Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@ivulik20 čo sa bojíš?
@ivulik20 a prečo už tak skoro???? ja poviem až v januári....
viem, že je ešte skoro, ale už pomaly pokukávam po kočíkoch, aby som mala rozhľad... ja neviem, ale mne sa nič nepáči.... buď má malé kolieska, alebo farba mi nevyhovuje, alebo tvar a všetky sa mi zdajú také robustné ako tie TAKKO a pod. máte už nejakú predstavu??? rozmýšľala som, že možno aj používaný by stačil, ak nájdem pekný.....
@tamtamka26 ja mam Cam cortinu a som spokojna, mala som pozicany aj Xlander aj ten je super
@tamtamka26 aj ja som sa už pozerala po kočíkoch, je to síce skoro, ale treba sa tešiť z každého nového, ja asi tiež uprednostním používaný, mne sa zatiaľ páčia Xlander,
@tamtamka26 lebo u nás to funguje tak, že ak by som odišla zo dňa na deň, nedajbože teda, že ak by som musela na rizikivé a podobne, tak náhrada už musí byť. Lebo túto robotu robíme dve a sama kolegyňa by to nezvládla. Lebo je toho velmi vela. A ja ju budem musieť zaučiť. preto mu to chcem povedať, aby mohol dať inzerát a postupne hladal za mňa náhradu. A ja by som to do januára asi ani neutajila, šak mi rastie brucho ako divé..... 😉
@ivulik20 ja som v práci už ich nejako pripravila minulý týždeň, lebo vedeli, že sa pokúšame o bábätko a minulý týždeň bola debata, že by sme si spravili nejakú spoločnú túru a pýtali sa ma či môžem a ja im, že už nie, tak im to nejako došlo a dnes, keď som prišla od doktora, tak som im to oficiálne povedala, že sme 2 v 1, tak povedali, že to aj tušili, keď som im povedala, že už nemôžem na túru 😀
@maxiberuska to nieže sa bojím, len mám takú obavu, lebo jedna kolegyňa dala výpoved od nového roku, tarz ja poviem že som tehotná, další kolega čaká na vyjadrenie z druhej roboty ako dopadol na pohovore, tiež chce odísť.... tak to preto.... 😖
@ivulik20 aha, tak preto
@maxiberuska ahoj no ja som tu tiez nebola od piatku, drahy si zobral notebook na cesty a tak som bez netu... iba v paci, a tiez dako nestiham citat... 😉 na krv idem vo štvrtok, som zvedavá či mi urobí sono kvôli srdiečku alebo to zase zistí hmatom??? 😒 bože,neviem čo mam od tej ženskej čakať!
@tamtamka26 aj ja som sa uz obzerala po kocikoch... vybrane mam vo svojom fotoalbum - ale v skratke camarelo q12, danny sport prrestige a Xlander.... 😉
Ahojte dievcata,ja som dnes prisla na to,ze som ako ten serial Krok za krokom,len v mensom 😀 . Ja mam dve dcery 15 a 12,moj manzel ma dceru 6 a syna 5 a teraz cakame spolocne...Uz si viem predstavit spolocne vianoce ako v americkom filme 🙂 Budem musiet kupit mikrobus na presuny.
Inak ja okrem potreby vkuse spat,nemam ziadne tehu priznaky,aj by to tak mohlo ostat.No po kocikoch pozeram uz aj ja a mam v tom riadny hokej,lebo citam aj tu na konikovi referencie a teda mi to tu neulahcuju.
@ivulik20 inak ja mam tiez obcas zapchu a prisla som na to, ze ma z toho bolai krize... potom ked sedim konecne na wc tak sa to rovna malemu porodu... 😉 ...a uz som sa nad tie nase psiky nejako povzniesla zivot ide dalej.este ze doma mam dalsie na lubenie.... 🙂 a v brusku mam na lubenie nase mimi 😀 😀
ja som to uz stihla oznamit rodicom...a aj v praci,nech su na mna baby mile a nech ma posluchaju... a aj bratovi - poslala som mu mail..haha 😀 z jedneho kancla do druheho... 😉
@peony tak hovoríš, taková normalna rodinka? 🙂
@zdenush88 no super, hoci mne tie značky nič nehovoria... 🙂 ja len viem, že asi nechcem trojkolku, ale uvidím, čo povie ešte mangel...
@peony ja len viem, že chcem, aby bol čo najľahší a čo najpraktickejší.....
stanka79 mne tiez nezobral krv, a ani pri prvom, tak neboj 😉 a k tym kocikom, my mame casualplay S4 a som spokojna, menit ho nebudem, je to sice trojkolka, ale ma dve kolieska vpredu, cize je stabilny
ja mam take pocity, ako keby mi brusko tvrdlo, ale ze je to este skoro, ale stale mi pripada, ako keby mi malo prasknut a nic mi nechuti pit, uz neviem, co mam vyskusat ☹
Ahojte 🙂 ja som dnes bola u doktora, ale sono mi nerobili, ale rovno zobrali krv a už mám aj výsledky. Vyšla mi hodnota 9415 mIU/ml 🙂 čo je myslím ok, nie, podľa toho ako som prezrela tabuľky. Dnes by som mala byť 5tt +1, a približne 24-25 dní od oplodnenia. O týždeň idem sa sono, tak som zvedavá či už bude srdiečko, joooj ako by ma to potešilo.
@cervena_ciapocka sono sa robí z vonku či z vnútra? je to také ako ultrazvuk?
@stanka79 sono je len iný názov pre ultrazvuk, myslím, že je to z cudzieho slova sonograf a poslovenčené je to ultrazvuk 🙂 mne robili zatiaľ stále len zvnútra, lebo je to lepšie vidieť v skorom štádiu, že kde sa bábo nachádza a tak. Aj keď keď som mala zápal tak mi robili z vnútra, aby pekne videli všetky orgány. Myslím, že až neskôr sa robí zvonku.
@cervena_ciapocka gratulujem 🙂
Ahojte tak Katka mi už buvká.
ja este ani neviem kedy pojdem doktorovi, stále váham.rada by som išla už ked bude srdiečko.
@aurra aj my mámme taký menši rozdiel,ale mylsím že to bude v pohode, ved uvidime.aj som rozmýšlala že potom od dvoch rokov bysom ju dala na doobedie do školky ak by som nestíhala.
vnutorné sono sa robí do 12 tt a potom už zvonka.
my tiež kočiarik máme babystyle oyster tak už kupovať nebudeme.

@stanka79 tak je najvyšší čas 😉