Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 Ahoj!
Tak to ma mrzí,že ťa to ucho ešte viac bolí.Dúfam,že sa z toho rýchlo dostaneš.Už ani ja tak nemôžem sa hýbať ako ešte v druhom trimestri,teraz najmä keď sa tá maternica rozťahuje a spôsobuje mi to tú bodavú bolesť,tak sa hýbem odosť opatrnejšie,nejako to už zvládneme,veď preto sme sa narodili,no nie,neboj určite Ti to prejde.Skúšala si tú kvetinu alebo kvapky z nej čo sú nabolesť ucha?Zvyknú sa aj v skalničkách pestovať nechtík alebo nejak tak sa volá lekársky.Tak skoré uzdravenie,maj sa krásne! 😉
@keena Ahoj!
Tak presne aj mne na ľavej strane bruška bolieva,a preto si už aj vankúš podkladám pod bruško,lenže ten zas tlačí malé a tak potom kope,ja už pomaly ani neviem ako mám ležať a potom mi dlhšie trvá kým zaspím.Ale nejako to už len dotiahneme do konca.Tak sa majte krásne! 😉
@keena Ahoj!
K tým otázkam.Ja som kúpila ručnú odsávačku,ktorá je zato vraj prácna keďže bola do 10eu,čo som o nej písala,tak len dúfam,že nebude potrebná.Tak ak by som potrebovala,tak asi potom by som kúpila tú drahšiu,ale elektrickú by som nechcela.Prať chcem až začiatkom júna.A odsávačka netreba,je len vtedy potrebná ak chceš zvýšiť tvorbu mlieka,alebo ak nie si z maličkou aby ju mohli nakrmiť iný.Tak ja by som tú moju už nebola kúpila,keby som si toto bola prečítala,predtým.Tak sa maj!
@zora256 hej, ja som sa rozhodla, ze odsavacku kupim az po porode... uvidim ci bude vobec treba... teda ako budem na tom s mliekom a tak... co sa tyka toho, ze malou bude niekto iny tak to nehrozi.. my sme v tomto velkom meste cekom sami ☹ takze nema byt s kym... super, aspon niekto kto sa chysta prat tak neskor..aspon nie som sama 😀 hoci, vcera som uz chystala perinky a navlecky, ze aspon to supnem do prania 😀 ozaj a v com budes prat? ja v obycajnom persile, ale bez avivaze a asi 2x dam oplachat...
@lusinda24 hi tak ano som ta predbehla, ale len o maly kusocek..... brusko uz mam celkom slusne, moja dr.povedala, ze take sikovne, este zaial nezavadzia, iba pri obuvani, inak sa da...a teda ked spim, bo ja som spavala iba na bruchu, a teraz uplne trpim, co si neviem najst polohu..
Pribrala som uz 8 kg a pojde to teda este hore, bo ja nie za dvoch, ale za troch papam, co mi tak chuti... 😀 .... ale nezatazujem sa tym, po porode zhodim....a cakame chlapceka, takze tato sa straasne tesi....vy zase opacne, ze?? do TT ja budem chodit asi dost casto, takze budem rada ak vybehneme na kavicku, alebo tak....
kocik sme kupili casualplay s4, strasne dlho sme vyberali a zvazovali, ale nakoniec vyhral tento...
@zora256 @malinovka333 no kazdopadne este uvidim...ale ja si skor myslim, ze je to o biznise.. ja napr. nase veci prat v tom nebudem.. a babo ked budem mat v naruci bude polozene na mojom obleceni, bude dychat veci oprate v persile... tomu sa nevyhneme. alebo aj ked si ho budeme bravat do nasej postele, nase obliecky tiez nebudu prane v tom, v com by som prala veci pre babo. 😉 A nebudem plachat ja, ale pracka 😀 a ta to snad nejak zo zaciatku zvladne..
@keena ja odsavacku budem riesit az ked nastanu problemy s kojenim, som za to, aby babatko pilo samo a ako casto chce, aj kazdu hodinu, vtedy nehrozia zapaly a mliecko sa tvori podla potreby babatka, takze potom odsavat netreba, co sa tyka oblecenia, uz mam tiez nieco nakupene no este je to v skrini tiez to este neperiem, este je casu dost a mozno ani vsetko neoperiem, kedze neviem ake bude babo velke, mozno niektore veci ani neoblecie, tak ich potom mozem podarovat dalej 😉
@keena ahoj. no ja chcem riesit odsavacku asi az po pôrode, ci ju bude vôbec treba. lebo vraj niekedy ju vôbec netreba. ale uz som nad tym rozmyslala 😅 a prat sa chystam az v juni, aby to pekne vonalo 😉 nooo, ale najprv si tie vecicky musim este pekne potriedit, mam ich plnu postel... a inak co sa tyka manzela tak urcite bude pri pôrode, aj pri martinkovi bol, aj teraz chce byt, dufam ze to vyjde.... 🙂
@zora256
ahoj mam taku mastičku ktoru si musim dawat tri krat do dna... a uz mi to pomaha pomaly.. dnes som bola na odber krvi aby zistili ci nemam nejaky vnutorny zapal... tak v pondelok idem po vysledky tak hadma bude vsetko ok:D::d a vy sa ako mate???,
@keena vanicku z kociara vyuzijes dost dlho. a bude zima ked nasi drobci budu na svete. a ak sa zmestia do vanicky, preto treba pozerat aj na tu velkost vanicky. moj maly je septembrovi a este do marca sme vanicku vyuzivali. aspon mu bolo teplejsie. z nemocnice sme ho viezli tiez vo vanicke domov. ale teraz bude teplo tak ho asi supnem do vajicka. 😕
@keena my mame vanicku 85cm dlhu vnutro.....mala je decembrova a vo vanicke vydrzala 4 mesiace, potom mi tam revala a kocikanie hotova katastrofa.....akonahle bola v sportaku (nie posediacky) a videla okolo, nebol ziaden problem.....
@lisula ja by som malu inak neviezla ako vo vajicku.....ved nato ho mame a existuje kopec zavinovaciek aj do vajicka (pre pripadnu zimu)
Ahojte, ja odsavacku asi tiez kupim az po porode, ak bude treba, a zrejme Avent rucnu...
A ako prasok odporucam Lovela, je urceny pre male deti alebo alergikov, my perieme iba v tom a pohoda, aj to pekne voni (avivaz).
Inak kto este nema tasku na kocik, v Kike maju teraz vypredaj znacky Lassing, velmi dobre vybavena, ceny su podla farby 33 - 43 eur z povodnej 65.
@keena Ja budem všetko prať v lovely a pláchať v tom silane.Ja na 60-ke pri veľmi zašpinených veciach mám v tom programe intenzívne pláchanie,takže nemusím dať dvakrát pláchať.Keďže ja na tomto programe budem prať plienky a košielky,proste čo budemať na telíčku bábo.Tak sa majte! 😉
@januska712 Tak Ti držím palce,aby si mala výsledky ok.Ja dnes idem do poradne,a neviem kedy dôjdem domov,lebo idem autobusom a lekár chodí okolo 14:30,a mne vtedy ide späť autobus a potom už len 16:30 a cesta trvá až 50min.tak zajtra Ti napíšem,že čo bolo.Len dúfam,že všetko je ok a že bude robiť i sono.Tak sa držkajte! 😉
@zora256
dakujeme... ja idem až na obed tiež po výsledky.. tak ti tiež napišem ako som doapdla... mna to ucho bolí už menej a už aj trochu počujem tak asi sa vyliečim aj sama nakoniec.... mnod ržim ti palce aby ti dobre doapdla poradna... a vsak je pekne počasie tak si aspon užiješ cestu autobusom:D:
@zora256 ahoj 🙂 no ja som cez vikend prala nejake veci teda, ze na skusku 😀 akoze navlecky, plachty a tak.. na 60ke, bez avivaze, s 2itym plachanim a dopadlo to tak, ze ked som to z pracky vybrala vobec mi to nevonalo 😠 bola to taka obycajna o nicom vona, takze tak som dopadla! ☹ takze asi si kupim aj ja tu Lovelu s tym bielym silanom 😀 inak to uz nevidim!! a tiez som cez vikend triedila vecicky, co sme dostali teda od 0-18 mesiacov, a uz mam nachystane do prania tie co budeme najskor potrebovat 🙂
@januska712 to je fajn, ze sa ti polepsilo.. mna v sobotu zacalo tiez ucho boliet, ale asi som dostala prievan alebo co a tak hned na noc som si dala do ucha vatu s kvapkami (Burow) a na druhy den uz ucho nebolelo. to mam take odskusane, ked ma boli.
tak pekny dnik a dobre vysledky u doktorov prajem babule 🙂 ja idem dnes cvicit 🙂
@anickaknm na aké posledné??? mne povedali, že ešte v 34. tt. sa robí sono.... my máme momentálne 1800 g. 😉
@tamtamka26 no tak to neviem, ale mne doktor povedal, ze teraz v 31tt 26/4 mam posledny ultrazvuk, kedy pozrieme maleho kolko ma a ci je vsetko ako ma byt a potom uz len monitory, tak neviem, lebo aj v karte som mala ze sona su 4, to som mala 18/11, 16/12, 10/2, a teraz 26/4 mimo toho som mala este pred mesiacom, ale to len preto, lebo som mala slabe odozvy inak ine nie...tak to mas pekne uz male 1,8 kg, to uz ma fajnu vahu, som zvedava kolko bude mat moj, ale asi menej budeme mat . a co budete mat chlapca alebo kočku?
@keena existuje aj Lovela aviváž a má jemnejšiu vôňu ako Silan
ahojte,moja skusenost s pranim,ked bol adamko malicky prala som v persile ale zistila som ze je dost silny,lebo ked som nieco prala v rukach,tak ma stipali ruky a maly sa ako 1,5mesacny vyhadzal.presli sme na tekutu lovelu a mame ju dodnes a avivaz lenor biely sensitiv.ten pouzivam na vsetky veci aj pre nas.
Mne robi doktor sono pri kazdej navsteve, no neviem ci je to dobre. Aj dnes som bola, vsetko v poriadku, maly ma nieco cez 1,5kg. Na dalsiu poradnu ideme az 23. maja. Buduci mesiac si chcem nakupit vsetko pre babatko co mi chyba a budem spokojna. Vela veci mam po prvom synovi, ale nove je nove🙂 A tiez som pouzivala Lovelu, tekuty praci prostriedok aj avivaz.
@keena
tak moje vylsekdy nedopadli dobre... ale už su lepsie ako boli minule a je to tym uchom konecne wiem co mi je mam zapal tak sa musim liečiť...a o mesiac idem zasa na kontrolu tak uwidim ako to doapdne dufam ze uz bude dobre... inak konecnetu mame pekne slnecne dni:D::d
@anickaknm chlapček to bude... 🙂 sa aj čudujem, lebo čo som čítala napr. na tehotenstvo academy, malo by mať cca. 1300-1500g a to nemám ani brucho veľké a pribrala som zatiaľ 9 kg...pri prvom som mala na sebe už raz toľko.... 😖

@gadget.tt Ja som už na FB postrehla, že si tiež tehotná len som nevedela kedy čakáš a aká sranda, že len 2týždňový rozdiel 🙂 Svadbu si mala po mne a bábo budeš mať predomnou - predbehla si ma 🙂 Škoda, že už nebývaš v TT...ale to nebráni tomu, že keď budeme na materskej tak sa raz za čas nestretneme a nevymeníme dojmy z materstva 🙂 Inak ako sa cítiš? už ti bruško rastie, aj si niečo pribrala? a pohlavie chcete mať ako prekvapko, alebo sa zatiaľ nechce ukázať?