icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

olinecka22
20. júl 2012

ahojte baby!sprchujete svoje deticky ci len kupete vo vani?ja som dnes malu osprsila iba ale sa mi tej sprdky zatial trosku bala ☹

gadget.tt
20. júl 2012

@olinecka22 ahoj my sa kupeme a aj sprchujeme... sprchujeme sa odvtedy co vieme sediet, zo zaciatku sa tiez bal sprchy ale teraz ma z toho zabavu..

olinecka22
20. júl 2012

@gadget.tt aj ja chcem aby si pomalicky zvykala na sprchu.asi to chce len cas zakial si na nu zvykne

minaz
20. júl 2012

@zora256 ahoj, aj ja si veru ukracujem len zo svojho spánku, ale čo už veď musím aj trošku vedieť čo je vo svete nové 😀 aj keď mojmu mm sa to nie vždy páči 😅 my mamy sme na nedostatok spánu odsúdené 😉

minaz
20. júl 2012

@lucuska22 tak my sme dostali chodák na vianoce a ako malinká zistila, že sa s ním všade dostane, tak to bola hotová pohroma 😒 no a teraz ho už asi dva mesiace vôbec nepotrebuje, už je schovaný pre ďalšieho potomka 🙂

minaz
20. júl 2012

@sliver ahoj, my sme boli na tom podobne....malinká sa s ním okrem kúpelky dostala všade a tak to aj vyzeralo 😀 a teraz je už tiež odložený 🙂

mitka2007
20. júl 2012

@gadget.tt my tak isto...a ked uz bude pekne vediet sam stat,tak sa budeme len sprchovat...

mitka2007
20. júl 2012

@olinecka22 my sa kupkame vo vani,ale hlavinu uz normalne osprsime sprchou...

lucuska22
20. júl 2012

@minaz tak ja som ho dnes vytiahla no nemal uspech plakala v nom... 😀 uz je zvyknuta ze ju nosim stale na rukach a tak uz asi vydrime snad do 2 mesiacov zacne aj bezkat 🙂

gadget.tt
21. júl 2012

@lucuska22 ahoj nam bezka pomohla velmi, nakolko my sme do 8m iba lezali, ani sa nepretacali ani nic, a tak som ho zacala davat do behaku asi na minutku denne bo vzdy tam plakal a nechcel tam byt no asi po 2 tyzdnoch, zistil na co to sluzi a pacilo sa mu v nom.. potom uz sa iba vozil tak ze sa rozbehol a zdvihol nohy a ked sme mali uz vsetky zarubne odrgane, tak sme ho schovali, pouzivali sme ho cca mesiac, potom zacal stvronozkovat, bo sa chcel premiestnovat a teraz bezka sam, este potrebuje jednu rucku ako oporu, ale ked sa pozabudne tak prejde aj pol izby pekne sam a aj si cupne, alebo sadka zo stoja...

lucuska22
21. júl 2012

@gadget.tt 😀 tak mas aj ty doma silkulu,elka len ked vidi ze ju do toho idem dat tak kope place ani za svet... 🙂 No sak teda dufam ze do konca leta zacne aspon stvornozkovat 🙂 Ale lekarka povedala ze ona je sama sebe tazka tak preto nelozi a nechodi. Ma 12 mesiacov a 12,5 kila 🙂

zora256
21. júl 2012

@minaz Presne ako píšeš,my mami nemáme dostatok spánku už asi nikdy viac,keďže po rodičovskej do práce a potom ako dôchodkine ak sa dožijeme,tak vtedy zas už nebudeme vedieť spať dlho a skoro ráno,už budeme starkým rodiť raňajky😀 čo už od kedy sa žena stane mamou tak spánok ide bokom:-/

zora256
21. júl 2012

@gadget.tt Ahoj!
Tak presne ako my🙂Tiež do 8 mesiaca nič len sedel,ale otáčať,štvornožkovať a chodiť nechcel,a v chodúľke sa začal tiež tak po kúskoch učiť najskôr len dozadu a pozdejšie dopredu a od vtedy začal sa aj pretáčať ,štvornožkovať a aj chodiť najprv za dve rúčky potom za jednu a teraz tiež ak sa pozabudne tak bez rúk,ale jedna mu je ako na oporu,a už sa aj z kvknutia postaví sám ak sa pozabudne🙂Ale zato chodúľku som neodložila dám ho do nej ak s niečo musím spraviť a vybehá sa aj sám bez dozoru,len sa pozriem kde je a čo robí🙂A cez zárubňu si ju zdvihne vpredu a prejde už sám z izby do kuchyne,inkde mu to ide aj bez nadvihnutia chodúľky🙂

dankamat
21. júl 2012

Baby júlovky nečakáte náhodou niektorá ďalšie miminko? Nám sa to podarilo, tak snáď to zvládnem s dvomi malými nezbedníkmi... všetci ma ukľudňujú, že sa budú aspoň spolu hrať a budú si viac rozumieť keď nebude medzi nimi taký vekový rozdiel. Tak idem riešiť odznovu to isté ako doteraz 🙂 ale teším sa na to.

minaz
21. júl 2012

@lucuska22 no čo už, ale veď ona sa naučí aj bez chodítka....asi to netreba siliť 🙂 a treba byť len trpezlivý 😉

minaz
21. júl 2012

@zora256 ale zase máme dosť času nato aby sme starkých naučili tak, že nám ony budú robiť raňajky 😀

minaz
21. júl 2012

@zora256 ešte vieš čo? my sa pri dnešnom trende zvyšovania dôchodkového veku už dôchodku nedožijeme ☹ takže ani raňajky nedubú 🙄

gadget.tt
21. júl 2012

@lucuska22 fuuuu tak to ma slusnu vahu na diievca, to sa na vas nechytame 🙂 my mame 10 kg, ja som si myslela, ze nebudeme ani chodit, ked sme len lezali ani sa nehybali, sunky sme mali riadne, ale ako sa zacal hybat, tak ich "stratil" vybehal... ale ved ona sa rozbeha, len je mozno pohodlnejsia....len my mami sme nedockave a porovnavame, co by sme nemali, bo kazde dieta je ine, no teoriu ovladame, ale prax je ina 🙂 ale ak je dietatko zdrave, tak sa bezkat nauci ci skor ci neskor...

lucuska22
21. júl 2012

@gadget.tt tak tak ma riadnu vahu to je pravda 🙂 Ale ked jej velmi chuti papat 😀Tak to ano teoriu viem ale v skutocnosti porovnavam stale ale tak ako pises skor ci neskor zacne behat one veru je pohodlna mozno je to aj tym. Starsia mi behala v 9 mesiacoch a ako rocna mala 9,7 kila cize su velmi rozdielne 🙂

zora256
21. júl 2012

@minaz Ahoj!
No nie tak pesimicky,treba mať sny pre ktoré sa oplatí žiť 😉 ,a ja myslím na našich chlapov,že im budeme robiť raňajky(vieš aby neutekali za 18-20-tkami ale poležali si pri nás s raňajkami vposteli🙂Veď oni budú naši starký 😀

lutia
22. júl 2012

@olinecka22 my kupeme aj sprchujeme ale nakolko prerabame a bude nova kupelka tak jedine sa tam zmesti sprchac a tak bude len sprchovanie...nam sa od zaciatku teda az tak od 2m paci kupkanie a co sa tyka sprchy...ojooojj to je velka radost, zboznuje sprchu a hlavne je uzasny ked ho vidim ako sa snazi chytit vodu 🙂)

katren
22. júl 2012

@olinecka22 my kupeme, este sa zmesti do vanicky, ale ked nie, tak len sprchujeme, bo vanu nemame 😀 😀 😀 a odporucam hracky do sprchy, my sme kupili v Draciku na take prisavky Dominicke, bo sa bala sprchy a pokym sa ona hra, ja ju rychlo osprsim.... 😉

olinecka22
22. júl 2012

@lutia aj ja malu este viem sem tam kupkavat vo vanicke lebo sa tam zmesti ale chcem ju pomalicky zvykat na sprchu lebo ak sa mozna na konci roka by sme sa prestahovali tak budeme mat len sprchovy kut.

lutia
22. júl 2012

@olinecka22 ja som velmi rada ze maly ma rad vodu aj ked sa predposledne troska napil (kupali sme u babky vo vani) tak som sa bala ze ci bude chciet aj nabuduce....ale on sa vzdy tak neskutocne tesi ze tam ide 🙂) aj ked tam dlho nie je ale je stastny....a tiez mame hracky okolo a aj lopticky ktore rad vyhadzuje 🙂)

karin1234
22. júl 2012

@zora256 Všetko najlepšie k narodeninkám, veľa zdravíčka, nech vám robí iba samú radosť 🙂

olinecka22
22. júl 2012

@lutia aj moja sa velmi rada kupe len tej sprchy sa zatial akosi bojka

lutia
22. júl 2012

@olinecka22 mozno treba len pomaly a postupne, maly je zvedavy a on hned ze ide chytit vodu a aj nas uz osprsil 🙂)

olinecka22
22. júl 2012

baby tie ktore kojite davate vasim detom prevarene mlieko na noc?

zora256
22. júl 2012

@karin1234 Ahoj!
Ďakujeme veľmi pekne🙂

tintinamartina
23. júl 2012

@gadget.tt ahoj,,, no dr nám povedala, že nemáme robiť nič. môžme pomaly sťahovať, ale nie nasilu, ale že keď nebudeme, tak sa nič nedeje... chápeš??? ani tak, ani tak 😖