Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahoj maniny..tak ja mam tieto dva dni total katastrofalne.citim sa hrozne nic nezjem,prehana ma a zaludok mam ako na vode...v utorok idem k lekarovi tak dufam ze dovtedy mi to prejde..no myslim si ze scasti mi to zapricinuje mala..lebo ju citim vsade,hlavne na tych najnachylnejsich miestach..mechur a rebra,v kuse sa mrvi a kope ma o sto sest..uz aby bola vonku..
renca31....odkrytu pokozku moze mat...napr.moja zvykla byvat len v plienocke s ponoztickami a popripadne aj s ciapockou je aprilova a zvykla mavat potnicky ked bolo moc horuco...v porodnici kvoli zltacke sme ich museli slnit a tiez je vtedy najlepsie dat hlavicku do tiena a telicko na take jemne slniecko a nechat plienocku a ponozticky a sledovat babo nech sa zasa moc neopali 🙂 ..uvidis sama tazko radit a v porodnici ti povedia co a ako...napr.sa hovori ze ked mimco pride domov tak by malol spinkat pri otvorenom okne nech si zvyka na vzduch a vonkajsie bacilky...kazdemu vyhovuje daco ine...neboj najdete si ten svoj system
ahoj dievcata, intimku nosim cele tehotenstvo aj ja, kedze mam vytok, no moja otazka na vas je, ako zistit ci postupne neodteka po troske plodova voda, lebo to v tychto stadiach tehotenstva vraj moze nastat a ked mame aj ten vytok, ako to rozoznat???
@katkaajurko u nas stacila obycajna kopia 😉
@barca127
ahoj tak ja som vcera isla spat okolo pol jedenastej lebo som sa ešte diwalal na futbal... a ani som nebola mooc unawena... a spala som do pol desiatej ... v poslednom čase sa mi dobre spi mala ma necha vyspat ako aj ja sa zobim v noci a to neznasam .. ja tiez od zajtra zacinam s dalsim pranim a tento tyzdne sa uz chcem aj pobalit do nemocncie aby som to mala vsetko uz pochystane:D::d
@januska712 mno ja osm si uz tiez zacala davat veci do nemocnice na jednu kopu ze keby nahodou tak uz to len hodim do tasky
@barca127
ahoj no co ako s ati spalo tuto noc... mneotrasne stale bola mala jore a čo som zaspla tak ma kopala alebo mi poriadne tlacila do rebier... som nevydrzalaa ani lezat a ani sediet musela som sa prechadzat po byte ako keby som bola namesačna.::D: a teraz som nevyspata .... idem začať s tym pranim drahy išiel do Poľska takže newiem ani kedy pride tak som cely den sama doma ...
Ahojte, kto ide rodit do Bojnic, okolo 20 jula?
@januska712 ahoj mno dnesna noc celkom dobra bola teda nad ranom uz som bola castejsie hore ale dalo sa to....mno tak to dospis cez den ked budes sama....ja som dnes tiez samam manzel ma rannu do siestej vecera ale idem dnes na poradnu poobede tak sa tesim 🙂) dnes chcem aj ja pokracovat v prani...u nas je uz teraz hrozne teplo tak dufam ze kym pojdem k dokymu tak sa aspon kus zatiahne prepana
@matilde111 ahoj, ja idem rodiť do Bojníc, terním mám ako ty, 20.7. tak sa možno stretneme 🙂
@petra191919...a ako sa mas, uz si na MD?
@barca127
Ahoj ... aj ja idme zajtra na poradnu... ale mojej maličkej sa sale niečo nepaci... lezim v posteli v hroznych bolestiach co mi tsale tlaci do rebier uz som si dala aj prať veci ale newiem ci ich zvladnem aj zawesit... u nas sa zatiahlo asi bude ja pršať...(
Ahojte 🙂 , aj ja idem do Bojnic, a huuutam, co si zabalit pre drobceka... Či stacia len plienky...? 😒
@majuskan ahoj, no moja kamoška rodila pred 4 týždnami v Bojniciach a že predtým si nemusela brať nič, len plienky, lebo mali všetko od sponzorov a teraz musela doniesť aj na kupanie mydlo a krem, vatičky do uší, plienky a vlhčené utierky. Vecičky až pri odchode.
@matilde111 materská mi začne teraz 8.6. ale ja budem aj tak stále v robote, lebo firma je moja, takže tu musím byť ☹ inak sa mám celkom fajn, zatial sa to dá vydržať. Ku komu chodíš na gyndu? ja k Perkáczovi. toto je tvoje prvé bábo? ja už mám doma 6 ročného syna, takže v septembri ma aj porazí, lebo začneme školu a do toho bábatko a ešte robota, tak budem mať čo robiť 😀
@petra191919 Tak ja idem na MD 13.6. Na gyndu chodim k Dr.Borkovej. Je to moje prve babo, mam 35 rokov...tak som zvedava ako to cele dopadne...🙂
ahojte baby 🙂
chcem sa opýtať či niektoré z Vás už mali tzv. "poslíčkov" ...ako sa prejavujú??...a kedy ste ich postrehli??....
@petra191919 , no pekne...asi sa treba pripravit na vsetko, dakujem za odpoved 🙂
@majuskan a aj ty ides do Bojnic?
@majuskan Ja som inak nemala v plane brat si drogeriu na kupanie babatka, ale zreme to budem musiet prehodnotit.... 🙂
@januska712 mno tak len sa try moc nenamahaj ked ti nie je dobre sak prinajhorsiom manzel povesia ked sa vrati domov, ja som teratz vysla spod sprchy cakalo ma holenie,teda to je riadna zaberacka toto...skoro som sa v tej sprche vytrela,riadne som si buchla lopatku este ze nie brusko
@barca127
mno vsak jasne on to zawesi nejdem radšej nič robiť aby sa mi nič nestalo... to holenie čaka aj mna dnes... a vobec sa na to netešim... to je hotowa katastrofa...:D
@matilde111 Pravdaze,idem aj ja do Bojnic rodit, co vymyslim ine,ked Handlovu zavreli. Prvu dcerku som rodila tam,a Bojnice presli vraj zmenou,tak len pozitivne mysliet a hura tam :-P
@matilde111 aj ja som prekvapena,ale mozno budeme spokojnejsie,ked si na kupanie vezmeme nami odskusanu a znamu drogeriu.
@majuskan no ja veru nemam nic odksusane, lebo cakam prve babatko..🙂
Ahojte baby, som tu trochu nova a učím sa orientovať🙂 Ide niektorá z vás rodiť do Trnavy ?
@matilde111 Pri prvej dcerke som pouzivala mydlo od Aloe Forever Living, a to mi vydrzalo vyse pol roka-ciste aloe vera, aj na vlasky aj na telicko, nebolo treba malu ani kremovat, nemala kozne problemy ziadne. tak dam aj teraz nan,aspon kym bude drobec babatko... Čitam, ze aj Ty budes mat chlapceka... 🙂

@renca31 hej hej uz viem,dakujem 🙂