icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

t1nulka
19. máj 2011

@adusased no ja sama neviem, aj mne je to divne 😅

adusased
19. máj 2011

@t1nulka ale bud rada, budes mamina modelka 😀 a inak ako sa mas ? si tu dlho nebola

t1nulka
19. máj 2011

@adusased no uvidime, este mam pred sebou 2 mesiace 😀 mam sa fajn, dakujem pekne, malinky je trosku asi malinky, ale nevadi, aspon sa mu lahsie pojde von 😀 ale straaaaasne je zivy, stale kope, natahuje sa, vrti sa, kotrmelcuje a tak 😀

sisanka
19. máj 2011

@adusased len keby to tak fakt bolo 😀 ja som ani pri prvom tehu moc nepribrala ale az potom ked som kojila tak sa teraz toho obavam zas ze potom priberem 😠

zuveru
19. máj 2011

@slniecko612 jeeeej a pacilo sa ti to???? dalo ti to infosky???? ano chcem ist rodit na kramare... mam to najblizsie 🙂

mirkaradko
19. máj 2011

cawte baby jak vas tak citam, tak ja mam v brusku peknu bambulku :D v 30 tt 1890g a ja mam hore 8-9 kg ale podla dr. uz mam prekrocenu hranicu. baby upravoval niektorej z vas dr. termin??? ja len ze podla PM som 30+3 tt a podla USG 32+2 tt ale termin ostava rovnaky...tak ale nepohnevala by som sa keby prisla skor :D inak mne teplo vobec nevadi. a nasej malej ani tolko dnes sme boli cely dnes vonku a ona sa ani nepohla som ju musela trosku navnadit :D

januska712
19. máj 2011

@adusased
Ahoj mno moja mamina nemala ani pri jednom z nas... ale ani ja zatial nemam a ani sa nejdem radsej opalowať... az po porode vska to už vydržim.... mno mala som fotku... ale mi ju zmazali že mi nei je dobre vidieť do tvare a dala som si teraz nowu a uz tyzdne cakam an schvalenie:D::d

lusia30
19. máj 2011

@mirkaradko ahoj...ja cakam chlapceka...sa nam vcera krasne ukazal...aspon budem mat parik 🙂 vcera som bola 29+6 tt a takze 30tt a mi to aj sedi podla sono...i ked mi dr. povedal,ze malinky ma uz 1800 az 2000 gramov...sa mi to zda uz dost...som zvedava aku bude mat porodnu vahu...dcerka mala 51cm a 3240g ....tak snad tento nas drobec nebude o moc vacsi...a ked tak nech je len zdravucky - ved to je najhlavnejsie no nie 🙂 ...a ja ci chcem ci nie...musim drzat trosku dietu...koli tehotenskej cukrovke...snazim sa vobec nejest sladkosti a sladke jedla...radsej si dam ovocie...doteraz som pribrala asi 11 kg...snad uz to o moc viac na hor nepojde 🙂

adusased
19. máj 2011

@sisanka fuuha,sak mi teraz beries iluzie, ja som myslela ze kojenim sa praveze chudne 🙂

adusased
19. máj 2011

@januska712 no pekne, bo som ta najskor nevedela zaradit 🙂 tak pekne cakat ale nemala som pocit ze by ta dobre nebolo vidno na predoslej, ale tak neriesim 🙂 konecne je vonku dobre, taka moja teplota 😀

adusased
19. máj 2011

@t1nulka neboj, este z neho moze byt veeelky chlap, moj ma uz asi malo miesta, bo ani nekope, len sa tak prevaluje 🙂 muz ho stlaca stale dakde, chuda dieta bude mat este modriny 😀 tak fajne, ze sa mate dobre,to sa dobre cita 🙂

t1nulka
19. máj 2011

@adusased ja budem spokojna aj s takym mensim chlapom 😀 😀 😀 3 - 3,5 kg uplne staci na prve miminko 🙂

baby, to tu nie je nikto, kto by isiel na Antolsku rodit? 😕 priblizne okolo 26 jula?

adusased
19. máj 2011

@t1nulka no ved isto 🙂

sisanka
19. máj 2011

@adusased ja som si tiez myslela 😀 neviem,ako tak sledujem tak tie zeny co menej priberu pocas tehotenstva tak priberaju pri kojeni a naopak...tie ktore vela priberu tak lahko potom zhodia....len skoda ze ja patrim do tej prvej skupiny 😠
ale tak ja keby som pribrala teraz nejakych 20kg tak by som sa asi hybat nemohla 😀 nepatrim medzi tie najchudsie 😀 😀 😀 tak som bola celkom rada ze som na zaciatku tehu schudla lebo mi nechutilo...len co ked teraz tie chute dorazili uz,snad sa nenabalia aj tie kila 😀 aj ked za posledny mesiac az 4...musim sa asi trosku kontrolovat 😠

ttina
19. máj 2011

@martina2001 pisala si ze mam od lekara opytat potvrdenie pre socialku/teda zamestnavatela/ a aj pre oddelenie DNP?...tak je?🙂

adusased
19. máj 2011

@sisanka no tak ak plati tvoja teoria, tak ja pri kojeni budem chudnut huraaa 🙂 no ja mam naopak nechutenstvo az akosi teraz ale to bude aj tym letom, ked je tak strasne teplo cloveku sa ani jest nechce a ked uz papam tak zdrave jedla lebo su lahsie nateraz 🙂

zora256
19. máj 2011

@keena Ahoj!
Pítala som sa a moja sestrička tak tvrdí,že nemám nárok,keďže nemám odrobených tých 270dní,vraj ona tak vie tak mám sa vraj spítať na sociálke,tak sa tam chystám zavolať budúci týždeň,tak dúfam,že mi budú vedieť povedať cez telefón,keďže som vedená v Ba,a to je odnás až 250km.Bola som vnemocnici do dnes,a všetko je ok,aj prietoky spravili,len som sa začala otvárať trošku a železo mi dali,lebo mám slabšiu krv.
@katarina194 Ahoj!Tak snáď ešte sa Ti otočí,na poradni sa spítaj ak nebude ani vtedy ,že do kedy by sa mohol ešte otočiť,a kedy je už definitívne.

zora256
19. máj 2011

@mirkapb Ahoj!
Tak presne toto mi tvrdila aj moja sestra na gynde,že nemám nárok na MD až po pôrode,tak asi to tak bude keď aj tebe.Ale tak ešte zavolám do SP budúci týždeň,že čo mi povedia,tak to sem napíšem potom.Ale z jednej strany je to super,lebo 3 roky MD sa nám presne na 3 narodeniny skončí a nie skôr.

zora256
19. máj 2011

@januska712 Ahoj!Ja mám poradňu 30.5.,kvôli tomu že som bola v nemocke,ačala som sa otvárať ale zatiaľ len trošku a železo som mala menej,tak mám brať 10dní ešte,a nďalej,aj magnézium mám brať 2-3krát za deň.A na poradni sa pozrie či je všetko ok,či sa neotváram ďalej aj ozvy a prietoky sme mali v poriadku.A zaujímavé je že pondelok mal malý 1920g a dnes v nemocnici mal 1760g,takže zrejme nie sú presné tieto merania.Tak sa majte krásne! 🙂

martina2001
19. máj 2011

@ttina papier na materskú ti vypíše jeden pre zamestnávateľa a jeden pre DNP

katarina194
19. máj 2011

@zora256 Ahoj tak snad ano pisu na nete ze do 36 tyzdna hocikedy sa moze otocit. 🙂 Len susede sa nie a mala problem potom dostat von 🙂 Snad bude male poslusne 🙂

katarina194
19. máj 2011

@sisanka Ahoj ale neboj sa do 11kg by Ti nemal nic povedat moj lekar mal potial toleranciu ja zje 4 rozky za den a obec nejaky tak neviem. Ale ty sa iste zmestis priblizne do tej vahy ja uz nie aj ked ma to mrzi a snazim sa i tak sa mi nedari a len priberam. Tiez som nic v sebe na zaciatku neudrzala co mi byvalo zle a teraz ked uz nezvrcaciam sa mi vracia jojo efekt a este viacej priberam. Nerob si s vahou problemy ozaj len ja mam asi dovod. Ale dolezite je i tak aby vsetky deticky boli zdrave a vydrzali v brusku kolko maju a po narodeni tiez vsetko v poriadku snad sa to len nejak potom upravi.

ada222
19. máj 2011

ahoj dievcata, tiez som tu dlhsie nebola, lebo som bola v nemocnici koli miernemu otvaraniu, no nastastie sa to zastavilo, tak ma pustili a teraz mam nariadeny kludovy rezim a magnezium 3x denne. Ked vas tak citam, tak zacinam mat aj depky, lebo ja este nemam kupeny ani kociar, ani postielku, ani monitor dychu ani ostatne malickosti, mame len oblecenie a prebalovaciu podlozku, no ale hlavne, ze aspom mam uz vybrate co chcem nakupit. Buduci tyzden mam nastupit na MD, skonci mi PN, tak ak bude na poradni vsetko ok, tak uz musim tiez skocit na nakupy 🙂

lubkasungirl
19. máj 2011

@keena Ano, cakame asi chlapceka - valibuka 🙂 🙂

dooscoby
20. máj 2011

sisanka ja som praveze pri kojeni zhodila 🙂 ...som dokonca sla na vahu ze som mala este menej ako pred tehu

zora256...krasne miery ma drobcek a mozno z neho ani valibuk nebude....vraj babatka priberaju skokovo jeden tyzden ani gram a dalsi tyzden o par viac 🙂 ...vsak uvidime ake prekvapko nam drobci nadelia

sisanka
20. máj 2011

@dooscoby kiezby to tak bolo aj u mna...zeby som aj ja schudla...ale to mame asi v rodine...budem cely zivot bojovat s kilami navyse 😀 😀 😀 ale tak teraz to nejako neriesim...som si povedala ze sa nebudem stresovat pocas tehu ze priberam,uvidime potom co sa diat bude 😉

ttina
20. máj 2011

@martina2001 ok dakujem za radu..o tom pre DNP som nevedela🙂...

martina2001
20. máj 2011

@ttina a nezabudni to tlačivo pre DNP odniesť na socialku, nie zamestnávateľovi 😉

ttina
20. máj 2011

@martina2001 ok..som si myslela ze to mam tak urobit...🙂...takze buduci mesiac by materska mala prist lepsia🙂..inak teraz si platim max..myslis ze by som si to mohla zniyit?..alebo by to mohlo ovplyvnit materksu?

martina2001
20. máj 2011

@ttina matersku už nie, ale potom keby si chcela ísť na pnku tak ju budeš mať nižšiu. ale cez materskú neplatíš tak ti to môže byť jedno a potom sa rozhodneš. materská chodí mesiac pozadu, čiže za jún v júli