Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte, nestíham, v sobotu som mala školu, celkom sa dalo vydržať, sadla som si strategicky - hneď ku dverám, že keby mi prišlo zle, ale aj keď mi prišlo zle a zbadala som tie zachody, ďakujem pekne- ostali mi hneď lepšie ... domov som prišla o 16,00 taka zničená a unavená, mm vymyslel, že ideme na vianočné trhy - super ma to povzbudilo a včera a dnes som zahrabaná v matike - v stredu mam prvu časť skúšky, tak amen tma .... no veď uvidíme ....
ahojte babulky 🙂 tiez by som sa rada ku vam pridala.. som po IVF - Reprofit Brno, je to nase x-te tehotenstvo v poradi, a snad uz tentoraz uspesne 🙂
Ahojte, ja som vzdy chcela mat maly rozdiel medzi detickami, a keby nebolo cisarskeho tak uz ma nas drobec davno surodenca 😉
Ani ja som este nebola u dr., chystam sa koncom tyzdna...tak uvidime
pikha urcite vsetko dobre dopadne a v juli sa budeme spolocne tesit z nasich deticiek 🙂
ahojte...no mne je dnes hrozne.... 😒 sa cítim ako keby som bola niekde upélne inde... niekde medzi nebom a zemou 😉 proste zvláštne sa cítim, zle mi je.... bože, už nech sú aspoň 2-3 hod a utekam domov do postielky....ale to je aj tym pocasim,uprsane zamracené, hroza...som rada ze budem mat letné bhábo, že si trochu slniečka (teda opalovat sa asi nebude.. 😉 ) užije kým zase pride takáto hnusná škaredá jeseň.... 😒 ...môj jediný dnešný cieľ ...posteľ!
bola som si inak dnes po vysledky z moču, či teda mám alebo nemám zápal... že tam nemám žiadnu infekciu ani baterie ani nič...dáko neverím.. že mam uživať uinal, že to možno súvisí aj s tým, že som tehu...paráda... 😒
ahojte nove mamicky 😀 nechsa vam krasne tehulkuje...
@alex21 naaadherna torticka ... zavidim, ze este vladzes robit, ja som uz musela ojednavky zrusit, lebo nevladzem ... a zacina mi byt aj zle, ale na jar chcem zasa zacat piect ... teraz ma cakaju este vianocne torticky, manzel bude pomaahat, tak sa tesim 😀
inak tiez mam za sebou tazky vikend, viac - menej prespaty, nic nevladzem, cele dni len spim, alebo predychavam hladove krce, lebo hladna som, ale jest mi nechutiii, fuj .... a dnes som bola u dr. mame 12mm, srdiecko ako zvon a konecne som nezabudla na foto, tak neskor nascanujem a prilozim
ahojte dievcata.pozeram ze viacere sme mali cez vikend dunihlav 😀 a este to uuuzasne pocasie do toho...
@danciacik mna neskutocne bolela hlava 2 dni,zjedla som 2 paraleny za den.aj tak mi bohvieako nepomahali.natierala som si spanky a oko vietnamskou mastou.inac ten paralen je v pohode,baby to tu uz pisali.
b
no musim sa aj ja pochvalit.rano som bola na kontrole.srdiecko nam uz bije,drobec ma 11mm,a som 7+2 podla sona 🙂 strasne sa tesim cele 2 tyzdne som bola ako na ihlach,nevedela som sa toho srdiecka dockat... 🙂
hophophop : my sme Súčani ako repy:D
@cervena_ciapocka no nemam dobre spravy, dr. nevidel ani gestacny vacok, nieto este mimi a srdiecko 😢 vraj sa mam ukazat o 2 tyzdne. ☹ proste nanic den 😖
taka som sklamana ze az......
@hophophop dufam, ze si myslela JUL 2011, nie??? 😀
ahojte dievcata 🙂 dnes som bola u dokyho a videla som bublinku 😀 aj plodik 🙂 este sice taky miniaturny, ale kraaaaaasny 🙂 srdiecko este nemame, sme len v 5,4 tyzna 🙂
@katren nezúfaj, pretože ja keď som bola u dr. tak sme si s prvu mysleli že to je cysta. Lebo ja aj tu mám vyrátaný dátum podľa dňa otehotnenia keďže ho viem presne ale podľa menštruácie by som mala byť už o dva týždne vyššie teda v 8-mom. A dva týždne sme sa strachovali a kvôli tomu ma brali aj do nemocnice že nevedeli, čo mi je.
Inak ak sa pozriete do môjho pasu, my máme tiež riadne malé rozdiely medzi drobcami a podľa môjho názoru je to super, deti si rozumejú a veľa si pomáhajú. Nemenila by som.
@lenka.s ja síce teraz tiež pečiem ale fučím pri tom ako lokomotíva ale zatiaľ toho teraz nie je veľa. Teraz na sobotu som robila jednu pre 14-ročné dievčatko a tento týždeň ma čakajú dve - jedna pre moju princeznú lebo bude mať narodeninky a jednu pre jednu ekonómku k 30-tke.
Inak mne by tiež nevadilo že chudnem keby mi neleteli nohavice. 😀
Inak baby papáte nejaké vitamíny?
Mne mimochodom prestáva nejak chutiť mäso. Fičím iba na hubách v sladkokyslom náleve a nejakých slanších jedlách ale sladké moc nieeee. 😀
@katren a v ktorom týždni a dni by si mala byť? vyrátaj si na tehotenstvo.academy tam to dobre ráta, teda ak si otehotnela presne v strede cyklu, lebo je možné že si otehotnela neskôr ... a z krvi ti test nerobil?

ahojte kocky,
ako sa JUL 2010 krasne rozrasta 😉
Ja moc casu na konikovanie nemam vdaka mojmu diablikovi 😵 ,ale aspon vas chcem pozdravit. Ja som u doktora este nebola,hadam buduci tt,zatial mi je fajn,brusko rastie,mm sa mi furt smeje,ze to preto,ze tolko zerem 😀 ,no ale nervicky u mna pracuju kvalitne,furt som podrazdena,ale snazim sa to potlacit!
@gebriela aj moja mama je z Hornej,ja som povodne Trencanka......si rodena sucanka,ci si sa tam prestahovala?