Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@petra53 no tak sme skončili s mätovým čajíkom... 😒 a ja som si tiež peto kupila tehu rifle, ze mi to bolo neprijemne na brusko, ma tak ominal ten pas a tak...a teraz mi je fajn...alebo leginy a tak.... ja som vzdy rada nosila take dlhe tuniky a tak, takze tehu veci ma az az.... 🙂
@zuzankazuzi no to som páchala v utorok podvečer takže som ťa nemala kedy o tom informovať... 😀
mne je tak strašne zle ☹ na obed som zjedla parené buchty s makom. neviem, či ten mak mi robí tú neplechu alebo čo..... a to mám celý deň chuť na cestovinový šalát, že si urobím večer. Asi kašlem na to a pôjdem spať.... ☹
kočky, ja som v utorok znasilnila sestru aby isla so mnou do Avionu a v C&A mali prave zlavy na tehotenske veci - tak som sa zasobila. Dnes som uz bola v tehu sukni. Manžel sa smial, ale ja som mala aj pri Oliverkovi brucho od začiatku ako melon, tak som sa citila fajn 🙂 a s tými chuťami - oznámila som doma, že najbližsší mesiac bude iba pečené kura s ryžou a cestoviny alio-olio, zatial to prešlo .... uvidime do kedy 😉
mozem sa opýtať ? mate už neake brusko???lebo ja sa uz citim ako keby som bola v pitom mesiaci 🙂 strasne ma nafukuje 😅
ahojte kočky. poraďte mi prosím, od kedy je niečo vidieť na UTZ a aká má byť hladina hcg? nemôžem mať mimomaternicové? ja som mala posledný menzes 14.10., ovulku 2.11., 10.11. prvú slabú čiaročku na teste, 11.11. hcg 50, 16.11. bola druhá čiarka taká silná ako kontrolná, 16.11. hcg 490. Je to v poriadku? prosím poradte, bojím sa zatiaľ 16.11. nebolo nič vidieť
@ivulik20 fuha mak asi neje dorby ja som mala minule zavin a skoncil vo wc
@lujzalota jééé to je super, že sme na rovnako ak by sa to podarilo tak by sme si mohli aspoň vymieňať pocity 🙂 Inak ďakujem ti ukludnila si ma, že aj ty máš také hodnoty. a čo znamená to et? a ty kedy ideš na ďalšie hcg a utz? máš aj nejaké prejavy? ja nie, iba ma neuveriteľne bolia kríže
@maxiberuska ja som si včera kupila a už ich aj nosím vďaka brušku ktore sa rozťahuje každým dňom 🙂
Ahojte 🙂 tu to rastie každým dňom 😉
dievčence, ako sa u vás prejavuje nevoľnosť? Ja vôbec nemám chuť do jedla. Občas mám pocit ako by som mala pokazený žalúdok, také jemné pocity akoby na zvracanie ale hlavne taký "odpor" k jedlu, akoby som mala strach že mi bude ešte horšie. A toto skoro celý deň trvá 😒
@cervena_ciapocka presne tak aj ja, zaludok mam "ako na vode", obcas pocit ako na zvracanie, ale zatial sme sa tomu vyhli 😝 😀 a papat mi tiez nechuti, ale ked si nieco dam, tak to stoji za to... 😉 😀
ahoj dievcata. mozem sa pridat? citam vas uz skoro 2 tyzdne, len som sa nechcela pripojit pred 10 tyzdnom .... a nevydrzala som 🙂
mne uz tiez rastie brusko, takze v kancliku rozopinam nohavice 😝 inac nemam skor ziadne priznaky (klop klop klop) a ani zle mi nie je. ale to mi nebolo ani pocas prveho tehotenstva. 🙂
@adulik23 ahoj, vitaj, blahoželám 😉
Baby, pred chvíľou som zozrala klobásu, takze som si uzila kludnu pol hodinku a teraz mi je zasa zle 😝 😀
Inak - prave som nasla moj kocik snov - skoda len, ze stoji 2 500€ To je troska cez rozpocet 😀 😀 😀 ale je krásny, kuk:
http://www.predeti.sk/?idmenu=753

@maxiberuska aj ja uz mam pripravene prve tehuriflicky - som si ich kupila v utorok 😀 vsetky nohavice okrem jednych su mi uz male a aj tie posledne ma tlacia 😝 a kedze mi je dostatocne zle aj bez toho, nabuduce idem rozhodne von jedine v tehu-gatiach 😀 😀 😀