Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zdenush88 ..asi pridem 🙂
@ivulik20 no ja som tiež taká nafúknutá, ako keby som už bola aspoň v 3 mesiaci, už ani rifle nezapnem, sedím v práci za počítačom a musím sa úplne rozopnúť bo by som si ani nesadla, dnes som si bola kúpiť už aj väčšie pyžamo, lebo tie čo mám, tak ma už tlačia gumy na nohaviciach
nechápem tomu ako to je, mám kamarátku a ona bola v 5 mesiaci a skoro ani na nej nebolo nič vidno a ja som len začiatok a už také bruško, manžel mi včera vravel, že už by sme mali zaznamenávať bruško na foťák 😀 zlatý je
ahojte tak ja som dnes tiež bola u dr. všetko je v poriadku krásne bolo už vid. srdiečko ako bilo, super pocit a tiež začínam dosť by ť nafúknutá a bruško mám už tiež ako by som bola v 5mt. ale neva ja rifle už nezapnem a ked tak ma strašne tlačia tak nosím predlžené svetre alebo tričká a legíny 🙂
a inak tiež rodiť budem v Trnave tam mam aj dr.
to ste tu vsetky z tn ? budem jedina vychodniarka ?
@kala jeeej, aj ja uz chcem, ja som obj az buduci piatok 😉 inak - blahozelam 🙂 😀
@lenka.s aj ja som veeeeeeeelmi nafoknuta, nechce sa mi tomu verit, pribrala som z duphastonu (beriem ho 3xdenne) a nafukujem sa a nafukujem. Normálne ma gate tlačia a šunky mi prevýsajú... 😠 😀 Uvažujem, že začnem pokukávať po prvých tehu-gatiach 😝 😀 aj ked - troska skoro, nie? 😀
inak - velmi by som chcela dievcatko. doma mam chalana...
@petra53 hehe, duphik beriem aj ja, tak mozno fakt z neho, vraj sa z neho aj pribera, ale tuto skusenost, nastastie, nemam a brala som hovyse roka 🙂
a tehu nohavice su podla mna v pohode, pri prvom som ich nosila od 9tt, teraz este nie, lebo aj ked brucho uz je zjavne, chudnem, takze este obleciem aj povodne ...
ahojte ako sa mate?
ja zajtra idem ku dr.dufam ze tam po tyzdni a pol bude...drzte mi palceky
@petra53 juj ... ale to su asi veci, ktore sa ovplyvnit nedaju, ja som mala v prvom tehu nehorazne nechutenstvo, jedla som len rozky s maslom a ovocie a zeleninu, nic ine som nebola schopna do seba dostat ... a pribrala som necelych 9 kg .... ale to som podobne ako teraz prve 3 mesiace len chudla ... tak uvidime, co nas caka a neminie ... u mna bola kriza po porode .... namiesto chudnutia som priberala .... toto uz by sa opakovat nemuselo 😢
baby, mam pocit, ze mi ustupuje ten zapal priedusiek .... a ako miznu priznaky choroby, nastupuju tehu priznaky ... no nevadi, len uz aby som chora nebola .... fuj
@kala ahoj, tak sa možno stretneme🙂
@lenka.s tak aspon , že to ustupuje
ja som teraz dovarila, všetko mi smrdí, nemám ani chut niečo jest..tiež som už pozerala na nejake nohavice 🙂
caute caute 😉
no mne tiez brusko nafucalo,
a dnes super, lebo namiesto obvyklej tehotenskej unavy..total energia, skacem si tancujem,
normalne som si uctovnictvo a dane za pol roka dala do poradku 🙂
inak ma trapi zase strasne sucha pokozka, tvar aj vsade, az ma svrbi
co je haluz, lebo normalne mam mastnejsiu...
Ahojte dievcata,ale ste popisali... 🙂 Ja som z BA,ale moj manzel je z vychodu, zije tu iba 2 roky. Inak ja mam brucho tiez akoby som bola v piatom mesiaci.Plet mam uplne nadhernu,tak snad bude chlapec 😀 dve baby mam,tak trosku zmeny.
ahojte, tak uz som tu aj ja - ale len na skok - idem si sadit kvetinky 🙂
hmm, s ksichtikom som sa pridala, tak teraz sa pridavam aj s tym nafuknutym bruskom - pripadam si ako balonik 🙂
ale ma to jednu vyhodu - mozem zacat nosit nohavice, ktore mi boli velke 😀 tesim, tesim 🙂
majte sa krasne, krasny vecer a sladke tehulkovske snicky! 🙂
@danciacik dufam, ze mas pravdu 😉 som ochotna akceptovat max 10kg 😝 😀 😀 😀
Inak - prave som jedla zemiakove placky - chutili ako slama 😝 je mi z nich pekne na prd... 😕 😀 Ešte že som dala pave spinkat maleho 😉 😀 tak tu teraz mozem kysnut 😀 manzelik isiel este nieco robit na dvor...
Inak pupaky na ksichte 😀 mi pribudaju tusim z hodiny na hodinu... Kiez by to bolo aspon dievcatko 😉 😵

@zdenush88 jeej ,takze uz aj meno mate?simonka bude,?my sme uz uvazovali ale este nemame ziadneho favorita 😀