Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte baby dlho som tu nebola...posledné 2týždne som si poležala v nemocnici a nakoniec som neplánovane porodila cisárskym rezom o 3týždne skôr. Malinká je v poriadku s mieerami 46cm a 2600gr.
@lusinda24 Gratulujem a prajem vela zdravicka aj malinkej aj mamine 🙂
@dankamat no ja som si až včera ráno všimla, že to je iný výtok ako doteraz, inak konzistencia rovnaká, ale taká svetlo hnedá, skôr béžová by som povedala. Včera som ho cítila tak dva-tri krát a aj ma pobolievalo v podbrušku ako pri menzese, ale nebola to silná bolesť, trošku aj kríže. No a dnes to pokračuje, po troške....a včera som ešte cítila slabé pohyby ale dnes zatiaľ nič, síce cez deň býva malá pokojnejšia, tak neviem....asi zajtra zavolám lekárovi, môj je na dovolenke, tak musím zavolať zastupujúcemu....mám z toho nervy, lebo inak nič necítim....
@mimi147 ahoj! no na nete píšu, že môže odísť naraz, alebo po troške.....a vraj do nemocnice treba ísť, len keby tam bola svetločervená krv alebo krvné zrazeniny....tak som sa zatiaľ nestresovala.....len sa neviem rozhodnúť, či ísť zajtra k lekárovi alebo nie, inak mám ísť až v stredu....ale asi mu zavolám.....
@lusia30 ahoj! ďakujem za odpoveĎ, tak dúfam, že je to už ono, ale vyzerá to, že to chvíľu potrvá. Aj ja som čakala, že mi možno odtečie voda, ale zatiaľ nič....len som si nebola istá, či je to tá zátka, alebo niečo iné, lebo mne to pripadá taký istý výtok ako doteraz, len jemne sfarbený....a každý to popisuje, že je to číre, no mne to také nepripadá....ale tak všade píšu, že do nemocnice sa má ísť, až keď je tam jasnočervená krv alebo zrazeniny, a to ani zďaleka nie, tak hádam je všetko v poriadku...a počula som, že pred pôrodom vraj už necítiť pohyby, môže to byť pravda?
Ahojte!
Tak aj mne odchádza asi zátka,ja ju mám svetlej farbyani biela ani žltá a občas i sivastá a niekedy i svetlunko ružová.A v krčku občas cítim ako by niečo zostupovalo dolu,ale tak zatiaľ nevyšla celá,a poslíčkov mám už druhý týždeň,tak som zvedavá kedy to príde,len dúfam,že ak nepríde do zajtra 10hodiny nič konkrétne ako začinajúci pôrod,tak že to vydrží,kým dôjdem domov z poradne,lebo to mám na 19km ale zväčša aj autobusy majú trasy aj do okolitých dedín a tak to je aj 45min.cesta a 32km,tak by som nerada začala rodiť v autobuse.Ale tak dúfam,že to nebude,že keď tak perfektne drží,tak vydrží možno i do 7.7.,to by bol dátum 🙂 ,celkom pekný,hoci ja by som bola rada,keby to bolo 1.7. alebo 3.7.Ale tak ten prvý sme zmeškali a dnešný ešte neviem možné,ale tak asi vydrží možno i do termínu,čomu by som sa veľmi netešila,lebo už mám z poslíčkovania dosť.
A vy ako maminky? 🙂
@zora256 ahoj ja som sa zlakla ze si uz porodila a predbehla ma 😀 ja by som bola rada keby do 7.7. som uz mala po tom..lebo vtedy je Olivera a my chceme dat to meno a nebola by som rada keby sa narodil na meniny...a zase keby bol uz na svete tak by uz mohol oslavovat 😉 inak dnes mi je nejako az moc dobre,ziadne bolesti,nic... 😠 a vcera som dokonca aj upratovala,piekla,dnes cele doobedie pri hrncoch a niiist....
@zora256 ahoj...tak aj ja som si dnes všimla že,mám iný výtok - číry,ťahavý doslova soplovej konzistencie 😀 tiež som si nie istá či to je tá zátka ( čo dúfam,že hej) - lebo všade čítam že je to svetlohnedé a neviem akej farby ...a možno nebiť včerajšieho sexu 😀 tak ani zátka neodchádza 😀 .ale inak len klasika kríže ma pobolievajú,maličká sa vrtí takže nemám pocit žeby sa niečo blížilo..my máme termín 7.7 tak by som bola rada keby sa tak aj narodila...už druhý den vravím,že chcem rodiť,dohováram jej,ale ona sa len zavrtí a nič 😀 ..už som z toho aj dosť na nervy - hlavne keď dennodenne mi niekto píše či už to máme za sebou - a len mi pridávajú na nervoch a nedočkavosti...
@janushkabb
Ahoj, tak mna sa uz tiez vela ludi pyta ze co este robim doma, poriadne mi to lezie na nervy. Malicke vie kedy ma prist na svet. Nieze by zenu povzbudili nech doveruje svojmu telu a je trpezliva, ale prave naopak.
@cervenakova
No vidim ze sme na tom dost podobne. Ja ale neskusam tie klasicke rady typu sex, umyvanie okien a podobne, pride mi to pritiahnute za vlasy. Vsak volakedy zeny robili tazko na poli, akoze by tie deti donosili?
Ja som sa viackrat uz naladila na babatko a vysvetlila mu ze uz moze prist, vsetci ho tu tuzobne ocakavame. Nemoze byt v brusku prilis dlho a ked nevyjde von coskoro, uz budu do toho zasahovat lekari a bude to pre nas oboch o dost bolestivejsie. Vcera som mu takto dohovarala a dnes ta zatka....mozno to zabralo 😀
@zora256 @janushkabb baby aj ja už "zátkujem" 3.deň 🙂 ale nejak teraz iné príznaky ani nemám, častejšie som ich mala predtým. Jani ty ešte zvládaš sexovať? 😀 mňa tak bolí panva, že sa mi až ťažko chodí, tak na to už ani nepomyslím 😀 ja už môžem len fitloptovať 😀
Držte sa.
@sisanka Ahoj!
Tak ešte som celá,a dnes mám poobede poradňu,tak potom sem napíšem čo bolo.Tak mňa teraz začínajú bolieť kríže,a páli ma záha,nie je mi najlepšie je mi nazvracanie,tak dúfam,že do večera vydržíme.Už včera som mala 3 noc riedku stolicu,tak sa to snáď blížia krček ma akosi čudne trápi,akoby sa rozťahoval a skracoval,či niečo takého nepríjemného cítim občas ako malý naň tlačí,tak zátka mi ešte celá neodišla,lebo nemala hnedastú farbu,tak som zvedavá čo mi povie lekár,že na koľko som otvorená,a dám si spraviť asi ešte posledné sono,že aký je veľký a či nemá pupočnú šnúru niekde obmotanú.A ty kedy máš poradňu?
@janushkabb Ahoj!
Tak to poznám aj ja,to stále vypitovanie,na nete či som ešte celá,že u hľadali či sme o malom nedali hore fotky atak.Aj mne to lezie poriadnena nervy,veď termín mám budúi utoroka už týždne dopredu sa pítajú a otrvavujú,či som celá.A bola i jedna taká hnusná,že v 7.mesiaci mi vravela,že veď som už šla vraj rodiť 😠 ,a ja jej nato,že ale veď kedy keď mám 2.mesiace ešte,tak sa ledva dostala k slovu,no hrúza,človeka dobre že nepošlú v 1.trimestri už rodiť,niektoré fakt nie sú normálne.Ale tak dúfam,že to budeme mať ešte tento týždeň aj my zasebou,lebo krsný majú dovolenku,len neviem či by farár pokrstil 1-2 týždňové bábätko.A zas po 17.7.už budú tvrdo pracovať 12-tky 2týždne a to je dosť,nato aby som sa zbláznila vnútri s malým,keď ho chcem voziť a na našej ulici a aj v dedine je veľa starých zvedavých tetiek a aj mladších,a nechcem aby mu prišlo z očí,a aj červená stužka by sa nemusela malému páčiť na ručičke.Tak Ti držím palce na toho 7.7.Aj ja by som chcela vten deň,a možno budeme aj naraz 😉 .Tak sa držkajte!A veľa šťastíčka!
@majkabudka227 Ahoj!
Tak vám držkám palce,aby sa Ti to spustilo samo a aby si mala rýchly a čo najlepší pôrod! 😉
@dankamat Ahoj!
Mňa skôr krček pobolieva a panva len ľavá strana v kĺbe stehna občas ma tak zabolí,že mám pocit,že sa mi vylomí.A kríže tak tie častejšie a podbruško.A zátka mi len postupne odchádza už pár týždňov,tak som zvedavá čo mi dnes lekár povie,dúfam,že sa mi na ten krček ešte naposledy pozrie.Tak sa držkajte baby! 🙂
@zora256
@majkabudka227
Ahojte, ja som na tom podobne ako vy, mna sa sice na nete nik nepyta, ci uz som porodila, no pribuzní a byvalí kolegovia sa pytaju a pytaju. Uznavam, dnes mam termin, takze uz by som naozaj mohla byt v nemocnici, no mna sa to pytali od 37.tyzdna prakticky kazdy den.... Hovorim si ze babo vie kedy ma prist na svet a pokial ma dobre podmienky vnutri, nech tam este pobudne....no to pytanie mi zacina kapat na mozog. Ja chapem , ze kazdy chce vidiet toho maleho cloviecika a babky sa nen straaaasne tesia. A tu na fore kocky pisu ako im odchadza zatka a bolia vas krize a co to citite...... ja necitim nic, nic neodchadza, no tak neviem. asi pred dvoma tyzdnami som sice mala daka bolesti, ktore ma prinutili zbalit si tasku, noodvtedy nic, len mm sa ma stale pyta, ci uz ideme.
@zora256 ahoj tak ja som bola dnes na monitore v nemocnici a vsetko v poriadku...najlepsie na tom bolo ze som sa tam mala stretnut s jednou kamaratkou ktora ma termin tyzden po mne a ona uz na sale rodila...ma predbehla 😠 tak som zvedava kedy to chyti aj mna...poradnu mam v stredu tak som zvedava ako co bude...inak mi je fajn,bolesti ma nejako netrapia na to ze som cez vikend upratovala...drzim palce az vydrzis 🙂
Ahojte 🙂 aj my stale cakame...zatka zatial nic...akurat ma hrozne bolia krize, drobcek sa natahujeee 🙂 zo spodu ma vsetko boli, ale zatial nevyzera, ze by sa uz chystal pytat na svet. Vody mame dost, ale neviem, kolko vazi drobec nas ☹ monitor v poriadku...este sme cestou z nemocnice stihli aj nahodit novy strih 🙂
Baby s priateľom sme už v pohotovosti... dnes mám hrozné "stavy", ešte počkám či bude tvrdnutie častejšie alebo nie... niekedy ma chytí taký kŕč v podbrušku, že sa neviem ani pohnúť - taká bolesť a potom to zase prejde... uvidíme čo bude večer.
@janushkabb Ahoj!
Tak mne lekár dnes povedal,že už som otvorená takmer na 3cm a že hoci už dnes v noci to namňa môže prísť malý má cca 3300g a je všetko ok.A že to budem mať rýchle,tak ak odíde voda,nemám čakať ale užaj volať sanitku a ísť,lebo zápal,ktorý mi počas tehu nemohli riadne liečiť,mi spôsobil rýchle zrenie a tým sa malý zomňa rýchlejšie vykĺzne.Našťastie nemám streptokoka,len E coli baktériu v pošve.Tak snáď dúfam,že bude tak ako povedal,hoci by som bola rada,keby bol po polnoci a bol by na Cyrila a Metoda pekný sviatok. 🙂 A ty sa ako máš?mňa hrozne kríže bolia a už 4 deň mám riedku stolicu a nechutenstvo.

@majkabudka227 ja som ties presne tak isto na tom dnes rano mi zasalo odtekat nieco ako hlienova zatka a ties ju mam ciru ale akosi nie a nie spustit uz som skusala aj fit loptu aj horuci kupel a aj manzela 😉 ale akosi stale nic asi sa jej nechce do takehoto skaredeho pocasia ☹