icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mj30
20. júl 2011

@ninan2 fuj tak to by som nechcela to uz museli rodit zeny aj na chodbe, ale hlavne, ze sa vsetci tlacia byvat do BA to nechapem, ale to je jedno, standartne v BS prepustaju na 4 den ak nie su komplikacie skor urcite nie

ninan2
20. júl 2011

@mj30 no, nasa rodina byva v BA uz pomaly sto rokov, 4 generacie 😀 takze moj pripad to urcite nie je, a tiez si myslim, zeby sa sem vsetci nemuseli tlacit byvat 😀 Hej, to sa stava aj v Ruzinove napr. ze potrebuju rychlo uvolnit porodny stol, tak presunu zenu tesne po porode na chodbu... priserne 😒 Aj personal je tu nic moc vsade, to mi uz pisalo kopec kamosiek co teraz rodili...

heluienka
20. júl 2011

@mj30 teda u nás prší od skorého rana a poriadne...aspon je fajn vzduch, aj ked je fakt, že sa nedá isť von, takže nuda..
😀 no tak to my teraz každy den pomáhame tomu 😀 , aj ked sa mi niekedy moc do toho pravdupovediac nechce, ale manžel ja spokojný 😀
no ja dúfam, že sa už otváram, lebo ked mi zajtra povie, že nič, tak budem zlá 😠 no ale čo tak mi to vyvolaju..mamina povedala, že jej ked dali vyvolávačku pri sestre, že to bola iná rýchlosť, do 2 hodín bola na svete, ale že to bolo dosť bolestivé...no ale nevadí, nech už je malý na svete a zdravučký, iba na tom záleží 😉
ja mávam tiež všeliake divné bolesti tuším už všade ale nič pravidelné, iba také že prídu a odídu...
Ja myslím, že prenášať nebudeš 😉

barca127
20. júl 2011

@januska712 ahoj mno tak to mate dost naperno 🙂 a co aka bola mamĺa v noci? u nas v noci opat sama burka mno o zivot a ja pri burkach nepospim moc aj okna sme museli mat pozatvarane taka smrst von tak az nad ranom sa mi poriadne podarilo a teraz sa neviem prebrat....fakt som teda zvedava na tu dnesnu poradnu len sa mi tam moc teda nechce trepat skoda ze nemame auticko

mj30
20. júl 2011

@heluienka no od vtedy ako som ti rano pisala prsi nonstop, mne sa uz nic nechce ani varit ani upratovat ani nic ☹ , no to verim, ze manzelik je teraz spokojny, ktory by nebol 😀
kedy mas zajtra poradnu? ja si myslim, ze budes mat same dobre spravy 🙂 a brusko ti uz trosku kleslo? mne sa zda ze mne ano
no o tej vyvolavacke som pocula, ze je to potom dost rychle ale ze je to trosku na ukor bolesti, no ale co uz dako to ist musi ked nie tak tak inak, ani u mna tie bolesti nie su pravidelne, len sa niekedy normalne zlaknem, ze co sa deje je to take ako keby do mna niekto pichol noz ☹

heluienka
20. júl 2011

@mj30 ved ani mne sa nič nechce, ja len čakám a čakám a každy sa len vypytuje, mama mi stále pozerá na brucho a stále sa jej zdá, že mi už kleslo ale mne sa to akosi nechce zdať 😒
poradnu mám o 12, dufam, že tam už nebudem tak dlho čakať, potom ideme vybavovať projekt na dom. potom ked prídeme domov, hned ti dám vedieť ako som na tom 😉
no to mavam presne aj ja takéto ale niekedy ma napr v podbrušku aj dosť dlho bolí a potom to prejde a zas nič..do kelu ked človek nevie, čo presne to má byť, najlepšie by bolo asi , kebyže odtečie voda.

mj30
20. júl 2011

@heluienka tebe sa to mozno nezda, ale mamina vidi, aj mne muzik dnes vravel ze sa mu zda, ze kleslo nizsie, normalne mam niekedy pocit, ze ta hlavicka je uz nizsie, ze ju citim v panve, no na vysledky poradne budem cakat tomu ver 😉 no to ze nevieme co cakat to mas pravdu voda by bola najistejsia, som to vravela aj primarovi tak sa len usmial a povedal, ze ked to na mna pride, tak ze budem urcite vediet, ze je to ono, pomylit ani prehliadnut sa to vraj neda 😀
inak bola by sranda keby sme rodili spolu 🙂

heluienka
20. júl 2011

@mj30 no mamina možno vidí ale doktorka asi nie..teda ta doktorka je ale fakt milá, kebyže ju mám na porode tak sa nestažujem, taká pohoďáčka 🙂 ja moc dúfam, že to už bude zajtra ok 🙂
ja malého tiež cítim určite nižšie ako predtým, už sa ani tak nehýbe, už o dosť menej, možno je to fakt už na dobrej ceste 🙂
no tak to by bola sranda, ale može sa to kludne stať 😉

mj30
20. júl 2011

@heluienka no vidis ked ho citis nizsie tak je to na dobrej ceste 😉 ja si niekedy robim srandu ked ma tak zaboli v krcku, ze mi uz kyva, ze chce ist von 😀
a ty uz mas postielku pripravenu, perinky oblecene? Ja stale rozmyslam, ze ci uz si to pre istotu pripravim 🙂

heluienka
20. júl 2011

@mj30 ináč mne je to divné, mna už tolko krát bolelo v krčku, úplne taký tlak som na nom cítila a doktorka mi povie, že vôbec nie som otvorena..divne 😒
no tu u našich ešte postielka nieje zložená, to spravia až ked budem v nemocnici, lebo by to tu zbytočne zavadzalo. ale u nás v byte už stojí aj mesiac aj kolotoč je namontovaný, ale matrac je ešte v igelite. perinku mám už navlečenú ale mám to ešte prikryte igelitom aby sa na to neprášilo, ved ked budem v nemocke tak manžel to nachystá 🙂
ale ináč malinkeho u našich budem cez den dávat spinkat do kočíka, to mamina tak robila pri nás všetkých a je to tak fajn, lebo ho možeš mať stále pri sebe a kontrolovať, postielka je na poschodí, to je daleko.. a to budeme mať taký starší kočík, lebo to by sa musel stále čistit ten, s ktorým sa chodí von.
ozaj aký máte kočík? my máme taký krémový z kvetinkami zn. Warior, strašne sa mi páčil, tak sme ho kupili ešte 2 mesiace pre termínom 🙂

mj30
20. júl 2011

@heluienka ja ju mam zlozenu uz davno aj som mala taky ulet ze som obliekla perinky, lebo obliecky som vedela, ze aj tak budem prat ako vlastne vsetko plienok som zehlila asi 70ks lebo chceme davat klasicke 🙂 ja by som si postielku chcela kompletne pripravit predtym ako pojdem, tak to asi spravim a prikryjem, akurat sa jej zacalo ckat stekli ma to 😀 😀 😀 😀
no s tym kocikom doma to hovoril aj manzel, lebo my mame tiez postielku az na poschodi a napr. kuchyna je zatial dole, ale aj tu budeme stahovat casom hore .-)
kocik mame Vesper sa nam pacil aj to ze je to trojkombinacia aj dobra cena a je dobre ovladatelny som si ho bola vyskusat u kamosky co rodila v maji 🙂
http://www.e-kociky.sk/?571,vesper

heluienka
20. júl 2011

@mj30 j asom tiež všetko komplet oprala v detskom prášku a potom som žehlila a žehlila 🙂 my máme len 20 látkových plienok a potom poprípade dokúpime, pampersky budeme tiež určite používať.
pekný kočík, taký klasický 😉 aj mne sa také pášia, trojkolesový sme nechceli
my sme kupovali kočík v predajni, ale najprv som si ho pozerala na nete.
http://www.best4baby.sk/index.php?page=shop.pro...
je tam písane, že zelený ale je hnedy 🙂

mj30
20. júl 2011

@heluienka no ved aj ja 🙂 ja som prala v tekutej Lovele a celkom sa mi paci aj ako vonia 🙂 ja som kupovala dakych 40 novych a zbytok je este po mne a po bratovi som ich vybielila vyprala a poviem ti vtedy tobola ina kvalitka tie co som kupila su jemnucke ako pavucinka neviem ako dlho vydrzia no a pampersky tie mam len do porodnice tie sensitive a jeden balik som este kupila v akcii ked niekde pojdeme tak na cestu a mozno zo zaciatku na noc ale potom chceme davat len tie klasicke 🙂
trojkolesovy sme nechceli ani my mne sa to dako nepaci neviem preco
pekny je ten vas sa v nich bude vozit tym nasim detickam 😉
kto vie ako sa ma Zora zajtra bude 4. den co ju hospitalizovali, tak by ju uz mali konecne aj pustit 🙂

renca31
20. júl 2011

@mirkavas tú injekciu do chrbtice som skoro vôbec necítila, nebolela a hneď ako mi ju pichli sa mi smerom dolu rozliala taká horúčava a už som teoreticky nič necítila.....a anesteziológ aj lekár boli pri mojej hlave a oni mi hovorili, čo sa deje, boli menšie komplikácie, keď malú vyberali, tak ma ešte aj ukľudňovali a hladkali po tvári, takže naozaj žiadny zlý zážitok som z toho nemala, a keď malú umyli a zabalili, tak mi ju priniesli ukázať, medzitým ma ešte zašívali, tak som jej dala pusu a potom keď som už ležala na izbe, tak mi ju priniesli na priloženie k prsníku...ale vtedy bola ešte tak mimo, že sa nechcela prisať... 🙂hneď ako som si začala cítiť spodnú časť tela mi začali podávať infúzie proti bolesi, tie som dostávala asi dva dni a mne to stačilo, nebola to až taká bolesť, v porovnaní s pôrodnými bolesťami, ktoré som mala predtým, ako mi urobili sekciu....

heluienka
20. júl 2011

@mj30 my sme kúpili nejaký persun, pekne voní, snáď bude ok 🙂
no my sme kúpili jeden balík po 10 plienok v BA a druhý v Senici. teda tie zo Senice boli po vypratí ako harmonika a obidvoje normálne púštali nitky, fakt kvalita naprd. mne dala svokra pár plienok čo mala ešte nepoužitých a to sa nedá porovnať. na dotyk aj po vypratí. dnes už robia všetko oničom tuším 😖
pamersky sme kúpili takú velkú krabicu, je ich tam 150, uvidíme aké budú.
no dnes také všelijaké kočíky už vyrábajú, niektoré sú fakt ultra moderné a by som povedala uplne naprd, malé vaničky a drahé nenormálne. Veď ked sme kupovali, tak tam mali kočíky za 1000 euro, to ja neviem kto kupuje..
no Zora tak tá je už určite happy s malinkým a možno ju aj v piatok pustia domov, takže ju tu ešte uvidím a aj fotky 🙂
aj ja chceeeeeeem 😀

mj30
20. júl 2011

@heluienka no ver tomu, ze niekto si kupi aj za 1000€ jednu taku poznam osobne a moja suseda kupovala vBB v akcii stal dakych 700€ bola to trojkombinacia a zrazu prisla na to ze vanicka mala, tazko sa sklada, tak kupovali este sportak v dakom bazare takze ich to vyslo tiez dakych 1000€ jej muz len krutil hlavou, ze radsej sa k tomu nevyjadruje som sa smiala ako blazon 😀 no sme proste rozne 😉
jaj Zorke nasej aj zavidim trosku, ale vytrapila sa chudatko zasluzi si, mozno sa jej aj cka ako ju spominame 🙂

heluienka
20. júl 2011

@mj30 no kto na to má nech kupuje 😉 veď za 1000 euro kúpiš aj auto :D
my sme kupili tento dvojkombináciu a sedačku-vajíčko som kupovala cez net.
ináč my sme v sobotu pozvaní na oslavu, manželova babka má 70, tak ja som zvedavá, či tam pojdem, ale ked sa nebude nič diať, tak asi ano. Ja som jej hovorila, že už asi neprídem, ale asi ma tam ešte uvidí 😀
akurát som si pozerala fotky nášho malého drobčeka z 3Dčka a už ho tu fakt chcem mať, idem asi pozreť nejaké švihadlo 😀 😀 😀

mj30
20. júl 2011

@heluienka pojdes na oslavu a z tade do porodnice stihnes vsetko nebojkaj 😀 😀 😀
no ja mam 3D fotku na nocnom stoliku malinkej patri posledny moj pohlad ked idem spat a prvy ked sa zobudzam 🙂
ak by si mala tie svihadla dve tak jedno posli 😀

heluienka
20. júl 2011

@mj30 no asi to tak bude 😀
kedy ste boli na 3dčku? my sme boli v 22 týždni a bolo to úžasné, slzy som mala v očiach, taký bol krásnučký 🙂
a doktor nam najprv povedal, že bude to dievčatko, a ja že dievčatko? a on že no ale s ruksakom a palicou 😀
akurát mi volal manžel a potešil ma, má zajtra dovolenku, takže pojde so mnou 🙂
no o jednom švihadle viem, to ma brat v izbe, velký kulturista...ale asi ho nepožičia 😀 😀 😀 možno by stačilo urobiť aj zopár drepov 😀 😀

janushkabb
20. júl 2011

ahojte baby 🙂
tak sme sa dočkali ..dňa 16.7 2011 o 10:40 som sa stala maminou nádherneho dievčatka 😅
pôrod bol ťažký,ale uz som na to aj zabudla 😀 ....gratulujem aj ostatným a baby ktore to maju pred sebou drzte sa 🙂

adusased
20. júl 2011

@janushkabb gratulujem k babule,tebe skore zotavenie a vela mliecka 😀 a malinkej kopec zdravia

mj30
20. júl 2011

@heluienka ale tak ho dako spracuj nech pozicia, ze ide o rozrastenie populacie, posluzi dobrej veci 😀 drepy nie by mi klby odisli 😀 😀 😀
my sme boli v 18tt a potom v 30tt a v tom 30tt ma uz taku podobu aku by malo mat ked sa narodi ma tam tak krasne vykrojenu pusinku, nostek ako gombicka no proste nadherna je 🙂
no tak to je super, ze ma muzicek dovolenku a pojde s tebou, a pocuvaj a bude si brat dovolenku aj ked sa maly narodi, aby ti pomohol? Moj povedal, ze s nami bude daky tyzden, ze si to zariadi, ma celkom potesil 🙂

mj30
20. júl 2011

@janushkabb ahoj velmi gratulujem k dievcatku a zelam vela zdravicka, nech ste zdraví a nech vam chuti papat a vela spinkate, uz sa aj ja tesim, kedy sem toto napisem dufam, ze to bude coskoro 🙂

barca127
20. júl 2011

@janushkabb gratulujem k malinkej zelam hlavne vela zdravicka a mliecka

moonixi
20. júl 2011

@janushkabb Gratulujem, prajem vela zdravicka a radosti 🙂.

heluienka
20. júl 2011

@mj30 veru pri tých drepoch by som mala kolená v čudu aj bez toho ma dosť bolia 😀
no veď aj tvoj manžel sa na malinku teší, tak sa bude snažiť si to zariadiť 🙂
môj má dovolenku prvý augustový týždeň, ja len moc dúfam, že dovtedy budem už doma z nemocnice aby sme si to spolu všetko pekne užili 🙂
ja už začínam byť nervózna zo zajtrajška mám blbý pocit, že stále nič sa nedeje ☹

mj30
20. júl 2011

@heluienka nebojkaj vsetko zajtra dobre dopadne uvidis nesmies mysliet negativne 😉 malinky sa uz na teba tiez urcite tesi 🙂

heluienka
20. júl 2011

@mj30 no ved jasné 😉 zajtra dám vedieť 😉

sisanka
20. júl 2011

@janushkabb aj ja blahozelam 😉

mj30
20. júl 2011

@heluienka budem na teba myslie a cakat na spravu 🙂 zelam dobru nocku a pekne sa vyspinkaj 😉