Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
inak asi pred hodkou sme sa vratili zo Senca, chceli sme maleho zobrat do aquaparku, ale teda poviem vam... 😝 😝 😝 milion ludi, samozrejme maximalne ohladuplnych k svojmu okoliu a bolo mi tam nenormálne zima 😖 po 45min sme isli domov 😅 😅 😅 teraz sa este stale neviem zohriat a sa mi chce spat... pockam na manzelika (venci psika) a hajam... 😀
ahojte ja som tu nova som tehotna asi v 6 tyzdni takze len zaciatok bola som u lekara ale bola som tam skoro este nic nebolo vydiet tak som objednana 16.11 tak uz sa neviem dockat dufam ze bude vsetko v poriadku.
@majkabudka227 ... to kde prišli na to že 85% je neúspešných??? Dúfam, že tam zarátali aj také prípady kedy sa plod ešte neujme v čase keď čakáme mrchu a ona normálne príde a my ani nezistíme, že sme vlastne čakali dieťa 🤐 lebo ináč sa mi zdá toto číslo brutálne 😕 veď to by znamenalo, že zo 100 žien čo zistí že sú tehotné sa do druhého trimestra dostane len 15 😕 to je podľa mňa nejaká čudná štatistika.
🙂 @majkabudka227 ja som tiez take velke brucho v prvom tehu nemala.co bude potom pred porodom?? 😀 😕
tiez mas doma meleho zavislacika? 😀 ja som tiez dlho kojila..do augusta.-2roky 🙂 ozaj a prsia ta bolia?mna da sa povedat vobec..... 😅
Baby-je tu vobec medzi nami nejaka,co ju prsia nebolia???
@cervena_ciapocka hmmm, tiez sa mi zda byt cudna statistika, 85% je vela ... vsade sa hovori o 40% potratovosti v prvych 7 tyzdnoch .... ved porodne statistiky ukazuju na vyssiu uspesnost tehotnosti ...
@lenka.s tak ta trapi asi skoro kazdu tehulu 😀 aj mna.asi preto sme spuchnute ako balony 😀 cest vynimkam... 😉 ja som uz aj glyc.cipok pouzila.mala som pocit,ze ked to zo mna nevyjde zospodu,tak sa dogrciam.. 😝 😀
taraz najnovsie papam musli vlocky s mliekom,a zvyknem si dat na pol.lyzicu olivovy olej s lanovymi semienkami. 😉
@alex2201
@petra53
podla mna kazda mamina citi ako moze s kavou, niekomu prestane chutit upne,
mne takto prestal chutit cierny caj co som pila na litre, teraz ani kusok
ale bez kavicky to moc nedam...mam hrozitansky nizky tlak, unava zavrate, lekar mi ju dokonca doporucil,
samozrejme potom treba dbat na pitny rezim, ja vypijem aj 4 az 5 litrov cistej vody denne
a fakt by som sa nebala alex ak mas chut, trocha slabsej kavy s mlieckom neuskodi, dokonca je lepsia ako nahrazky..
tiez mi na babu zalezi, ved som uz dvakrat potratila..
ale sama som molekularna biologicka, o vyzivu sa zaujimam, citala som posledne odborne publikacie na tuto temu..
je to ok, hlavne moc nestresovat okolo 😉
dolezite je skor vyhybat sa surovemu masu, cigaretam, alkoholu...
@cervena_ciapocka
No ved, som sa na tom v duchu smiala, myslim ze to povedal vseobecne o prvom trimestri, ako si pisala, ked sa oplodnene vajicko ani nemusi uchytit.
@lemge
Nebolia ma prsia, len citim ze su citlivejsie na dotyk, ale ked sa chcel prisat, uz to bolu trosku bolestive a veeeelmi neprijemne. Ten moj maly zabec teda je zavislak, ale zda sa ze uz to prekonal, uplne v pohode a to ma strasili ze ho nebudem vediet odstavit. On sa pritom odstavil sam a uplne prirodzene, beriem to ako jeho dalsi maly krocik k osamostatneniu sa, teda v ramci jeho moznosti.
@majkabudka227 jej ďakujem super odpoveď ďakujem . myslela som si, len sa už nepamätám ako to bolo pri malej 🙂 ale mám nízky tlak a keď si nedám aspoň jednu tak sa to nedá
@miskadusko aj ja som juzanka......byvala som pri skole na safaricke! 😉
Ozaj dobre ranko,
tak ja este priznaky ziadne,okrem ZAPCHY,ktoru maju viacere 😀 ,prsia ma nebolia vobec!
Baby strasite tu tymi cislami nedonosenosti,ani na to nemyslite.....donosime vsetky!!! 😉
@lemge ahoj, čítam, že by si sa rada kúpala. Ak ti môžem poradiť, kúp si tampóny na kúpanie. volajú sa SENTA PROTECT a mali by ich mať v Bille. To nie sú menštruačné tampóny, ale také pre tehotné a ženy, ktoré sú nachylné na infekcie. Ja som bola v bazéne tiež minulý týždeň a s tým tampónom a úplná pohoda. Cítila som sa super. Vedela som, že mi nič nehrozí... 🙂
ahojte, zdravim vsetkych julovky a vitam nove tehulky.
ja tiez stale pijem kavu, ale akosi mi prestava chutit, tak s nou seknem.
@miskadusko jeej, aj ja som bola juzanka, teraz som sihotar. kuk do ip 😉
@alex21 ja som tie marshamallows skusala 1x, ale asi som to nejako zle robila, vobec mi nechceli ponat tolko cukru, kolko mali a potom sa mi, samozrejme, s tym zle robilo... lepsie sa mi robilo s varnou, ale mozno sa este raz na ne odhodlam 🙂 citala som spatne...drzim palceky, nech je vsetko v poriadku 😉

@embabuli jaaaj tak to si davam ráno bezkofeinovú a poobede normál 🙂 ale s mliekom 🙂