Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 Ahoj!
Ja som včera došla k dokimu,a on bol odcestovaný,tak som sa so sestričkou rozprávala,glukózový test je ok.A dnes tam bude doki,tak idem znova.tak Ti zajtra napíšem.Majte sa!Som rada,že Ti je už lepšie. 😉
@januska712 tak tak, konecne je tepluuucko, dufam ze sa to uz nebude moc kazit, akoze ano, sem tam moze zaprsat, ale najlepsie navecer a v noci 😀 co sa tyka ucha, prajem ryyychle uzdravenie!!
@zora256 no nejak to este prespekulujem s tym pranim...
ozaj baby, mam pocit, ze moja mala sa uz otaca dole hlavickou... lebo dnes cely den len kope a teraz dostatocne silno tesne pod lavym prsnikom... doteraz kopala, len na pravej strane dole... hm, ktovie ako to je... uz sa tesim o tyzden, bo idem na ten glukotest, a dufam, ze spravime aj sono!
@barca127 vitaj u nas a kludne sa aktivne zapoj do debaty 😉
Ahoj mamičky v treťom trimestri,pomaly sa blížime do finále,chcem sa spýtať,či aj tie vaše ratolesti tak kopkajú,lebo mám pocit,že tá moja malá ruža,ani nespí.Dúfam že to je v poriadku,pri prvom to bolo veľmi dávno🙂
ahojte, dnes sme boli na utz, potvrdil sa chlapcek, ma 1430g, ale mame trosku problem ☹ kontrola o 3 tyzdne tak som zvedava, ake budu vysledky... v 20t. bol dole hlavickou, a teraz naopak betar 😅
AHOJTE SOM TU nova neviete prosim poradit kde najdem odpocitadlo do porodu moooooc dakujem
cherry dakujem moooooc uvidim ci sa mi to podari :D bo ja som z pc totalny debil 😀
parada podarilo sa to dakujem cherry 😉
babenky chcem sa Vas opytat som 29 t a male my dajak prestalo kopat uz to neni to co byvavalo ze som mala pocit keby my chcelo vykopnut dieru do brucha zajtra idem na poradnu skusim sa opytat aj na gynde ci to moze byt bo sa on zacinam bat 😒 ci je vsetko poriadku
@januska712
@keena Ahojte!Tak došla som nedávno z poradne.A dala som si spraviť sono.Doki povedal,že budeme mať chlapčeka,váži už 1190g a je dole hlavičkou.Tak sme šťastný ako blchy v kožuchu.Zajtra nám dovezú kočík,postieľku aj klokanku,viac šťastia by som už asi neuniesla.Do poradne mám ísť až 16.mája to budeme už v 32tt,a vtedy sa robí posledné sono u môjho dokiho.Ale sestra spomínala,že aj v 36tt robia,ale treba si priplatiť.Ale už je to lepšie že ma do mechúra nekope,len tlačí naň.A vy ako sa máte?Držte sa! 😉
@montas Na www.pregnology.com na fra long je fialovým napísané na to klikneš a zadáš dátum pôrodu a calculate,a tam Ti to vyjde.A sú tam aj obrázky ako asi vyzerá bábo.A aj trimestre,dni aj dátumy.Pekné to je.
zora256 DAKUJEM KRASA 🙂
@montas
no vidíš,ja mám zasa opačnú otázku a kedy si postrehla že menej kopka?
PRED DVOMA DNAMI AKOZE CITIM HO ALE NIE UZ TAK AKO PREDTYM 😒
@malvuska72 Ahoj!
Tak aj náš maličký kopká viac než do teraz,ale vraj preto,lebo majú už menej miesta.Len nak kopkajú aspoň vieme,že sú vporiadku.Starká mi povedala,že dievčatká častejšie kopú,než chlapci,tak to asi tak aj bude,lebo náš sa tak asi 4-5krát zobudí a hýbe ani 5minút,ale najčastejšie večer keď ležím na pravej strane.Tak sa držkajte! 😉
HEJ som zvedava alebo je fakt taky lenivec ako jeho tatino 😀
@zora256 To som rada,ono je to príjemné keď kopkajú,ale keď trafí do mechúra,tak letím na wcko,trošku som sa zľakla,či jej niečo nieje,mojenkovi🙂Ďakujem
@montas ahoj mna ten nas maly drobcek tiez kope len tak zeby bolo :D ale aj tak ho najviac citim ked lezim na pravom boku...este pred tyzdnom som ani sediet nemohla ako kopal a teraz len tak a ani to neni take prudke ako to bolo vtedy...mne dr. povedala, ze to je plodovou vodou ze jej je viac tak preto to tak necitim...ja som sa aj bala ze ci je vsetko ok ale tak srdiecko pekne bilo...
baby uz vam urcili aj druhy termin porodu??? alebo kedy to robia???
hej vsak zajtra sa opytam na poradni uvidim co my povedia .......mirkaradko bohuzial mne este neurcili neviem ako ostatnym
@malvuska72 uvidime zajtra co mi povedia na poradni som zvedava veru ........zajtra sa ti urcite ozvem ci je vsetko poriadku 😉
@montas Budem držať palce,ale neboj,myslím že každý drobec je iný,ja idem až 10.mája,bude mi robiť aj ultrazvuk
@malvuska72 dakujeme moc zajtra sa ozvem dobru nocku 😉
@keena
ahoj mno s ucho to ej uz lepsie len ma boli cela lawa strana ale tak hadma to uz bude dobre aj moj glukozovy test dopadol dobre . akurat idme zajtra zaniest vysledky k doktorke lebo mam vela bielych krviniek tak chodim po samych vysetreniach
@zora256
ahoj aj idme tiež zajtra k mojej doktorke ale idme len zaniest vysledky s krvi ... mno moja mala tiez je uz asi otocena hlawickou dole lebo ma stale tlci do emchura ze by som stale chodila len na zachod.... a stale si tam neičo robi asi ma diksoteku:D:d.
@mirkaradko Ahoj,mne na najbližšej poradni určí druhý termín lekár to už budem v 32tt.Ale tak asi od 30tt,keď sa robí to väčšie vyšetrenie na sone.Hoci mne už minule povedal,že asi to budem mať o 1týždeň pozdejšie 18.7.namiesto 12.7.,hoci ja by som sa tešila,keby to bolo o týždeň skôr.Tak sa majte krásne! 😉
@januska712 Ahoj!
Tak tie biele krvinky sú vtedy viac keď máš zápal.
A už si cítila aj ručičku vášej Emky?Náš zvykne vystreť rúčku,až som minule normálne malý hrbolček na brušku dole.A včera na sone mal prštek v ústočkách.Je to krásne až na tú kyselinu v žalúdku,občas ani neviem čo mám jesť aby sa to nezhoršilo.Ešte mi stále chýba 1kg do pôvodnej váhy alebo sa pokazil v ordinácií.Tak sa majte krásne!A skoré uzdravenie! 😉

Ahojte Babule 🙂 Rada by som sa k Vám pridala termín máme 26.júla 🙂)