Ja veru už tiež cítím kríže keď som dlhšie zohnutá, ako napr. dnes pri upratovaní. Som si pomyslela že toto ma asi čaká v 80-tke, uff.
@januska712 jeeej tam som sa asi bola pozriet, dost velky obchod... ale tie kociky mi tam prisli dost drahe... aky ste kupili?
@monilik
mno to ej na Vlčincoch tam kupiš všetko ja tam rada chodim.... my sme si ibjednali značku Stokke... ale čakame nan dlho:((:
ahojte. neviete nahodou ake môzme pit caje? myslite ze urologicky môzem? alebo zihlavovy? vdaka.
@lucyka1 no, lucyka, správna otázka.... mňa by to tiež zaujímalo... idú mi na chuť teraz bylinkové, najmä repíkový a potom ešte taký jeden - že na nervy a pokojný spánok - čo síce nepotrebujem, ale je chuťovo veľmi dobrý 😉 ale bojím sa, zatiaľ si dávam len tak dva, tri hlty.... neviete niekto, či je to bezpečné??
ahojte kto mi poradi kedy mam nastupit na matersku??termin mam 8 jula..a som na marodke..vobec netušim čo sa tyka papierov čo mam robit ☹
@ketrin007
ahoj to ti da tvoja doktorka alebo doktor papier a ten vyplnis ty a ešte potom tvoj zamestnawatel ktory by to mal doniest na do socialnej poistowne...
@lucyka1 zihlavovy urcite... ten pijem skoro kazdy den... jedine detoxikuje organizmus no na baby a na nic s nim suvisiace by negativne nemalo vplyvat... 🙂
@januska712 aha super dakujem za odpoved:D
@ketrin007 na matersku sa odchadza 6 tyzdnov pred porodom. Ak su nejake problemy, mozes ist aj 8 tyzdnov pred porodom.
@luc771 tak, tak, konecne trochu ineho pohybu 😉 celkom to fajn bodne
@slniecko612 nic si s toho nerob, niektore baby co tam boli so mnou 1x , boli cca mesiac a pol pred porodom... 😉
@ninan2 hej, cvicenie na kramaroch. cvici sa v pon, str, stv. skus si precitat tu par stran dozadu, som to tu uz pisala a nechce sa mi to znova 😅 tiez si myslim, ze priprava na porod je hlavne aktualna par tyzdnov pred porodom, bo aj ja mam strach, ze dovtedy zabudnem 😀. co sa tyka zoznamu oblecka, kludne posli, sice ich mam tiez veeela, ale aspon porovnam 😉
@lucyka1 @mimi147 @s_helienka baby ja pijem tiez repikovy, lipovy...ale snazim sa striedat.. a tiez ich pijem iba cez vikend, lebo cez tyzden som zavisla na granku s mliekom...strasne mi to vyzaduje. 😀 co sa tyka zihlavoveho, tak ten teraz nepijem, ale zvykla som hlavne koli detoxikacii, ale max. 2 tyzdne potom dlllllha pauza. ten sa aj tak viac nemoze, poznam pripad ked sa tento caj pil dlho a mal za nasledok vznik "zihlavky" na chrbte, tj. ze ta svrbi chrbat.. teda, ze toho caju si vypila vela... takze viac ako 2 tyzdne by som neodporucala!
@ketrin007 ak si PN tak ta tvoj dr. vypise na MD v 32 tt. ak je teho. bezproblemove tak v 34 tt.
@anickaknm no pýtala si sa na to trasenie v bruchu?? je to OK??
@lucyka1
@s_helienka odporucam precitat 😉
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2549-Co-je-dob...
http://zena.atlas.sk/bylinky-ktore-v-tehotenstv...
a najlepsie na koniec....perfis rozdelene 😉
http://www.fertility.sk/tehotenstvo/bylinky-caj...
@maxiberuska
tak vitaj medzi nami,,,, 😉
zmenili ti termín?
@mirkaradko
a výsledok budeš mať kedy?
mňa to ešte len čaká, ale spomínala mi sestrička aj iné vyšetrenie, niečo ohľadom pečene,,, neviem...
noo, tak ja som sa dnes pochlapila a kúpila som prvú vec do pôrodnice,,, plienky 🙂 a tam som skončila 🙂
ale s tými vecami som na tom podobne,,, segra mala dvojčatá, teraz majú 18 mesiacov, a ja čakám tiež chlapca, tak mi kopec vecí posunie, o to menej starostí,,, a kočík sme kúpili už asi pred 3 mesiacmi,,, zvyšok príde postupne,,, dúfam 🙂
@tintinamartina vraj na najblizsej poradni co je o tyzden...a myslim, ze ked bude nieco zle tak mi bude dr. volat... no a o tej peceni som nepocula nic.... no aj tak si ovela viac do predu :D ale ja uz mam aspon latkove plienky 😉
panecku mne tak za posledny tyzden narastlo brusko, ze mam problem si dat ponozky na nohy :D baby ako najdlhsie ste necitili babo... ja som dostala dnes panicky strach ze nieco nie je ok, babo celu noc a az do obeda ani naznak...
@mirkaradko nestresuj sa zbytocne, teraz je uz naozaj minimalna sanca, zeby nieco takto zrazu nebolo OK... Mne sa vacsinou hlasi priebezne cez den, a najviac rano po prebudeni. A dnes dost kopalo ked som si dala kavu, tak skus nabuduce aj ty tak spravit 😀
@ninan2 no to sa snazim uz nestresovat...len ked ak pekne vystrajalo posledne dni, ze som ani sediet nemohla tak ten dnesok ma prekvapil...ale tak aj oddychnut si musi :D mna strasne desi pocit, ze neviem co sa deje... no teda kava, po cokolade vyvadza ale po kave no skusime 😀
@mirkaradko no ja som celu sobotu necitila pohyby, uz som sa bala, ci je maly v poriadku, ale vcera mi to vynahradil 🙂 Neboj....ozve sa. Moj sa asi bal tej vichrice

@januska712 tiez som pozerala ne ten monitor na plienku, len si neviem predstavit, ze ci to babatko netlaci... 😕