icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
22. máj 2011

@januska712
@barca127 ja som v tehu s Dominikou bola tiez 2x za noc hore a po proode som sa v "klude" vyspala......mala mi sice spi od narodenia v pohode celu noc, ale ked bolo mliecko, bolo treba v noci odsavat....

mirkaradko
22. máj 2011

@katkatt no tak som kludnejsia kustik.... dakujem
@gadget.tt ved to ze malinka sa mi ani vtedy moc nekopala....ja v podstate ani neviem co su to kopance 😒 ale dakujem

zora256
23. máj 2011

@januska712 Ahoj!
čo dnes plánuješ?Ja dnes periem veci,ktoré treba žehliť,plienky,osušky,košieľky a perinky,a zajtra budem body,rukavičky,čiapočky,ponožtičky,dupačky,a podbradníky.A zajtra ak mi bude dobre,tak budem,žehliť.A potom,baliť potrebné veci,ešte z vypratých a žehlených do nemocky.A potom,už len oddychovať.Teba malé netlačí dolu,ja mám ešte aj poležiačky pocit,akoby už bol dolu,ale brucho ešte nemám dolu,tak je asi také dlhé,že má hlavičku,nízko,len dúfam,že na poradni bude všetko ok pondelok.Ale tak snáď hej,veď často ležím,a nebehám nikde 😀 .Ako sa máš?

zora256
23. máj 2011

@katarina194 Ahoj!
Tak aj ja chodím raz za 4tt,ale teraz keďže som bola vnemocke,tak mám ísť 30.5. a to som bola 16.5.Takže po 2tt,ale preto,lebo som sa začala otvárať,a niekde som čítala,že len vtedy sa má chodiť častejšie,keď je rizikoé tehu,takže nemaj strach,lekár vie najlepšie,že ako treba chodiť,a ak nevidí dôvod prečo by si mala častejšie chodiť,tak je to vporiadku.

januska712
23. máj 2011

@barca127
Mo toho spánku s aobavam aj ja.. ja som včera celý den len oddychowala nikde som nebola a bala soms a že večer nezaspi kedže som nebola ani unawena.... ale teraz som sa zobudila mala ma nechala vypsat...:D.d a v nci som bola hore len raz a to som išla len na WC..... tk konecne po nejakom dlhsom case som si aspon dlhsie pospala::D:d

januska712
23. máj 2011

@katren
mno to si mala vyborne... to by som aj ja brala keby mi mala spala po porode... stacilo by mi keby sa tak budila jeden az dva krta v noci co by so ju nakrmila a znowu by spinkala.:Dd mno uwidime ake budu nase pokladiky::D

januska712
23. máj 2011

@zora256
Ahoj tak mna mala konecne nechala vyspoat teraz som vstala... a som este akasi ospata by som ešte pospala weru dobre sa mi spala konecne po dlhjom case.:D:d aj aj idem prat ale len nase veci malickej este nejdem ...lebo cez víkend som neprala a mam tam uz akosi toho wela tak vyuzijem to ze je pekne pocasie::D:d. mno a mam sa zatial celkom dobre... sice newiem co budem robit cely den ... ale snad sa nieco najde....:D::d

zora256
23. máj 2011

@mirkaradko Ahoj!
Moje bábo najviac začalo kopať,v 32tt a normálne vytlačí lakeť cítiť ako krídelko a kolienka,a niekdy poriadne silno,až to bolí najmä s lakťom v oblasti pupka a kolenom pod rebrami a do rebier,čím je väčšie tým lepšie budeš cítiť neboj,a to budeš čakať,kedy zaspí,a bude v kľude 😀 A aj sa niekdy akoby natriasalo a ormálne mi všetky pohyby vidno na bruchu aj čikútku.Ale to závisí aj od hrúbky brušnej steny,ja ju mám tenkú,takže preto tak veľmi cítim každý pohyb a aj vidím.Nemaj strach,ešte zažiješ tie silné kopance,pár týždňou si užívaj,že ťa to tak neruší. 😉

zora256
23. máj 2011

@januska712 Ahoj!
Tak ja v noci vstanem,len keď mm ide do práce,lebo sme si zvykli dať pusu keď odchádza,a tak ja vtedy chodím na awc a potom ešte zaspím,ak neumieram od hladu ako dnes takže som musela vstať o pol 6 a niečo si zajesť,a potom sa mi už nechcelo zaspať,tak som ešte poliala kvety,kým slnko na ne nesvietilo a vyprala naše veci a teraz periem malému veci,a pritom oddychujem na posteli.A je mi omnoho lepšie,takto,malý sa hýbal ale asi zaspinkal,len dokedy,veľa mi už nespáva v poslednom čase sa viac hýbe rúčkami a kolienkami.A čo tvoja princezná? 🙂

barca127
23. máj 2011

@januska712 Ahoj tak aj my sme mali lepsiu noc ...pospala som do osmej v noci jedina zastavka na zachode okolo tretej 🙂)

januska712
23. máj 2011

@zora256
Ahoj ... aj my sme tak nauceni ked ide drahy do prace tak mi dawa pusu ale ja niekedy o nej ani newiem:D: co tak spím:D:d. u mna sa zasa asi dnes sal zázrak lebo som nemusela jest a malinka mi vydržala do dewiatej :D::d a teraz som hodila aj ja do práčky a oddychujem::D:d mno moja mala spinká len ked sa idme niekam prejst alebo ked sedim... v momente ako si lahnem tak začne kopat... ale tiež menej spinká wiac je hore... ale tak dnes ma dowolene dnes ma nechala vyspať tak am moze kopat cely denD::d

januska712
23. máj 2011

@barca127
Ahoj no tak super:D::d ja som bola len rano... o tej šiestej... asi nas nase male pokladiky chcu nechat konecne aj vyspat:D:d a co ides dnesporabat???

zora256
23. máj 2011

@januska712 Ahoj!
Tak o puse niekedy ani ja neviem,ale tak väčšinou musím vstať keďže sa niekedy aj malý zobudí a vymáha si aby som šla na wc,aby mal viac miesta a potom na chvíľku je v kľude.A takisto keď si ľahnem sa viac hýbe asi vtedy má viac mieta,alebo si hľadá pohodlnejšiu polohu,ale tak aj po sediačky sa hýbe keď je hore a aj pri chôdzi,takže jemu je to jedno,že čo robím,a nazvuk práčky je hotový,vtedy sa tisne,tak aby som ho hladkala,ale tak ho ukludňujem,a vysvetľujem,že čo to je a tak sa uvolní.Hrozne som už naňho zvedavá 🙂 ,no ale tak tých pár týždňou ešte vydržím,len nak aj on vydrží,veď si ho ešte užijem 😀 .Tak sa majte krásne!

katarina194
23. máj 2011

@zora256 Ahoj tak ja som rada tiez som tak rozmyslala ze to mam ok zato nemusim chodit skor. Dufam,ze to u Teba bude v poriadku.Nedali Ti magnezium nato? snad cosi pomoze nech tam zostane dokedy ma babatko,lebo aj narast trosku aj je lepsie v brusku ako v inkubatore ale ak bude skor nebudes ani prva ani posledna a aj to nieje najvacsia katastrofa a ked to inak nejde hlavne ze bude zdrave a rast a priberat na vahe kym pojdete domov. A teraz Ti je o trosku lepsie ci stale rovnako?

barca127
23. máj 2011

@januska712 mno tak aspon raz zacas nas nechaju vyspat....dnes neviem asi nic nebudem rbit uz som bola nakupit chystam sa navarit pomaly ze ked manzel vstane po nocnej tak bude mat hotovo a myslela som ze poobede by sme niekde sli sa prejst lebo krasne sbietilo slniecko ale kym som bola v obchode tak sa strasne zatiahlo tak neviem ci nebude aj prsat takze to vizera opat na nudny den 🙂) a ty co mas dnes na plane?

zora256
23. máj 2011

@katarina194 Ahoj!
Ďakujem!Dali mi magnézium 3xdenne ho beriem,tak je mi lepšie,ale budem musieť ísť prefotiť papiere o rozhodnutí zo SP,lebo som zabudla poslať do Dôvery a dnes mi prišiel papier,že ak nepošlem nejaký doklad o platiteľovi poistného,tak ma budú brať ako samoplatca budem musieť do 9.6. vyplatiť 192,50eu,a šek za vodu idem platiť,tak dúfam,že malý zatiaľ bude v kľude a potom si ľahnem,ale je strašne teplo vonku a nechce sa mi nikam,a tak mám ešte do 13-tej trošku času.Máš aj ty na práčke program eco bavlna?Mne sa zdá,že dlho perie od 8:45 mi teraz o 11:45 začalo len pláchať,tak som zvedavá ako dlho to celé pranie trvá na 60stupňoch s intenzívnym pláchaním.A ty čo robíš?

shawn7
23. máj 2011

Ahojte julovky 🙂 ktora budete rodit na Antolskej?

keena
23. máj 2011

@katarina194 ahoj. ja idem teraz na poradnu 3.6. po 3 tyzdnoch. predtym som uz tiez bola po 3 tyzdnoch. hmm.. 5 tyzdnov to je dost...ale asi aj ako baby pisu, zalezi od lekara.. alebo mozno nie je dovod ak nie je ziadny problem v teho. 😉
@mirkaradko moja kope celkom dost, alebo sa mrvi...prosto citim, aj vidim ked sa brusko nadvihuje.. ale nic si z toho nerob, teraz uz babatka 90% dna spia, tzn, ze iba nejake tie 2-3 hodinky su hore...
@gadget.tt mne moja dr. tiez robi UTZ kazdu poradnu, ale zospodu ma kontrolovala naposledy v 11tt... tak, tak, asi to ma kazdy dr. inak 🙂
@barca127 @januska712 baby, vy ste mali lepsiu noc a ja som bola od pol 4 do cca 5tej hore...no nic moc vrr 😠

mirkaradko
23. máj 2011

@keena ale tak ta moja princezna sa hybe, len ja vobec nepoznam to co niektore z vas opisuju, ze vas zobudia v noci alebo rano.... u mna rano prebieha tym, ze musim potukat po brusku a tak zistujem ci je vsetko ok... tak bud je kraska leniva alebo ohladuplna :D no stale sa ukludnujme, ze je kludne babo...
inak ja na poradne chodim kazde 3-4 tyzdne...a zo spodu ma kontrolovala 2x uplne na zaciatku a naposledy v 26tt...
no ale si myslim, ze teraz nas budu kontrolovat castejsie...

majkauk
23. máj 2011

ahojte baby ma niektora z vas skusenosti z tym,ze krcok maternice nie je otvoreny ale je na polovicu skrateny ale hlavicka maleho je uz velmi dole,bojim sa aby som predcasne nerodila...

keena
23. máj 2011

@mirkaradko no tak to ani ja nepoznam, ze ma mala zobudi v noci.. teda zobudim sa obcas, tak 1-2x do tyzdna, ale este som nezaregistrovala, ze by som sa zobudila na kopanec... ja sa asi len tak preventivne zobudim, ze mi je bud teplo, alebo idem na wc... a dufam, ze to teraz nezakriknem a dnes ma nejaky ten kopanec v noci nezobudi 😀

lusia13
23. máj 2011

ahojte
neviete poradit nejaky obchod alebo e-shop kde sa da kúpiť decka postielka celej bielej farby a k tomu komoda ktora sa pouziva ako prebalovaci pult? dajte nejaky typ prosim

januska712
23. máj 2011

@zora256
Ahoj ... u man to ej presne tak ako aj u teba...:D: aj ja väčšinou chodim an WC.... a potom ma tiež malika wiac miesta.. ale ja sa musim vzdy aj najest... lebo by som uz nezaspala... ale tak mne to newadi.. kedze uz ani nepriberam ale bola by som rada keby som este pribrala lebo aj som malicko pribrala.... mno co uz ja za to nemozem ... ja som sa dnes bola pozriet v auparku lebo tam je o pupocnikowej krvi ale boli tam len plagaty a vo štvrtok tam bude aj nejaka gynekologicka ... tak sa pojdem vo štvrtok kuknut:D: lebo rozmýšlame o odobrani::DD a este tento tyzden si chcem vybawit detsku doktorku maličkej:D:d

januska712
23. máj 2011

@barca127
Ahoj tak aj som poprala veci a potom som išla s drahym na obed a ostala som v meste bola som si vybavit veci na mestkom urade a este tento tyzde si chcem vybawit doktorku pre malicku:D: a aj u nas sa zatiahlo ale akosi to prešlo neprsalo:D:d a som aj rada:D:d cez noc by mohlo ale aspon trošku sprchnutD::D.by sa lepsie dychaloD::Da malicka je dne sakasi pokojna.:D:D len obcas si tam pokope a potom mam klud:D:d uwidim aku budem mat noc:D

januska712
23. máj 2011

@keena
Ahoj neboj dne sbudes mat urcite dobre noc:D::d ani aj som nespala zo soboty na nedelu voebc a tuto noc sa mi welmi dobre spaloD::d tak uwidis.:D:d

mirkaradko
23. máj 2011

@keena no no preventivne :D ja sa skor zobudim na to, ze sa musim prevalit na druhy bok... neviem kto ma bude otacat o mesiac ked teraz si musim sadnut a tak sa otocit 😀 inak mozno by som ani nevedela, ze som tehotna keby nie mojeho velkeho brucha...

keena
23. máj 2011

@mirkaradko napodobne.. ani ja o to neviem.. ale staci pohlad dole k noham.. a mala sa vytrci 😀
@januska712 to dufam 🙂

mima1311
23. máj 2011

@mirkaradko takto sa otacam aj ja 😀 😀 😀

katkatt
23. máj 2011

ahojte, tak mne uz sa tiez horsie spi, od tohto tyzdna som zacala spavat vypodlozena vankusom 🙂 brusko sa nejak zvacsilo, ze tam mam fugu medzi postelou a bruchom, ked spim na boku, tak mi je to lepsie s vankusom ... mam ten kojaci (ale nie s tymi gulickami vo vnutri) tak som taka omotana jak chobotnica niekedy 😀 ale hocijaky vankusik splni ucel ..horsie je, ze sa mi straasne nechce vstavat na wc, to tak okolo tretej pravidelne....

anicka1981
23. máj 2011

@katkatt 🙂 no to vstavanie na vecko je otravne , ja niekedy aj 4x za noc musim,,, ale uz nie dlho, najhorsie je ked nemozem zaspat, koli tomuto teplu co je teraz, to je strasne,,,