icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

januska712
22. júl 2011

@barca127 Ahoj tak to som rada ze poradna dopadla dobre... Ja idem dnes s malickou na poradnu tak som zvedava kolko pribrala boze to inak rychlo bezi moja malicka ma uz dnes tri tyzdne

jamocka4
22. júl 2011

@lubkasungirl Super Lubi, tak už to máte za sebou a konečne ste spolu =). Malý je zlatučký, krásne bábo =) Držte sa!

jamocka4
22. júl 2011

@moonixi Aj ja som tu ešte, tiež čakám až koncom mesiaca =) a zatiaľ to vyzerá, že sa veľmi neponáhľame

barca127
22. júl 2011

@januska712 mno tak drzim palceky nech je vsetko ako ma byt...paaaanecku uz tri tyzdne to fakt teda leti

heluienka
22. júl 2011

@mj30 no bolesti všade, zospodu, kríže, v podbrušku a aj také ako pri menzese,ale iba chvílkové. no ale zatím nič..zobudila som sa úplne fit, nič ma nebolí, môžem sa ísť nudiť 😒
čo budeš dnes robiť? ja vôbec netuším, už aby bolo aspoň zajtra ráno. skočíme na poradnu a potom oslava 🙂
teda ja dúfam, že ked v pondelok pojdem do tej nemocky, že bude nejaka nadštandardka volná, musíííí 😀 pozitívum v tom, že pojdem takto je to, že si môžem fakt všetko dobre prichystať a stresovať začnem až ked prídem do nemocnice 😀

mj30
22. júl 2011

@heluienka ale prosim ta nestresuj 🙂 bude to fajn za chvilku budes mat maleho v naruci a bude fajn, ale toto pocasie sme si asi vsetky asi fakt vymodlili 😉 , ze sa nam da aspon trosku zit
no ja mam poradnu v pondelok ale to ti uz ani nemam ako dat vediet ako som dopadla lebo z tade pridem az niekedy poobede a to ti uz budes v nemocke, ak neporodis cez vikend 🙂
ja neviem co idem dnes robit, dom mam uz taky poriadeny ze uz ani nemam co, ale asi budem trosku zehlit len to je tiez len tak na polo hodinu, je to sranda niekedy sa mi pradlo zbieralo ako som nemala cas a ked som prisla z roboty sa mi nechcelo a teraz v jeden den uschne a hned ho aj pozehlim 🙂 nuda je svina 😉

heluienka
22. júl 2011

@mj30 no snáď takéto počasie vydrží aj buduci týžden, teda pršat nemusí ale do tých 25 stupňov úplne stačí.
no ja už budem v pondelok v nemocke, ale neviem od kedy, doktorka povedala, že to sa ešte zajtra dohodneme.
ja tiež nemám čo robiť, dala som akurát niečo prať, trošku si upracem izbu a konec. no ale prestalo konečne pršať tak si asi pojdem odtrhnúť nejakú broskyňku, dostali sme na ne chuť 😵
a kde robíš, ked sa môžem opýtať? ja chodím na výšku, 2 roky mam za sebou buduci rok by som chcela bakalára, uvidíme, či sa podarí.

mj30
22. júl 2011

@heluienka no od utorka sa ma trochu oteplit, u nas dnes zatial neprsi aj slnko vykuklo, ale uz je prec 😒 , ale inak je v pohode aj v noci sa mi zacalo lepsie spavat, nebudim sa tak casto a aj sa mi lepsie zaspava, a ako sa malinka posunula nizsie aj poloha na spanie sa mi lepsie hlada, zlutovala sa nado mnou 😉
robim obchodacku pre jednu cesku firmu s motorovym olejom ja som take chlapcisko a auta ma strasne bavia, v podstate sa okolo nich mocem od kedy som vysla zo skoly az na 3 roky co som robila s postihnutymi detickami

heluienka
22. júl 2011

@mj30 u nás teraz svieti slnko, už nevypadá, že by malo pršať.
aj mne sa celkom dobre v noci spáva, ale je mi stále teplo, ja musím mať stále aspon trochu otvorene okno a manžel sa potom sťažuje, že mu je zima. no tak mu poviem, že s má prikryť a má smolu 😀
vidíš, tebe sa malá už posunula a mne ešte len teraz ten krpec 😀 normálne tam mám takú malú priehlbinku hore 😀
teda dobrá si, ja mám pred autami rešpekt 🙂
ozaj už si dávaš tie homeopatiká?

mj30
22. júl 2011

@heluienka no tak mame manzelov podobnych aj tomu mojmu je teraz stale zima a ja spim na perine a on zakryty po usi 😀
no uz aj mna zacinaju boliet krize teraz ako pri menzese ma zvykli a ide mi to cez stehna az do kolien
ano uz beriem tu arnicu kazde rano som zvedava ci to dako pomoze ale hadam ano 🙂

heluienka
22. júl 2011

@mj30 presne aj ja 😀 musia to už s nami nejako vydržať 😀
no aj mne to začne v krížoch a prejde to do podbruška a je to dosť desné, ale žiadna pravidelnosť.
ja pijem už len tej čaj z ostružiny a včerajším dňom som sa vzdala aj sexu 😀 dneska si možno ešte hodím takú horúcejšiu sprchu, mamine to vždy zaberalo, a už to nebudem nejako riešiť, pondelok to istí 🙂
teda ja neviem, čo je dneska so mnou ale som nejaká unavená 😔

mj30
22. júl 2011

@heluienka no uz sa ti to blizi to je s tebou 😉
a hlienovazatka ti uz odisla? Mne zatial nie teda aspon som to nepostrehla 😒

heluienka
22. júl 2011

@mj30 no možno 😀
no neviem, čo to presne tá hlienová zátka mala byť ale postrehla som posledné dni, že som mala na nohavičkách také dlhé hlieny, tak možno že to je ono. ked som si čítala tu čo písali baby, tak tam písali, že aj trocha krvi býva, ale tú som nezaznamenala, tak neviem 😕
akurát rozmýšlam, či si zoberem aj odsávačku do nemocky, ale asi nebudem brať..

mj30
22. júl 2011

@heluienka no tak to bolo ono nemusi tam byt krv, ja mam dnes trosku taky bledohnedy vytok tak neviem co si mam o tom mysliet 😒 a straaaasne ma bolia kolena a vsetky kosti
odsavacku si neber ked tak ti ju donesu ak by bolo treba 🙂

heluienka
22. júl 2011

@mj30 ty počuj ty ma tuším fakt chceš predbehnúť 😀 keby sa niečo dialo tak daj vedieť 😉

mj30
22. júl 2011

@heluienka no ja to tak nevidim ked neviem co mam cakat ☹ a bohovska unava ma chyta

heluienka
22. júl 2011

@mj30 no ved uvidíš bud voda alebo bolesti, júúj dopriala by som ti to 😉 no lebo hnedý výtok to už určite niečo znamená. trochu si pospi a potom uvidíš 😉

mj30
22. júl 2011

@heluienka no ved prave, ale uz to ide do hlienu tak asi zatka hura 😀 , este pride na moje slova a pojdeme naraz 😀 😀 😀 😀

heluienka
22. júl 2011

@mj30 no tak teraz to už može byť do 24 hodín 😉 mne to odchádza tak postupne, aj teraz ako som bola na vecku tak trochu. ja myslím, že ma predbehneš 😀 baby sa ževraj viacej ponáhlajú, aj ked som počula už aj opak 😀

mj30
22. júl 2011

@heluienka no moze ale aj nemusi, mne to ide tiez pomalicky, podla mna pojdeme naraz nechcem sa predbiehat 😀 ty si na rade 😀 😀 😀 ale krize bolia fajne ☹ uvidime co z toho bude 😉

heluienka
22. júl 2011

@mj30 no vieš moj malý je gentleman 😀 a manžela nemáš doma, čo? ked tak tak si to budeš musieť sama odšoferovať, že? mna by zaviezli naši, ale neviem, či to bude ešte dnes, uvidíme zajtra na kontrole 😒
mne už stále svokra vyvoláva, na facebook už nemožem ani ísť, lebo dovi dopo...
idem si ja trochu zdriemnuť, ked sa ti niečo zmení tak daj isto vedieť 😉

mj30
22. júl 2011

@heluienka no jasne ze nemam, ale to by sa dako poriesilo 🙂 aj mne dnes mama volala, ze ako 🙂 no ja som si na facebooku docasne zrusila ucet lebo uz mi to islo na nervy, idem si aj ja trosku pospat nechce sa mi dako nic dnes

moonixi
22. júl 2011

@lubkasungirl Gratulujem, prajem vela zdravicka a radosti s malinkym 🙂.

moonixi
22. júl 2011

@mj30 Stou nudou ani nevrav, mna ide od nej porazit... uz ma nebavi si ani vymyslat nejaku robotu, uz sa chcem tocit okolo mojho maleho.... a dnes este ako na potvoru sme nemali elektrinu pol dna...tak ani na net som nemohla... no katastrofa :D

moonixi
22. júl 2011

@heluienka
@mj30 Holky, tak sa pripajam do klubu stym teplom... ja uz po byte dobreze nepobehujem naha co mi je take teplo a moj manzel mrzne pri mojich otvorenych oknach :D... nuz darmo prezivame hormonalne zmeny...

mj30
22. júl 2011

@moonixi no musia toho trosku vydrzat ti nasi chlapi 🙂

heluienka
22. júl 2011

@mj30 tak ja som si pospala a nič sa nedeja, akurát ma pichá pod lopatkou 😒 manžel príde za hoďku, tak mu idem spraviť palacinky, ževraj má na ne chuť, no aspoň mi trochu ubehne čas 🙂

heluienka
22. júl 2011

@moonixi veru musia vydržať, ale už to nepotrvá dlho, len uvidíme ako to bude, ked sa nám tí drobci narodia 😉

mj30
22. júl 2011

@heluienka no ja som ani nespala isla som zehlit, u mna nic nove aj ten moj za chvilu pride a pojdeme na daky vikendovy nakup tak aspon trosku vypadnem, taka som ako keby ma niekto udrel po hlave, krize este bolia aj mala je aktivnejsia inokedy cez den spi dnes nie asi je to pocasim
aj ja sam robila palacinky vcera ale preto lebo som mala na ne chut ja 😀 😀 😀

majkamrugi
22. júl 2011

caute baby, ako casto mate pohyby babatka? lebo nasa mala neviem ci spi, ale len raz sa pohla dnes. aj ked som videla, ze sa prestahovala z jedneho miesta na druhe, ale necitila som to ☹