Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte babenky prosim vas čo by som si mohla dat na hrdlo ked ma strasne boli??? a kojim malu nechcem aby to dostala odomna... a uz am zacina aj lawa strana ako keby som to chytala na prideusky... dakujem
Ahojte baby!
Kde ste?Ako sa máte?
Píšte,akosi sme tu stále tie isté,alebo už všetky ostatné porodili?
@januska712 Ahoj!
Daj si Homogene 9 je to homeopatia,nie je drahá,mne zaberie hneď prvých 2 bobulky.A ani neškodí malej cez mliečko,nemá nežiadúce účinky.
Ahojte, velmi sem neprispievam, ale citam vas kazdy den a pripravujem sa 🙂 dnes je vonku katastrofa som z toho na zomretie a to som vzdy leto milovala, uz by som to chcela mat za sebou a malinku v naruci ako asi kazda z nas 🙂
veru, toto počasie je hrozné. Ja už len čakám a čakám, kedy sa malému zachce ísť von, ale asi tak skoro to nebude. doktor povedal, že ešte to budúci týždeň nevidí. No fajne.
Vy čo takto zvyknete celý deň robiť? ja sa dosť nudím.
Ahojte baby julovky 🙂 trosku som k vam zabludila z augustoviek 2011, ze si pozriem, co nas caka priblizne o mesiac 😀
Drzim vam silno palceky a prajem vam vsetkym rychly a bezproblemovy porod a hlavne zdrave a dobre dieta!
@heluienka ja uz vychadzam z domu len vecer inak sa mi ani neda a v noci spat to uz ani neviem co to je ☹ ty uz mas aspon vysoky tyzden uz to dako ubehne ja si este pockam ☹ a vyzera to tak ze sa to este natiahne lebo malinka, ze je o tyzden mensia. Aj ja sa cez den nudim, iba niekedy ma chyti strasny upratovaci amok 😀
ja sa idem poobede vždy prejsť na záhradu, trochu poupratujem ale ináč neni čo robiť, ja som mala upratovací amok minulý týždeň, komplet celú skriňu som vyhádzala a premiestnila všetko, manžel teraz nemôže nič nájsť 😀
A ty čakáš prvé bábo? ja prvé a občas ma chytí taký panický strach z pôrodu a občas by som už najradšej išla...
Ináč ale pôrod v tomto teple, to sme si moc dobre nevybrali 😀
@zora256 Ahoj dakujem veľmi pekne.. cítim sa uplne pod psa.. este aj drahy je chory.. vobec s nami nie je ani nespi tak newiem od koho som to chytila ale to ide asi vzduchom lebo že vraj je zasa vela ludi chorych a ani sa nečudujem ked su take vykyvy počasia... pojdme powedať drahemu nech mi to kupi a staci mi uziwat jednu denne alebo ako to užiwas,??? a co ako ty,?? malicky sa este nepyta??? ja už newiem ani co je to dobry spanok .. ale aspon sa doma nenudim akurat ju idme kupkat a idem ju nakrmit tak este dobehnem cca za daku hodinku uwidim podla maličkej:D:d
@heluienka no ja az okolo dakej siedmej zacinam zit pre druhych ludi inak som zabednena doma a potom so psikom sa prejst, o skriniach ani nehovor my sme kupili do spalne nove, tak som spravila tiez mensiu reorganizaciu a myslim ze keby som isla rodit, tak manzel nenajde nic a chodi do roboty v pyzame 😀
Ano cakam prve, a uz sa ho neviem dockat a myslim, ze tazko si vybrat rocne obdobie vsetko ma svoje pre aj proti, ale uz to dako doklepeme 😉 stoji to za to
@zora256 ani ja ešte nemám bábätko ☹ už mávam takých poslíčkov, že si myslím, že už je to tu a potom to prestane po hodine a nič... tento víkend je ešte aj priateľ odcestovaný, tak v pohotovosti musia byť iní, ale čo už... konečne v pondelok idem doktorovi, tak som zvedavá, čo povie... dnes som si do takej tretej aj myslela, že pôjdeme do nemocnice, lebo som maličkú od rána vôbec necítila, ale potom sa rozhýbala, takže sa nič nedeje zatiaľ.
akurát u nás začalo fajne pršať, bude trochu lepší vzduch, lebo to horko je otrasné... nikam človek ani vyjsť....
všetkým držím palce, aby sme sa už dočkali 🙂
no baby 🙂
po dnešnej poradni trošku sklamania a trošku to už na mna dolahlo,tak som si aj poplakala 😢 ...den po termíne,otvorená stále len na 1cm,maličká velká a ťažká (3450g)...ak do utorku neporodím,máme sa hlásiť na vyvolávačku - ak nezabere tak cisárskym..dokonca sa mi dnes podarilo odpadnúť,kým mi robili sono - parádny deň za mnou ☹
sama doktorka nechápe že prečo sa neotváram,maličká nalieha na otvor aj s tou jej váhou 🙂 a nič...kontrakcie slabé a do toho podarená família každú chvílu vyvoláva či už.... 😠 takže dnes som to nevydržala a dolahlo to na mna..poplakali sme si a je nam zase fajn 😀 ...dúfam,že sa to čoskoro rozhýbe...
no veď jasné,a zas pre naše malé to je výhoda takéto teplo, nemusíme ich naobliekavať, ja už sa tak teším na to, ako budem kočíkovať a svokor ani nehovorím 😀
ale ešte mi zostáva 9 dní a pravdepodobne budem aj prenášať, pretože sa vôbec ešte neotváram, doktor mi povedal, že mám asi dosť tuhé pôrodné cesty a brucho ešte moc vysoko. lenže aj moja mamina to tak vždy mala, že mala vždy brucho vysoko keď rodila, tak uvidíme. Bola by som rada, kebyže je so mnou v nemocke aj manžel, no ale on ma takú blbu robotu, že to neni isté a dovolenku mu dali až na prvý augustový týždeň....
@janushkabb z toho si nic nerob 😉 ....ja som 2 dni po termine a uz asi tyzden nedviham telefon, bo vsetci maju len s tym problem ako sa mam, ako sa citim, preco som este doma atd.....a najlepsie na tom je, ze sa ozyvaju ti, co za cely rok nenapisu ani 1 SMS a teraz sa prestrachavaju, ze co je so mnou 😠 .....aj na FB chodim malo, tam je to to iste...akonahle sa prihlasim, tak by som vrazdila za tie total nevhodne otazky 😠 😠 😠
@heluienka no vidis, ale keby sa mu dalo tak by tam s tebou isiel, moj ani za ten svet, odvezie ma, pocka, ale to je vsetko 😠 skoda velmi som chcela, aby bol pri tom, ale do takej veci sa neda nutit, no a na to kocikovanie to sa tesim aj ja a vsetci z rodiny, mozno aj bitka o kocik bude 😀 no a co sa tyka toho obliekania to som zvedava ako to bude, vravi sa, ze o jednu vrstvu viac ako mas ty, no neviem, ved uvidime
@janushkabb
@katren
no baby mate to tazke mna to pravdepodobne bude cakat tiez, netrapte sa ono to pride, myslite na malinke ako vas lubi uz teraz a netrapte ho svojim smutkom ja viem, ze sa to lahko hovori, ale dopadne to dobre, velmi vam to prajem 😉
no išiel, tiež sa netváril nejak víťazne ked som mu to hovorila, ale išiel by, lenže on je vodič v medzinárodnej doprave-kamion. no a chodia do talianska, to je tak na 3 dni..niekedy chodí len čechy a slovensko ale teraz je samozrejme leto a oni vozia glukózový sirup, ktorý sa pridáva do všetkého asi, hlavne do malinoviek, ktoré ludia kupuju teraz v lete ako diví..takže je moc roboty a dovolenky maju kolegovaia, takže nehrozí, že by do talianska nešiel. Čiže bude ma musieť zaviezť asi oco...no a ten tam so mnou nebude 😀 aaale zas tak v minulosti takéto vymoženosti neboli, tak to nejako zvládneme aj samé 😉
no to neviem, mamina mi hovorila, že takému malému bábätku je teplejšie ako nam, lebo sa moc nehýbe ale teda fakt neviem, snáď v nemocnici povedia, čo a ako..Rukavičky, ponožtičky a čiapočku beriem určite a asi dupačky budu stačiť, ked bude v zavinovačke...
@janushkabb Ahoj nemas sa coho bat,kamoska mala termin 22 juna o tyzden jej doktor povedal ze zle urcil termin,tak jej ho posunuli na 30 juna ale ani vtedy neporodila,otvorena len na jeden prst,bolesti ziadne..A dnes sa isla hlasit do nemocnice,pichli jej vyvolavacku a ked som s nou volala tak vravela ze ma kontrakcie kazdych 5 minut ale ze to neni nic strasne...povedala ze ked porodi da vediet ale uz cakam od dvanastej a este nic...malym je v brusku asi dobre..som zvedava kedy to pride na mna,ale myslim ze coskoro,doktor povedal ze sa uz otvaram a je mozne ze do buduceho tyzdna budeme traja🙂)budem vam drzat palce🙂
@heluienka no to nie je bohvieco a to nema dakeho kolegu, ktory by s nim vymenil turnus? Moj ma autodopravu zivnostnik, tak tiez neviem kde ho zastihnem ked bude treba, aj teraz v pondelok ide do Ciech ☹ je to tazke no co uz dako to zvladneme, ja len dufam, ze by som to pri najhorsom odsoferovala sama 😉
no aj ja dufam v dake skolenie, co sa oblecenia tyka, ale ked sa tu teraz takto varim a predstavim si to male babo v perinke, tak ma obleje pot 😀 ale dobre bude verim tomu, treba mysliet pozitivne 🙂

@dooscoby ahoj dakujem welmi pekne... este by som sa chcela spýtat... možem si dať tamtum verde do hrdla.. velmi ma v nom škrabe.. a nechcem byt zasa chora....( a hlavne aby to malicka nechytila..