Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@lutia ahoj, tak ja som neskusala ani roztlacat vydlickou, prislo mi to moc "nahrubo" , kedze predtym papal iba riedku stravu... ja mu vsetko mixujem do podoby pyre, len ta polievka mi nejako nesla dobre do hladka a vsetko mi to vypluval, ono to chce cas aby sa aj naucil co ma s jazykom robit ako to prevalovat a potom sa nauci aj hryzkat.... ja mam taku malu nadobu na mixovanie, bola pridana k ponornemu mixeru http://www.philips.sk/c/ostavovania-a-miesanie/...
ale viem, ze existuje aj taky maly mixer specialne pre mamicky, co aj vari v pare a hned aj rozmixuje, cize mas to vsetko hotove v jednej nadobe, len je teda drahsi - dost - kukni - http://www.hravoazdravo.sk/domaci-pomocnici/bab......
Ahojte baby!
Ako vaše chcú mäsko?Môj nechce mäsko zo zeleninou.A ako nosíte bábätká von v športiaku aj vám sedkajú?Náš vpolosede byť v športiaku nechce,len ležmo,a do sedu úplne som nedávala.
@zora256 no mne mäsko spapala, ale zatiaľ iba v kupovaných príkrmoch, ešte som jej sama nevarila....a ja používam zatiaľ iba vaničku na kočíku, lebo s malou chodím von len doobeda a to mi spinká a keď sa zobudí, tak si tam ticho leží, posediačky som ju skúšala dať iba raz alebo dvakrát, ale ja mám vo vaničke dno s polohovateľnou opierkou, tak takto sme skúšali...
ahojte. musim poklopat ale nas maly zatial zjedol vsetko co mu dam ci kupene prikrmy ci doma varene on radsej zje na lyžičku ako na flasu aj kasu len na lyzicku, ale zase cajik veľmi nemusi.
uz mame 2 zúbky, ako ste vy natom?
@katren Ahoj!
A aj Ti tak vie spinkať?Tak ja ani nevarímpreň,len kupované coop a clever,ovko,Hamánek mu dávam,proste mi všetok čas zaberie malý,mi bývame sami a keď je muž v robote nemám čas vyvárať,muž mi varí,buď ráno keď má poobednú a ak má rannú tak poobede.Som šťastná,že ho mám,a ponociach upratujem aj na pranie prichystám vnoci a ráno zapnem,a keď spí svoju pol hodku vyložím sušiť a na druhý deň pobedriem keď znovu spí,lebo do večera akosi neuschne poriadne.
@zora256 ja som mäsko este nedavala lebo som este len nedavno zacala prikrmovat.dnes uz budeme 1x papat aj brokolicku 😀
Maminky moj simon nechce jest vobec nic.....skusala som aj kupovane ale ziaden uspech...jedine co mu chuti je hami kasa s prichutou vanilky ale je to moc sladke takze velmi nechcem davat...uz neviem ako ho donutit....... ☹
Ahojte maminky a drobcekovia 😉 ako sa mate, uz som tu dlho nebola...masko som malemu zatial nedavala, ale mixujem mu polievocky a tie mu velmi chutia. Aj upucene zemiaciky 🙂 vazime uz 8150g 🙂 a kocik nam je uz maly. S fusakom mam problem ho tam vtesnat, neviem, co do jari...na sportiak sa mi zda este skoro...neviem. 😒
@zora256 ahoj! ja varím kuriacie mäsko do zeleniny, sem-tam žĺtok a teraz som na odporúčanie lekárky začala aj hovädzie, vraj obsahuje veľa železa a to deti potrebujú. Potom jej to mixujem do zeleniny a pekne to spapá.....teda podľa toho, aká zelenina je prílohou, lebo nie všetko má rada. Napr. kareláb jej moc nechutí, ostatné celkom aj áno. A ten žĺtok tiež nemusí, takže jej ho dávam len málokedy....my ešte používame vaničku, lebo v kočíku len spíme....
@zora256 no jasne, ze spi....mame surodenecky, takze na obed obidvaja a spia 😉 a ja varim ked spia cez obed....dam varit zeleninu s maskom a hotovo a k tomu nejaku prilohu, najlepsie to, pri com netreba stat /celozrnne cestoviny, ryza, varene zemiaky/....to sa vari samo a ja spracem....ked sa zobudia, tak Miskovi rozmixujem, Dominicke pokrajam a papame 😉 aj my sme sami, ale mne by mm tazko navaril....to by sme mali stale krupicu a puding... 😀
@maruska.s my sme uz v sportiaku, vo vanicke mu bolo tesno a jedoval sa mi tam 😉
@maruska.s ahoj my sme tiez uz v sportaku, nam sa da polohovat, takze je v takom pololahu, a velmi sa mu tam paci... krasne vydrzi aj ked je hore, mozem si urobit nakupy.. pozoruje vsetko okolo... masko mozes davat najlepsie biele a neskor aj chude bravcove a hovadzie..ale najprv tu zeleninku, nech si osvoji chut a zvykne na novu konzistenciu... my ideme na masko od pondelka po 3 tyzdnoch zeleninky a hned dame aj zltko... to mu dam spolu so spenatom a zemiakmi....
@katren nas drobec uz chvilocku vydrzi aj sam sedkat, ale fakt len chvilocku 🙂 ked ja ani neviem presne, aku mame tu sportovu cast, musim to pozriet, lebo by to uz patrilo tiez vymenit. ked nas drobec na prechadzke vacsinou len spinka 🙂 fakt? tak to ste sikovny, to by sme uz mali zacat aj my....zajtra vyskame zmixovat z polievocky a uvidime 🙂 papate samotne so zemiacikmi, alebo spolu so zeleninou?
ahoj babule tak mi sme uz tiez zacali prikrmovat,mrkvicka nam teda moc nesla ale vcera bola brokolica a tu celkom pekne spapala ale asi ju z nej naduvalo takze manzel mal na prechdzke s nou riadnu sou 🙂 my sme uz tiez v sportiaku,uz nam jej bolo luto ako je napraskana vo vanicke,nam sa da dat uplne do lahu takze v tom ci sedi alebo este nesedi nevidim ziaden problem a mame predsa teraz paradne fusaky takze nemyslim si ze by tam mali dseticky mrznut alebo co
@monram ja davam zmrazeny, ale aj cerstvy mozes, no tie dusicnany su vo vsetkom co sa kupuje v obchode a nemas dopestovane doma... udel doby... ja to vyskusam aj so zemiakom a so zltkom, akurat sa mi vajicko vari 🙂 uvidim ci sa mu to bude pacit, ak nie tak mam vzdy poruke kupovane...

@gadget.tt a tie granulovane caje zalivas horucou vodou? alebo pouzivasdojcensku vodu izbovej teploty