icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lenka.s
19. nov 2010

@rena ty si z ke, ze k dankovcikovi ? a ides k nemu len na usg, alebo si jeho pacientka ? tiez by som k nemu velmi chcela ist, tak zistujem co a ako

petra53
19. nov 2010

Caute babulky, prave som prisla od lekara 😵 😵 😵 Srdiecko uz krasne bije, mam aj knizku 😉 🙂 a urobil mi aj 3D fotky nasej fazulky, ked budem mat cas, poobede to naskenujem a pochválim sa vám 😀 😀 😀 inak je všetko v poriadku, termíny vyšetrení a poradní mám už až do pôrodu, takže super 😀 Inak - termín máme 13.júla 2011 😵 😵 😵

Mimochodom som totalka hotova, v noci mi bolo zle, do tretej som chodila po dome, lebo ako som si lahla, chcelo sa mi zvracat a ked som isla na WC, uz sa mi nechcelo. A hrozne zle mi bolo. O 3-tej som este pozerala na hodiny, potom som uz zaspala... 😝 😝 😝 Drobec ma zobudil o 5:30, tulil sa mi a opakoval - "šom maminkin, šom maminkin" 😀 😀 😀 zlatko moje... ALe lekar mi predpisal Pyridoxin - vitaminy - tusim B6 (?) vraj by mi to malo pomoct zbavit sa tych nevolnosti... 😉

petra53
19. nov 2010

@martina2001 ahoj 😉 vitam ta medzi julovkami 😵 😵 😵

petra53
19. nov 2010

@ivulik20 ja idem k zubárovi budúci týždeň, už teraz mám stresy... Pre mňa je to horšie ako pôrod 😝 😅 a to teraz hovorim uplne vazne... 😀

monilik
19. nov 2010

@mapene ahoj 🙂 radi ta tu privitame 😀

ivulik20
19. nov 2010

@petra53 ano, poznám to. Ja mám asi z jediného lekára fóbiu a to zo zubára.... A gratulujem že je všetko ok. To máš velmi dobre, tie termíny a všetko až do pôrodu. Ďalšiu kontrolu máš kedy? Ja idem 8.12. sa teším .-)

monilik
19. nov 2010

@petra53 🙂 jeeej tak uz si videla fazulku 😀 to je take krasne baby, aj ja sa uz neviem dockat pondelka! ufff.
dnes ma caka dlha cesta autom, navyse pojdem sama ☹ tak dufam ze nezacne prsat, bo vonku sa nejak mrastiii.
inak dievcata, co si myslite o tom, ze by sa tehotne v aute nemali zapasavat a mali by vypnut airbag???

maxiberuska
19. nov 2010

@ivulik20 no vidiš🙂

maxiberuska
19. nov 2010

@petra53 super, nahod fotečku

lenja01
19. nov 2010

@stanka79 Ahoj Stanka, ja som tiez bola uplne zavisla na sladkom a teraz mi vobec nechuti 🙂

alex2201
19. nov 2010

ahojte, ja som bola dnes u lekára, lebo mi to nedalo, že sa cítim normálne, fazulka tam je ale ešte nemáme srdiečko, o 10 dní mám ísť na krv a že mi vypíše aj materskú knižku tak hádam to bude v poriadku. Inak neviem či je tá tehu kalkulačka 100% ja som podla lekára v 5tt+2.

lenja01
19. nov 2010

@laurelle zumba by prekazat nemala, ked sa to samozrejme neprehana a ked si v poriadku. ja to prehanam, kedze babam ukazujem naplno ako sa to da 🙂 ale uz sa snazim troska krotit.... jedna hodina by ti vazne nemala ublizit, hlavne ak ti po nej nic nebolo...

lenja01
19. nov 2010

@laurelle aj mne byva strasne teplo 🙂 vcera cely den pri otvorenom okne v robote, dnes som behala v mikine po vonku, no stranda...
tiez som dnes pozerala vecicky, mali strasne vela dupaciek vianocnych, tak uz som si predstavovala, ze takto o rok uz take vianocne snad budem nakupovat 🙂 🙂 🙂

petra53
19. nov 2010

@ivulik20 jeeej, aj ja idem 8.12. -o 17:30h 😀 bude mi tam robiť kontrolný ultrazvuk 😉
@monilik ja si myslim, ze zapasat sa treba, ono vlastne nikto netvrdí, že by si sa nemala, ale ak ti je to nepríjemné, pokutu nedostaneš. Ale ja som za zapásanie, ak by ma to veľmi tlačilo, kúpim si ten pás - predávajú to špeciálne do auta... 😉 ale tie airbagy by som zvážila... 😉

petra53
19. nov 2010

@alex2201 skus si to vypocitat na tehotenstvo.academy.sk - mne to tam vyratalo presne... 😉

monilik
19. nov 2010

@petra53 no ja som pozerala vo vyhlaske - zapasat sa musi kazdy okrem pripadu ze by mal od lekara potvrdenie o oslobodeni od zapasania. inak by som tu pokutu dostala 🙂
ja som za to aby sa kazdy zapasal a myslim ze aj ten airbag je bezpecnejsi ako bez neho, len som sa tak nad tym zamyslela ze preco to vymysleli - ze oslobodenie od zapasania sa - ak je to zapasanie bezpecne 😒 hm hm... 😅 asi sa prilis zamyslam... chichi.

lenja01
19. nov 2010

gratulujem k srdieckam 🙂
aj ja by som uz chcela 🙂 ale este si musim pockat... 2.12 mame kontrolu, tak snad uz bude aj srdiecko... zatial som videla iba cierny vacok 🙂

laurelle
19. nov 2010

@katren ked budes mat cas bud tu vecer pokecame 🙂 🙂
@martina2001 jeej gratulujem mame rovnaky termin 🙂 🙂 ja som to zistila v stredu vecer a vcera rano mi doktorka krv brala a dnes som jej volala a potvrdila mi to 😵 😵 😵
@mapene gratulujeeem 😎 😎

Waw baby ale sa nám to tu rozrastá 😀 😀 To bude julovcatiek 😵 😵 Dneska mi doktorka potvrdila tehu z krvi a objednala ma na 26.11 na prvu poradnu tam ma objedna v 10.tt na sono a da mi aj tehu knizku 🙂 🙂 teskam 🙂 🙂

lenka.s
19. nov 2010

@monilik ako sofer sa zapasat musis, myslim, ze to oslobodenie plati pre tehulku ako spolujazdca, ale myslim, ze to by asi nechcela ziadna tehulka riskovat .... a airbag by som nevypla ... ale je to individualne 😉

laurelle
19. nov 2010

@petra53 waw gratulujem .. na ten pyridoxin sa spytam aj ja lebo tie rana .. uff .. dneska mi tehu potvrdila doktorka tak teskam o tyzden prva poradna 😀 😀 dnes sme vstali pred 6:00 a do pol 8 som sa nevedela odlepit od WC misy .. A ked som viezla deti do skoly tak tych 10-12 minut a cesta naspat bola na nevydrzanie tak mi tam bolo teplo a vsetko sa so mnou motalo .. pomoc !! 😀 😀
@lenja01 no a myslis ze ked sa budem setrit ze mozem chodit na zumbu aj ked som tehu ??? dost sa toho bojim predsa len su tam dost hopsacky a tak ..
@monilik ja som mala v tehu tehotensky pas stoji to na eura asi okolo 20 eur sa mi zda nie je to take strasne ked autom jazdim viackrat za den a pri vacsom brusku to fakt tlaciii 😀 😀

lenja01
19. nov 2010

@laurelle zalezi ako si zvyknuta sa hybat - ak si nechodila pred tehu, tak radsej nie, ale ak si chodila niekam pravidelne cvicit a namiesto skakania si budes len tak pochodovat, tak by to nemalo vadit. samozrejme mala by si sa poradit s lekarkou, ta ti povie, ci je to riziko

laurelle
19. nov 2010

@lenja01 spytam sa jej na to .. pred tehu som chodila vyse roka pravidelne .. ale uvidime ci s velkym bruchom na to budem mat chut lebo niektore zeny ked vidia tehotnu sa namahat tak to dost odsudzuju ☹

katren
19. nov 2010

@laurelle ja ti cez den sem-tam nakuknem, ale nestiham pisat ani citat....zacali sme trosku krokovat, tak ju chcem naucit pomalicky chodit, lebo ked zacne rast brusko, bude to tazsie 😒 takze nic ine nestiham
Ale teraz zaspala, tak mam chvilocku 😵

karin1234
19. nov 2010

@laurelle to sú super správy... pekne sa to tu rozrastá 😀 hlavne veľa zdravia júlovčiatkam 🙂

laurelle
19. nov 2010

@katren no s takou malou prineceznickou ked zacne chodit bude ju tazke s bruskom nahanat .. uff ale ty to zvladnes ved si julovka 😀 😀 tak vecer pokecame ked tu budes 🙂 🙂
@karin1234 ano hlavne vela zdravia aby sme takto o rok mali ak to dobre ratam 4 mesacne babiky .. 😀 😀

martina2001
19. nov 2010

@laurelle ďakujem pekne, ale kukám že ty už par detičiek doma máš. ja som zistila dnes ráno a cez obed ma vzala doktorka, sono ešte nič moc nebolo vidieť, tak pondelok krv a budúci piatok zas sono

alex2201
19. nov 2010

@petra53 ale ja to tam mám tiež presne len hovorím že sestrička mi vypočítala ten 7tt a doki 5tt+2, neviem či to nieje ten skutočný vek fazulky, hlavne že je všetko ok.

peony
19. nov 2010

@alex2201 to co ti ukazuje sono,tak to je presnejsie ako kalkulacka.Na sone je vidno takto na zaciatku presny vypocet.Aspon u mna hodil do sona poslednu mrchu a zmeral vsetko a vyslo to presne ako som ja ratala,lebo som vedela presne kedy prislo k oplodneniu.V siedmom tyzdni by malo byt uz srdiecko a kedze u teba este nebolo,tak by som prihliadala k tomu sonu.

peony
19. nov 2010

@petra53 blahozelam k srdiecku 🙂
Ked sme snazilkovali,tak sme cakali na //,potom sme cakali na machulku,teraz cakame na srdiecko.....je to mile to nase cakanie 😀

lenja01
19. nov 2010

potom budeme cakat, kym sa narodi, potom kym sa usmeje, na prvy zubok, prvy krok, prve slovo, prve pismenko, a ani sa nenazdame a precakali sme sa az do dospelosti, nezda sa vam? 🙂