icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

alex2201
22. nov 2010

@katren AHOJ, nebuď smutná, aj ja som bola v piatok u dokyho a srdiečko ešte nebolo, tak som bola smutná ale hádam budúci týždeň už to bude vidieť a ja budem spokojná 🙂 a verím, že aj Ty o tie dva 😉

katren
22. nov 2010

@alex2201 dakujem 🙂

laurelle
22. nov 2010

@katren moja ako ste dopadli ?? 😉
@karin1234 neni zaco 😉
@shawn7 vitaj 🙂

katren
22. nov 2010

@laurelle ahoj, no nijako....uz som to pisala. nebolo vidiet nic, ani gestacny vacok nieto mimi alebo srdiecko 😢 mam sa ukazat o 2 tyzdne a uvidi sa.....

laurelle
22. nov 2010

fuu kocky ja som tu cely den nebola lebo doobeda som stravila u doktora s Vanessou a poobedie som cele prespala tak mi je blbo posledny den domka a zajtra do prace 😒 bojim sa lebo mi bude rano zle a kedze este o tehu hovorit nechceme tak zajtra bude tazky den a take budu do jula 😀 😀 😀 pekny vecer mam chut z tehulkov dakov pokecat cez vikend tu nie je nikdo ja sem nepridem v pondelok a uz nestiham citat 😀 😀

laurelle
22. nov 2010

@katren mojka to mi je luto mozno je to skoro o 2 tyzdne uz urcite nieco uvidite neboj sa 😉

katren
22. nov 2010

@laurelle a vy ako na kontrole????

lemge
22. nov 2010

@lenja01 dakujem,no nepocula som.ale videlaa 🙂

laurelle
22. nov 2010

@katren A Nessy v pohodke zajtra ide do skolky teda aj ja do prace takze po rannych nevolnostiach budu vsetci vediet ze som tehu 😒

lemge
22. nov 2010

@katren budeme na teba mysliet 😉 uvidis ze to dopadne dodre 🙂

katren
22. nov 2010

@laurelle tak aspom niekto mal dobry den 🙂

katren
22. nov 2010

@lemge aj ja viem, ze to dopadne dobre, nejako to citim 🙂

lemge
22. nov 2010

@katren to je hlavné.to som rada 🙂

laurelle
22. nov 2010

@monilik fuu ja som to kupila u nas v anglicku teda z netu som si to objednala to bolo pred 3 rokmi ale skus to dat do googlu to ti vygoogli vela stranok na to skus toto tam ti baby poradia :https://https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/pas-do-a... 🙂

laurelle
22. nov 2010

@katren dnes ano doobedie cele u doktora a poobedie prespate a zajtra v praci ja sa bojiim 😖 😖

katren
22. nov 2010

@laurelle neboj, nejako to ututlas 😉

laurelle
22. nov 2010

@katren samozrejme pokusim sa nevies na kedy nam asi vychadza materska ?? asi jun fuu 😖

peony
22. nov 2010

uz som doma od lekara a pocula som srdiecko 😀 bol to nadherny zvuk,mimi ma 8,4 mm a podla velkosti som 6+5 a teda podla mrchy som 7+3.Lekar ma vypisal na PN a poucil,ze nesmiem pribrat viac ako 12 kg,lebo inak sa nepozname 😀 aka vyhrazka... 😉 Dalsiu kontrolu mam 13.12.,tak sa tesim 😎

katren
22. nov 2010

@laurelle hej, tak nejak vychadza 🙂
@peony gratulujeeeeeeem 😉

laurelle
22. nov 2010

@katren ved to je 7 mesiacov 😖
@peony gratulujeeem 😀 😀

katren
22. nov 2010

@laurelle no, ale musime sa na to este pockat 😀

zuzula221
22. nov 2010

@danciacik ja som sa este nevazila, lebo nemame doma vahu... budem musiet ist k mame odvazit sa... ale urcite som nepribrala... nebolo z coho 🙂

laurelle
22. nov 2010

@katren uff 😀 😀 inak ked tu je tema o vazeni ja som sa rano vazila a zacinam tehu s vahou 50 kg som zvedava aka bude konecna 😀 😀 😀

lemge
22. nov 2010

@peony gratulujem 😉 tak ty si aj pocula,fiiiha.doktor ma asi lepsi ultrazvuk,vsak?ja som len videla 🙂 to uz ti da aj knizku toho 13?alebo uz mas?
ja si idem 7.12 pre knizku,sa tesiiim.dnes mi do nej robili odbery.

katren
22. nov 2010

@laurelle jaaaaaaaj, tak ja radsej ani nenapisem, kolko vazim, lebo sa hodim do temy baculky xxl 😀......co by som dala za to, aby som mala tolko kilov 😕

peony
22. nov 2010

@lemge moj lekar ma spickovy usg,chodia k nemu aj na prenatalnu diagnostiku od inych lekarov.Neviem ako s knizkou,nejak ma to nenahana,ale am foto 🙂 zajtra to v kancelarii oskenujem a dam sem.

peony
22. nov 2010

@katren @laurelle no ja tie kila tiez nemozem povedat,ale uz to,ze nesmiem pribrat viac ako 12 kg nieco o mne vypoveda 😀

lemge
22. nov 2010

@peony ,ano pocula som o nom.je to ten dr.Cunderlik,ano?ja si footo vypytam ked bude trosicku vacsie.

katren
22. nov 2010

@peony ja kila kludne napisem, nemam problem, no oproti @laurelle by som bola riadna tucibomba 😀
Ja som sa s nimi naucila zit, som spokojna sama so sebou....su aj ine veci ako sa trapit nad tym, ako vyzeram. Nie ze by to nebolo dolezite, ale fungujem s tymi kilami odmalicka 😉

laurelle
22. nov 2010

@katren no vecny stres pri 3 detoch a praca ktora nikdy nekonci ked sa nemam kedy najest plus celiakia a celkova nechut do jedla spravia svoje teraz som v pohode ked som tancovala profesionalne bolo to niekedy aj vyse 5 kil dole ale taky zivot som skoncila a chcem-musim pribrat !! ja som nikdy nedrzala diety mne nikdy jest nechutilo a to je moj problem .. neviem ako chuti sladke a z mastnych jedal sa mi dviha zaludok aj ked tehu niesom 😀 😀