Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@lusia30 no nieco mi hovor... uz mam problem hore kopcom vyjst lebo ma vracia naspat :D kamoska sa smiala, ze ci som zjedla loptu :D tak podla mna uz je dost teplo...tak by to aj stacilo :D uz teraz strasne vela vody vypijem. akurat som dnes videla jednu tehulku co mala tak opuchnute nohy... mna zatial take nic nechyta ale na ruky si uz prstene nedam...tebe neopuchaju nohy???
ahojte. mam navas otazocku dnes som mala ten posledny ultrazvuk babo je ok a hrozne som sa tesila ze nam na 100% potvrdia pohlavie a ja kludne zacnem nakupovat vecicky vo velkom,len nas doktor nevidel to co videl v 23tyzdni. vtedy nam povedal ze to asi bude chlapcek a potvrdil mi to aj iny doktor u ktoreho som bola na 4D video,no dnes to vizeralo na dievca lebo nevidel vajka ani pipika takze je to asi dievcatko no nevravel to ani teraz na 100% tak mam z toho chaos.
vy viete na 100%co cakate ako vam to povedaly? ja viem ze hlavne je aby bolo zdravucke no ja som tak velmi chcela vediet do predu co to bude a teraz som z toho trochu nervozna lebo este nic nemam pre male kupene akurat kociarik. a chcela som to vsetko ladit v ruzovej alebo modrej a nie v neutralnej.
joooj mam to ja ale blbe problémy. 🙄
@lusia13 mne lekar 3 krat povedal,ze cakame chlapceka, ukazoval mi na poslednom utz miesky,ale ja som to tam poriadne nevidela 🙂 povedal ze je to naisto, lebo bol maly dobre otoceny a ukazal sa, ale pri uplne prvom mal prekrizene nozicky tak sme mesiac cakali 🙂 a to som mala len klasicke utz nie 3Dalebo 4D
@adusased
Ahoj mno aj ja som sa vybrala do mesta... a tiež som zmokla ale len trošku potom som došla k drahemu do roboty a tam som si od kolegyne požičala dáždnik..... ale hned bolo lepšie ked popršalo.... dufam že dnes nebude sice som sama doma takže nemám zatial nic na plane len co poupratujem ale sa mi akosi nechce ale snad sa do večera premozem ale uz by nemuselo pršať... nech je pekne teplúčko... tak efekt hned zmizol ale farba ostala to je hlawne.. ja som si tiež minule prefarbila hlawu a ešte mi drži uwidim tiež do kedy...:D prajem pekny víkend:D.
@zora256
Ahoj moaj no musime sa teraz už len šetriť... držim ti palceky aby ti tam maličky ostal čo najdlhsie... aj u nas včera pršalo...a hned sa lepšie dychalo ja som zasa dnes sama doma a nechce sa mi ani upratowat nic... som akasi unawena ešte stale... ale snad sa do veččera premožem... aspon trošku poupratowat musim.... mno ja na chrbte ešte vydržim trošku spať.. ja vobec nemozem spat na prawej strane .. v momente ako sa dam an prawu stranu tak mala mi tam začne tlacit alebo kopať že sa ta bolest neda zniest tak sa snažim v noci už ani nedawatan tu stranu a ked uz nevydrzim dlho an lawej strane taks a dam chvilku na chrbat ... ja som včera bola na tej hematologii ohladom toho železa na kontrolu brali mi zasa krv ... a 30.5.si idem po vysledky tak snad to uz bude všetko dobre... uwidime...
@keena
Ahoj dakujeme... mno ja ani newiem ake ma tie vrstvy ten matrac som sa pytala draheho a on že tam si to prečitaj... mno jasne kym som dala perinky do postielky tak mi to vyhodil do kontajnera tak som sa s neho smiala či to mam ist haldať tam:D::d ale su tam nejake tri vrstvy... to som widela na obrazku.... a co mas noweho??? ja som si powedala že malinke uz nejdem nič kupowat lebo uz mame toho strasne vela ale zasa som neodolala ked som vcera bola v meste zasa som jej kupila :D:d mno newadi:D:d co uz vsak to bude nas malinky anjelik:D:d
@katarina194 Ahoj!Ďakujem za priania.Dúfam,že aspoň do 38tt vydržíme a potom už by aj mohol von. 😅 A ako sa máš?Aj mňa bolieva bruško,čo si naň dostala?Ja 3x magnézium,ale akosi nezaberá nane.Asi sú to tý poslíčkovia,len mám z toho trošku strach,keďže čakám prvé dieťatko,že či je to v poriadku,keď aj zo 3-4 razy ma bolieva bruško,ale tak ak to do 30-tého neprestane,tak to budem musieť gynekológovi spomenúť.Ale do nemocnice ja už nechcem,a najmä do konca tam ležať.Tak sa majte krásne! 😉 A pekný výkend aj vám!
@lusia13 Ahoj!
Mojmu bratrancovi sa tak stao jeho žene,od piateho mesiaca vraveli,že chlapec a keď už bol dole hlavičku,tak že dievča,a nakúpili ružové a nakoniec sa narodil chlapček,takže ja na tvojom mieste verím v prvé tvrdenia,lebo lepšie vidno,keď je menšie.Aj mne v 28tt povedali chlapec a teraz v 32tt už by nevedel povedať s istotou,tak mi povedal lekár a aj pupočník mal malý medzi nohami.Takže keď Ti to ajD potrvdilo chlapčeka,tak máš 100% chlapčeka v brušku. 😉Tak sa majte krásne!
@januska712 Ahoj!
Dakujem,za priania.Už mi je trošku lepšie,včera malý sa toľko hýbal,že sa asi tak unavil,že dnes bude kľudnejší,už som včera mame vravela,že čítam všade čím je väčšie,tým sa menej hýbe,a môj ako keby bol presne naopak.Ale hlavné je že je v poriadku.Aj ja idem na kontrolu 30.5.,ale za otváranie,a krv neviem či mi budú brať.Už máš všetko prichystané?My dnes ešte ideme pre matrac a už len vecičky preprať a vyžehliť,a vodu do pôrodnice nakúpiť a ešte nejaké vložky s krídelkami,bez nich sa necitim v pohode.Tak pekný výkend! 😉
ahojte, mám termín 24.7. Uvidím sa s niektorou z Vás v pôrodnici v PN?
@mirkaradko no ja som na tom podobne...ledva fucim ked idem hore kopcom...a to kazdy den do prace a aj z prace...a to iste po schodoch 🙂...a nohy mi napuchaju uz dost davno...ale teraz je to aspon trosku lepsie, ze ma tolko nebolievaju ako napr. pred dvomi mesiacmi...niekedy mi pomoze ked si ich nakremujem s avonackymi kremikmi na nahy...alebo aj s alpovou mastickou ked idem spat...ale niekedy nepomaha ani to...ale nevadi...hlavne ze je malinky v poriadku...uz to nejak vydrzim 🙂
@januska712 no dnes to vyzera tiez na krasny den, tak uvidime, ja som tiez sama doma, tak podobne ako ty budem upratovat a oddychovat 🙂 aj tebe pekny vikend
@lusia13 ahoj...ty si uz mala posledny ultrazvuk?...ja som si uz tiez myslela,ze v 30tt je posledny ale dr. mi vravel,ze este jeden je v 34tt...takze idem 17.6. sa tesim,ze ho opat uvidim...a ja cakam chlapceka...a uz nam to vraveli asi v 16 tt...sme videli pekne vajka...a teraz ked som bola v stredu v 30 tt tak uz nam ukazal pekne vsetko aj vajka aj pipika 🙂 ...ked som to videla az mi slzy tiekli...tak krasne ho bolo vidiet 🙂 a nic si z toho nerob, ze sa ti malinke neukazalo...bud stastna,ze je vsetko v poriadku...a kup si teda len nevyhnutne veci co potrebujes na zaciatok...a postupne dokupis aj farebne vecicky...ved ti urcite vela malickych prinesu aj znami...a ak by sa ti nedalo dokupit v obchode...tak je vela na vyber aj na nete a ozaj krasnych veci 🙂 ja vacsinou len tak nakupujem 🙂
@zora256 Ahoj no ja som dostala tiez magnezium a nakolko som mala horsi krvny obraz tak aj zelezo. Trosku menej robim a je mi o cosi lepsie menej ma bolieva brusko.No ak su to poslickovia nic nenarobis s tym len viac oddychovat aby sa nenarodil skor. Posledny mesiac dva su tazke asi zato to tak je. Nemusis sa bat pokial citis pohyby a ti poslickovia velmi ale velmi silno nebolia je to asi v pohode a ma to tak asi byt ale povedz Tvojmu lekarovi pre istotu ale podla mna to bude fajn. Aj my mame mat prve tiez sa bojim,ze nevydrzi tolko ale snazim sa mysliet pozitivne ze to bude dobre a hadam nejak vydrzi tak musis i ty 🙂 Nemysli na zle oddychuj kolko sa Ti len da uzi si den ci prechadzkou alebo s priatelom a snaz sa mysliet na ine a prijemne veci. Snad sa Ti to podari.Neboj sa bude dobre a vsetko v poriadku len ziadnu paniku 🙂 Uzi si den a pekny vykend 🙂
ahojte baby - mám na Vás jednu intímnu otazočku - čo vy - tehotenstvo a sex??..Ešte ho praktizujete???
ja a môj priatel ešte stále - síce už nie tak často 😀 ale ešte hej - len problém je v tom že priatel sa bojí viac toho či malej neublížime a potom si sex ani neužijeme 😒 ...no a teraz tým nakazil aj mna - začínam sa pomaly báť aby to nespustilo nejaký predčasný pôrod alebo čo - čítala som že sex je povolený dovtedy, kým to vyhovuje mne 🙂 ..no a mne to vyhovuje 😀 ..dokonca by som povedala že teraz nakoniec mám väčšie chúťky ako doteraz...no brzdí ma len to že, priatel chodieva neskor domov z práce a unaveny ( pracuje na strechách) a že tiež už to neni to čo bývalo - chápete - stále dokola tá istá poloha 😀 ...no ak sa nehambíte napíšte mi aj Váš názor na sex v tomto štádiu 😀 ..a inak pekný slnečný den...
@janushkabb Ahoj,no ja mám priateľa v Bosne na misii- takže ja Ti len ticho závidím 😉 Ale sex je povolený, len keby Ti to gynekológ kvôli zdravotným problémom zakázal- tak nie... Inak až do konca tehu... 🙂
@katarina194 ved to uz mame vydiskutovane 🙂 tak to uz neries. KP je poloha koncom panvovym. jj aj nasa tak je... ale stale nieco v brusku vyvadza, tak dufam, ze sa pekne otoci 🙂
@januska712 no tak asi budete mat kokos-molitan-kokos, pravdepodobne 🙂 ja som objednala ten.. dufam, ze bude dobry. u nas nic nove, vcera sa mala strasne moc mrvila, tak dufam, ze sa nam zas otocila pekne dole hlavkou...teraz je ticho 🙂 ja som tiez bola vcera v meste a tiez som sa nezdrzala a co to pokupila, aj ked mame kooooooopec veci, co hadam asi ani neznosime... ale co uz..treba aj zopar "novotiniek" pokupit, kedze sme vela veci dostali obnosenych.. ale aj to potesi.. neskor budeme kupovat na vacsiu slecnu krasne satocky 😀
no nic idem ja zehlit, a potom ideme niekam von..tak snad vecer sem znovu kuknem
@janushkabb pokial mas bezproblemove tehotenstvo tak ti aj doktor povie, ze sex je povoleny, babatko sa orgazmom pripravuje na stres, mne doktor povedal, ze pokial je vsetko ok nevidi dovod, aby sme sa v tom dako obmedzovali, ...aj ked obmedzuje ta akurat brusko 🙂 ked vyberies vhodnu polohu, uz kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂 ja som rozhodne za, nevidim dovod sa v tomto obmedzovat, pokial nie je nejaky zdravotny problem, kamaratka mala problem s placentov a nemohli mat styk cele tehu, tak to si zial, neviem ani predstavit, 😒
@janushkabb a my planujeme sexovat do konca tehu, verim tomu, ze sex je ovela lepsi ako masirovanie hradze...
@adusased no vyborne ja v tom tiez nemienim prestat 🙂 ...ja mam vdakabohu ukážkové tehotenstvo - teda podla mojho doktora 🙂 ...takže mi odlahlo...nemáme sa čoho báť 🙂
@janushkabb smelo do toho, u teba to vyzera na pekny vecer 😀
@zora256
Ahoj .... mno to som rada že ti je lepsie... ja som si poupratowala...a bola som pre sestry... ja mam ešte take male sestry tak ked som sama doma aby som sa nenudila tak som ich teraz pustila na chvilku na detske ihrisko:D::D ja uz matrac mam aj postielku aj čakam este na kočik a nie som ešte ani do nemocnice pichystana ja sa chystam az v polke juna mozno skor uwidime... ako dopadne na poradni... a este som nezačala ani s pranim vecičiek... tiež sa chystam az v juni aby to malo ešte ako taku wonu:D:D
@adusased
mno ale už začina aj hrmieť a uz nei ej ani take teplo niečo zasa dojde.. mno newadi... len nech je teplo aby zasa nebola zima zasa by bolo wela ludi chorych... aj som si poupratowala a bola som po sestry tak som teraz s nimi doma ... pustila som cih an chvilku na sidlisko an ihrisko tak oddychujem:D::d aj tebe pekny vikend:D
@keena
mno .. aj soms a tiež premohla a poupratowala som si... mno a bola som si po sestry:D:D: tak aspon sa nenudim enmozem sa anid rahemu dowolat tak dufam ze sa im nic nestalo.... a moja malicka je otocena hlawickou dole len ona si tam stale neičo robi... a aspon wiem že je v poriadku:D::D aj ja sa chystam ešte neikam won teda ak nezačne pršaťD::d
@janushkabb
Ahoj tak ti zawidim lebo ja soms chalanom nemala uz dvamesiace nič on sa boji a ja mam tiez stale vacsie a acsie chutky... mno tak ti zawidim:(
@zuveru Ta prva predporodna konzultacia bola taka informacna, da sa povedat, ze dost veci som si nasla na internete (napr. co stoji nadstatndard, epiduralka, ....), ale to cvicenie je fajn, Prvy krat som bola sice prekvapena z telocvicne (je taka mala, a taka "komunisticka") ale inak to bolo v pohode. Ja idem asi tiez rodit na Kramare, aj ked sa este stale rozhodujem ci by predsa len nebola lepsia Antolska.
@keena Tak ano ale stale ma to mrzi. Nas sa otacal do teraz lebo mi aj zle byvalo a ked sa otocil prestalo mi byvat zle ale az tak som mala ze som neudrzala jedlo v sebe ani vodu cely den som musela do nemocnice. Zahadne to preslo ked sa pohol a potom bol inak lebo mi v 3 mesiaci robil sono a neslo sono cez brusko mi nebolo vidno nic male malo tam kde ja mam brusko mal zadocek a chrbticu a kde ja chrbat tam brusko hlavicku a srdiecko teda celu prednu cast 🙂 mala som naposledy vnutorne sono a o mesiac na poradni uz bolo dobre vidiet aj cez sono na brusku. A suseda u nas doma jej bolo cele tehotenstvo zle a zistili,ze bolo zle otocene este aj v en porodu mala nejake problemy neviem ako to potom riesia ale dopadlo to dobre. Nas sa tiez mrvi tak na vecer ked si lahnem dufam,ze to bude v poriadku s mojim aj Tvojou dcerkou.Iste sa ony otocia a dopadne to dobre.Musime dufat a verit 🙂 Tak prijemny vykend 🙂

@katren ahojky, ja som tiez bola s vami v sukromnej teme, a potom zrazu som tam uz nepatrila, uzamkol sa mi pristup, a som nedostala ziadne info.Neviem, ci ste sa tak rozhodli nas trochu preriedit,ale to je uz na zakladatelke temy, 😉 Ak mozes ,tak mi napis, ktora maminka uz porodila, nech jej mozem napisat IP-) Vdaka