icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

janka987
12. máj 2011

@barca127 to je super, nasa voda je sice kontrolovana, pravidelne chlorovana, ale zo zaciatku tecie skoro oranzova, a vraj aj vysledky su tesne pod normou...takze to nechcem riskovat...pila som aj dojcensku, ale aj tak obs. dost sodika...som zvedava ako to takto dotiahnem az do konca jula ☹

mirkapb
12. máj 2011

Ahojte, tak poradňa v utorok dopadla dobre. Náš maličký Miško pekne rastie, má 1311 g, ale je o nejaké 3-4 dni menší ako by mal byť. Placenta sa mi tiež už posunula vyššie, lebo v 20tt som ju mala nízko, teraz je už lepšie a do pôrodu by sa ešte mala posunúť vyššie tým ako rastie maternica. Ja idem na ďalšiu poradňu tiež až za mesiac 7.6. a budú mi robiť prietoky, tak snáď aj tie dopadnú dobre. Vtedy mi doktor vypíše aj papiere na MD, mala by som na ňu nastúpiť 13.6.
Mne nohy zatiaľ neopúchajú, ale v noci niekedy dostanem do nohy kŕč, ale nie každú noc, len možno tak 1-2x za týždeň, takže je to zatiaľ v pohode.

keena
12. máj 2011

@maruska.s no tak hrdlo ma skriabe statocne 😠 ale ja mu dam!! uz sa kurirujem a pijem cajik a nadajam sa vitaminmy.. nechcem aby mi to zislo na priedusky, co je u mna pri takomto stadiu obvykle... a uz vobec nechem brat anitbio. ach jaj!

zora256
12. máj 2011

@januska712 Ahoj!
Tak my sme si tento domček kúpili rok po svadbe,čiže už ho máme 3roky na pôžičku a ešte z nej máme 4roky 😒 ,ale tak teraz bez hypotéky sa nedá kúpiť ani byt,nieto rodinný dom.A stavanie je tiež drahé,tak ako aj úpravy na starom dome.Ale,predsa je osobitne bývanie lepšie ako 3generácie v jednom dome.Aj dve sú dosť,najmä ak my mladý máme iné plány ako naši,no nie?Tak my sme z našimi bývali rok aj pól.Ešte máme dosť úprav,ale už to máme obývateľné,a počas materskej dúfam,že sa bude dať aj niečo zlepšovať na dome,už aj to kojenie vie pekne šetriť peniažky 🙂 ,tak dúfam,že všetko pôjde,tak ako si predstavujem.Tak sa majte krásne! 😉

ninan2
12. máj 2011

@keena haha, aspon mas konecne vazny dovod byt na PNke 😀 /Inak zelam skore vyliecenie 🙂

zora256
12. máj 2011

@raduska12 Ahoj!Nemáš zač,moje čká aj ráno,okolo obeda aj večer,a niekedy i poobede.Neboj čím bude väčšie tým lepšie to budeš cítiť. 😉
@maruska.s Tak veru uteká to,niekedy sa mi zdá,že pomalšie,niekedy rýchlejšie ale asi posledné dva týždne budú najdlhšie.Majte sa krásne! 😉

luc771
12. máj 2011

@janka987
mne tiez opuchaju nohy hlavne priehlavky a clenky, zacalo to uz davnejsie, mne na to pomaha octanova mast, natieram si ju na noc a na to dam tenke ponozky, cez den nosim take specialne "kompresivne podkolienky" su 70DEN-ove dost pevne a tie mi nohu pekne drzia, neopuchne alebo len malinko, ale ja to mam opacne ako ty rano sa zobudim nohy su ok oddychnute a cez den vela sedim v praci a z toho mi puchnu nohy, tlak mam tiez vyssi ale zevraj v norme na tie opuchy mi povedala lekarka ze to patri k tehu a nemam solit, mineralky ja nepijem vobec, nechutia mi...

luc771
12. máj 2011

@keena
Ahoj, chodis este cvicit na kramare ? Ja som sa chystala tento tyzden ale Jandova mi napisala ze sa necvici lebo je na nejakom seminari ci co tak ma napisala na buduci stvrtok. Bola si tam okrem cvicenia aj na nejakej prednaske okrem tej vstupnej s dr.Jandovou ?

puncs
12. máj 2011

@januska712 ahoj, pytala si sa od doktorky magnezium? casto mas tvrde brusko?

luc771
12. máj 2011

@ninan2
cauko, este som ti zabudla minule napisat ze ta prednaska Drobcek bola nic-moc, robila to taka teta sestricka z Antolskej tak 50+, mozno ju tam stretnes ked budes rodit, nazorovo sa rozchadzala s Lenkou z predporodnej pripravy... Na kyblik mi povedala ze to kupanie nenahradza ked tak pre relaxaciu a k latkovym plienkam ktore ides pouzivat tiez nic nevedela povedat ked sa jej na to ludia pytali... Prednaska dobra mozno pre toho kto babo nikdy nevidel 😀

janka987
12. máj 2011

@luc771 dakujem, skusim si pozriet aj ja tie podkolienky 🙂

keena
12. máj 2011

@ninan2 no to vobec nie je vtipne!! 😔 ja chcem byt zdraveeeee!! aj ja si zelam skore vyliecenie 😀
@luc771 ahoj, hej este chodim...ja idem buducu stredu, dufam, ze uz budem fit! V stvrtok ides 1x? na tu ptednasku co byva v utorok sa chystam az niekedy v strede resp. koncom juna.. a tiez na pripravu s oteckom 🙂

luc771
12. máj 2011

@janka987
daju sa kupit v zdravotnickych potrebach 😉

luc771
12. máj 2011

@keena
ano prvy krat lebo ten cas o 11-tej mi vobec nevyhovuje kedze chodim stale do prace, tak som to chcela ist len omrknut ako sa cvici tam, ja chodim stale na tehu pilates 2x do tyzdna do miracle a este sme trochu cvicili aj na tehu predpriprave v piatok ale to uz nam skoncilo takze cvicenie ako take mi nechybalo hlavne na to dychanie som bola zvedava 😀

ninan2
12. máj 2011

@luc771 Cau, no tak to som rada, ze som usetrila tie nehorazne peniaze, najma ked to za nic nestalo...
Ja som bola akurat vcera na Workshope o latkovych plienkach, co sa konal v jednom materskom centre v nasom okoli, a mam odtial kontakt aj na laktacnu poradkynu, tak poriesim s nou nejaky sukromny pokec o dojceni, a bude... 🙂
Takze teraz riesis cvicenie na Kramaroch?

ninan2
12. máj 2011

@luc771 @keena Vraj to dychanie sa aj tak neda dopredu naucit, kazda bude dychat v tej chvili ako bude citit ze treba... a bude to urcite OK 🙂 Ked tak personal usmerni.
Inak uz 2. den postupne zehlim 1(!!!) varku oprateho detskeho oblecenia, tak sa mi do toho nechce 😀

keena
12. máj 2011

@luc771 Jandova dava aj priepustky, keby potrebujes tak si vypytaj... a cvienie dychania je fajn, urcite to ma nieco do seba! 😉

keena
12. máj 2011

@ninan2 ja mam dnes v plane dat prat detske oblecko.. ale este mi na susiaku vysia nase veci.. takze najpr to musim odpratat a potom mozem dat prat...jaj, uz sa tesim. 🙂 a ozaj, kupila som si aj tu silan avivaz, lebo minule ked som prala iba v tej lovele, vobec mi to nebolo pochuti a malo to taku nevyraznu vonu a ja potrebujem aby to aj vonalo.. ved uvidime ako babo na to zareaguje... treba odskusat 😉

ninan2
12. máj 2011

@keena ako myslis, ja musim byt viac opatrna kvoli tomu ekzemu co ma manzel, takze nebudem radsej riskovat...
Inak ty si tusim nieco objednavala z perinbaby? (alebo to bola Luc)

keena
12. máj 2011

@ninan2 ved jasne, ty vies ako na tom ste... opatrny treba byt! ja sa chystam objednavat..ale este nemam komplet zoznam, tak este cakam

luc771
12. máj 2011

@ninan2
@keena
baby a treba prat len v tej lovele ? mne je strasne nesympaticka, ja ked niekde citam made in Poland tak mam z toho koprivku 😀 nestacilo by v Persile sensitive ked nie sme doma alergici ? 😕

ninan2
12. máj 2011

@keena aha jasne... ja som si tam vyhliadla par veci, ale nie su ani v akcii, takze mi to neponahla 😀 Inak na tie maju najnizsiu cenu na nete. Je tam osobny odber zadarmo, takze nie je problem poslat aj viac objednavok 🙂

ninan2
12. máj 2011

@luc771 @keena teoreticky je OK aj Persil, hoci my uz roky pouzivame Lovelu a nam velmi vyhovuje, prasok aj avivaz. Aj to odporuca alergologicka spolocnost ci nieco take. Tu sa da nieco precitat:
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/persil-sensitive-ake-mate-skusenosti-pri-ekzeme/

luc771
12. máj 2011

@keena
priepustky v robote vobec neriesime, ja len sefovi poviem a idem kam potrebujem len v tom case mam najviac roboty keby to bolo skor rano alebo neskor poobede tak by mi to viac bodlo 😒 myslela som ze si to vybavim tento tyzden lebo sef tu nie je ako napotvoru sa necvici ☹ ale rozmyslam ze v juni tam budem chodit kazdy tyzden na poradnu tak to mozno absolvujem vtedy...

keena
12. máj 2011

@ninan2 hej, mne tiez vyhovuje ze odber je v BA.. ale radsej som ked to vybavime vsetko naraz. a hlavne mam veci co su skladom, takze je to fajn. a som ti pisala, ze ceny su super 😉
@luc771 ja ani neviem, ze to je z Polska 😀 to som moc neriesila.. ja dam hlavne na odporucania..tiez si myslim, ze persil je ok.. ale napr. ariel doslova neznasam! tam by som uz neoprala ani ponozku 😀 No, a este na tom cviceni je to tak, ze niekedy sa ani o 11tej nezacne.. niekedy aj o 11:30 este cakame... vies, ona tam ma tie mamicky s oteckami a s nimi tiez vykecava...mozno vam to spominala na tom uvodnom stretnuti...ale teda ked uz budes na MD tak sa ti bude viac dat..aspon to tam omrknes 😉

ninan2
12. máj 2011

@keena jj... Inak k tomu cviceniu, viem si to predstavit, nemocnica a zadarmo, to inak dopadnut nemoze, ako ze tam na vas vsetci kaslu 😀 + @luc771

keena
12. máj 2011

@ninan2 to hej, ale mne to nevadi...ja sa nikam neponahlam 🙂 casu mam kopec!

ninan2
12. máj 2011

@keena no nevyzera to, este si mi neodpisala na moju IP z pondelka 😀

keena
12. máj 2011

@ninan2 😀 na to som zabudla ako na smrt! ale uz idem na to 😉

slobodovci
12. máj 2011

@luc771 ahojky, ja som od malicka pouzivala pri malej normalny prah na pranie, konkretne ariel a avivaz silan sensitiv a vsetko je super, vecicky mi doknca vonaju aj ked som ich po case vytiahla z vreca, ked som ich preberala pre druhe babo 🙂