Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@katren Ahoj,tak aj ja by som sa najradšej vystrela,lenže mne potom nohy akoby neprekrvovalo na chrbte a je mi na odpadnutie,a na bokoch ma dosť kope,tak sa už nevládzem dočkať kedy si budem môcť ľahnúť aspoň na chrbát ,kedže na brucho ešte potrvá,keď chcem dojčiť,ale tak aspoň na crbte by bolo super najmä na kríže,lebo niekedy ma dosť bolia.Tak to už nemáme ďaleko,nejako to už dobojujeme.Tak sa držkajte! 😉
@mimi147 Ahoj! Tak ten termín máš blízko poradne,my máme poradňu 4.7.a termín 12-tého,a tiež si myslím že dovtedy nevydržíme,ale tak my sa otvárame už 6-7tt,a aj brucho mám už poriadne dole.Aj mne povedal lekár,inštrukcie ak dovtedy by som začala rodiť,lebo ma v yprevádzal s tým,že hocikedy môžem už rodiť,a aj malý nám mal nad 3kg pred 2tt.Tak sa držkajte,už to ni je tak Ďaleko,aj my by sme už nášho anjelika najradšej mali v náručí. 😉
@magdulik Ahoj!
Tak ja neviem,či do pondelka vydržíme,lebo mám pocit,že to príde ešte tento týždeň,všetko ma bolí,a nevládzem veľmi chodiť už veľké vzdialenosti.Len dúfam,že ešte stihnem papiere zo SP zaniesť na úrad práce soc,vecí,a rodiny,lebo aj to musím vziať až na 33km,tak len dúfam,že to vydržíme,kým to vybavím,lebo potrebujem odtiaľ papiere,a po pôrode ich znovu zaniesť.
Tak neviem ako bude s tými antibiotikami,možno len stou infúziou,pred pôrodom.Aj ty berieš nejaké?Alebo si brala pri Ondrejkovi?Tak sa držkajte! 😉
Ahojte tehulky a maminy,
bude niekto rodit v kosiciach - saci? Nikoho tam nepoznam, ale chcela by som si najst "spolurodicku" s kym by som mohla klabosit v nemocke. Buduci tyzden zaciname chodit na poradne uz do porodnice do sace. Ma z vas niekto skusenosti ako to tam cele prebieha? Dakujem
ahojte, tak mi dnes mame termin podla utz, ale nic sa nedeje, vooobec 😎 a pochybujem, ze do soboty to bude ine. ale mozno motyka vystreli 🙂
@barca127 ahoj... no tak mne včera celý den tvrdlo bruško... dnes som bola na poradni a doktorka mi powedala že v momentne ak by mi zasa tvrdlo bruško mám ist na prijem do nemocnice... tak uwidime čo dnes... ja už mam poprate ale spat nemoyem vobec cez den by som spala a cez noc nemozem vobec...
ahojte dievcata..tak po dnesnej poradne vsetko v poriadku...vobec to nevyzera ze by som mala ist rodit 😀 tak ma dr "potesil" 😀 po tom co som sa dostresovala zeby som mohla porodit predcasne tak nakoniec budem este aj prenasat,nie? 😀 ale tak uz to nejako vydrzim do konca aj ked uz mi je vselijako...hlavne ten spanok..a vy sa mate ako?
@januska712 mno tak tebe asa to uz teda poriadne krati panecku...ja uz sa neviem dockat kedy pojdem do tej poradne ze ako to s nami vyzera mno musim pekne pockat do pondelka ak sa nic nestane...tak ked mas chut spat cez den tak spi cez den a hotovo ja som dnes paradne pospala az do desiatej asi to bude tym pocasim je take akurat na spanie 🙂
@zora256 ahoj, teraz streptokoka nemam, ale pri ondrejkovi som mala, tak som si to odzila. navyse do porodnice kazali prist skor (teda nie az pri kratkych intervaloch medzi kontkrakciami), tak pri 10-hodinovom pobyte v nemocnici absolvovat 5 infuzii bolo dost otravne. drzim palce, nech vsetko stihnes, ako potrebujes a nech si babo vyberie ten spravny cas 🙂
@sisanka Ahoj!
Takmne od rána je čudne,bolievajú ma kríže,a dnes som sa nachodila,tak mi aj nohy boleli,a tvrdlo bruško raz.A tak mi prišlo dnes rozhodnutie,tak dúfam,že zajtrajšie behanie ešte vydrží,lebo musím papier zaniesť do Dôvery a na Úrad soc.vecí a rodiny,a to pôdem z jedným známim na aute až 33km do okresného mesta,tak dúfam,kým neprídem domov,tak bude všetko ok,a potom už mi bude fuk,ak po odomknutí mi odíde hoci aj voda,tak predca budem mať veci poruke a môžem potom ísť.Tak si rada že vydrží malý do termínu?Tak Ti držím palce,aby si to mala podľa predstáv! 😉
@magdulik Ahoj!
Ďakujem za priania,tak ak by to bolo u nás veľmi vážne,tak snáď by to sesstra tak neodkladala,tak neviem čo mi je presne,len som sa na streptokoka pítala,lebo aj nato mi braly ster,tak uvidím,že čo,tak ak by som do poradne rodila,tak snáď z pôrodnice zaolajú za výsledky,lebo ich nemám v knižočke,ale tak dúfam,že nič vážne,možno,len kvôli výtoku sa mám zas liečiť,lebo celé tehu,mám výtoky,a stále mi naň dávajú macmiror,ktorý kýmužívam dovtedy pôsobí a po max 3dňoch mám výtok znovu,ale tak snáď nič vážne,ináč by neodkladali,keďže môžem hocikedy porodiť,ako mi lekár vravel.Tak sa držkajte! 😉
ahojte! až teraz som našla túto temu často sem nechodím a tak želám julovkám nech to zvládneme a máme to rýchlo za sebou.Ja dnes cítim dost kríže tak dúfam že to ešte nezačne 🙂
@zora256 ahoj..uz by som aj bola rada keby som porodila uz,som cakala ze mi dr povie ze sa to uz blizi 🙂 ale zatial nic...ja sa len bojim aby som nesla rodit vo stvrtok,manzel ide do Bratislavy a vrati sa dost neskoro,sice odvoz do nemocnice by som mala ale chcem aby manzel isiel so mnou...tak by ma to mrzelo cize ak neporodim dovtedy,co asi urcite nie tak snad vydrzim aj ten stvrtok minimalne este 🙂 alebo potom vydrzat az do 11.jula..sa vtedy vrati moja mama a chcela by som aby sla k porodu so mnou,bola aj pri prvom 🙂 tak zajtra ti drzim palce az vydrzis tu cestu..pre mna je to hroza na tych nasich cestach,same diery a male potom velmi tlaci na mechur..aj ked dlhsie pochodim,ako dnes napr..sa mi zdalo ze sa uz uz rozpadnem 😀
@barca127 mno bože chcem to mat uz za sebou uz nevladzem.. kazdu chvilu ratam že to na man dojde... ale až po štvrtku mozem lebo vo štvrtok idmeme do cirkusu tak musime vydrzat:D::d uz mame listky.:D: mno praweze ja keb ysom si cez den pospala tak to uz by som vobec v noci nespala dnes som hore uz od pol štvrtej .. a vobec sa necitim unawena..
@sisanka Ahoj!
Tak ja dúfam,že tú cestu tam-aj späť ešte vydržíme,a potom hoci aj po ovorení vchodu môžem začať s kontrakciami,alebo odtiecť voda,len nak nie na ceste nikde mimo domova.Ten náš malý vystrája,až mi vyráža dych,lebo ma sem tam aj na boku pichne,keď sa veľmi naťahuje.A občas počujem akési pukanie,pri kopancoch,alebo žeby vodu žblnkať,nie som si istá,ale mám občas strach z toho,keďže neviem čo to je.A ty sa ako máš?
Ahojte tehulky 🙂 bude niektora rodit v trencine?ja mam termin na 20.jula 🙂
@zora256 necitim sa prave najlepsie...v noci nemozem spavat..ked dlhsie stojim tak si musim sadnut lebo ma vsetko boli...asi je fakt lepsie porodit skor,ked to clovek necaka a nema kedy o tom premyslat ze kedy to uz bude 🙂 a ked si predstavim ze este dva tyzdne...no fuuu,aspon ze nie je az tak horuco...sice ja som vacsinou doma ale aj tak...uvidim ako sa budem zajtra citit lebo sa chystam trosku poupratovat...od 34tt som doma nic nerobila,len lezala s vylozenymi nohami a teraz ked uz som 38tt a nic sa so mnou nedeje tak sa chcem trosku rozhybat..aj ked mm mi stale vravi az sa setrim a lezim...lenze pri takom rezime by som mozno ani do augusta neporodila 😀
@januska712 mno to uz asi kazdy z nas by chcel mat za sebou...ale ved ked to pride tak to pride musime vydrzat ten posledny mesiac je najdlhsi 🙂) pani ja som uz nebola v cirkuse asi od malicka teda
@sisanka Ahoj!
Tak ja spať,by som vedela,lenže,malý sa rozhodol vnoci čo najviac sa hýbať,a tak sa niekedy až bojím,že sa rozpadnem,hrozne mi je to niekedy bolestivé,ale tak čo už,aj teraz sa cítim,ako by mi každú chvíľu mala prísť menzes,ale tak veľmi dúfam,že to prejde a ešte ten zajtrajší deň vydržíme,a večer hoci by som už aj šla rodiť,lebo mám už dosť,tých všetkých bolestí a nepríjemných pocitov,len aby to všetko dobre dopadlo,tak nám držím palce! 😉

ahojte dievčatá! dnes sme mali poradňu a doktor zase povedal, že bábo sa tak skoro asi nenarodí 😒 aj keď má ešte čas, najradšej by som ju už držala v náručí 🙂 nepovedal mi ani váhu ☹ tak nič neviem, ale aspoň to najdôležitejšie - že je všetko v poriadku. a teraz ideme až 11.7., lebo majú dovolenku ☹ ktovie či dovtedy aj vydržíme. ale dal mi inštrukcie, keby niečo, že do pôrodnice až keď odtečie voda alebo keď budú kontrakcie každých 5min. tak budeme čakať. inak žiadne problémy nemáme, len som začala mierne opuchať a malinká už neskutočne tlačí na mechúr, to je asi najhoršie ☹ no ale čo by sme už nevydržali pre našich drobcov, už len pár dní... držte sa! 😉