icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mirkaradko
10. nov 2011

@ninan2 asi fakt zacneme tak... ale tak aspon na noc skusit nejaku kasicku...
ja ani neviem akymi radami sa mam riadit kazdy inak...

ninan2
10. nov 2011

@mirkaradko pokial ide o kase, na noc sa praveze nedoporucuju, pretoze su tazke na travenie a sposobuju aj zapchu (tie ryzove teda, ktore sa mozu davat od 4. mesiaca). Dieta mozno bude vdaka kasi spat o hodinu dlhsie, ale ci to stoji za to... a este sa navyse moze aj budit na smad.
Naozaj mi pripada jednoduchsie dat jej par lyzic nejakej zeleninky (na obed), co urcite obe zvladnete, ako ju nasilu ucit na tu flasku. Ale to je iba moj nazor 🙂

zora256
10. nov 2011

@majkauk Ahoj!
Tak to by aj mňa zaujímalo,ja som mu dala dnes prvýkrát kašičku ryžovú Nutrilon 150ml mi vypil a bol by i viac nato asi 15 minút sa mi vykakal a to mi dnes už kakal okolo obeda ako zvykne raz za 4 dni,a teraz po tej kašičke,uvidím zajtra keď mu dám večer znovu,lebo tak zo zúbkami sa mi trápime už 2 mesiac. 😔

katren
10. nov 2011

@zora256
@mirkaradko aj my davame Nutrilon kasu ryzovu, vobec maleho nezapeka......ved davam aj cajik, tak nema preco....a nas by tiez vypil tej kase viac, ale mame len 150ml flasku, vacsiu som mu nekupovala, ale uz som objednala 😉 dnes vecer napr. pred kupanim spapal 120ml mlieka a potom po kupani a vsetkych procedurach este 150ml tej kase, tak som zvedava, dokedy bude spat, vacsinou sa budi okolo pol jednej.... 😉

katren
10. nov 2011

@mirkaradko a k tomu UM....no ja by som este davala, aspon do roka...ale spytaj sa dr., ona ti urcite lepsie poradi a urcite aj odbornejsie....

mitka2007
10. nov 2011

@katren kokso,no ja mam dost.to ti krpec tolko spapa? 😕 ja davam 5x do dna 150ml,cize aj vecer pred spanim a vydrzi spinkat cca do nejakej pol siestej.sranda je to s tymi deturencami 🙂

katren
10. nov 2011

@mitka2007 no moj mi pije kazde cca. 2,5-3 hodiny, ale 90ml, max. 120ml, viac nie....ale tej kase by zjedol za vagon mam pocit.... 😀 😀 😀 a vecer zalahne o pol siedmej-siedmej a spi do tej pol jednej, potom je hore o stvrtej a od siestej je hore kazdu hodinku, to tak podriemkava po 10-tich minutach a hotovo....o deviatej ide spat a taha do jedenastej....

1lussy1
11. nov 2011

@mirkaradko tak jej začni skúšať dávať tu zeleninku

matsches
11. nov 2011

@pimma ahoj! moja malá sliní už mesiac aj do pusinky si dáva všetko čo jej príde pod ruku, aj celú päsť a ešte stále nič. Čakáme. Teraz aj menej papá, asi už niečo bude. 🙂

brisid
11. nov 2011

ahojte, ja som teraz v 6tt+5 a termin mam na 2. jula... snad to uz teraz na tretikrat vyjde 😒 chcem sa spytat, mam velmi mierne svrbenie (bez typicky mykotickeho vytoku) a niekde som sa docitala, ze je to normalne, kedze sa viac vylucuju hlieny... nemate niekto s tym skusenosti? vraj to byva na zaciatku tehotenstva

brisid
11. nov 2011

az teraz som si uvedomila, ze som sa sekla v roku, tak sa ospravedlnujem 😀

mitka2007
11. nov 2011

@brisid v pohode

stanusa999
11. nov 2011

Ahojte...chcem sa opytat, ci maju aj vase babatka na dasienkach "zubne perly"-tak to nazvala dr, no nenasla som na nete o tom nic 😒 Vyzera to akoby zubok, ale ide to zboku z dasienka a je to aj tvrde, aj take biele ako zub...len je to vraj ta zubna kost .... 😖 trochu nechapem...

gadget.tt
11. nov 2011

@stanusa999 tak to mame aj my... vzadu ako su stolicky...som ani nevedela, ze sa to tak vola a nevies preco to tam maju?? alebo co to znamena,? ja som tomu nevenovala pozornost...

renca31
11. nov 2011

@stanusa999 ja som si také niečo všimla hore nad očnými zubami. No myslela som si, že to asi nič, keď je to tak hore. A to sú už akože zuby? My sliníme a hryzieme všetko už dva mesiace a nič, takže ja už ani nedúfam, že do nejakého siedmeho-ôsmeho mesiaca sa dočkáme nejakých zúbkov....😀

mirkaradko
11. nov 2011

no baby problem by bol vyrieseny ak by chcela pit z flase....mam doma 4 rozne flase od antikolikovej cez sklenenu az po totalne obycajnu a 5 cumlou a ani jeden jej nesedi....ja uz neviem...

stanusa999
11. nov 2011

@gadget.tt
@renca31 aj my slintame o 106 a to ani nehovorim, ze rucky si ide praim zozrat 😀 ale neviem, ci z toho budu dake zubky...ja som sa na to opytala svojej dr, lebo malu kojim, a teraz sa zlosti na prsniku, tak som myslela, ci ju to neboli...no a dr mi len povedala, ze teda tak sa to vola a ze to mozem potierat tymi gelikmi na iduce zubky 🙂 ja som skusala aj prejst prstom po tom, prislo mi to uplne ako prerezany zub, len ma miatlo to, ze to nema zvrchu dasienka ale zboku, tak som sa zlakla, ze snad to teda zubok nebude 😅 dr jej to ale vysetrila len pohladom, tak snad to naozaj bude len ta kost a casom to vymizne...lebo nic viac mi na to nepovedala, preto sa pytam aj tu 🙂 a este som chcela povedat, ze my to mame na mieste kde by mali ist ocne zubky

tintinamartina
11. nov 2011

@mirkaradko ahoj. Prečo ju chceš učiť na flasku?

mirkaradko
11. nov 2011

@tintinamartina lebo moje mliecko jej uz nestaci...doteraz je len cisto kojena a chudla uz takmer pol kila...tak sa snazim aby sa napapala...

mitka2007
11. nov 2011

moj drobcek sa uz vie krasne pretocit z chrbatia na bok.vie aj na brusko,ale to len ked chce potvorka moja 😵 😵 😵

zora256
11. nov 2011

@katren Ahoj!
Aj ja mu dávam od včera ryžovo-vanilkovú kašu a tiež by mi bol včera zjedol viac ako 150ml,ale dala som mu čajík a vypil aj 30ml z neho a potom sa mi aj vykakal,ale to je už od zúbkov,lebo kakať mi kakal aj pred obedom.Dnes mi zjedol z kaše menej ostalo 40ml,ale pred hodinkou som mi dopil 100ml mliečka,čo mi zaspal na mlieku,tak mu ostalo,to zjedol a nato pred spaním mi kašu zjedol.Včera mi spal od 20-tej do pol 2,teraz mi zaspal o pol 20-tej,tak som zvedavá dokedy bude spať.Aj vám spáva menej než 12 hodín,vraj by mali spať 12 hodín,mne vstane o hodinku skôr,tak sa veľmi nevyspím,lebo sa ukladám okolo 22.
@mirkaradko Ahoj!
Vieš čo mi napadlo,ja som malému odsávala ku koncu a namiešala do UM,a tak si zvykol na fľašu,skús,za pokus to stojí,zrejme ťa chce cítiť a aj na cumeľ daj tiež zo svjho MM pre istotu,aby cítil už z cumľa tvoje MM.
@mitka2007 Ahoj!
A to Ti koľko má Matej?Že je už taký šikovní. 🙂

katren
11. nov 2011

@zora256 uz minule si tusim pisala, ze chodis spat o 22 a moc sa nevyspis.....no bodaj by som sa do tej postele aj ja tak dostala. Ja vacsinou okolo polnoci, skor sa nedostanem a okolo jednej-pol druhej je maly uz hore a potom o stvrtej a o siestej a od siestej lezi pri mne a debati so zvieratkami na kolotoci....a okolo osmej vstava aj Dominika, takze spanku je koniec....

katren
11. nov 2011

@zora256 a dnes nam dosla vacsia flaska, tak na obed dostane viac kase 😀 ale od bud. tyzdna chcem zacat so zemiacikom, ideme k dr., tak uvidime, ci odobri

mitka2007
11. nov 2011

@zora256 3 mesiace a tri tyzdne

barca127
12. nov 2011

Ahoj baby tak my máme teraz taký problém že malá mi strašne "vystrája" na prsníku.Strašne sa pučí,zlostí,kričí,odťahuje sa, plače no proste hrôza.Neviete poradiť čím to je?Lebo ja mám pocit že zošediviem takto do pár dní 🙂

rainbow1
12. nov 2011

@barca127 moja to robí ked už to netečie, teda nie je mliečko a ešte by papala, potom dokrmujem um

stanusa999
12. nov 2011

@barca127 Moja mala to robi uz pekne dlho, niekedy mi to ide na nervy, inokedy sa nad tym povznensiem.ked sa prisaje, tak pekne taha zo 2 minuty a potom taky plac spusti, akoby ju niekto tyral 😀 to ju vzdy dam akoby odgrgnut a ked sa ukludni, tak ju dam opat na prsnik a papa znova...toto niekedy urobi aj 3 x po sebe...alebo ju ukludnim cumlom, potom ked ho dudka, rychlo ho vyberiem a vymenim za prsnik a papa dalej....ale aj napriek tomu jej umele mlieko nedam, ja mam mlieka dost...

lemge
12. nov 2011

ahojte.aj moj maly vystraja na prsniku.hlavne na lavom.mam v nom slabsi tok mlieka ako v pravom.bud mrnci,alebo sa kazdu chvilu odtiahne,a nacucne..
ale ja uz teraz viem,ze to ma na svedomi dudlik 😖 zacala som mu ho davat asi pred mesiacom,nepotreboval ho stale,ale posledny tento tyzdensom mu ho davala castejsie.vsimla som si ze aj viac cmuka,a ked sa ide kojit,pusinku uz tak dosiroka neotvara.a kúše ma.. 😒 mam pocit,ze aj slabsie saje.nechcem mu davat UM,a preto som povedala od dnes ZIADEN DUDLIK...bude to tazke a na nervy,ale musime vydrzat..
niekomu nerobi cumel problemy s dojcenim,no u nas ano.

lemge
12. nov 2011

@barca127 a davas cumlik?.

matsches
12. nov 2011

Moja to robí tiež, až na ten rozdiel, že neplače. Ja mám od začiatku málo mlieka, a to som urobila všetko pre to aby ho bolo viacej. Aj vypudzovací reflex mám slabý. Tam kde to funguje normálne to môže byť aj z toho, že niekedy, kým sa dostane k zadnému mlieku pozastaví tok a preto vystrájajú.