Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@keena no skus sa doktorky na to opytat hlavne na to meranie bruska...joooj tak budes mat zabavku s vecickami, ja ked daco kupim tak okolo toho stale chodim a chytam to 🙂 to generalne upratovanie ma tiez este caka, tento tyzden mam nariadeny este kludovy rezim, tak len sa tak ponevieram po byte, ale buduci tyzden chcem uz postielku presunut do spalne, lebo treba mi trochu prestavat spalnu, skrinu, lebo stale neviem kde presne bude postielka, aby to vyhovovalo vsetkym trom 🙂 ked ides rodit do LV to budes 3 tyzdne po porode u vasich? ja som zvedava ako to bude s nami, muz si zoberie po porode aspon tyzden dovolenku, nech sa dako zabyvame s novym clenom a aj maminy slubili, ze pomozu, chvalabohu mam aj maminu blizko aj svokru, tak budu chodit na striedacku 🙂
@romanecka beriem len jednu tabletku denne, tak to tiez vysadim , este tento tyzden dokoncim a uz len ten cajik, vitaminy uz asi 2 tyzden neberiem a uz asi ani nezacnem,..mne ten malinikovy cajik chuti, tak ja by som aj viac pila, ale nejdem to prehanat, som rada, ze maly je este v brusku 🙂
@adusased hej, bude zabavka 😉 inak tiez to tu v spalni budeme musiet nejak "preorganizovat" ale este neviem ako.. no kazdopadne bude sranda...hej, tak planujem 2-3 tyzdne byt u nasich, samozrejme aj manzel bude s nami.. dufam, ale ze mamina nebude moc kecat do vychovy, ale snad pomoze v tych prvych tyzdnoch. no my sme tu v BA sami, tak takto na zaciatok to bude dobre a potom sa hadam nejak zorganizujeme tu. 😉
@keena neboj, budete uz potom zabehaní 🙂 no ale to vies, ze maminy budu kecat do vychovy, aj babky, aj vsetci, sak kazdy bude mat pocit, ze je chytrejsi a skusenejsi nez samotna mamina drobca.,ked chcu poradit nech poradia a uz je na mne, ci sa podla toho budem riadit alebo nie, ja vzdy vravim, ze pomahat ako urobit drobca nam nemuseli, tak to zvladneme aj s vychovou 😀 ved maminy budeme my a my najlepsie vieme co nasim drobcom treba...na mna to uz maminy skusaju aj pocas tehotenstva tie rady a podobne, ale som ich uzemnila, ze kazda si tym rada prejde aj sama 😀
@barca127
ahoj tak aj som akurat došla zo socilanej poistowne... a bola som s drahym na obed... od rana periem maličkej wecia žehlila som plienyk čo som si včera oprala... mnoa tiez idem len oddychowat u nas teda nepršalo ale mohlo by lebo sa zle dycha tak sparno je...
@keena ahoj neda mi nezareagovat aj mna doktor nevysetruje na koze zo spodu urobil to len raz ked som mala bolesti.Ale je to tym ze robi zakazdym ultrazvuk cize on si ten krcok vie pekne skontrolovat pomocov neho takze nemusi ta vysetrovat manualne.Citala som to potom niekde na nete ze niektory lekari uz odstupuju od vysetrovania zospodu ked maju moznost robit to ultrazvukom a keby sa mu nieco nezdalo tak potom ta skontroluje palpacne
@zora256
ahoj mno ja v poslednom čase nemozem spat vobec na prawej strane... takze spim na ľawej až ma s toho cela ľawa strana boli... a wydržim cca aj pol hodinku na chrbte tak sem tam si oddychnem aj na chrbte ... ale od dnes periem maličkej vecia idme sa už chystat aj do nemocnice... ja mam uz tiez orpate plienyk a aj vyzehlene ale nejdem ich použiwat :D:
@januska712 mno u nas sa uz tiez vyjasnilo a slniecko sem tam zasvieti doobedu som este dospala zameskane na gauci 🙂) akurat sme doobedovali a asi vytiahnem manzela na prechadzku aspon kusok kym neprsi a vecer sa chystam teda do zehlenia bo sa mi uz nakopilo 🙂)
@barca127
mno aj ja dufam že pojdeme dnes niekam na prechadzku ked dojde drahy z roboty... u nas začina akosi hrmiet tak asi aj poprsi ale moze len dovtedy kym tu nebude drahy:D::D chcem sa ist neika vyvetrat.. o tom žehleni mi ani nehowor som rada že mam za sebou tie plienky a zajtra sa pustim do malych veciciek:D:D.
ahoj babeny ... dnes som bola v socialnej poistovni bola som sa spytat ohladom MD .... kedže odpracovanych 27é dni mi vychadza len tak tak tak mam ist na MD teraz 6.6. ale iba ak mi plati ten prvy datum terminu co mam 18.7: a ta pani mi tam powedalal ze ab yma moja doktorka vypisalal na MD ... a ak by som nahodou skor porodila tak ze by som ju mala poprosit aby mi ukoncila PN neskor ... newiem co mam robit a ani tomu nechapem ...budem rada za vase rady dakujem
@lubkasungirl ahoj. ja uz nejaky tyzden pijem "caj pre tehotne" ktory obsahuje aj alchemilku, aj ostruzinu. nemam ich zvlast ako bylinky, ale tento caj v ktorom su obsiahnute. a pijem dve salky denne. 🙂
tak dalsia poradna na antolskej za mnou a konecne mam normalne CRP ale vyskocili my zle pecenove testy 😠 cize buduci tyzden v stredu ma cakaju dalsie odbery....fakt netusim ci to je tym ze babo tam tlaci alebo daco ine....a vraj akonahle ma zacne svrbiet koza na celom tele mam doletiet hmm ach jo 😖
@januska712 mno ty si aka sikovna ja som este z detskych nic neprala cakam na tu skrynu ale asi sa na to vykaslem a poperem to lebo neviem kedy sa jej dockam 🙂) ja som este nezehlila boli sme sa prejst ale uz uz sa chystam tak dufam ze mi do toho nic nevojde lebo sa mi to tam nakopilo ...niekedy som sice zehlila menej casto ale teraz by som pri tom uz nevydrzala tolko stat tak to robim radsej castejsie
@keena Ahoj no ty ides skor. Ja az buduci tyzden. Ale dam vediet. No ja mam s tym opuchanim problemy ale nemam problemy s tlakom zatial a ani nejem slane ani nepijem perlivu vodu. Citala som,ze to je bezne tak hadam to nieje nic zle. Moj lekar o tom vie nic nato nepovedal,len ze som mala menej pribrat. ZA den zjem 4 rozky + obed tak neviem z coho ani nejem za dvoch ani v noci. A to chodenie je ozaj v noci najhorsie lebo sa aj ja budim a musim ist na wc v noci 🙂 Dufam,ze sa mas dobre a vsetko v poriadku u Teba zatial. Pekny den 🙂
@lucyka1 Dám sa tvojou cestou - prave som si uvarila ostruzinu a idem nato... Dufam, ze ma neschytia krce 😉 😉
@mimi147 aha...vlastne ano.. 😖 no nedoslo mi to hned.. ale dr, by ta mal aj tak vypisat... a tiez na UP daj hned teho. knizku, aby sa nestalo, ze ti budu ponukat zamstnanie, ale myslim, ze by boli blbe, ak by si hned ako tam vstupis nevsimli, ze si teho 😀 a nepytali ju hned od teba.
@barca127 no asi to tak bude, ze to zmera ten ultrazvuk 🙂
@januska712 v tomto ti neviem poradit 😖 som rada, ze chapem tomu mojmu pripadu 😀
juuuj, baby tak sa vytesujem, prave sme boli pre madrac a preb. podlozku a dalsie veci do postielky... uz len nejake drobnosti a sme ready 😎
@zora256 Ahoj ja vsetko po starom neviem nic nove lebo poradnu mam az buduci tyzden.To idem aj na krv v 34 tyzdni. Teda musim nalacno. Aj ked sa nenajem aspon trosku byvava mi zle hadam to nejak vydrzim. No tiez menej chodim a menej upratujem radsej sa nenamaham.Ma zacalo bolievat brusko ale dostala som magnezium. A zatial pomohlo. Ty sa nemusis bat myslim si ze kym sa narodi budes to mat riadne doliecene len sa vela nenamahaj lebo od 7 do 9 mesiaca velka namaha moze uskodit. Tolko kolko len vladzes je v pohode. Mne aj chodidla opuchaju lebo som vela pribrala ale za tento mesiac ani kilo uz. Tak dufam,ze to nebude zle. A v noci sa budim na wc tak to nieje prijemne vzdy. 🙂 Dufam,ze Ti bude lepsie a coskoro sa doliecis a bude fajn. 🙂 Tak pekny den 🙂
@barca127 mno ja zasa zajtra pokracujem moj drahy este nedosiel z roboty tak som si zatial pospala::D: a teraz s anudim tak som tu... mno u nas inak lialo a konecne sa lepsie dycha.... boze zawidim ti ze si bola na prechadzke...
@keena
ja som s toho uplne wedla nechapem ty wole co mi tam ona vlasten howorila... ja newiem ani co amm robit...ä(
@januska712 mno tak ja uz mam pozehlene malej sa to zehlenie moc nepacilo cely cas vystrkovala nieco a hemzila sa 🙂)
@salinka28 ahoj, tak mne bolo vcera prvy krat tak zvlastne...bolelo ma v pravom boku, akoby krize az do bruska, a tiez tvrdlo, nemohla som si najst polohu, ani lezat ani sediet...bola som z toho zufala a vystrasena.....cez noc som sa tiez prehadzovala, ale dnes je uz dobre. Tak asi su to ti poslickovia...

@adusased niekde baby písali aj do konca 38tt, tak neviem, ja radšej vysadím skôr... ja magnézium beriem na tvrdnutie bruška, ale aj tak nepomáha... takže mi je to prakticky jedno... 😒