Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@katren ahaaa, no ja by som mala byť koncom týždna 6tt + 5 a to by už malo byť vidieť bábo a aj srdiečko počuť. Ja som mala len jednu príležitosť otehotnieť 😀 presne v strede cyklu 😵 tak hádam, to bude ok. No ale aspon krv ti mohli zobrať a nebola by si dva týždne v neistote. A veď zájdi k obvoďáčke, nech ti vezme krv, že chceš vedieť či si tehu.
@cervena_ciapocka ale taka som sklamana, lebo vsetky sa tu chvalia ze ako videli srdiecko a my ani to 😢
ved uvidime...
@cervena_ciapocka necham to tak, lebo keby to vsetko dobre dopadlo, tka by som to hned chcela kazdemu povedat a takto este nemozem.....aspon to povieme az na Vianoce....teda az bude co 😒
@katren To ti verím 😔 Ale ešte by som fakt skúsila normálnu lekárku. Neviem aké máte vzťahy, ale keď jej zavoláš a povieš, že potrebuješ vedieť ... a môžeš si aj niečo vymyslieť 😅 😀 že napríklad niekam cestuješ, alebo niečo iné (nie som dobrá v takom vymýšľaní 😀 ) Veď sestričku nezabije ta minútka čo ti vezme krv. Alebo povedz, že chceš preventívku a zároveň aj toto zistiť.
@cervena_ciapocka ja to necham tak, aspon budeme mat darcek a prekvapko v jednom, ak to vyjde 😉 Lebo by som to fakt vytarala vsade, kde sa da 😀
@katren ... presne tak, nemusí to nič znamenať 🙂
@monilik http://shop.babetkovo.sk/index.php/vselico-aj-p... tu je napr, ale videla som aj za lepsiu cenu ... tusim 17 eur, maju ho aj v maderne ... proste kupis ho isto bez problemov
@danciacik joj, kraasna, tiez som robila havka tento rok 2x leziaceho aj sediaceho ... asi si urobim album z torticiek
... inak sranda, lebo ani ja maso nejako nemusim, sladke vyslovene nemozem ani citit a jem len ovocie, zeleninu a slaneee
@katren verim, ze si sklamana, poznam to doverne, ale nezufaj a pockaj, cas ukaze, hovorim z vlastnej skusenosti ... pri prvom tehu sa na usg objavila malilinka bodka v 7tt a srdiecko az v 11tt .... kazdy na mna sustrastne pozeral a ja hrda tehula som sa ani na sekundu nedokazala vzdat myslienky na dieta .... nakoniec sa este drobec narodil pred terminom .. tak hlavu hore a ako ti tu baby radia, urcite chod na krvicku ... drzim palec
ahojte.. tak dnes som bola na kontrole... je ho - ju 🙂 krásne vidieť.. len srdiečko zatiaľ nebilo.. že mám prísť budúci týždeň pondelok 😖 sa dosť obávam po tom všetkom, čo sme si už prežili, ale dr. hovoril, že to ešte nič neznamená, lebo že záleží natom, kedy som otehotnela... tak budem zas ďalší týždeň tŕpnuť, ale verím, že to bude v poriadku 😔
Ahojte,som rada že sa môžem pripojit ..po roku snaženia sa nám nedarilo otehotniet..tak som v septembri podstupila IVF,no žial neúspešne...tento mesiac som sa pripravovala na 2.cyklus IVF a zistila som že som tehotná a prirodzene ..neviete si predstavit kolko radosti je v našej rodine..už som nedúfala ,ale príroda to zariadila...doky mi povedal,že som prepla na iný chod v mozgu a preto to vyšlo..Ozaj aj Vám býva tak zle,ale celý deň...moje chute nič moc .ale 3 x denne musím mat kurací vývar..ten mi chutí stále a čo vy? brucho mám ako pred výbuchom neviem ale je to skoro ,aby som ho mala také velké???
@danciacik no na fb mam album, ked by mi ho tu zmazali, tak ho ani nerobim 😒
http://www.facebook.com/album.php?aid=2023303&i...
@katren ahoj moja no to mi je luto, ale hlavu hore, myslim, ze to vyslo a ze sa nakoniec vsetko ukaze...aja satiez nemam cim chvalit, moja doktorka mi sono neurobila ani raz,keby som si ho nevybavila u primara tak by som do 4.mesiaca (lebo ona az vtedy robieva sono) nevedela ci je vsetko OK..... 😒 idem teraz 6.decembra zase k primarovi, ze mi urobi sono, takuz teraz sa tesim a aj bojim ze ako to dopadne... 😒
@dd2112 my sme v 2008 boli vo Ferticente, tam sa nezadarilo a boli tam dost konske davky hormonov, potom sme este skusali dva roky prirodzene ale so samymi problemami, a teraz sme boli dvakrat v Reprofite Brno.. no a to sa ukazalo ako stastne riesenie 🙂 teda .. snad 🙂 Cca sme sa snazili nieco cez 5 rokov. A toto je strasne sympaticke co sa ti stalo, ze pocas pripravy na IVF sa ti zadarilo prirodzene. Ono fakt nieco na tom prepnutom chode mozgu bude 🙂 No a mne napriklad zle nebyva, akurat som zistila, ze neznesiem pohlad na slahackove kremove zakusky 😀 typu.. veternik, kremes, obliz prst 🤐 🤐

@cervena_ciapocka 6tt+5, ale mohla som aj neskor 😒
mam sa ukazat o 2 tyzdne a ze potom uvidi co so mnou. Ziadne testy mi nerobila...