icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

shawn7
19. jan 2012

@gadget.tt a tie granulovane caje zalivas horucou vodou? alebo pouzivasdojcensku vodu izbovej teploty

rianka7
19. jan 2012

@nika1987 aj my.

gadget.tt
19. jan 2012

@lutia ahoj, tak ja som neskusala ani roztlacat vydlickou, prislo mi to moc "nahrubo" , kedze predtym papal iba riedku stravu... ja mu vsetko mixujem do podoby pyre, len ta polievka mi nejako nesla dobre do hladka a vsetko mi to vypluval, ono to chce cas aby sa aj naucil co ma s jazykom robit ako to prevalovat a potom sa nauci aj hryzkat.... ja mam taku malu nadobu na mixovanie, bola pridana k ponornemu mixeru http://www.philips.sk/c/ostavovania-a-miesanie/...
ale viem, ze existuje aj taky maly mixer specialne pre mamicky, co aj vari v pare a hned aj rozmixuje, cize mas to vsetko hotove v jednej nadobe, len je teda drahsi - dost - kukni - http://www.hravoazdravo.sk/domaci-pomocnici/bab......

gadget.tt
19. jan 2012

@shawn7 najprv dam vodu do flasky, klasicku prevarenu z vodovodu a necham ju vychladnut aby nebola horuca a potom tam pridam tie granulky,... ja dojcensku vodu pouzivam zatial iba na varenie....aj to minimaln, nakolko sa snazim vyuzit vodu v ktorej sa pokrm pripravoval....

ninan2
19. jan 2012

@nika1987 Ahoj, my mame iba Prevenar 13, Hexa je odlozena min. do 1. roku dcerky. Vzhladom na jej mozne neziaduce ucinky a ze vtedy uz bude mat dcerka viac vyvinuty imunitny system. Ak Ta nieco ohladne (ne)ockovania zaujima tak sa kludne pytaj 🙂

lutia
19. jan 2012

@renca31 ved aj ja som si to povedala ked mi to mudr. hovoril, ze ved ked bude mat nejake zubky tak vtedy nech skusa kusat a nie teraz ked su v pusine len dasienka 🙂)

lutia
19. jan 2012

@gadget.tt dakujem za linky, kuknem my mame tiez ponorny ale ten sme kupili spolu s robotom a tam ta mala nadobka s tymi sekacikmi nebola....ale popravde som uz aj videla v akcii za 20e tak pozriem na to (z dovodu reklamacie radsej nakupujem v pevnych obchodoch)

nika1987
20. jan 2012

@ninan2 my sme sa rozhodli neockovat...maly ma probkem s jednou oblickou...uvidime v marci na vysetreni....zaockovat sa moze aj neskor..a mozno nedame vobec...studujem vselico o tom ockovani...neviem

gadget.tt
20. jan 2012

@lutia jasne da sa kupit aj lacnejsie, a su aj bez toho ponorneho mixeru, ak taky uz mas, cisto len nadoba na sekanie, vyuzijes aj neskor na natierky... ja zase kupujme vsetko iba cez net, a zatial som spokojna a aj reklamacie boli....

zora256
20. jan 2012

Ahojte baby!
Ako vaše chcú mäsko?Môj nechce mäsko zo zeleninou.A ako nosíte bábätká von v športiaku aj vám sedkajú?Náš vpolosede byť v športiaku nechce,len ležmo,a do sedu úplne som nedávala.

janicka83
20. jan 2012

@zora256 no mne mäsko spapala, ale zatiaľ iba v kupovaných príkrmoch, ešte som jej sama nevarila....a ja používam zatiaľ iba vaničku na kočíku, lebo s malou chodím von len doobeda a to mi spinká a keď sa zobudí, tak si tam ticho leží, posediačky som ju skúšala dať iba raz alebo dvakrát, ale ja mám vo vaničke dno s polohovateľnou opierkou, tak takto sme skúšali...

zora256
20. jan 2012

@janicka83 Ahoj!
AJ ja mám dvojkombináciu a tiež je vaničková,tak mi spáva,ale kým mu trvá kým zaspí,tak som chcela aby niečo videl,ale on tak byť zataľ nechce,a ja kupujem tiež výživy a nechce mäsko kuracie zo zeleninou.

lusia13
20. jan 2012

ahojte. musim poklopat ale nas maly zatial zjedol vsetko co mu dam ci kupene prikrmy ci doma varene on radsej zje na lyžičku ako na flasu aj kasu len na lyzicku, ale zase cajik veľmi nemusi.
uz mame 2 zúbky, ako ste vy natom?

katren
20. jan 2012

@zora256 nas chodi ako kedy....uplne na lah sa nam neda dat, bo sa polohuje cele sedadlo, ale vacsinou v tom polosede...uplne este nesedel 😉 a masko spraska len taky fukot 😀 😀 😀
a kupujem aj ja, vacinou Hipp a skor mi to spapa ako domace 😒 asi neviem take varit 😀 😀 😀

zora256
21. jan 2012

@katren Ahoj!
A aj Ti tak vie spinkať?Tak ja ani nevarímpreň,len kupované coop a clever,ovko,Hamánek mu dávam,proste mi všetok čas zaberie malý,mi bývame sami a keď je muž v robote nemám čas vyvárať,muž mi varí,buď ráno keď má poobednú a ak má rannú tak poobede.Som šťastná,že ho mám,a ponociach upratujem aj na pranie prichystám vnoci a ráno zapnem,a keď spí svoju pol hodku vyložím sušiť a na druhý deň pobedriem keď znovu spí,lebo do večera akosi neuschne poriadne.

olinecka22
21. jan 2012

@zora256 ja som mäsko este nedavala lebo som este len nedavno zacala prikrmovat.dnes uz budeme 1x papat aj brokolicku 😀

nika1987
21. jan 2012

Maminky moj simon nechce jest vobec nic.....skusala som aj kupovane ale ziaden uspech...jedine co mu chuti je hami kasa s prichutou vanilky ale je to moc sladke takze velmi nechcem davat...uz neviem ako ho donutit....... ☹

maruska.s
21. jan 2012

Ahojte maminky a drobcekovia 😉 ako sa mate, uz som tu dlho nebola...masko som malemu zatial nedavala, ale mixujem mu polievocky a tie mu velmi chutia. Aj upucene zemiaciky 🙂 vazime uz 8150g 🙂 a kocik nam je uz maly. S fusakom mam problem ho tam vtesnat, neviem, co do jari...na sportiak sa mi zda este skoro...neviem. 😒

renca31
21. jan 2012

@zora256 ahoj! ja varím kuriacie mäsko do zeleniny, sem-tam žĺtok a teraz som na odporúčanie lekárky začala aj hovädzie, vraj obsahuje veľa železa a to deti potrebujú. Potom jej to mixujem do zeleniny a pekne to spapá.....teda podľa toho, aká zelenina je prílohou, lebo nie všetko má rada. Napr. kareláb jej moc nechutí, ostatné celkom aj áno. A ten žĺtok tiež nemusí, takže jej ho dávam len málokedy....my ešte používame vaničku, lebo v kočíku len spíme....

katren
21. jan 2012

@zora256 no jasne, ze spi....mame surodenecky, takze na obed obidvaja a spia 😉 a ja varim ked spia cez obed....dam varit zeleninu s maskom a hotovo a k tomu nejaku prilohu, najlepsie to, pri com netreba stat /celozrnne cestoviny, ryza, varene zemiaky/....to sa vari samo a ja spracem....ked sa zobudia, tak Miskovi rozmixujem, Dominicke pokrajam a papame 😉 aj my sme sami, ale mne by mm tazko navaril....to by sme mali stale krupicu a puding... 😀
@maruska.s my sme uz v sportiaku, vo vanicke mu bolo tesno a jedoval sa mi tam 😉

maruska.s
21. jan 2012

@katren a uz Ti sedka sam? ze ci uz musi vediet sediet do sportiaku, alebo nie...lebo uz mi je ho fakt az luto v tom kociku ☹ a masko uz mozu papat? lebo ja vobec neviem, co mu mozem dat a co nie.

maruska.s
21. jan 2012

@renca31 ahoj a to zltko jej do coho davas?

gadget.tt
21. jan 2012

@maruska.s ahoj my sme tiez uz v sportaku, nam sa da polohovat, takze je v takom pololahu, a velmi sa mu tam paci... krasne vydrzi aj ked je hore, mozem si urobit nakupy.. pozoruje vsetko okolo... masko mozes davat najlepsie biele a neskor aj chude bravcove a hovadzie..ale najprv tu zeleninku, nech si osvoji chut a zvykne na novu konzistenciu... my ideme na masko od pondelka po 3 tyzdnoch zeleninky a hned dame aj zltko... to mu dam spolu so spenatom a zemiakmi....

maruska.s
21. jan 2012

@gadget.tt ahoj, dakujem za rady 😉 no, my uz tiez papame asi 2 tyzdne zeleninku. Nas drobec je velky jedak, zatial mu chutilo vsetko 😅

katren
21. jan 2012

@maruska.s nie, nevie sedkat sam, este ani nepotrebuje....da sa mi polohovat, takze je vzdy tak v polosede....a my masko papame uz asi mesiac 😉

maruska.s
21. jan 2012

@katren nas drobec uz chvilocku vydrzi aj sam sedkat, ale fakt len chvilocku 🙂 ked ja ani neviem presne, aku mame tu sportovu cast, musim to pozriet, lebo by to uz patrilo tiez vymenit. ked nas drobec na prechadzke vacsinou len spinka 🙂 fakt? tak to ste sikovny, to by sme uz mali zacat aj my....zajtra vyskame zmixovat z polievocky a uvidime 🙂 papate samotne so zemiacikmi, alebo spolu so zeleninou?

katren
21. jan 2012

@maruska.s z polievky davam zeleninu, masko a na riedenie vyvar a tak mixujem 😉 a co ostane, tak to dopapa Dominicka, tej take chuti 😉

monram
21. jan 2012

@gadget.tt ahoj aký dáš špenát,mrazeny ,čerstvy?chcela by som ho už zaradiť ale vraj sa odporuča ten v skle-hipp...kvoli dusičnanom,ale malá ho nechce, tak by som rada dala čerstvý....🙂

barca127
22. jan 2012

ahoj babule tak mi sme uz tiez zacali prikrmovat,mrkvicka nam teda moc nesla ale vcera bola brokolica a tu celkom pekne spapala ale asi ju z nej naduvalo takze manzel mal na prechdzke s nou riadnu sou 🙂 my sme uz tiez v sportiaku,uz nam jej bolo luto ako je napraskana vo vanicke,nam sa da dat uplne do lahu takze v tom ci sedi alebo este nesedi nevidim ziaden problem a mame predsa teraz paradne fusaky takze nemyslim si ze by tam mali dseticky mrznut alebo co

gadget.tt
22. jan 2012

@monram ja davam zmrazeny, ale aj cerstvy mozes, no tie dusicnany su vo vsetkom co sa kupuje v obchode a nemas dopestovane doma... udel doby... ja to vyskusam aj so zemiakom a so zltkom, akurat sa mi vajicko vari 🙂 uvidim ci sa mu to bude pacit, ak nie tak mam vzdy poruke kupovane...