icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

heln
24. júl 2011

@simba13 dva týždne po termíne je ešte stále v termíne, takže kľud, ten výtok môže byť hlienová zátka, je to taká predzvesť pôrodu, niekedy týždeň pred, niekedy deň..... drž sa a nech to dobre dopadne! 😉

simba13
24. júl 2011

@heln dakujem za upokojujucu spravu,celkom ma to ukludnilo🙂

heluienka
24. júl 2011

@zora256 ahoj 🙂 gratulujem k malému a želám veľa radosti s malým a hlavne nech ste zdraví 😉
ja nastupujem zajtra do nemocnice, urobia mi zajtra vyšetrenia a utorok asi tabletka 🙂 už sa teším ale mám aj strach.snáď to zvládneme 🙂

barca127
24. júl 2011

@simba13 ahoj mno aj my este cakame ja mam ternim 26, ale naopak ja uz mam par dni neprijemnych poslov a nic, je to naozaj dost vycerpavajuce, uz som z toho aj nervozna bud nech sa to uz rozbehne alebo nech je este klud 🙂

samain_night
24. júl 2011

odteraz už aj ja som júl 2011

@zora256
ahoj, takže už to máme spoločne za sebou 🙂

dankamat
24. júl 2011

@samain_night Ahooj, a s tebou je co??? Este si neporodila??

heluienka
24. júl 2011

@simba13 ahoj 😉 aj mne doktorka posunula termín zo 17 na 24, ale idem už zajtra na príjem, lebo mam dosť vyzretú placentu, takže už nechcú riskovať.
Držím ti palce, snáď sa tento týždeň dočkáš 😉

dankamat
24. júl 2011

@samain_night jeeeeeeeeeej pozeram, ze uz mas drobceka pri sebe 🙂 Gratulujeem ti a prajem vsetko dobre. Napis potom IP ako ti to cele prebiehalo a aj meno 😉

samain_night
24. júl 2011

@dankamat
ahoj, dobre pozeráš 😀 ďakujem, ako pozerám Paťkove prvé foto, vidím, že sa naše drobčiatka nejak podobajú 😀 😀

dankamat
24. júl 2011

@samain_night no som zvedava na tvoje infosky 🙂 si tu dlhsie nebola, tak mi aj doslo, ze ci nahodou nerodis. A uz ste doma??? Ako si to zvladla?

samain_night
24. júl 2011

@dankamat
už doma .. veď už asi aj teraz nebudem často chodiť .. ešte sa blbo sedí - radšej budem ležať a dospávať prebdeté noci v nemocke 😀
Ali už je po, či ju to len čaká? idem sa dať na tú IP 😀

dankamat
24. júl 2011

@samain_night Este ta to boli? Ja som na 3. den sedela v pohode ani som necitila.... Ali este caka, len teraz sa zhodli na mene 🙂 Vsak cakam aj od dnes den co den info. Ok tak len oddychuj a priebezne napis ako vsetko zvladas.

samain_night
24. júl 2011

@dankamat
mám zašívania až - až .. takže ešte bolí ☹ .. tak ona to potiahne až do samého konca? hehe

rianka7
25. júl 2011

@zora256 blahozelam k malemu 😵

januska712
25. júl 2011

@barca127 Ahoj tak my sme sa aj tuto noc v klude vyspinkali oba oziva od 20:00 do tej pol noci A ty ako? Ako sa citis?

sisanka
25. júl 2011

@zora256 ahoj no gratulujeeeem,konecne uz som kazdym dnom cakala kedy sa ozves 😉 vidis tak to si mala pekne rychly porod...esteze si v nemocnici bola,asi by si ani nestihla dojst a rodila by si v sanitke 😀 😀 😀 este raz blahozelam a malemu prajem vela zdravicka a nech robi rodicom stale radost... 😉 my sme mali v sobotu krst,a vcera gulasovku tak som stale este nejaka unavena...a pritom maly tieto dve noci spal pekne,len raz bol hore... 🙂

barca127
25. júl 2011

@januska712 ahoj mno to osm rada ze ste vyspinkamy 🙂 ja teda uz naozaj nic moc sami poslickovia cele dni uz ma to ozaj unavuje ale celkom som aj ja dnes pospala az na to zaspavanie ktore furt trva dlsie a tie pauzy na vecko...mno snad uz sa nebudeme dlho trapit

puncs
25. júl 2011

Ahojte, nasa dcerka Zille sa narodila 17.06 meria 3420g a 49 cm, mala som sekciu , perfektny porod ako som mala aj minuly rok.bez bolesti, bez tazkosti, prvy den po sekcii trosku bolesti ale da sa to zvladnut.
Gratulujem ostatnym mamickam, prajem vam vela trpezlivosti a vela vela radosti.

majkamrugi
25. júl 2011

@barca127 ahojky, ty mas zajtra termin tiez? 🙂 ides aj do poradne?

barca127
25. júl 2011

@majkamrugi ahoj hej termin mame zajtra do poradne nejdem mam dojst az v stredu na kontrolu uz do nemocnice lebo doteraz som chodila len ku svojmu gynekologovi.aj ty mas termin?

zora256
25. júl 2011

Ahoj
Gratulujem 😉 Hlavné je,že ste zravučký 😉

lusia30
25. júl 2011

Ahojte...tak aj my uz sme na svete 🙂...narodil sa nam Simonko o 7dni skor s mierami 3290g a 51 cm...porod bod fajn...bola som pochvalena za ukazkovy porod od mojho porodnika 🙂...bol docela rychly a v pohode...az na to nekonecne zasivanie...ale uz je po vsetkom a vytesujeme sa doma z drobceka 🙂

mj30
25. júl 2011

@lusia30 ahoj gratulujem k Simonkovi a zelam vela zdravicka a radosti vam obom 🙂

janicka83
25. júl 2011

ahojte júlovky, ja som vás iba priebežne čítala, ale nikdy som neprispevala 😒 nám sa narodila Ela s mierami 3000g a 48 cm... termín som mala 18teho, narodila sa 10.7. o 14.00 - mal byť pôvodne vyvolávaný, nakoľko môj pôrodník odchádzal na dovolenku, našťastie si to herečka rozmyslela a postupne sa začala pýtať sama presne v stanovený deň, keď som mala prísť na vyvolávačku...takže iba prepichnutie plodovky o 11,15 a o 14,00 už bola na svete...pôrod bol ľahší ako pri prvej dcére aj menej šitia...a teraz už si zvykáme na seba 🙂

simba13
25. júl 2011

@barca127 to ti verim,ja som strasne zvedava co mi zajtra povedia,manzel chce uz cez vikend oslavovat a mamina mi v sobotu odchadza na dovolenku tak musim to do konca tyzdna dako vytlacit🙂)aby mali radost

barca127
25. júl 2011

@simba13 mno to by ti uz mali aj nejako pomoct co?

simba13
25. júl 2011

barca127:uvidime..keby mi tak doktor zajtra povedal ze nech pridem v stredu a s vecami tak by som bola normalne rada a ty mas ist kedy k doktorovi?

barca127
25. júl 2011

@simba13 mno tak to ti budem drzat palce aby sa uz rozhybali ja idem na kontrolu v stredu uz na porodnicu lebo doteraz sopm chodila len ku svojmu gyndosovi tak som zvedava ze ci sme niekam postupili

alexksa
26. júl 2011

ahojte, tak sa hlasim.....Samko sa narodil 19.7. o 13:20 h. s mierami 3300 g a 51 cm. Vsetci sa z neho velmi tesime, je uzasny 🙂, je to nadherny pocit byt mamou. Porod bol po vyvolavacke strasne rychly a aj bolestivy a keby ma nesili 2 krat, tak uz na bolest ani nepomyslim. Vsetkym, ktore ste tiez porodili, prajem vela zdravia aj Vam aj babatkam a tym, ktore to este vsetko caka drzim palce.

zora256
26. júl 2011

@sisanka Ahoj
Tak asi hej,ale tak našťastie som bola včas v nemocnici. 😀 Náš malý mi zaspáva na prsníku,pri kojení,tak častejšie kojím,a vnoci primne spí pri prsníku,a tak sa budím len 2-3krát, potom mi tečie mlieko aj podprsenku som mala okrem tampónov premočenú,hrôza,ale tak sa aspoň vyspíme. 🙂