icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

barca127
31. máj 2011

@januska712 mno ja idem na krv akurat zajtra to sa mi isto bude dobre spat ked budem musiet vstavat to je zakon schvalnosti 🙂

romanecka
31. máj 2011

@lubkasungirl Ahoj, magnézium by sa malo brať do konca 36tt, potom nie, že to môže zastaviť kontrakcie... Ja plánujem ostružinu nasadiť v 34.tt (ukončenom) 1 šálku denne, ďalší týždeň 2 šálky denne a ďalší 3 šálky denne až do pôrodu... čaj som si nekupovala, na záhradke som si nazbierala lístky a vysušila... 😉 A ešte som čítala o homeopatikách (Arnica montana 9ch) idem užívať 5 granuliek jedenkrát denne od 36tt, vraj je to príprava na pôrod- pre dobrú funklciu svalov a ciev- tak to vyskúšam, však treba všetko, či? 😀 Ak mi to má aspoň psychicky pomôcť, tak to budem brať- dajú sa voľne kúpiť v lekárni...

katren
31. máj 2011

@smska1979 no ja som mala presne opacny problem...chcela som ist na MD neskor a dr. povedala, ze to nemoze....ze keby som chcela, tak ma skor urcite moze dat, zo zdrav. dovodov, ale neskor nemoze....ved od 32tt sa dava normalne na MD zo zdrav. dovodov, tak ti tam mohla nieco napisat a tie tri dni ti to posunut.... 😒

dooscoby
31. máj 2011

ja som chcela ist na MD o tyzden neskor a lekarka my bez problemov posunula termin porodu a od zajtra som uz oficialne na MD

dnes som si odsedela 4 hodky na antolskej...drobcek sa ma dobre ozvy su v poriadku..len som musela cakat kym vybavia poradnu a potom znovu na ultrazvuk ale mam to chvalabohu za sebou...tu placentu mam hranicnu 2-3 stupen a treba znovu spravit prietoky za 10 dni ci sa babo vyvija ako ma...zatial sme skoro na den presne ..vychadza to 34+4 a vaha cca.2490gr tak krasne rastie...uff takze na dnes mam toho dost a rano znovu na Antolsku na odbery krvy nalacno na pol osmu a potom cakat na vysledky a poradnu uff to vidim tak na pol dna ale uz ked som zacala tak to dotiahnem

lubkasungirl
31. máj 2011

@romanecka Ja som si už zaobstarala aj alchemilku aj ostruzinu - asi skusim jedno aj druhe. Musim este teda dokupit to magne, lebo uz sa minulo... 🙂 🙂

lubkasungirl
31. máj 2011

@keena Asi aj ja uz zacnem pomaly popijat cajik - mam v rezerve aj alchemilku aj ostruzinu - pre istotu oboje 😉 😉 😉

renca31
31. máj 2011

@dooscoby ahoj! tak som rada, že je všetko OK! ja sa chystám na prietoky budúci pondelok tak dúfam, že to bude v poriadku......ja som neplánovala tú ostružinu, ale možno ju skúsim, keď to tu všetky píšete......lekár mi magnézium poradil brať do ukončeného 36. tt dva krát denne potom že by som mohla už len raz denne a od 38. tt úplne vysadiť....tak uvidím, určite budem brať do konca 36.tt.

mimi147
31. máj 2011

ahojte, babenky! musím sa Vám pochváliť, dnes som úspešne zložila Mgr. štátnice a od zajtra sa venujem len sebe a maličkej. balím, periem, žehlím, chystám a pod. ešte nič z toho nemám, dúfam, že všetko pekne stihnem! lež sa narodí drobec, budem odpočívať...

januska712
1. jún 2011

@barca127
ahoj tak držim palce... mne sa tiež dobre spí ked mam rano vstawat k doktorke to vzdy tak byva ... potom daj vediet ako si dopadla..

barca127
1. jún 2011

@januska712 ahoj tak mi sme uz z odberov doma...rano som myslela ked zazvonil budik ze ma snad porazi v noci totiz nie a nie zaspat strasne ma palila zaha az mi z toho bolo zle uz som mala take nervy ze aj curkanie dazda mi vadilo zabrala som niekedy asi o pol druhej no hruza...celu noc prsalo aj ked som sla k dokymu teraz je stale pod mrakom ale nech aj tak ostane dnes akosi nemam naladu na pekne pocasie 🙂 asi sa este vyvalim na gauc...a u vas co dnes na plane?

salinka28
1. jún 2011

Ahojte kočky, už ste mali tzv poslíčkov?? Mňa včera večer aj predvčerom hrozne boleli kríže, že mi tá bolesť vystupovala až do bruška a strašne mi pritom tvrdlo. No hroznéééé,nemohla som si nájsť polohu lebo keď som ležala na boku tak tá bolesť krížov sa ešte zvyšovala. Nemali ste nič podobné?? Myslím, že to boli tí poslíčkovia.

keena
1. jún 2011

@salinka28 ja som to ich este nemala... ale kazdym dnom ich ocakavam 😀
@mimi147 gratulujem pani magistra 😉 vidim, ze mame rovnaky termin a tiez ze cakame dievcatko 🙂 ale s tym chystanim to moc neprezen a pekne si to porozdeluj...
@romanecka aspon viem ako sa ta ostruzina ma pit, tak teda v piatok si ju kupim v lekarni a zacinam pit, podla tvojho "navodu".. lebo ja som doteraz ani netusila, ze take nieco sa pije 😀 inak, tie listky, co si si natrhala, to akoze z obycajneho kricka, kde rastu maliny?? lebo maliny mame u nasich... alebo to je nejaky iny ker?? 😕

adusased
1. jún 2011

ahojte babule, no tak ja som uz opat tu, bola som v nemocnici, ale chvalabohu uz som doma, tak este budeme musiet dako vydrzat
@keena ja uz tiez pijem tu malinku,zatial len jednu salku denne, ale postupne budem zvysovat 🙂

adusased
1. jún 2011

@salinka28 ja uz mavam tiez poslickov, najviac v sobotu, ale teraz je to celkom ok, ale krize ma uz chytaju dlhsie 🙂

keena
1. jún 2011

@adusased a co sa stalo ze si bola v nemocnici??

adusased
1. jún 2011

@keena odtieklo mi trochu plodovej vody, tak o polnoci sme leteli do nemocnice a k tomu este dalsie problemy, ale zajtra idem ku svojmu lekarovi, tak uvidim ako to zhodnoti on..ale som rada ze som doma...clovek az depky chyti v tej nemocnici. 🙂

keena
1. jún 2011

@adusased no ale hlavne, ze si uz teda doma! a malinky nech este aspon 2 tyzdne vydrzi 😉

adusased
1. jún 2011

@keena no to dufam aj ja, nech aspon dokoncime ten 38 tt, doktor povedal, ze maly ma 2600 g, tak ma aj celkom ok vahu, ...ale som si myslela, ze ked to na teba pride, tak ze v pohode a ja som sa triasla asi este 3 hodiny, musim este pocvicit nervy 🙂

adusased
1. jún 2011

@keena Vam sa dari ako?

keena
1. jún 2011

@adusased no, ved aj ja sa uz trochu bojim... ako to vsetko dopadne, hlavne dufam aj ja ze do toho 38 potiahneme... potom by bolo fajn keby sa uz malinka pyta na svet 😉 inak my sme zatial v poriadku. akurat v piatok idem na poradnu... ale vobec neviem co sa bude na nej diat, tak som zvedava... som zvedava, ci ma dr. pozrie aj zospodu. neviem ani ci mi budu este brat krv, alebo nie... inak jediny moj problem je spanie v noci a cca 1x do tyzdna palenie zahy... 😒 ty uz si asi zbalena aj do nemocky vsak?

zora256
1. jún 2011

@katarina194 Ahoj!
Mám sa ako kedy,už je mi ťažšie,aj ísť niekam,lebo ma dosť tlačí tam dolu,dnes som sa zobudila z bolesťami v krížoch a aj chrbát ma bolel.Tak veľ aodychujem,keď sa dá.POkazil sa nám notebook,tak aj teraz z knižnice píšem,tak dúfam,že sa čoskoro opraví,lebo neviem kedy tu budem znovu,a aj ja som dostala lieky na baktérie z dola aj perorálne,tak dúfam,že vydží kým sa nevyliečim,aby nedostal malý nejakú infekciu pri pôrode,ale tak tie dva týždne by mal vydržať kým doužívam lieky a 13.6.idem do poradne aj na prietoky,tak potom už aj môže byť.To už budem začínať 37tt.A ty sa ako máš?Tak sa držkajte!

adusased
1. jún 2011

@keena no mne ide vo stvrtok brat krv, mal mi uz pred tyzdnom, ale povedal, ze to nie je az taky problem, ked aj trochu neskor zoberie, okrem toho 2 krat mi brali aj v nemocnici, mna vzdy na poradni na kazdej pozera zospodu, meria brusko a podobne, no spanie v noci je aj u mna problem, v nemocke som nespala ani jednu noc, tie postele su tam otrasne, tak dnes som spala ako mimino 🙂 to palenie zahy ja vobec nemam,...no ja uz mam znovu zbalenu tasku, kamaratka rodila o mesiac skor, tak som si radsej dopredu zbalila veci a som rada, taska v detskej nachystana a aj teraz som aspon o starost menej mala, do tasky mi chyba jedna jedina vec a to su prefotene doklady, aby som mala kopie

zora256
1. jún 2011

@januska712 Ahoj!
Tak to poznám aj ja a vtedy sa ani neviem ako vystrieť,len aby ma netlačil na rebrá a pľúca,ale nejako to už vydržíme,nie je to už tak ďaleko.A ako sa máš,mňa bolievajú kríže a chrbát,občas akoby som mala poslíčkov,vtedy ma prepadá panika,ale predýcham a prejde to.Neviem kedy tu budem,ale tak dúfam,že sa čoskoro opraví notebook.MAjte sa zatiaľ krásne! 🙂
@renca31
@renca31 Ahoj!
Ja sa chystám používať látkové plienky.Už mám nakúpené a aj opraté a vyžehlené.A aj pijem dosť tak keď ma smädí a veľa ležím s vyloženými nohami,tak mne nepuchnú ale bolievajú ma nohy od dlhého ležania.Tak sa držkajet! 🙂

romanecka
1. jún 2011

@keena ahoj, ostružina je normálne malinčie, kde rastú maliny... 😎 a zdá sa mi to lepšie, keď viem, čo si nasuším... Lístky ľahko spoznáš, oni sú z druhej strany také bledé... Tak ešte dnes na záhradu a za dva dni ich máš vysušené... 🙂 A písali lyžicu sušených lístkov na 250ml vody, lúhovať 15min...

keena
1. jún 2011

@adusased no mna naposledy zospodu pozerala cca v 11tt, tak tiez si myslim, ze by sa uz asi aj patrilo teraz.. ani brusko mi nemera... tebe chybaju kopie - co ja uz mam, a ostatne uz ty mas - a u mna ani chyru ani slychu 😀 teda akoze veci su prichystane, ale nie zbalene v taske
@zora256 ahoj, o tebe som si myslela, ze si uz zas v nemocke, bo som ta tu dlho nevidela pisat.. ale citam, teda, ze len PC je KO.. tak som rada,ze ste vy OK 😉

keena
1. jún 2011

@romanecka ok, tak dnes volam mamine nech mi ide do zahrady tie listky otrhat, veru tak je... co je doma to sa pocita... 😉

adusased
1. jún 2011

@keena teda to mi pride divne, ze ta vobec zospodu nevysetruje, sak ti aj brusko predsa musi meriat a zapisovat do knizky nie? som prekvapena, moj lekar vzdy ako prve leziem na kozu, pozrie, premeria, zapise do knizky..no radsej uz zabal, lebo potom budes mat ine starosti 🙂 my sme uz konecne malemu matrac kupili, tak uz aj toto mam kompletne, sme sa s muzom smiali, ze ked budem v nemocnici uz na porod, tak bude doma len rozbalovat, lebo vsetko mam este zabalene ako sme to kupili, nech na to prach nesada 🙂

romanecka
1. jún 2011

@katren Ahoj, len som Ti chcela napísať, že Tvoja doktorka nemá pravdu! Na materskú môžeš nastúpiť aj v deň pôrodu, ak si to želáš, nemusíš ísť 6 týždňov pred plánovaným termínom... Zákonník práce nepustí 😀

adusased
1. jún 2011

@romanecka teraz postupne citam co ste si pisali o tom magneziu, dobre ze si napisala ze len do konca 36 tt, musim si poznacit 🙂

keena
1. jún 2011

@adusased no fakt, na koze som bola v 11tt odvtedy nie...potom uz len na lehatku vedla, a vzdy robime UTZ.. ale teda myslim, ze v piatok ma uz pozrie.. no tak nieco uz teda asi pobalim, teraz na vikend ideme k nasim do LV, tam budem aj rodit, tak mozno uz nieco nachystam tam 😉
juuuuj, a prave mi volali z net. obchodu, ze si mozem prist pre moju objednavku - tiez som tam mala matrac, tak dnes pre to asi pojdeme... uz sa tesim... aj prebal. podlozka tam je, plus komplety do postielky. inak tiez to nebudeme teraz este rozbalovat... ved najprv tu chce este spravit generalne upratovanie 😀 😀 a potom postavime aj postielku a vsetko nachystme.. ale nakolko budem teda v LV rodit, sem do BA pridem cca az 3tyzdne po porode, tak to nejak dopredu nechystam davat do postielky, kvoli tomu prachu...