icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

barca127
25. máj 2011

@januska712 mno ja som sa akurat teraz zobudila som fajne nachvilu zadrichmala na gauci tak sa musim vykopat povysavat...poslednu dobu sa mi naozaj nic nechce som stale unavena a myslim ze tymto teplom to uz lepsie nebude ,ale co uz mame uz len par tyzdnov tak by sme ich mali vyuzit na oddych..to vzdy hovorim aj svojim tehu kamoskam ale potom ma zas chitia vycitky ze cely den vylihujem 🙂)e este ze ta ma kto odviest tztoho mesta 🙂) ja sa furt vyberiem pesi a potom len nadavam bo uz nakonci nevladzem tiez mame centrum poriadny kus od domu

salinka28
25. máj 2011

@barca127, no tak ja dúfam, že malinká sa ešte otočí dole, podľa doktora má čas tak do 36 týždna, lebo potom už bude mať málo miesta a je dosť malá šanca 😖 Kočky, inak ako to máte s holením nôh? Tam sa mi už tiež celkom ťažko dočahuje 😉 A teraz keď sú také hice, nosím stále holé nohy.... Môžu vôbec tehotné ísť na depiláciu voskom?? Lebo už som rozmýšľala aj nad tým.

barca127
25. máj 2011

@salinka28 mno tak budem drzat palce aby ste sa este otocili 🙂 co sa tyka toho vosku skus pozriet : https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/depilacia-v-tehotenstve-moze-uskodit/ , ja stale len ziletkou ale je to terda riadny boj 🙂) a to viem o com hovorim lebo ja v lete musim nohy holit kazdy bozi den :((

simba13
25. máj 2011

Ahoj buduce mamicky...ako tak citam vase prispevky kazda z nas ma rozdielne tehotenstvo..
Väcsina z vas pribrala len 8- 9 kil..na mna sa stihlo nalepit uz 13 kg...tak si viete predstavit ako sa citim..taky hrosik zo mna..a este mi ostavaju necele 2 mesiace..aj malinka bude asi baculka ma uz 1850 gramov -+ 270.

barca127
25. máj 2011

@simba13 ahoj mno ja som uz tiez +13kg a to som zacinala na dost vysokej vahe takze uz som ako taky maly slonik 🙂)

simba13
25. máj 2011

@barca127 tak aspon nie som sama... 🙂 som zvedava kolko este priberiem ale konecne mam dobre obdobie ze uz toho vela nezjem..dnes som mala napriklad len jogurt a ovocie

januska712
25. máj 2011

@barca127
Ahoj mno tak taky poobedny spanok padne dobre... ale ja uz radsej poobede nespim vzdy s anejako premožem lebo ja potom v noci nemozem spat...a to že si leniwa si nic nerob... aj som zo začiatku tehotenstva stale niečo robila ale teraz tiež som rada ked nemusim nic robit ani mne sa uz nechce... to je aj tym pocasim si myslim:D:D:D mno ešte ze mam draheho lebo keby som ho nemala tak ani do toho mesta by som sa nedostala.:D:D

barca127
25. máj 2011

@simba13 mno mne teraz celkom dobre chuti 🙂) ale vaha uz nejde tak rychlo hore ako podsledne dva mesiace tak dufam ze nad 20 to na konci nebude...budem mat teda co robit po porode aby som to vsetko dala dolu mam pocit ze sa mi to vsetko ulozilo na nohach takze ani sukne a kratasy toto leto nehrozia 🙂)

barca127
25. máj 2011

@januska712 mno tak ja si tiez myslim ze to bude uz tym teplom a bojim sa co to bude ochvilu....ja sa akurat zajtra chystam obehat mesto treba mi ist po papier na peniazky a zaniest to na socialku aj zamestnavatelovi tak dufam ze to zvladnem kedze mi auto nemame

renca31
25. máj 2011

ahojte, maminy! už som tu dávno nebola! 🙂 tak ja mám na sebe tiež okolo 13 kg a od lekára neustále počúvam, že je to veľa a že by som sa mala krotiť, no ja vôbec nemám pocit, že by som zjedla viac ako predtým, len toho sladkého je rozhodne viac....akurát dnes som si depilovala nohy strojčekom a veru nebolo to ľahké, ale čo je ešte horšie, to je holenie tam dolu, to už bez zrkadla nezvládam a nechcem to zanedbať, pred pôrodom by som sa radšej chcela sama oholiť doma, nechcem to nechať na sestry v nemocnici, ktovie, ako by to skončilo a hlavne som si neni istá, či používajú u každej pacientky nové žiletky.....

dooscoby
26. máj 2011

ja mam na sebe skoro plus 15 kg a lekarka neriesi...vraj sa to berie aj dako proporcne k telu...ako clovek vyzeral pred a teraz....vraj postavu mam podobnu tak to neriesi zatial....ja mam poslednu poradnu buduci tyzden v pondelok a potom uz zacnem chodit do nemocnice na kontroly...aj vam lekarka brala krv a robila vyter? lebo ja vobec netusim ze k comu to moze byt

vecicky stale nemam zbalene do porodnice to zacnem riesit dakedy buduci tyzden....malicky uz ma veci v skrini a zbytok ako postielka,autosedacka a kocik vytiahne muz z pivnice ked budem az v porodnici teraz to je zbytocne nech to nezavadzia v byte

januska712
26. máj 2011

@barca127
mno toho s abojim aj ja... držim palceky aby si to dnes zvladla lebo vyzera to že tam je dost teplo... men akosi boli hlawa.... niečo na mna lezie... aj dnes ráno ked som vstala ma bolilo strašne brucho.....tak ešte oddychujem v posteli... a dnes a chystam len oddychowat nejdem nic robit....D

januska712
26. máj 2011

@renca31 ahoj... tak s tym holenym noh a tam dolu mam aj ja problem.... a tiež nechcem aby ma holili v nemocnici ... ale ja mam v papieri čo do porodnice napisanu aj žiletku aby som si doniesla svoju:D:

zora256
26. máj 2011

@katarina194 Ahoj!
To pranie nešetrí energiou,ale je šetrné k oblečeniu.Kočík už mám kúpený od 20.4. a aj postieľka je odvtedy.
Ja som už všetko vyprala nové,staré,vyžehlené,odložené a aj som nachystala,pre mm,čo má doniesť do nemocky pre nás na odchod domov.Už my len detské mydlo,pohár na umývanie zubov,Lucka,a matrac chýbajú,ináč už všetko mám nachystané aj na doma aj do nemocky,tak budem len oddychovať.
A ty?

zora256
26. máj 2011

@januska712 Ahoj!
Tak zato,že som málo spala z utorka na stredu,tak zo včerajška na dnes som sa dobre vyspala,aj my je lepšie malý sa akosi menej hýbe od včera,tak ma až tak ani netlačí,dolu,tak snáď to pekne vydrží snáď i do začiatku júla 🙂 .Už mám takmer všetko okremdetského mydla,pohára do nemocky,Lucky a matrac už dúfam dnes budú mať,lebo predajcovi akosi nedoviezli,tak tvrdí,že hociktorý deň.Už mám prichystané aj donemocky všetko čo som už mala doma,a aj pre mm čo má priniesť,okrem týchto maličkostí,ktoré po výplate budeme kupovať.A ty?Akosi na to sprípravami?

zora256
26. máj 2011

@salinka28 Ahoj!
Ja si v pohode ešte oholím nohy,ale na intím.miestach je to horšie,lebo tam nedovidím od brucha,a na epiláciu voskom ja chodím len s obočím,tak neviem,to asi závisí,aj od citlivosti,elbo to čo cítiš ty vraj cítia aj bábätká vo vnútri,neviem či je to pravda,tak môj ma nekopal,že by ho to bolelo 😀 .Spítaj sa radšej tvojeje kozmetičky.

lucyka1
26. máj 2011

ahojte. tak po vcerajsej poradni sme dopadli relativne dobre. len z krvi mi zistili ze mam malo zeleza, tak mi doktor zvysil davku na dve tablety denne. a brusko rastie uz ho mam 31 cm. a pribrala som tri kila takze mam rovnych 70kg. a celkovo zatial + 18kg. hrozne... a mam uz ukoncenu PN-ku a od nedele 29.5. som uz na MD. takze si zacinam uvedomovat ze sa to krati a uz len nejaky mesiac a pol. neuveritelne... 😉

zora256
26. máj 2011

@simba13 Ahoj!
Tak ten môj má už tak 2200g,a pribrala som zatiaľ 6kg.A moja mama z bratom,ktorý mal pri pôrode 3950g pribrala 6kg za celé tehu,takže ja čo som si všimla,že tý čo menej priberajú majú večšie bábätká ako tie čo viac priberajú,a to máš ešte celkom v norme malé.Nemaj strach po tehu Ti to zíde,snáď máš len veľa vody.

zora256
26. máj 2011

@simba13
@barca127 Ahojte!Veď na tebe simba13 som pozerala tvoj profil ani nevidno,a to z dievčatkami sa viac priberá.Ale zato majú menšie miery ako chlapci,čo ja sa mám načo tešiť,ale tak pri druhom snáď budeme natom opačne,tak nemajte starch,to pôjde dole,ak sa budeme zdravo stravovať a kojiť,niektoré sú ba ešte po pôrode chudšie než predtým,tak si ztoho nič nerobte,a užívajte si tie brušká,lebo o pár týždňou nám zmyznú navždy,lebo každe tehu je iné,tak ďalšie bude iných rozmerov,toto tehu sa už nebude dať vrátiť. 😉

zora256
26. máj 2011

@renca31 Ahoj!
Tak stým holením som tak isto až na to zrkadlo,ja ho do sprchy brať nechcem,tak druhou rukou kontrolujem,len snovými žiletkami je to horšie sem-tam sa porežem?ale tak mne je lepšie keď tam nemám džungľu a najme takto v teple,a s tým holením v nemocnici som počula,že iba čo im je hlavné oholia a plovicu tam nechajú,tak to by som vyzerala,ako ošklbaná sliepka,tak tiež si chcem sama holiť.A bohvie s akou citlivosťou by to robili ony,tam,možno by ma aj dorezali,a máš pravdu,len Bohvie,či tie žiletky sú nové alebo staré.Hoci v ˇahách jednu na cystu operovali a dali jej čisto novú zabalanú jednorazovú,tak ale v pôrodniciach sa nedá vedieť.

zora256
26. máj 2011

@dooscoby Ahoj!
Aj mne brali krv,v knižočke som čítala,že na adis,a iné rôzne prenášajúce sa choroby a ster tiež robia kvôli výtokom a prenosným chorobám,aby vedeli aké baktérie obsahuje pošva,či nie je nebezpečné pre novorodenca prirodzený pôrod,aby nenachytal niečo.Mne ster obili v každom trimestri.A toto je asi posledné a krv tiež.Už len ten moč budú kontrolovať čo je z biologické odobraté.

zora256
26. máj 2011

@januska712 Ahoj!Ja nemám v papieri,že by som si mala brať žiletku,ani nič podobné,ale tak ja sa holím 2x za týždeň,tak by nemal byť stým problém,lebo mne nerastú chlpy rýchlo,tak 2mm za 2-3dni.

januska712
26. máj 2011

@zora256
Ahoj ... mno tak ty si ina šikulka...:D:d ja som tiez dnes dobre spala.. bola som len v noci na wc raza potom som spala do dewiatej aj som ešte s priprawami vobec nezacala.:D:d ja si stale howorim ze mam cas::Dd ale ma niekto asi nakazil... citim ze nieoc na mna lezie tak sa musim dat dokopy lebo v utorok idem na poradnu:(

keena
26. máj 2011

ahoj baby, dnes som si celkom fajn pospala... aj ked od 2hej, som musela ist na WC, ale napodiv, som zaspala cekom rychlo a vstala som az o pol 9tej, nato, ze som smädna a je mi teplo... 😠

keena
26. máj 2011

@salinka28 no moja bola v 32tt tiez otocena dole ritkou, uvidime buduci piatok na poradni ako sme na tom, dufam, ze uz sme hlavkou dole..co sa tyka toho holenia, tak jj, je to boj... ale ja co som tehotna, tak ako keby mi prestali rast chlpy na nochach... 😲 fakt, len sem tam sa nejaky objavi... holim sa fakt velmi malo, minule leto som sa kazdy 2-3 den... horsie je to na inom mieste 😀
@katarina194 jj, sme Ok...akurat v poslednu dobu mame viac stikutku 🙂
@simba13 ja som tiez uz +13 kg, teraz uz mozno aj o 1kg viac, ale akoze moc to na mne nevidno... iba velke brusko mam... a teda ani na tebe to moc nevidno... co som pozerala foto. mala mala v 32tt 1800g, o tyzden mame poradnu, tak som zvedava, kolko podrastla 🙂
@lucyka1 ja som este stale PN, ale cca od toho buduceho tyzdna by som uz aj ja mal ist na MD.. no uz sa tesiiiime 😉

lucyka1
26. máj 2011

@keena to je ti hej. 😉 ja v noci vstavam aspon 4 - 5 krat, ze sa mi chce velmi cikat, ale pridem na WC a len cvrk, cvrk. a rano musim uz o 7.30h byt hore lebo idem s malym do skôlky, takze spanku ani moc nedam.... aj ja sa uz tesim ze som konecne na MD, akurat som vsetky papiere uz odovzdala do prace. aj ukoncenie PN-ky, aj papier co som u lekara dostala pre socialnu poistovnu na MD. supeeeer. mam to z krku. inak ako si na tom s pripravami??? mas uz vsetko zbalene a nachystane??? 😀 😀

barca127
26. máj 2011

@januska712 ahoj mno tak sme to celkom pekne zvladli tu prechadzku dnes sla som skor rano kym este nebolo tak teplo potom som posedela pri kolegyniach v robote ale cesta spat bola asi najhorsia kedze uz pekne pripekalo a trebalo mi cikat 🙂) mno ty len pekne oddychuj ked sa necitis dobre

sisanka
26. máj 2011

@zora256 @keena @januska712 vidim ze nie len ja mam problem s tym holenim 😀 mne sa uz aj nohy zle holia...a tam dole ani nevravim...ale nejako nestresujem,prinajhorsom ma oholia v nemocnici...pred prvym porodom som sa asi mesiac neholila,ani vo sne by ma naénapadlo ze uz rodit pojdem a potom som uz nestihla...a sestricka v nemocnici povedala ze sak som oholena-co mne sa vobec nezdalo 😀 a len dvakrat mi tam ziletkou presla...myslim ze oni holia len ked mate fakt dlhe chlpky a len tam kde treba....cize baby nestresujte a ked vam ide o hygienu tak si kludne z domu ziletku svoju zoberte...

zora256
26. máj 2011

@januska712 Ahoj!
No ja zas sa mám opačné pocity,proste sa mi to zdá ako by som už mala ísť každú chvíľu 😀 ,proste sa mi zdá,že čas letí a nemám rada strestak ja to mám od detstva,hneď sa všade vychystať,a potom ma vždy štvalo,že ja som musela na druhých čakať a oni vždy mňa naháňali aby na mňa nemuseli čakať 😀 .A možno,že teba to chytí skôr,to tak býva,niektorý čakajú,hotový dlhšie ako tý čo nie sú vychystaný 😀 ,len aby to nebol aj tvoj prípad.Mňa keď niečo chytá tak si dám jednu tabletku Homogéne9 sú to homeopatiá a hneď prejde.Tak skús a pritom vôbec neublížia malej.Tak sa majte krásne! 😉

zora256
26. máj 2011

@sisanka Ahoj!
Ja som vpohode,tak mne veľmi chlpy nerastú len v záhyboch viac pri stehnách,ale tak tam si dovidím,a nejako to prežijeme,a potom keď už nebude bábo v brušku,tak si tam dáme doporiadku,nanajvyš to ich holenie.A ja si myslím,že vtej chvíli nám to bude tak jedno 😀 .