Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
jej , takže ideš o týždeň? na srdiečko pozrieť ? inak už sa cítiš lepšie?
to sa teším, ja som rozmýšľala že pôjde v piatok to by mal byť podľa kalkulačky 7 tt, tak uvidím, ale určite rozmýšľam na ddneškom, lebo mi je až podozrivo dobre posledné 3 dni 🙂 , ja som iež ležala predtým ale asi som mala viac alebo neviem čo sa stalo ☹
Ahojte,
ja spim tiez ako zabita,ani mm budik ma nezobudi 😉 ale inac sa citim fajn,ja som rada tehotna 🙂
ja tiez stale toho doktora odkladam,ze nech uz aj srdiecko vidim!
a stale je mi zima,mam pocit,ze cochvila umrznem! A velmi lahko sa rozculim......ste aj vy take nervne???
ahojte dievcata, krasny den prajem! dlhsie som tu nebola lebo som mala hororovy vikend a teraz som cela prestrasena ci sa daco nestalo babu ☹ z piatka na sobotu mi opuchlo lice a musela som ist na zubnu pohotovost kde mi museli vytrhnut zub lebo som tam mala absces a zub sa nedal zachranit. pustila som sa tam do hysterickeho placu ci anesteza nemoze poskodit babo, povedali mi ze stres a adrenalin z bolesti zapaleneho zuba a pripadne antibiotika pri zapale by ho mohli poskodit viac, tak ma presvedcili na to trhanie. a ja som odvtedy cela vystrasena stale len placem a nemozem prestat. navyse som prestala pocitovat vsetky priznaky tehotenstva - uz ma ani prsia nebolia a brucho mam mensie ako minuly tyzden... ☹ neviem sa dockat pondelka kedy idem k dokymu. volala som mu, povedal mi to iste co lekarka na zubnej pohotovosti, ale dajako ma to neukludnilo. spytal sa ma ci som nekrvacala, ci ma nebolelo brusko, ci mi nebolo zle - ze ak nie, tak sa nic nedeje. 😒 ale ja sa aj tak bojim ☹ fnuk!!!
no a najzabavnejsie na tom je, ze cez vikend sme boli na chate s nasimi a najblizsimi priatelmi a ked ma manzel priviezol z pohotovosti, tak som plačúc a pľuvajúc krv všetkým vyklopila že som tehotná! takze moje plany ako im to krasne oznamim na vianoce a ake budu mat krasne prekvapenie trosku zlyhali 😅
... nech uz je pondelok!!!
@monilik hlavne klud!naozaj to nemoze babu ublizit,ja som podobne veci ,ale vo vacsom rozsahu absolvovala pri druhej dcere a je vsetko v poriadku,je zdrava a nemala som ziadne komplikacie pocas tehotenstva.Mna teraz tiez prestali prsia boliet asi dva dni,ani brusko nepobolieva-ticho pred burkou 😀 uzi me si klud,este nas prsia budu boliet a to teda dost,ked sa budu mliecne zlazy pripravovat na kojenie....hlavu hore,usmev a vychutnavaj si mimi v brusku,je to to najkrajsie,co mozeme zazit...
baby, ja mám sedavé zamestnanie. Ked dlho sedím a potom sa postavím, tak ma ťahá tak dole v podbrušku na oboch stranách... neviem čo to je. Dúfam, že je to len z toho sedenia.... 😒
@monilik vytrhnutie zuba bolo to najlepšie čo si mohla pre bábo spraviť v danej situácii. Mala si tam zápal a ten mohol bábu ublížiť viac keby sa to hneď neriešilo a teba by to bolelo a bola by si aj tak v strese. Takže neboj sa 🙂 "zlá" vec je už mimo tela 😀 a bábo je ok 🙂
@monilik Ahoj. V prvom rade tebe a vsetkym julovkam2011 blahozelam k tehotenstvu. Pri citani tvojho prispevku som si spomenula ako som ostala tehu so svojim starsim syncekom. Velmi sme ho cakali, tak ked sme sa dockali, stale som sa kontrolovala, sustredila sa na tehu priznaky atd, plus merala stale bazalnu teplotu. Testovala. Potom som bola na kontrole u Dr. kde videl bit srdiecko. KEd som mu povedala ze bazalna teplota mi skace na 37,0 az 37,4c tak ma zvozil ze naco meriam a ze to by veru tak skakat nemalo. Vecer som samozrejme nevydrzala (bolo to den po ocakavanej MS ale zistila somt o dost skoro 😀) a zas som merala. Namerala som 36,9C, Chytila som doslova sok. Plakala som, pytala som sa muza ze ci ma pocit ze o babo prideme, proste som totalne, ale totalne spanikarila. Dokonca som prestala citit brusko a prsia- ale uplne. Nic ma nebolelo . To ma vysokovalo este viac. Nakoniec mi muz povedal, ze ak sa to stalo, nic s tym nezmozeme. Krvacat som absolutne nekrvacala, bolesti som nemala. Tak som sa snazila spamatat, ale bola som hrozne ale hrozne vystrasena. Tak som to vzdala a supla som si bylinny pripravok na upokojenie (dvojity) s tym, ze co ma ,,nezabije,, to ma posilni- proste som rezignovala. No cuduj sa svete, zaspala som - ale to od vycerpania- a po zobudeni som bola zas pokojna, mala som vycistenu hlavu a aj bolesti prs a bruska, dokonca aj bazalna teplota bola zas ok.
Takze - upokoj sa, oddychuj, vsetko bude v poriadku. Len nestresuj! Ak si dnes- dva dni po vikedne v poriadku, uz v poriadku aj budes. Dakde som citala, ze stres babatko skor posilni (samozrejme, taky ten v medziach). Urcite je lepsie, ak ti ten zub vytrhli ako by sa ti mal vytvorit prudky zapal- to je hrosie, lebo potom sa tvoje telo zacne branit. Takto odstranili zub, telo sa uz lieci. 😉 😉
@cervena_ciapocka, @nika251 dakujem dievcata 🙂 hned mi je lepsie 😀

@alex2201 ja som bola včera a nič mi neukázal, len povedal, že je tam niečo, že je všetko v poriadku, ani obrazovku mi neukázal, a do poradne až 21.12.