icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maruska.s
11. máj 2011

@keena to by som brala aj ja, keby sa nam dalo na noc otvorit okno, len ked nam sa da otvorit len cele, nemame vetracku a sme dole, takze sa bojim na noc nechat otvorene...ale strasne mi byva horuco v noci, takze to mi k spanku moc nepomaha...

zora256
11. máj 2011

@maruska.s Ahoj!
Tak by nemalo,lebo na fórume tak píšu baby,že im to tak lekári napísali,tak by to malo byť ok.Ale viac by sa nemalo.Kým pôjdeš do poradne si dávaj max tie dve podľa potreby a keď pôjdeš do poradne spítaj sa svojho gyndoša.

januska712
11. máj 2011

@zora256
Ahoj mno tak kuknem si aj na tejto stranke... my chceme nejaku bielu postielku matrac este nemame ... popozeram aj tu lebo som ešte nemala čas hladať... mno a kocik mame objednany tu v žiline sme ho objednali lebo nan sa caka dva mesiace tak pocitame ze kazdu chvilku yb mal dojst a objednali sme znacku STOKKE mam ho aj vo fotoalbume tej fialowej farby.:D:d klokanu nehccem newiem asi ju nevyuzijem a k tomu kočiku sme objednali uz vsetku aj vanicku aj autosedacku.... tak sa tešim ked dojde.:D:D

maruska.s
11. máj 2011

@zora256 ok, dakujem za radu=)

zora256
11. máj 2011

@januska712 Ahoj!
Dobre,tak celkom fajn.Vy bývate v paneláku alebo v dome?Tak sa držkajte! 😉

zora256
11. máj 2011

@maruska.s Ahoj!
Rado sa stalo,tak sme tu nato,aby sme si dávali rady,keď vieme pômocť v niečom.A aké meno ste vybrali pre chlapčeka?Tak ja som chcela mať vždy prvé chlapčeka a aj sa stalo,tak podľa lekára budeme mať chlapčeka,ale zato s prebaľovaním a starostlivosťou o genitálie je to náročnejšie než s dievčatkom,ale tak sme tu nato aby sme sa o svojich malých chlapov postarali 😀 .Aspoň dúfam,že bude náš malý dávať pozor potom na sestričku ak sa nám podarí druhé dievčatko,ale tak môže dávať pozor aj na bračeka.Tak sa majte krásne! 😉

keena
11. máj 2011

@romanecka @januska712 mne tiez moja dr. povedala, ze termin sa uz o moc posuvat nebude..ale mozno ked je dietatko vacsie, tak termin sa predsa len posunie..
no v cirkuse sme boli v Starej Turej 🙂
@zora256 ten zoznam je akutalny a priamo pre LV nemocnicu? tak to ckanie aj tak neviem rozoznat.. ale obcas ma v koneciku fakt pichne...takze asi cka 🙂
@kataria194 ten prenatalbox nedava kazdy gyn. nie je to jeho povinnost... a tiez radsej by som si cumel kupila sama, ako by som ho mala dostat v nejakom box, ktory je neviem ako stary..
@mima1311 aj mne sa uz nejake 2 tyzdne vaha zastvila. teraz som plus 11kg
@maruska.s tak, tak tiez mi byvalo teplo uz, tak som otvorila to okno... len dnes mi je nejak divne, a citim sa nejak choro..asi preto, ze bolo otvorene okno aj v druhej izbe a cez noc asi tahalo...dufam, ze neochoriem 😠

mima1311
11. máj 2011

@zora256 no mna nepozerala vobec a to sa jej stale stazujem ze mi brucho tvrdne ale vela a dlho ,dokonca ma ani po autonehode nepozerala a ja sa bojim ze sa otvaram ...brucho sa u nas meria vzdy aj ked som cakala prve dve ,asi su vsade ine zvyky ale aj v tehu preukaze je na to vyhradena cela strana ,ja sa bojim toho ,preco ked som bola vzdy na tom najvyssom dieliku ,som teraz upadla na minimum ,to znamena ze brucho prestalo rast a tak nemoze rast ani mimco ,ci ? alebo mi upada brucho a to je dalsi priznak predcasneho porodu ....dva tyzdne pre mna cakat na ultrazvuk bude strasne ...

mima1311
11. máj 2011

@keena ahoj ...nejde mi o zastavenie vahy ,tomu som naopak rada ,ja uz mam + 15 kg ,tak uz nemusim konecne priberat ale o to ,ze preco prestalo rast brusko ...bojim sa ci neprestalo rast aj babo ,ved akurat teraz je rast najväcsi ....

januska712
11. máj 2011

@zora256
Ahoj ... my byvame v panelaku an druhom poschodi.... a v 2 izbowom byte... takže malicka bude s nami stale v izbe a už sa aj tešim na nu.:D dnes je nejaka hyperaktivna stale ma kope do rebier že ma to až občas zaboli:D:d ale čo už::Dd a vy byvate v dome???

januska712
11. máj 2011

@keena
mno mne to podla toho len posunula len podla toho sona lebo mne to nesedi s menstruaciou wies ja som neskor otehotnela... mno ym sme boli v cirkuse v žiline... bolo dobre ale tiež mi bolo už dlho a ešte som potrebowal ist aj na WC.-_D

keena
11. máj 2011

@januska712 no my sme tiez po skonceni isli do prvej kaviarne a tam som to "pustila" 😀 my byvame tiez v 2izbaku, takze mala bude stale s nami.. horsie to bude ako budeme pozerat TV, kedze ju mame iba v spalni 😖 ale sak zvykneme si nejak vsetci 3ja 🙂

januska712
11. máj 2011

@keena
Mno aj aj som musela hned ist do obchodneho centra:D::d teiz yb som to už nevydržala:D:D ja akurat pozeram postielku na nete len žiadnu bielu nemozem najst kedze mam nakazane od mojho draheho ze musi byt biela a že ju musim dnes najst aby sme ju objednali:D:d. aj my mame telku v spalni ale mame aj v obyvacke... ale tam s nikomu nehce chodit kukat ... lepsie je lezat v posteli a pozerat sa na telku:D:d

keena
11. máj 2011

@januska712 tak tak, najlepsie sa kuka z postele a este lepsie sa pri tom zaspava 😀 no s postielkou ti neporadim, my sme ju dostali..takze neviem, uz len matrac do nej objednam... ale v Ikei maju bielu, neviem do akej sumy hladas, ale to by sme museli ist na vylet do BA. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/categories/de...

januska712
11. máj 2011

@keena
Ahoj mno presne zapsiíš ani newieš kedy.. len pon niekolkych hodinach sa zobudis že telka ešte beži:D:d mno prawe som našla na jednej stranke Všetko pre deti.eu sa wola ta stranka len newiem ci sa zasa drahemu bude pacit tak musim kuknut viacero a nech si potom vyberie..::D::D kuknem aj v tej ikei.:D dked už pozeramD::d a dakujem:D:d

zora256
11. máj 2011

@mima1311 Ahoj!
Tak toto ja neviem či závisí veľkosť brucha od rastu mimča,ale možno,že je drobec otočený dole hlavičkou a tak je vtej časti brucho menšie,a tak by Ti bola doktorka povedala,ak by niečo nesedelo.Neboj určite je všetko ok.Ak cítiš pohyby,tak je určite v poriadku!Pohodové tehu! 😉

mima1311
11. máj 2011

@zora256 bude otoceny dole hlavickou uz ,kope pod prsiami 😀 ale to by na merani nemalo zavazit ,zas by bola väcsia vydutinka dole ...ono sa to meria v lahu od lonovej kosti po vrchol brucha ...budem cakat na ten ultrazvuk ,nebudem dovtedy kludna ....dr .bola velmi zacudovana tomu cislu ,kazala to zopakovat ,tak isto to neni normalne ,alebo aspon nezvycajne ,len ona moc toho nenahovori ,kazala ten ultrazvuk a hned kontrola ,len ma mrzi preco nemozem ist nan hned ....

zora256
11. máj 2011

@januska712 Ahoj!
Tak pozrela som si váš objednaný kočík.Tak je dosť skladateľný a maličký.To máš až tak rada fialovú?Mne je dosť tmavý,ale tak vy viete.My máme celé vnútro biele len športová časť je z nútra zelená s čiernou.My bývame v rodinnom dome,tak so skladnosťou nemáme problém,ale tak v paneláku sa iba tie maličké zmestia do výťahu.Tak sa majte! 😉

zora256
11. máj 2011

@mima1311 Ahoj!
Neboj určite je ok,nemysli negatívne,lebo budeš mať potom nekľudné mimi.Mysli len na to že za 2týždne Ti ešte môže dorásť bruško a aj malé je ok. 😉

januska712
11. máj 2011

@zora256 Ahoj mno tak men sa pači... aj som chcela uplne iny kočik ale priatelovi sa nepacil a tento sa pacil obom ...a mne sa jednalo aj o to že je velmi lahky..:D mno to mate iank dobru vyhodu že byvate v rodinnom dome.. zawidim ty.. my chcemme stawiat ale az tak za dva roky... takze to si pockam ... vsak aj uz teraz pomaly nemam kam dawat veci:D

raduska12
11. máj 2011

@zuveru No presne ale dnes už ako tak opäť kopkala , ale mám pocit , že mi často tvrdne bruško :( neviem čím to môže byť

raduska12
11. máj 2011

@keena ale už by som to chcela cítiť 😉 a možno naše nečkajú 😝 teda ak by tobolo v poriadku ...

raduska12
11. máj 2011

@zora256 jejda teraz premýšlam či to tak bolo 🙂 ale dnes večer ke´d si lahnem tak budem viac pozorovať 🙂 a ďakujem 🙂)

maruska.s
11. máj 2011

@zora256 =) vsak jasne, ked budem moct a budem vediet, rada aj ja nejako pomozem, poradim=) s tou starostlivostou to bude asi ozaj zlozitejsie, ale musime to nejako zvladnut=) velmi sa uz tesim na toho nasho drobceka, rychlo to uteka, aspon mne strasne=) drzkajte sa aj s drobcekom 😉

maruska.s
11. máj 2011

@keena tak drzim palce, dufam, ze budete zdravi...my sme sa len nedavno dostali z choroby, skoro dva tyzdne upchaty nos a bolave hrdlo...ten upchaty nos, to bolo to najhorsie...ledva som dychala...uz tak mam so sebou 😉

janka987
12. máj 2011

ahojte, od vcera mavam rano velmi opuchnute clenky a hlavne narty (priehlavky), mate to aj niektora z vas? Najviac opuchnute ich mam, ked sa prebudim. Na večer mi trošku odpuchnu. Tlak sa zatial drzi v norme, 125/85. Poradnu dalsiu mam az 25.5. 😒

dd2112
12. máj 2011

@janka987 ahoj mne tiež puchnú nohy,na tlak mi dal doky lieky ale ak môžeš tak si nohy vykladaj hore mne to pomáha aspoň trochu a občas mi ich muž pomasíruje s gélom ,to je super...a ešte nesoliť

barca127
12. máj 2011

@janka987 Ahoj tak mne puchnú nohy už nejaký ten týždeň, hlavne okolo členkov a TK mám tiež v norme.Ale s tým nič nenarobíme to k tehotenstvu patrí.Presne ako písala dd2112 nohy často vykladať hore a menej soliť 🙂)

janka987
12. máj 2011

@barca127
@dd2112
Dakujem za odpovede, prave som si merala tlak, takze 130/90 najnovsie. Ja mam problem, ze najviac opuchnute nohy mam rano ked vstavam, potom to cez den nejako rozchodim, trosicku odpuchnu...este sa musim priznat, ze som pila vela mineralok, nakolko nasu vodu, radsej nepijem....musim si kupit stolovu, nizkomineralizovanu, snad to pomoze....

barca127
12. máj 2011

@janka987 no na tie mineralky treba dávať pozor teda...ja pijem väčšinou čitú vodu z viodovodu kedže u nás je veľmi dobrá.