icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

gadget.tt
29. máj 2011

@simba13 este skus kuk tuto ta je lacnejsia a maju ju aj v bielej ... http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

lusia13
29. máj 2011

@barca127 ahoj dakujem ti velmi pekne za typy.

renca31
29. máj 2011

@dooscoby ahoj! ja tiež plánujem začať látkovať až keď sa to doma už ustáli, takže možno taký tretí mesiac....ale plánujem vyskúšať a uvidím, ako to budem zvládať...najprv som bola proti, ale keď som uvidela tie krásne vzory, tak som jednoducho nemohla odolať.... 🙂 výbavičku mám nachystanú väčšinou z použitých zakúpených tu na MK, a uvidím, či sa na to dám....ale určite vyskúšam.... 😀

renca31
29. máj 2011

@helka193 ahoj! Kamoške takto lekár v 36. týždni povedal, že sa už začína pomaly otvárať, tak si dala ešte dlhú prechádzku a v noci porodila.....tak si pre istotu nachystaj tašku, ak ešte nemáš, ale môže to tak ešte potrvať aj ďalšie dva týždne......myslím, že som čítala, že pôrod začína, až keď si otvorená na 2-3 prsty, t.j. 4-6 cm......

renca31
29. máj 2011

@lucyka1 ahoj! na ten začiatok, to je jasné, že aj ja by som chcela baliť "naširoko", ja som myslela potom neskôr..... 🙂 no vyskúšam aj jedno aj druhé a uvidíme....

asandys
29. máj 2011

@renca31 ja som nedavno nakupila celu sadu latkovych plienok, tak idem do toho. Prve dietatko malo iba pampersky, tak toto bude pre mna uplna novinka. Dufam, ze coskoro pochopim, ktora plienka je vhodna na ktore obdobie, a ze sa mi bude latkovanie pacit. Vsetky plienocky mam uplne nove,tak ak sa do latkovania dajako endostanem,tak ich proste predam🙂 Tiez planujem zacat latkovatpo ustaleni kakania,cca po troch mesiacoch.

gabika84
29. máj 2011

@asandys @renca31 ahojte. prepacte ze vam tu takto leziem z augusta 😀 aj ja som sa rozhodla latkovat. tiez som vsetko uz pokupila teraz cez tyzdne plienok. uz sa neviem dockat, kedy mi plienocky ujo postar donesie 🙂 prve mesiace chcem riesit hlavne stvorcovymi plienkami na novosklad. lahsie sa peru a hlavne rychlo schnu. este musim vyhrat boj s mojou maminou, ze zehlit sa ich naozaj nechystam 😎 jej to asi ale neda a bude ich potajme zehlit v noci za mna 😀 som rada, ze viacero mamiciek sa dava na ekoplienky. tak prajem prijemne latkovanie 🙂

helka193
Odpoveď bola odstránená
martina2001
30. máj 2011

@helka193 ja mám už asi 2mesiace nález CS1 a že som otvorená na špičku prsta mi povedali aj v nemocnici aj moja gynekologička, našťastie to nepokračuje a ja nemusím do nemocnice.

barca127
30. máj 2011

@lusia13 ahoj neni zac dufam ze to pomohlo 🙂

alexksa
30. máj 2011

ahojte baby, ake hygienicke vlozky beriete do porodnice?

keena
30. máj 2011

@katarina194 ahoj. ja idem na poradnu tento piatok. urcite dam vediet, ci sme dole hlavickou... ale ja mam uz taky pocit, ze ano. lebo ked vecer kope, tak je to hlavne na pravej strane pod rebrami a stikutku citim na lavo dole.

helka193
Odpoveď bola odstránená
helka193
Odpoveď bola odstránená
helka193
Odpoveď bola odstránená
keena
30. máj 2011

@helka193 no dufam, lebo teda nechcem rodit cisarskym... 😉

keena
30. máj 2011

jaj, zienky 😀 stale sa mi spi horsie a horsie.. zo soboty na nedelu som bola hore od 3tej... a vobec sa mi nedalo zaspat... tak som vstala o 6tej, lebo ma uz nebavilo sa prehadzovat a bola som aj hladna... tak som si zajedla a potom som isla pozerat TV a tam ma zacalo lamat na spanok..tak som este 2 hodiny potiahla...jaj...uz mam na to nervy 😠 😠

inak chcem sa opytat na vas nazor na EPI...ktora si davate a nedavate a preco. 😉

barca127
30. máj 2011

@alexksa ahoj ja som si kupila v lekarni poporodne, predsa len ta jazva po nastrihu musi dychat
@keena mno tak to s tym spankom pozname 🙂 ja som sa s nim uz nadobro rozlucila, su noci kedy je to lepsie ale nic moc 🙂

helka193
Odpoveď bola odstránená
keena
30. máj 2011

@lucyka1 no s pripravami sme na tom fajn... malo by byt uz vsetko... akurat do porodnice treba este tasku nachystat... ale to budem riesit az ked budem mimo BA, lebo rodit budem v LV, tak tam sa chystam v 37tt, takze az tam sa budem chystat...tak len dufam, ze mala sa nevypyta skor... lebo napr. o 2 tyzdne sa ideme s mm fotit... inak este nam chyba matrac do postielky, ale snad uz tento tyzden bude..

januska712
30. máj 2011

@barca127
Ahoj mno tak u nás včera bolo v celku pekné počasie boli sme u švagriny oslawowala meniny tak sme warili gulaš a podvečer sme došli domov a potom som už len oddychowala... dnes je pekne a idem poprať naše veci lebo som neprala uz davno a od stredy začinam s vecami maličkej lebo ešte nemám nič poprate... dnes som bola na hematologii.. a mam zvyšene biele krvinky a newedia z coho tak som nešťastna sa bojim aby som nahodou niečo nemala...( a ty co mas dnes na plane,??,

barca127
30. máj 2011

@januska712 ahoj mno tak aj u nas sa vcera neskor vycasilo pobehala som s rodicmi po obchodoch len tak pokukat koberce a jedalenske stoly...dnes nemam nic take na plane akurat som dovarila a trebalo by mi este aspon povysavat ale nic sa mi nechce teda :( doobedu nam dosiel objednany kocik tak sme sa uz vytesovali 🙂

dooscoby
30. máj 2011

ahojte...tak ja mam dnes po poslednej poradni a som trosku vystrasena lebo sa musim hlasit v nemocnici co najskor...mam placentu uz cislo 3 a aj hranicne mnozstvo plodovej vody tak som zvedava...mam ist vraj na prietoky mozgu ci je babo dobre vyzivovane a odozvy srdiecka ale vraj je drobcek v poriadku a ten stav ze sa zo dna nezmeni len to treba zacat riesit plus mam zvysene CRP ale zo spodu to nie je tak sa teraz bojim o drobca nech nahodou nema dake poskodonie..ake mate skusenosti s tymi prietokmi..mam sa toho obavat?

ninan2
30. máj 2011

@dooscoby Ahoj, neboj sa, urcite to bude OK... Pokial viem, tak placenta uroven 3 je uplne bezna na posledny mesiac tehotenstva... Ak by nebolo babo dobre vyzivovane, malo by ovela nizsiu vahu ako by malo mat, kedy naposledy Ti robili vahovy odhad? A plodova voda sa stale obnovuje, a stale si v norme, takze pohoda...

dooscoby
30. máj 2011

ninan2 ked to beha raz dolu raz hore
02.05 som bola 30+0 a mali mal byt 30+4 cize bol o 4 dni mensi a mal cca.1300gr cize podla toho ultrazvuku by som mala byt 34tt ale lekarka my dne napisala 35tt tak som z toho jelen a dnes nemerala ani nevazila babo ale podla mna ten ulazvuk by jej mal aj tak merat ktory je to tyzden ci nie? plodovu vodu som pri malej mala tiez hranicnu cize to neriesim len som zvedava na tie prietoky...zajtra sa idem posadit na antolsku do poradne

januska712
30. máj 2011

@barca127
ahoj ani mne sa nic nechce.. ale poprala som veci a este tam mam na zajtra nemam to uz kde vešat...alebo este vecer hodim ak sa nieoč usuši... aj ja bysom bola rada keb ynam uz došiel kočik... ale tesim sa ked zacnem prat tie maličke vecicky... zajtra idme an poradnu tak uwidim co mi powie moja doktorka.::D

monilik
30. máj 2011

@lenuska2103 aj ja sa uz veru zacinam baaat 😕

mirkapb
30. máj 2011

@dooscoby ahoj, ja idem na prietoky na najbližšej poradni, budúci utorok, to budem v 34tt, ale u nás tam posielajú všetky tehotné, viem, že som bola aj pri prvom tehotenstve.

ninan2
30. máj 2011

@dooscoby ja som mala v 29+4 vahu 1250g a doktor povedal, ze je to na spodnej hranici normy, a ze to zrejme bude genetikou... Teraz uz babetka nerastu a nepriberaju tabulkovo, Tvoj rozdiel 4 dni nic nie je, je normalne mat rozdiel aj 2 tyzdne uz teraz... Kazdopadne mne odmeral aj prietoky pre istotu, a mal by to spravit opat aj teraz vo stvrtok, po 2 tyzdnoch na poradni. A tie boli OK. Plodovu vodu mam v norme, a uroven placenty je 2. Tak daj potom vediet, ze ako si dopadla na Antolskej, asi tam stravis dost casu... drzim palce 🙂