Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@cervena_ciapocka drzime palce velmiii 🙂 🙂
@cervena_ciapocka aj my drzime palcee 😉
@cervena_ciapocka ale budu treba verit a potom to pojde samo 😉 budem na teba mysliet 🙂
@laurelle kedze som neni najchudsia tak ja mam brusko stale 😖 ale ked som tehu sa mam naco vyhovorit 😀
Toto je moje 3-tie tehotenstvo a je pravda ze teraz mam aj najvacsie brusko. Ale ten kto nevie si nic nevsimne lebo ako vravim tak ho mam stale. Dokonca sa mi pred pred 3-mi mesiacmi stalo, ze mi jeden kamos nechcel verit, ze som neni tehu lebo ked mi pozrel na brucho tvrdil, ze ho urcite klamem. No vtedy to urcite nepotesi.
@cervena_ciapocka aj ja budem drzat palce 🙂
A dakujem za pochvalu torty. Ja som zacala piect minuly rok v septembri a strasne ma to chytilo.
@cervena_ciapocka neboj sa, budu dobre spravy....aj my take zajtra cakame 🙂
@alex21 ani ja nie som najchudsia, tiez mam brusko stale a po Dominike detto. Mna podpichovala teta, este na zaciatku novembra ze sa jej zda, ze som tehu a ja ze to je len moja slaninka 😀 to som este netusila, ze ma pravdu 😵
@laurelle hej treti. Pri Eliske nik nevidel priznala som sa az na konci tretieho mesiaca a to mi brusko len mierne vyskocilo teda oproti tomu ake som ho mavala.
Pri druhom tehotenstve sa vystrcilo viac ale v 12 tt som potratila a mam pocit ze mi zostalo. A teraz ho mam este vacsie.
Kocky dobru noc. Musim ist Eliska zacala plakat.
ďakujem za privítanie, no je vás tu ako maku:D je nietko aj z TN a okolie?
ako tak čítam, my sme už našej rodinke vianočný darček dali, nevydržali sme to tajiť:D budúci týždeň ideme na druhú prehliadku,tak dúfame,že bude všetko ok.
A všetkým budúcim mamičkám veľa zdravíčka a menej starostí :D
@gebriela sme tu dve z trenčína- zo sihote. ja a magdulik. 🙂 ty si odkial???
Ahojte babulky, cez vikend som tu nebola 😉 bol pre mna dost narocny, som rada ze je za nami, ale este horší týždeň pred nami, tak nech to rýchlo prejde 😒 😒 😒
Dnes v noci som bola zasa hore, čo mi bolo zle 😝 potom som ešte nad ránom horko ťažko zaspala, ale som unavená... Ráno som vstala a bolo mi zle, dala som si ten pyridoxin, uz je to lepsie, vzdy sa mi polepsi, ked si ho dam, doporučujem. Mám ho brat 2xdenne, ale kým mi úplne zaberie, vraj kludne aj 3xdenne - byt na mne, nic ine ani nejem... 😝 😅 😅 😅 Včera sme mali jednu rodinnu oslavu, ledva som tam zjedla obed... 😕
@lemge ja beriem aj Femibion - vitaminky a duphaston - na podporu. Ten pyridoxin som dostala vyslovene na to, ze som k nemu prisla zelena a totalne zmorena, lebo je mi zle vo dne, v noci... 😒
Baby, inak vcera jedna moja kamoska robila tehu testik, lebo som do nej od piatka hucala, ze je nejaka ina... a boli tam // 😀 termin jej vychadza na 2.8. 😀 takze budem mat s kym vozit... 😉 😉 😉
inak ešte som zabudla, vitam všetky nove maminky samozrejme 😉 🙂 a zelam krasny dnik... 😉
miskadusko : z Hornej Súče :D taký malý kúsok od TN:D
Ahojte 🙂 @katren čakám dobré správy 😵 ja som dnes nič nevybavila 😒 práca sa mi posunula, tak až koncom týždňa idem na sono, snáď už toho bude viac vidieť 🙂
Ahojte julovky, chcela by som sa k Vám pridať, termín by som mala mať začiatkom júla 🙂
Ahojte
ja som tu celý víkend nebola. Deti mi zobrali svokrovci, aby som si oddýchla a užila si víkend s manželom a mne bolo celý víkend zle. Chudák môj muž. 😀 A včera som už bola z toho nervozna aj ja, lebo som len na záchod behala, hlava ma príšerne bolela a ešte ma začal aj zub bolieť, no jak chodiaca katastrofa.
Inak neviem ako vy - už priberáte? Lebo ja som teda schudla 😒
Baby a beriete niečo od bolesti hlavy?
ahojte žienky, ja som mala tiež katastrofálny víkend, v sobotu ešte ako tak, len so cítila také ťažké na žalúdku, ako keby som tam mala kamene a v nedeľu som sa ani postaviť nemohla, lebo sa mi strašne točilo v hlave, len som spravila polievku na obed a druhé spravil manžel, pomôže mi niekedy s varením, ale keď som išla potom do kuchyne, tak jak po výbuchu, asi mi spravil viac roboty ako úžitku ☹ ale nahádzala som to všetko do umývačky a bolo, ani vonku sa mi nechcelo moc ísť, trochu svietilo slniečko, tak sme mysleli, že sa pôjdeme prejsť, ale ani na záchod som poriadne nezašla, tak som len ležala a oddychovala, aj dnes mi je nejak ťažko, idem na obed, tak dúfam, že zostane tam kde má byť 😝 😝 😝
no ako tak čítam,tak som na tom dobre - žiadne nevoľnosti, žiadne zvláštne príznaky :D až sa začínam báť 😒

Zajtra idem na prvé sono, držte palce, nech je všetko ok. Och a keby bolo srdiečko 😅