Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@keena Ahoj to stikutku ma ja nase take jedno za druhym aj minutu vkuse.Teda aspon myslim ze to je stikutka lebo to nemavam stale a po case to prejde mna to neboli ale citim to a taktiez to nemavam kazdy den.A kedy mas poradnu? Ja az o dva tyzdne.Daj vediet ci je Tvoje uz otocene alebo este nie.Pekny den 🙂
@zora256 Viem,ze nesetri energiou ale oblecenie len tam by malo byt asi viac takych programov.Budes mat co robit ak budes musiet stale tak casto prat tak dlho. To si si inak pohla s kocikom a postielkou.a mozno aj ostatne tak uz maju.Mi sme postielku kupili minuly mesiac ale mame ju u svagra v izbe v skatuli nieje este poskladana a kocik tiez minuly mesiac je aj vybraty a zaplateny ale mame ho v predajni do dna porodu tak to chcem. Doma by nam len zavadzial a lepsie ako by mal byt v spinavej zaprasenej pivnici ako chcela svokra. Oblecenie na doma mam po mne a bratovi oprate a ozehlene aj latkove plienky ale nove oblecenie nechavam do juna aby to pekne vonalo. Chcem mat cerstvo oprane take sa mi viac paci a je to lepsie lebo mame malovat a vsetko mam po sackoch nemozem to vybalit lebo sa dnu do skryne iba bude prasit.Inak uz mame takmer vsetko kupene. Sa nevieme plesne zbavit aj minuly rok sme malovali a plesen sa vratila teraz musime dat savo proti plesni alebo ine nato. Budem mat este vela toho bududci mesiac,no co uz narobim.
@barca127
Ahoj mno tak to je najhorsie ked ides neikam a treba ti ist an wc a terza sa newies dočkať kym dojdes domov:D:d to sa aj mne v poslednom čase stawa:D::d mno ja som dnes cely den doma oddychujem... ale išla by som sa aj niekam aspon teraz prejst ale drahy so mnou nepojde lebo je chory a nechce aby ma nakazil tak je v obyvacke a ja som v spalni... mno snad mi bude zajtra lepsie.... 😲
@sisanka
Ahoj ... mno ja som ešte nerodila takze newiem .. ale pocula som že neikedy ta ani nestihnu oholit... ja si zoberiem isto svoju žiletku... a uwidime... mozno ze sa stihnem aj sama..::D
@januska712 mno teraz uz vizera celkom prijemne byt vonku aj ja by som sla este sa aspon tu okolo vody poprechadzat ale manzel odisiel na nocnu tak tiez nic z toho 🙂)
@zora256
Ahoj... mno ja tiež ked viem e niekam idem tak sa pobalim aby som an niečo nezabudla.. ale s tymto do tej nemocnice si stale hwoorim ze mam cas.. ale dnes som cely dne doma lebo soms a necitila dobre tak asi zacnem uz od buduceho tyzdna s pranima žehlenim a pomaly sa začnem asi uz aj balit... uwidim co mi powie doktorka na poradni... ale uz by som to hccela mat za sebou...aj vy sa majte krasne:D.
@barca127
mno tak skoda že nebyvas niekde poblizku by sme skocili spolu yb sme aspon pokecaliD::D:d mno ja rozmyslam ze pojdem aj sama ale len tu niekde.... tak po blizku aby mi nahodou neprislo zle... :D:
@katarina194 hii my sme tiez mali plesen na stene...a minuly rok ste davali savo na plesen?ci len ste omalovali?lebo my sme dali savo...asi aj 4krat a minuly vikend sme malovali a dufam ze sa ta plesen nevrati....ale pocula som ze to savo je dobre...ale nechcem uz potom striekat ked malinke bude na svete...
Ahojte. Uz to nie je sranda v 36-om tyzdni, fuuuu, doteraz som este tancovala, len tak "light", v nedelu idem na posledny trening, rozluckovy. Citim ze telo sa uz pripravuje na porod, kadekde ma pichne, vcera ked som odchadzala z Tesca tak som mala pocit ze sa mi snad panva rozpadne🙂 Uplne som citila ako sa mi tam nieco roztahuje a picha. Uz mam pobalenu tasku do porodnice. V pondelok som bola v poradni a uz som otvorena na spicku prsta. Som zvedava na vysledok steru, lebo sa mi nepozdava moj hojny vytok a obcasne svrbenie - zrejme mykoza.....ach jaj. Nemavala som s tymto problemy a teraz ako naschval tesne pred porodom toto. Hadam sa to prelieci a uz sa to nestihne vratit kym sa narodime. Inak vsetko fajn, babo je uz hlavickou dolu.
A poctivo hlásim pribratých 12,5 kg čo je u mňa rovnako ako pri prvom dieťati. Holenie u mňa ide tiež len pred zrkadlom, no nohy ešte v pohode zvladam. Brucho na bok a ide sa 😀
@sisanka Dali sme savo obycajne a svokra tu plesen skriabala dole. A ked sme omalovali o dva tyzdne to bolo take iste.Teraz sme kupili savo proti plesni uvidime ci pomoze a na nete som pisala ze sa to nema skriabat plesen len nechat savo uschnut dobre a omalovat. Vy ste ako robili?
@januska712 mnot o teda je skoda...mne sa samej moc nechce :((
@katarina194 no my ked sa objavila tak sme ju zoskriabali...sice sa vratila ale uz menej a tyzden pred malovanim sme to striekali tym savom proti plesni a vzdy nechali zaschnut...a musim povedat ze zmizla hned po prvom nastriekani tak dufam ze ani po omalovani sa uz nevrati...
@sisanka Tak ked sme dali obycajne savo ako kevby sa tesila a mnozila este ta plesen 🙂 skusime teda savo proti plesni zoskriabeme nechame uschnut a omalujeme.Kolko dni sa nechava schnut to od sava? a kolko kym date naspat nabytok mozeme hned ci ako?
@katarina194 nezoskriabujte ju...sa to nema len my sme to nevedeli...len nastriekajte a nechajte schnut...len to strasne smrdi tak dobre treba vyvetrat potom...ono to neschne dlho,asi 20min...aj na tej flasi to je napisane presne...my sme malovali cez vikend a tyzden predtym sme striekali asi tak kazdy druhy den...ked sme si spomenuli a hlavne ked sme sli niekam prec az nam to tu nesmrdi...a nabytok neviem...asi sa moze dat hned ked je to suche...nam sa plesen zaujimavo robila nad oknom cize my sme nabytok neodsuvali...ale ked ho nedas blizko steny tak ho netreba nejako extra odsuvat...
@sisanka No nebudeme ak to bude robit manzel lebo svokra si aj tak urobi svojom ako vzdy. Neviem ci rozumies,ak mas svojsku svokru asi chapes. 🙂 To chceme ked pojdeme k nasim prec aby som to nedychala teraz. A kolkokrat to treba nastriekat to savo nechat uschnut a znovu nastriekat? . Aj pat krat ci menej? alebo ako?
@katarina194 my sme natriekali a nechali tak...a potom zas o par dni..podla toho aka ta plesen je...ale nam zisla hned po prvom nastriekani ale tak preistotu sme to potom este dvakrat,nie v jeden den ale tak o dva znova,podla toho ked sme doma neboli...inak asi je dobre to savo lebo co som pocula aj od svokry,oni mali plesen v skole a ze sa im nevratila,tiez nastriekali a potom omalovali...tak som zvedava 🙂
@sisanka ďakujem za radu skúsime a uvidíme či pomôže.
@katarina194 savo na plesen je asi najlepsi prostriedok,ja som skusala už vela ale po save sa mi plesen este nevratila,az nato ze mi napr farebna malovka vybledla, sice to smrdi ale pomaha,schne to pomerne velmi rychlo,ale ked vetras cely den na druhy den už nic necitis,a davaj si pozor co mas oblecene ked to striekas lebo savo he hnusna vec a ked ti kvapne na farebnu vec vyzerie ti to 😒 tak si daj nejake biele tricko 🙂
@lusia13 ahoj neviem ci to este potrebujes ale videla som ze v totmto eshope maju biele postielky aj komody na prebalovanie:
http://www.babytip.sk/
@katarina194 Ahoj!
Tak to Ti nezávidím,veď aj my sme min.mesiac kupovali postieľku a kočík,tak mi máme fóliou zakrytý kočík v detskej a postieľku v spálni.Na doma mám aj ja po mne,bratovi a sestre veci,a nové sú len body,ponožky a rukavičky a látkové plienky,a to všetko už mám v komode poskladané,vyžehlené,lebo možno o 2 týždne max o 6týždňou by som mohla porodiť,tak preto som všetko takto prichystala,aby som potom nemusela stresovať,kvôli tomu,že to nemám hotové.Vieš keď sa niekto začne otvárať,tak už veľmineverí,že to vydrží úplne do termínu.A vy máte plastové okná?Lebo vraj pri nich sa tvorí pleseň,tak som počula,my máme celkom suchý dom,takže takýto problém našťastie nemáme.A to budeš vládať v 9.mesiaci toľko robiť?Máme aj iný program na 60 ale nie je na veľmi znečistené oblečenie a nie je na Bavlnu,tak preto ho nemienim používať,keďže ja potrebujem na plienky a poriadne vyčistiť.Tak sa majte zatiaľ krásne! 😉
@januska712 Ahoj!
Aj mne je už zle ale od tej kyseliny žalúdočnej,najmä večer a ráno.Tak niekedy už anineviem,či mám sedieť,alebo ležať,lebo mi poležiačky je horšie a posediačky spať nemôžem,tak som si včera už dala aj Maalox,zabral ale ráno som ju mala znovu späť,ach jaj.Už by som to celé chcela mať aj ja za sebou.Občas ma aj strach pochytí z pôrodu,ale tak snáď to nejak zvládneme.Tak sa majte krásne! 😉
@barca127
ak ani aj som nakoniecnebola ostala som doma pozrela som telku a zaspala som od tretej som bola hore do piatej a potom som zaspala :D:D a mala ma nechala spat az do teraz:D::d som sa normalne cudowala a idem si asi dne spoupratowat aby som nemusela zajtra:D::d aty co mas dnes na plane,??
@zora256
aHOJ ja ani newiem s coho mi je zle... spalas om eln do tretej potom som boal dve hodiny hore a potom ma mala este nechala pospat doterza... taks om si oddychla ale vstala som a je mi zle.. aj ja by som to uz chcela mat vsetko az sebou najradsej sice sa bojim ale to uz dkao zvladneme:D
@januska712 ahoj ja som bola v noci asi trikrat na zachod ale inac celkom dobre sa mi spalo vstala som az o pol desiatej....mno ja dnes akurat tak navarim obed a potom sa chystam cvicit kedze je piatok..vonku to vizera opat na horuci den

Ahojte baby, tak s holením tam dole máme už asi všetky problém 😀 Ešteže existujú tie zrkadlá, inak by som ani nevidela, kde mám koľko behaťso žiletkou 😵 Do porodnice si určite zoberiem svoju.
Hlavne nech ten deň už je tu. Neviem sa už dočkať našej babuľky a takisto behať s takýmto bruchom v lete nie je žiadna sláva...