Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@kackacatko nas sa pretaca iba na bok a snazi sa na brusko - len rucka mu este zavadzia - myslim, ze bude to uz len otazky dni a uz bude na brusku 😉
aj nas sa uz pretaca na bok ale len na lavu stranu na brucho sa mu to par krat podarilo ale mal prilahnutu ruku druhu takze bol z toho iba historicky plac. a na brusku bude len par minut a ked uz nevladze tak zacne plakar.
dievčatá, ani nehovorte o pretáčaní. môj malý leží na chrbte a dvíha sa akurát do sedu. zodvihne obidve nohy, súčasne aj hlavu a hruď. je červený ako paprika a potom sa prevalí nabok. nato hneď naspať na chrbát a zase nohy hore, hlava a bum na bok... a takto dookola, kým nezačne revať, lebo nevládze. ale že by sa pekne z chrbtíka otočil na bok, alebo z bruška na bok,,,, tak to ho ani nenapadne... my sme lenivý 😅
Chlapci, sú lenivý. 🙂 U nás to prišlo tiež po takýchto pokusoch za pár sekúnd sa to zo snahy zmenilo na realitu. 🙂
@matsches
Gratulujeme 🙂
@tintinamartina ahoj, chcem sa spýtať, ako sa volaju tie homeopatika, ktoré ješ na mlieko ???
@janicka83 ahoj,
ricinus communis 5ch a pijem ešte gravimilk, zdá sa mi, že malý je sýtejší.
@katkatt ahoj! Tak penové puzzle dostala asi pred mesiacom len tak.....a tiež na ňom skúšame pretáčanie a hranie sa, s tou podlahou to poznám, u nás je to rovnaké, navyše mávala studené ruky ešte aj na tom puzzle, lebo taký chlad išiel odspodu, takže ju musím vždy teplejšie naobliekať, keď sa tam hrá a pritom jej dávam dvojitú vrstvu puzzle pod ňu.....😀
Ahojte baby, take my lezime v nemonic...mala nechcela papkat a zavala pretacat ocickami...tak nam diagnostikovali detsku epilepsiu... snazim sa ju kojit ale nechce tahat....tak cakame na zaciatok liecby ci to bude tam a ak nie tak neviem...fuuu baby este pred 2 tyzdnami som mala zdrave babo...ale inak nevyzera zeb jej nieco bolo take male sidlo... Ani nikto mi neveril ze jej nieco je....
@mirkaradko držíme palčeky, nech to čo najlepšie zvládnete.
Dakujeme
@mirkaradko prajem veľa síl a trpezlivosti a skoré uzdravenie. Mám známu, ktorej malá mala túto epilepsiu od narodenia, a teraz je už v poriadku, takže určite to zvládnete! Držte sa!
@mirkaradko aj ja prajem vela sily a pozitivnej energie, drzte sa.
ahojte maminky.chcela by som sa vás opýtať.aj váš drobec sa budí každé 2hodinky a začne kopať a kopať,niekedy ani papať nechce a namiesto spanku plač.neviem z čoho je taký nervózny ,nepokojný.zúbky mu ešte nejdú a niekedy vyspinkal 3hodinky napapal sa a bubal ďalej.
@mirkaradko drzim palce a verim, ze po nastaveni liecby bude uplne v pohode 😉 mm ma epi...
@mirkaradko tak sa držte kočky a pekne bojujte =) buďte silné
oj tvoja Aninka má presne tolko ako môj malý 🙂 nevie sa vykopať, napapá sa, ale niekedy začne taký plač, že čakám že susedia dojdu 🙂
@mirkaradko Ahoj!
Prajem vám všetko dobré,aby malej nasadili čím skôr správnu liečbu,a bola čoskoro zdravá,snáď vyrastie znej ešte. 😉
Ahojte!
Čítala som,že riešite pretáčanie.Tak náš sa len občas na boky otočí,keď sa naťahuje a chce sa pozrieť nad seba,ale ináč nič,ale tak majú čas do pol roka to určite zvládnu,aspoň sa netreba báť,že sa skotúľajú z postele. 😀
Baby, dakujeme...uz len naucit malu na false Lebo nejako mam coraz menej mliecka...
@zora256 ahoj no moja chodi spať okolo osmej večer a zobudi sa o pol 3 ráno... a potom pokračuje do nejakej pol 5 a potom ešte niekedy zaspinkame podla toho ako sa asi vyspinka:D::D no ale mne cey deň moja mala potvorka vôbec nespinká takže ja si nič neurobím.... a vcera vecer akosi ožila tak zaspala až okolo pol 10 večer:(
@barca127 Ahoj tak aj my sme boli na kontrole s nožičkami,kontrola dopadla dobre tak som rada teraz v utorok idemme na očkovanie tak uvidim ake to zasa bude... s prikrmovaim to ide veľmi dobre... naša potvroka spapa vsetko čo jej dame:D*: a už chodim teraz od pondelka s nou na plavanie tak parada konečne nie som len doma:D
Ahojte babule tak naša malička ma 4,5 mesiaca a tiež sa ešte nepretoči:D:D: ta sa stáva na nohy ale nedavame ju moc kvôli chrbtici.... chodi tu niekto s vás s maličkými na plavanie???
@januska712 Ahoj tak to som rada ze ste dopadli ok, co sa tyka ockovania tak my si este pockame koli tym zvacsenim uzlikam este nam ostali tri ale pomalicky sa zmensuju tak dufam ze na kontrole v decembri nam uz vysadi lieky a bude pokoj 🙂 aj ja sa chystam s malou palvat ale asi az po vianociach,ked bude mat kamoskyna mala styri mesiace aby sme sli spolu a ako sa malej paci plavanie?
Jaj no to budes mať dobre ja tam nikoho nepoznam ale tak možno eikoho spoznám:D::D no maličkej sa to veľmi pači ešte sme sa rozpravali s mužom že ak ju to bude baviť tak ju prihlasime aby chodila stale :D:d uvidime ako ju to bude baviť:D:d no taak dufam,že vám uzliku zmiznu, a že aj vy budete môcť absolvovať očkovanie.
@januska712 mno to hej hned je lepsie ked mas niekoho sdiatatkom vo veku tvojho aspon si mam s kym pokecat 🙂 na to plavanie sa uz ozaj tesime len keby to nebolo take drahe :( ani nevies ako sa tesim ked uz koecne nebude brat tie lieky

@kackacatko nas krpec sa este ani na bok nepretaca, nejako sa mu nechce... z boka (to ho musim nastelovat) na brusko sa uz sam pretoci, ale inak nie... a polohu na brusku neznasa, stale vresti, tak neviem kedy sa budeme pretacat :D ale on na to pride, vsetko to chce svoj cas, mozno zajtra prekvapi 😀