Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
odteraz už aj ja som júl 2011
@zora256
ahoj, takže už to máme spoločne za sebou 🙂
@samain_night Ahooj, a s tebou je co??? Este si neporodila??
@samain_night jeeeeeeeeeej pozeram, ze uz mas drobceka pri sebe 🙂 Gratulujeem ti a prajem vsetko dobre. Napis potom IP ako ti to cele prebiehalo a aj meno 😉
@dankamat
ahoj, dobre pozeráš 😀 ďakujem, ako pozerám Paťkove prvé foto, vidím, že sa naše drobčiatka nejak podobajú 😀 😀
@samain_night no som zvedava na tvoje infosky 🙂 si tu dlhsie nebola, tak mi aj doslo, ze ci nahodou nerodis. A uz ste doma??? Ako si to zvladla?
@dankamat
už doma .. veď už asi aj teraz nebudem často chodiť .. ešte sa blbo sedí - radšej budem ležať a dospávať prebdeté noci v nemocke 😀
Ali už je po, či ju to len čaká? idem sa dať na tú IP 😀
@samain_night Este ta to boli? Ja som na 3. den sedela v pohode ani som necitila.... Ali este caka, len teraz sa zhodli na mene 🙂 Vsak cakam aj od dnes den co den info. Ok tak len oddychuj a priebezne napis ako vsetko zvladas.
@dankamat
mám zašívania až - až .. takže ešte bolí ☹ .. tak ona to potiahne až do samého konca? hehe
@barca127 Ahoj tak my sme sa aj tuto noc v klude vyspinkali oba oziva od 20:00 do tej pol noci A ty ako? Ako sa citis?
@zora256 ahoj no gratulujeeeem,konecne uz som kazdym dnom cakala kedy sa ozves 😉 vidis tak to si mala pekne rychly porod...esteze si v nemocnici bola,asi by si ani nestihla dojst a rodila by si v sanitke 😀 😀 😀 este raz blahozelam a malemu prajem vela zdravicka a nech robi rodicom stale radost... 😉 my sme mali v sobotu krst,a vcera gulasovku tak som stale este nejaka unavena...a pritom maly tieto dve noci spal pekne,len raz bol hore... 🙂
@januska712 ahoj mno to osm rada ze ste vyspinkamy 🙂 ja teda uz naozaj nic moc sami poslickovia cele dni uz ma to ozaj unavuje ale celkom som aj ja dnes pospala az na to zaspavanie ktore furt trva dlsie a tie pauzy na vecko...mno snad uz sa nebudeme dlho trapit
Ahojte, nasa dcerka Zille sa narodila 17.06 meria 3420g a 49 cm, mala som sekciu , perfektny porod ako som mala aj minuly rok.bez bolesti, bez tazkosti, prvy den po sekcii trosku bolesti ale da sa to zvladnut.
Gratulujem ostatnym mamickam, prajem vam vela trpezlivosti a vela vela radosti.
@barca127 ahojky, ty mas zajtra termin tiez? 🙂 ides aj do poradne?
@majkamrugi ahoj hej termin mame zajtra do poradne nejdem mam dojst az v stredu na kontrolu uz do nemocnice lebo doteraz som chodila len ku svojmu gynekologovi.aj ty mas termin?
Ahoj
Gratulujem 😉 Hlavné je,že ste zravučký 😉
Ahojte...tak aj my uz sme na svete 🙂...narodil sa nam Simonko o 7dni skor s mierami 3290g a 51 cm...porod bod fajn...bola som pochvalena za ukazkovy porod od mojho porodnika 🙂...bol docela rychly a v pohode...az na to nekonecne zasivanie...ale uz je po vsetkom a vytesujeme sa doma z drobceka 🙂
ahojte júlovky, ja som vás iba priebežne čítala, ale nikdy som neprispevala 😒 nám sa narodila Ela s mierami 3000g a 48 cm... termín som mala 18teho, narodila sa 10.7. o 14.00 - mal byť pôvodne vyvolávaný, nakoľko môj pôrodník odchádzal na dovolenku, našťastie si to herečka rozmyslela a postupne sa začala pýtať sama presne v stanovený deň, keď som mala prísť na vyvolávačku...takže iba prepichnutie plodovky o 11,15 a o 14,00 už bola na svete...pôrod bol ľahší ako pri prvej dcére aj menej šitia...a teraz už si zvykáme na seba 🙂
barca127:uvidime..keby mi tak doktor zajtra povedal ze nech pridem v stredu a s vecami tak by som bola normalne rada a ty mas ist kedy k doktorovi?
ahojte, tak sa hlasim.....Samko sa narodil 19.7. o 13:20 h. s mierami 3300 g a 51 cm. Vsetci sa z neho velmi tesime, je uzasny 🙂, je to nadherny pocit byt mamou. Porod bol po vyvolavacke strasne rychly a aj bolestivy a keby ma nesili 2 krat, tak uz na bolest ani nepomyslim. Vsetkym, ktore ste tiez porodili, prajem vela zdravia aj Vam aj babatkam a tym, ktore to este vsetko caka drzim palce.
@sisanka Ahoj
Tak asi hej,ale tak našťastie som bola včas v nemocnici. 😀 Náš malý mi zaspáva na prsníku,pri kojení,tak častejšie kojím,a vnoci primne spí pri prsníku,a tak sa budím len 2-3krát, potom mi tečie mlieko aj podprsenku som mala okrem tampónov premočenú,hrôza,ale tak sa aspoň vyspíme. 🙂

@simba13 dva týždne po termíne je ešte stále v termíne, takže kľud, ten výtok môže byť hlienová zátka, je to taká predzvesť pôrodu, niekedy týždeň pred, niekedy deň..... drž sa a nech to dobre dopadne! 😉